Vóór zijn verdwijning merkte Gonazalo Lira op dat Volodymyr Zelensky het uiterlijk had van een zware cokegebruiker. Reeds eerder is Zelensky op video betrapt terwijl hij toegeeft dat cocaïne “geweldig” is en dat het hem “de hele dag energie geeft”.

Via Thetruthseeker.co.uk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky publiceert zelf drugsvideo – cocaïneroes in draaistoelVolg Frontnieuws op Telegram

  Hoera, Poetin heeft de klimaatverandering afgeschaft!
Vorig artikelDe Dodenweg van Mariupol “Ilicha” (18+)
Volgend artikelNieuwe ontwikkeling in Mariupol / Azovstal: Poetin beveelt af te zien van bestorming
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Laat hem maar een overdosis nemen, goed voor Oekraïne, goed voor Rusland, goed voor de rest van de wereld voor de mensen van goede wil.

 2. Na een snuif mag je in de E.U. nog geen auto of ander gemotoriseerd voertuig besturen, maar een compleet land mag volgens de E.U. wel, en je krijgt er ook nog wapens bij.

 3. Europese journalist noemt obstakel voor vrede tussen Oekraïne en Rusland
  De Oekraïense leider is “gevaarlijk” omdat hij bereid is zijn volk op te offeren om aan de macht te blijven, zegt Angelo D’Orsi.
  Europese journalist noemt obstakel voor vrede tussen Oekraïne en Rusland
  Oekraïens president Volodymyr Zelensky © AFP / Sergei Supinsky
  De Oekraïense president Volodymyr Zelensky is het belangrijkste obstakel voor vrede tussen zijn land en Rusland, heeft de beroemde Italiaanse journalist en historicus Angelo D’Orsi aan RT verteld.

  D’Orsi is teleurgesteld door de berichtgeving over het Oekraïense conflict in de westerse media, onder meer in zijn thuisland Italië.

  In maart weigerde hij verder samen te werken met de grote krant La Stampa nadat die een foto van de nasleep van een raketaanval op Donetsk door de troepen in Kiev had gebruikt om een hoofdartikel over Russische aanvallen in West-Oekraïne te illustreren. De krant heeft met deze stap “de bodem van de journalistieke oneerlijkheid” bereikt, benadrukte D’Orsi in een van de interviews.

  De ervaren journalist verwerpt pogingen om Zelensky als een held af te schilderen en waarschuwt dat de Oekraïense leider eigenlijk “een zeer gevaarlijk personage” is.

  “Naar mijn mening vormt Zelensky nu het grootste obstakel voor het bereiken van vrede, omdat het me duidelijk lijkt dat hij bereid is zijn land en zijn volk op te offeren om aan de macht te blijven”, klinkt het. Zei D’Orsi.

  De Oekraïense president “verhindert absoluut elke diplomatieke oplossing, elke vredesbespreking. En hij heeft het vele malen bewezen,” voegde hij eraan toe.

  Russische en Oekraïense delegaties van verschillende niveaus hebben sinds het uitbreken van de gevechten verschillende rondes van vredesonderhandelingen gehouden. Maar er zijn geen persoonlijke ontmoetingen geweest sinds eind maart, toen de partijen elkaar ontmoetten in Istanbul, Turkije, hoewel Rusland zegt dat de gesprekken elke dag via videolink doorgaan. Moskou was aanvankelijk optimistisch over de uitkomst van de gesprekken in Istanbul, maar verweet Kiev later dat het terugkwam op de afspraken die daar waren gemaakt. Op woensdag zei de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova, dat Moskou alle vertrouwen in Oekraïense onderhandelaars heeft verloren, eraan toevoegend dat dit de reden was waarom de verschillen tussen de buren op de grond werden opgelost.

  Op 16 april stelde Zelensky een ultimatum aan Rusland: de president van Oekraïne zei dat als Russische troepen het Oekraïense leger dat in Marioepol achterbleef zouden vernietigen, er geen onderhandelingen zouden zijn. Op 21 april besloot Rusland de azovstal-staalfabriek van de stad, waar de Oekraïense troepen worden belegerd, niet te bestormen. Moskou verklaarde Marioepol ‘bevrijd’. Op dezelfde dag zei Zelensky dat hij niet uitsluit dat de deblokkade van Marioepol met militaire middelen kan gebeuren.

  Zelensky “doet alsof deze confrontatie een persoonlijk conflict is tussen [de Russische president Vladimir] Poetin en hem” zonder zich daadwerkelijk om Oekraïne te bekommeren, benadrukte D’Orsi.

  De komiek die president werd “lijkt me totaal onwetend, niet geschikt om met een dergelijke situatie om te gaan”, voegde hij eraan toe.

  Zelensky’s “hectische activiteit”, waaronder het filmen van talloze video’s en het leveren van videotoespraken met verzoeken om hulp voor wetgevers in de VS, de EU en elders, “zou uiteindelijk tegen hem kunnen werken”, waarschuwde de journalist.

  De Oekraïense leider heeft het Westen gevraagd om wapenleveranties, financiële en humanitaire hulp, verhoogde sanctiedruk op Rusland en EU-lidmaatschap voor zijn land. Veel van zijn verzoeken blijven echter onvervuld, waaronder een eis om het Oekraïense luchtruim te sluiten voor Russische vliegtuigen, wat vrijwel zeker een conflict tussen Moskou en de NAVO zal uitlokken.

  D’Orsi benadrukte ook dat het gebruik van het woord “genocide” door Zelensky om de gebeurtenissen in Oekraïne te beschrijven “onaanvaardbaar” was.

  Zelensky verwierp vredesaanbod dagen voor Russisch offensief – WSJ

  Hij is Joods, maar de Oekraïense leider “moet niet vergeten dat neonazi’s nu zijn regering steunen”, zei hij.

  “Het is echt een paradox wanneer iemand over genocide spreekt om zijn eigen beleid te rechtvaardigen, en vergeet dat hij wordt gesteund door de afstammelingen van dezelfde mensen die de Joden vervolgden in de jaren 1930 en 1940,” wees de journalist erop.

  Rusland viel de naburige staat eind februari aan, na het falen van Oekraïne om de voorwaarden van de Minsk-akkoorden, voor het eerst ondertekend in 2014, en de uiteindelijke erkenning door Moskou van de Donbass-republieken Donetsk en Loegansk uit te voeren. De Duitse en Franse bemiddelde protocollen waren ontworpen om de afgescheiden regio’s een speciale status te geven binnen de Oekraïense staat.

  Het Kremlin heeft sindsdien geëist dat Oekraïne zichzelf officieel uitroept tot een neutraal land dat nooit zal toetreden tot het door de VS geleide militaire blok van de NAVO. Kiev houdt vol dat het Russische offensief volledig niet was uitgelokt en heeft beweringen ontkend dat het van plan was om de twee republieken met geweld te heroveren.

 4. Beste Rob
  Het is niet Zijn volk
  Immers Hij is in het zadel geholpen
  Als een Hielenlikker van het Blanke = De Duivel in de mens
  Via in Amerika woonachtige bezeten Witte Mensen
  De Sinterklaas en Kerstman
  Beter bekend als de Nazaten van Columbus & Cornuiten
  Door de Duivel kan men bezeten Raken / Zijn

  Dank U

  • Dat is gedeeltelijk waar, het zijn meestal demonen, die bezit nemen van mensen lemuren intelligencies en er bestaat ook zo iets, als vergankelijke oeroude tyrannen of ook genoemd de vorst der duisternis, maar helaas zijn veel mensen tegenwoordig bezeten geraakt en niet alleen meer blanken!

 5. Als het écht waar is dat Zelensky een cocaïne gebruiker is zoals het hier in Frontnieuws staat vermeld, dan zouden we gelijk alle steun moeten opheffen en ook alle sancties tegen Rusland. Want dan worden we mooi door Zelensky belazerd. Laat hij zijn eigen miljoenen, meer dan 250 milj $ maar besteden aan zijn eigen land.

  • Voor 100 % gelijk, dat had al lang moeten gebeuren, maar ze houden elkaar de handen boven het hoofd. Op een dag komt de waarheid naar boven, maar dan zal het te laat zijn. Hoop dat veel mensen wakker zullen worden.

 6. Maar voorlopig heeft die cokesnuiver flink zijn zakken gevuld met geld. Ook de deugschapen hier hebben hem flink wat geld toe gestopt. Met giro 555,😎 was het niet 160 miljoen. Kan die voorlopig nog flink vooruit met zijn coke handel.

 7. Nav informatie en beeldmateriaal
  en Agenda 2030 (nu vervroegd naar ws 2025 :
  – Depopulatie men wil nog 10% overhouden van wereldbevolking, dus dit schiet op deze oorlog , de super rijke bodem is, zo lijkt verkocht monsato, bij uitdunnen bevolking is hun probleem/ eigenaar grondrechten snel opgelost
  – deel van orthodoxe joden. ( en. verborgen onder christenen en moslims) Is eeuwenlang aanhanger van Sabbatai Zevi en Jacob Frank; dat alle kwaad zo snel mogelijk opgebruikt moet worden, hoe eerder de verlosser ( Satan) komt , dit gaat vlg hen in deze tijd gebeuren – planeetstand Saturnus- waarna er uiteindelijk NWO wordt ingesteld ( nieuwe wereld vanuit chaos)
  Tevens ontdoen van nakomelingen van esau (3e zoon van Adam en Eva )
  Daar valt vlg hun zienswijze wij allen onder.
  Loopt alles in de tred van ;
  Depopulatie, nieuwe abortus wetgeving NZeeland, mondkapjes, vaccins, pcr, lockdowns, transgender( is geen nakomelingen), grondonteigening voor voedselmanipulatie, kanabalisme woorden die in opkomst zijn, schuldgevoel aan praten naar kinderen en ouderen,
  slavernij verleden (overgroot deel was boer, werkten op akkers) zijn het ws zelf geweest die vanuit generaties dit op hun geweten hebben (rijtuigjes)
  De macht van nu is er dmv deze generaties
  Slavernij wat ze nu in woord en daad met ons als wereldbevolking doen, internet of things.

 8. Nav informatie en beeldmateriaal
  en Agenda 2030 (nu vervroegd naar ws 2025 :
  – Depopulatie men wil nog 10% overhouden van wereldbevolking, dus dit schiet op deze oorlog , de super rijke bodem is, zo lijkt verkocht monsato, bij uitdunnen bevolking is hun probleem/ eigenaar grondrechten snel opgelost
  – deel van orthodoxe joden. ( en. verborgen onder christenen en moslims) Is eeuwenlang aanhanger van Sabbatai Zevi en Jacob Frank; dat alle kwaad zo snel mogelijk opgebruikt moet worden, hoe eerder de verlosser ( Satan) komt , dit gaat vlg hen in deze tijd gebeuren – planeetstand Saturnus- waarna er uiteindelijk NWO wordt ingesteld ( nieuwe wereld vanuit chaos)
  Tevens ontdoen van nakomelingen van esau (3e zoon van Adam en Eva )
  Daar valt vlg hun zienswijze wij allen onder.
  Loopt alles in de tred van ;
  Depopulatie, nieuwe abortus wetgeving NZeeland, mondkapjes, vaccins, pcr, lockdowns, transgender( is geen nakomelingen), grondonteigening voor voedselmanipulatie, kanabalisme woorden die in opkomst zijn, schuldgevoel aan praten naar kinderen en ouderen,
  slavernij verleden (overgroot deel was boer, werkten op akkers) zijn het ws zelf geweest die vanuit generaties dit op hun geweten hebben (rijtuigjes)
  De macht van nu is er dmv deze generaties
  Slavernij wat ze nu in woord en daad met ons als wereldbevolking doen, internet of things.
  De joden vervolging in 2e WO ; waren niet volgelingen van Sabbatai Zevi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in