Het Russische leger blijft met veel succes jacht maken op Oekraïense artilleriemiddelen met Lancet kamikaze-drones.

Op 7 en 10 februari deelden Russische bronnen video’s van drie recente Lancet-aanvallen op een gemotoriseerde 122 mm houwitser van het merk 2S1 Gvozdika, een gemotoriseerde 152 mm houwitser van het merk 2S19 Msta en een Amerikaanse M777 getrokken 155 mm houwitser van de Oekraïense strijdkrachten in het speciale militaire operatiegebied.

De Lancet is ontwikkeld door de ZALA Aero Group, een dochteronderneming van de Russische defensiegigant Kalashnikov. Het bedrijf produceert twee versies van de zweefmunitie, de Izdeliye-52 met een uithoudingsvermogen van 40 minuten en een granaatkop van drie kilogram en de grotere Izdeliye-51 met een uithoudingsvermogen van een uur en een granaatkop van vijf kilogram.

Zowel de Izdeliye-52 als de Izdeliye-51 zijn uitgerust met een elektro-optisch systeem dat statische en bewegende doelen kan detecteren, opsporen en vergrendelen.

Ondanks het feit dat Kiev veel systemen voor luchtverdediging en elektronische oorlogsvoering van zijn westerse bondgenoten heeft ontvangen, heeft het nog steeds moeite om de Lancet te bestrijden. De rondvliegende munitie is moeilijk te onderscheppen vanwege de kleine radardoorsnede en minimale infraroodsignatuur.

De afgelopen maanden heeft het Russische leger het gebruik van de Lancet en andere soorten zweefmunitie geïntensiveerd. Als gevolg daarvan hebben de Kievse troepen zware menselijke en materiële verliezen geleden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De NAVO bewapent en traint nazi’s in Oekraïne, terwijl de VS Rusland’s buurland overspoelen met wapensVolg Frontnieuws op Telegram

  VS hoopt overwinning uit kaken van nederlaag te slepen in Oekraïne

Lees meer over:

Vorig artikelEerste aanval van Russische waterdrone gemeld in Odessa
Volgend artikelZoenen, knuffelen en een jeukende neus: Zelensky op tournee terwijl mensen sterven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Er cirkelen berichten rond van verliezen rond Vulhedar door de Russen. Hier nog wat inzichten op toevallig? Sommigen geven commandanten de schuld, de ene zegt tactisch falen door slecht getrainde mobiks, en het Pentagon zou hebben gezegd goed getrainde paratroopers en mariniers zijn verloren en o.a. t80s. Zeg het maar.

 2. Allemaal willen ze escalatie en oorlog, in de tweede kamer, er is niets meer om op te stemmen, ook forum vertrouw ik niet nadat door hun toedoen colojona op de A lijst kwam, PVV is al af na Agema die riep om sneller en meer boosters! Ik stem maar niet meer, klaar mee, goed weekeind allemaal!

  • Niet stemmen is een stem voor de elite… Bedenk dat goed.
   De enige die mij voor overblijft is de FvD….
   BBB en PVV zijn controled opposition, vergeet dat niet….

   • Niet stemmen is een stem voor de elite… Bedenk dat goed.
    De enige die mij voor overblijft is de FvD….
    BBB en PVV zijn controled opposition, vergeet dat niet….

    Helemaal eens , alleen FvD zet zich in .

    DE REST IS DOOR EN DOOR CORRUPT !!!

 3. Ik stem voor het eerst van mijn leven ook niet meer: ik wil met deze door en door corrupte schoften helemaal niks meer te maken hebben. Stemmen is wat mij betreft nu eigenlijk hetzelfde als nog meewerken met deze bizarre, kwaadaardige poppenkast. Thierry B is ook af bij mij, nadat ik hem in een video hoorde praten over “die kut-boeren of klote-boeren”. 🤬🤬🤬

  • Niet stemmen is een stem voor de elite… Bedenk dat goed.
   De enige die mij voor overblijft is de FvD….
   BBB en PVV zijn controled opposition, vergeet dat niet….

  • Niet stemmen is een stem voor de elite… Bedenk dat goed.
   De enige die mij voor overblijft is de FvD….
   BBB en PVV zijn controled opposition, vergeet dat niet….

 4. De Westerse leiders zijn gestoorde psychopaten, met een totaal gebrek aan realiteitszin. Hopelijk worden deze misdadigers snel vervolgd en zwaar gestraft.

 5. Heb je nog meegekregen hoe Huig Plug door de mangel werd gehaald?
  Hoe ene J.D. werd vrijgepleit?
  Reken maar nergens op in dit landje.
  De enige 2 dingen die je zeker weet:
  Je moet belasting betalen (behalve wimlex) en je gaat dood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in