Terwijl honderdduizenden hun leven zinloos verliezen op de slagvelden van Oekraïne, heeft president Volodymyr Zelensky zichtbaar veel plezier met zijn Europese ambtsgenoten die hij ertoe aanzet zich bij de oorlog aan te sluiten. Hij lacht, maakt grapjes, kust, knuffelt – en af en toe jeukt zijn neus een beetje, schrijft Report24.

In Oekraïne wil het sterven niet ophouden. Talloze soldaten aan zowel Oekraïense als Russische zijde hebben zinloos hun leven moeten geven. Ondertussen toert Zelensky door Europa, stelt zijn gebruikelijke eisen, wenst gevechtsvliegtuigen en heeft zichtbaar veel plezier, zoals blijkt uit talrijke foto’s van de afgelopen dagen:

Wat zouden de families van de jonge mannen die momenteel voor Oekraïne vechten of al gevallen zijn, denken bij het zien van deze foto’s? Deze video uit Groot-Brittannië wekte ook irritatie op. Blijkbaar was het erg stoffig op de locatie.

Een paar dagen geleden riep Zelensky overigens op tot een nucleaire eerste aanval tegen Rusland – en wil hij heel Europa meeslepen in een nucleaire oorlog.

Zelensky had in december ook veel lol met de linkse Amerikaanse president Joe Biden:

Je kunt niet vaak genoeg naar de archiefbeelden van Zelensky kijken om te begrijpen wat voor figuur ze daar hebben geïnstalleerd na de CIA-coup in Oekraïne in 2014 en zijn roemloze voorganger Petro Porosjenko.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky: “Ik ben dol op cocaïne, het geeft me de hele dag energie”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische Lancet-drones elimineren meer houwitsers van Kievse troepen (Video’s)
Volgend artikelEetbare overledenden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Zo ,zo te zien is dat Italiaanse hoertje aardig geil aan het worden op de foto die hier is .
  Man wat een verrotte wereld is dat westen .
  Totdat de bom valt want dat gaat gebeuren hoe dan ook .
  Het westen doet er alles aan om W111 laten gebeuren .
  En dat alles om Russia zogenaamd even een lesje te leren wie sterker is , maar ze vergeten een ding , Rusland is niet te verslaan .
  Rusland wint wat er ook gebeurd , Want China weet hij zal het volgende zijn net als Noord Korea en Iran en Venezuela

 2. Het is een grote poppenkast met echte poppen.
  Een groot toneelspel met slechte toneelspelers.
  Orbán is de enige die zich zoveel mogelijk afzijdig houd.

  Zouden al die gasten ook zo lachen zodra ze op het punt staan om Elena en Niolae Ceauşescu te ontmoeten?

  • België ook..ex-eerste Schurk-Minister..leid andere kakkerlak naar hun EU..Orgie.. Langzaam Doden aub..zéééér langzaam…

    • Ron ik sta altijd weer versteld van je kennis over hoe relaties zijn ontstaan/gelopen. Lijkt me niet van wikipedia te komen of toch wel?

    • Overigens in het AD van zaterdag ook 2 pagina’s Van Ranst voor de zo broodnodige stimulans voor het een of ander. Heb het niet gelezen, heb betere dingen te doen. Maar waarom nu? Indirect de volgende plandemie aankondigen? Of moet hij “toevallig”weer iemand dood vinden die niet gevonden was bij zoektochten door de militairen en politie?

 3. Ik durf er een kratje op te zetten dat die smeerpijp onderdeel is van hun satanistische rituelen en daar als slaaf rondkruipt in zijn leren pakje en hoge hakjes. Gore psychopatische moordenaar. Al die ratten in de regeringen van EU en USA die voor de oorlog zijn horen maar 1 straf te krijgen… Ik sta achter Rusland en blijf achter ze staan. Gooi maar plat al dat oorlogsmaterieel en die moordende militairtjes aan Oekraïnse zijde.

 4. Why Do They Do This? What is an ‘economic hitman’? Decoded https://youtu.be/mPuYkPLLKlM

  They have difficulty creating their energy because they don’t know how to. Some say vamps were traumatized at a young age and have cut themselves off from receiving power naturally from god or source.

  Many Psychic vampires are soulless beings because they do not have a self. They are “selfless,” but not in a selfless way.

  Since they do not have their natural energy supply, they must siphon it from other individuals, groups, and nations.

  They need someone else to feed their energy needs. And they always feed out of fear, creating fear in the other person, which is their life energy.

  Psychic Vampires have forgotten how to give something “from their heart genuinely”; their heart chakra is closed. They are disconnected from Prime Creator, and when they share, it’s always with a “what’s in it for me?”

  They are out of balance with their energy flow. Many are possessed by entities from the lower astral planes that use these human vehicles to feed off your fear.

  https://www.mazzastick.com/what-is-a-psychic-vampire/#em-span-style-color-ff-0000-why-do-they-do-this-span-em

  Some have forgotten how to give something “from their heart genuinely”; their heart chakra is closed. They are disconnected from Prime Creator, and when they share, it’s always with a “what’s in it for me?”
  They are out of balance with their energy flow. Many are possessed by entities from the lower astral planes that use these human vehicles to feed off your fear. Therefore it’s needed that you healed your heart….
  The 4 Stages of Ascension // Spiritual Intelligence https://youtu.be/ABm5wqG9q78

 5. Hebben een deal voor schaliegas delven met Shell gesloten in 2014 met de Oekraïne terwijl wij genoeg hebben in Groningen maar die hebben ze ook niet opgelost…en ging zo…..Het verhaal van de Groningse Koning
  Enkele jaren geleden ontdekte een Oost Groningse landbouwer dat hij beschikte over een Terra Nullius van 3000 vierkante meter, dat na de Tweede Wereldoorlog ontstaan was bij het herdefiniëren van de landsgrenzen tussen Nederland en Duitsland. De eigenaar droomde openlijk op social media over onttrekking aan belastingplicht en zelfs een onafhankelijke Staat. Dit prikkelde de fantasie van honderden burgers en er werd door hen zelfs serieus onderzoek verricht naar een mogelijke zelfstandige en onafhankelijke Mini-Staat, waar het altijd vrede zou zijn.

  Om een zelfstandige Staat te stichten, ben je verplicht je te houden aan de Europese Norm. Dat houdt in dat je een militair apparaat moet organiseren, inclusief een juridisch belastingsysteem; een regering moet vormen; en moet aangeven in welke Staatsvorm je met de omringende landen communiceert: een democratie of een dictatuur of anderszins, en ben je een Koninkrijk of een Republiek. Vervolgens dien je dit Staatsvoorstel in aan de aangrenzende Staten. Keuren die dit goed, dan moet je ten overstaande van deze Staten een eed afleggen, waarin je verklaart de Europese Norm te respecteren als machtsorgaan boven jouw Staatje, en actief te zullen deelnemen aan het overkoepelende militaire beschermingsapparaat van de Europese Unie. Leg je die eed af, dan ben je officieel beëdigd en mag je jezelf tot Koning kronen.
  De man uit Groningen zag dit wel zitten en honderden Nederlandse staatsburgers waren op voorhand bereid diens burgers te worden. Zij waren al bezig voorzieningen te ontwerpen om honderden mensen op slechts 3000 vierkante meter te kunnen laten wonen en in hun eigen onderhoud te kunnen voorzien. Tot de Nederlandse Overheid hier lucht van kreeg en de NAM – de Nederlandse Aardolie Maatschappij – de opdracht gaf een loze bovengrondse gasleiding dwars over het lapje grond aan te leggen. Dit alles zonder enige juridisch overleg met de eigenaar, die was immers niet staatsrechtelijk beschermd. De buis werd botweg voor diens neus aangelegd, hek eromheen met stroom erop. Tegen zulk machtsvertoon kun je als gewone man niets beginnen. Toch heeft dit incident vele Nederlanders wakkergeschud. Het moet allemaal anders. Een andere, vreedzamere en respectvolle Staatsvorm? Of helemaal geen Staatsvormen meer, maar één wereldwijd Terra Nullius? Want dat is tenslotte wat het woord Terra betekent: De Levende Planeetster Aarde. En die willen wij terug!

  Draait Nederland nog steeds op De term Terra Nullius stamt uit het Romeinse Rechtssysteem (049 BC) en is tot op heden een rechtsgeldig onderdeel van de Grondwet. https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=364

  2 centuries of slavery, false doctrines, destructive indoctrinations, absurd ideas, children’s stories about God, education, medicine and love and lasted until the end of 2019 with these ingredients: blaming others, appropriation without any right, law and regulation, perpetrator Imposing your own will and maintaining control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing.

  Zeeland heeft een belangrijke rol gespeeld in de slavenhandel. Ongeveer 300.000 tot slaaf gemaakte Afrikanen werden door Zeeuwse schepen naar Amerika gebracht. In aflevering 3 vertelt Hannie Kool, directeur van het Zeeuws Archief, over de helse omstandigheden aan boord van een slavenschip. Het was er bloedheet, er was heel weinig ruimte en men kon er nauwelijks bewegen. Dankzij het journaal van chirurgijn Petrus Couperus weten we dat sommige tot slaaf gemaakten stierven van verdriet of, zodra ze de kans kregen, overboord te springen. 13 tot 15 % van de tot slaaf gemaakten overleefde de reis niet.
  https://youtu.be/rtDGJqV5wCc

  2000 jaar in stripboek vorm.
  Er wordt trouwens nog heel wat méér gevochten: Romeinen, Chauken, Noormannen, Engelsen, Fransen, Duitsers… Wie kwamen er eigenlijk niet af op dit blijkbaar nogal aantrekkelijke eilandrijk? https://www.touristshopyerseke.nl/shop/stripboek-zeeland-2000-jaar-geschiedenis-in-strip/

  The new Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth such as: Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will experience. From the constellation Pisces it gradually moves to Aquarius in our time. The age of Aquarius could, according to some astrologers, be accompanied by major changes on a global scale.

  The new culture of Aquarius would be associated with creative individuality and not with specific rulers.

  • Dank je Andreas voor het delen. Heel bijzonder en bij mij onbekend. Daarom hou ik van jullie mensen en Rommel…

   Keep on fighting brothers and sisters….

 6. 2023 Het jaar van de omslag? Bereid je voor! https://youtu.be/NIvjl6yFhCM

  2023 is een 7 jaar
  In dit 7-jaar worden we als wereld uitgedaagd en uitgenodigd om vanuit meer wijsheid, een hogere waarheid en meer authenticiteit te gaan leven. We krijgen dit jaar een duidelijke spiegel door middel van de gebeurtenissen in ons leven, onze film….legt hij ook hier uit. De oudste zielen wonen in Nederland……De meesten van deze 144.000 groep uitverkorenen leven hier nu in NEDER-land en dat is beslist geen toeval. Hier heerst het sterkste ego in de mens. Hier denken de mensen dus het negatiefst, wat je absoluut terug kunt zien in families. Het samenvallen van de verschuiving van een astrologisch tijdperk met het begin van een nieuw millennium in de menselijke tijdrekening confronteerde en confronteert ieder van ons met enorme uitdagingen.

  In het ergste geval zullen we waarschijnlijk doen wat mensen altijd hebben gedaan: redding zoeken in buiten onszelf gelegen politiek of spiritueel gezag, anderen de schuld geven van onze moeilijkheden en weigeren om de verantwoordelijkheid te nemen voor onze persoonlijke keuzes en problemen. In het beste geval kunnen we ons voordeel doen met de transits van de langzame planeten door onze levensvisie te verbreden, ons bewust te worden van het grotere geheel waarvan ieder van ons deel uitmaakt en om persoonlijk de best mogelijke bijdrage te leveren aan deze grotere menselijke eenheid.

  “Verbeter de wereld, begin bij jezelf”, dat wil zeggen: innerlijk. Verandering begint ook innerlijk, en gehoor geven aan de dynamische geest van deze tijden betekent, vóór alles, dat ieder deze dynamische geest in zijn of haar eigen leven op zijn of haar eigen manier beleeft, in overeenstemming met de eigen hoogste waarden. Als ieder van ons dit zelfs maar een klein beetje doet, zullen er reuzenschreden worden gezet op de weg van de menselijke vooruitgang die door de huidige planetaire bewegingen wordt gesymboliseerd.

  Karma The collective memory that needs to be healed in 2023 https://youtu.be/ZmCcu4qMsn0 and they created themselves Agenda 21-2030 The world renowned docuseries THE FALL OF THE CABAL.
  They are like the mafia, only much worse…
  https://stopworldcontrol.com/cabal/?inf_contact_key=f5f61f448cfda4d9a7f984df5189c85b09c74070ac2bf3cfa7869e3cfd4ff832

  “We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”
  Karma means material action, that which is instigated by egoistic desire. By restoring this you never walk alone anymore.

  The End of Privacy for Americans…Get Out of Cash Now!

  https://info.americanalternativeassets.com/dollar-video/?utm_campaign=bright&utm_source=JRWA&utm_medium=email&date=020223&utm_content=ddv02c&msid=28974&utm_term=video&lead_source=JRWA

 7. Begon hier ooit nu we 68 generaties verder zijn The Dutch Vikings: Frisians Full History https://youtu.be/iSDTRRpYcgM op 16 min hier hoor je hoe het Romeinse Vaticaan in Nederland belande in deze video en kom je hier uit LUCIFERIAN DOCTRINE explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/dMHgm9C-sEU The Danger of Secret Societies. En begonnen de kruistochten…..The real story after 2 century’s https://youtu.be/sitNu91I_KY (Alleen de herschreven versie met Jeroen Krabbe) and can we learn from this please??? We did it again, and again and again. Other characters, other timelines = Repeating History = 2 centuries of slavery,False doctrines, destructive indoctrinations, absurd ideas, children’s stories about God, education, medicine and love and lasted until the end of 2019 with these ingredients: blaming others, appropriation without any right, law and regulation, perpetrator Imposing your own will and maintaining control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing.

 8. Bij de TAO leggen ze dit ook uit voor fully awareness te bereiken.

  Half resultaat wanneer Chakra’s zijn geblokkeerd.

  Hoewel de wetenschap de exacte mechanismen die psychische stoornissen veroorzaken niet kan verklaren, heeft ze bewezen dat DNA-schade en een verstoord herstel van DNA-schade gebruikelijk is bij de meeste psychiatrische ziekten.

  https://youtu.be/7LFKGQllOGE 
  Bron is: In deze korte video licht Taotrainer Reinoud Eleveld dit toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in