De overwinning onderstreept de waarde van het nemen van juridische stappen om medische vrijheden te verdedigen, en kan dienen als waarschuwing voor andere ziekenhuizen die proberen patiënten hun rechten te ontnemen.

Een ziekenhuis in Virginia stemde ermee in om een COVID-19 patiënte Ivermectine te geven nadat bezorgde familieleden een rechtszaak hadden aangespannen tegen het ziekenhuis omdat het aanvankelijk had geweigerd om de vrouw het goedaardige geneesmiddel te geven waarvan is aangetoond dat het de symptomen van het coronavirus verlicht, bericht Lifesitenews.com.

De stap kwam nadat nadat een rechtbank het ziekenhuis voor minachting van de wet had veroordeeld en met een boete van 10.000 dollar per dag had gedreigd indien het zou weigeren de gewenste behandeling te verstrekken.

De ontwikkeling onderstreept het belang van het nemen van juridische stappen om medische vrijheden te verdedigen en kan als waarschuwing dienen voor andere ziekenhuizen die proberen patiënten het recht op veilige medische producten te ontzeggen die niet in de ziekenhuisprotocollen zijn opgenomen.

Kathy Davies, een katholieke echtgenote en moeder van vijf kinderen en 10 kleinkinderen, die al enkele maanden in Fauquier Health wordt behandeld voor COVID-19, heeft dankzij de actie van de rechtbank maandagavond haar eerste dosis Ivermectine gekregen.

“Kathy is gisteravond net begonnen met haar Ivermectine behandeling, en alleen door de kracht van het gebed,” vertelde een vriend van de familie (die anoniem wenst te blijven) LifeSite dinsdag in een telefonisch interview.

De Daily Wire meldt dat het 20ste arrondissementsrechtbank Virginia op maandag Fauquier Health in Warrenton, Virginia, schuldig heeft bevonden aan minachting van de rechtbank omdat het niet heeft voldaan aan eerdere bevelen om de behandeling te verstrekken zoals gevraagd.

  Tijd om aan deze waanzin een eind te maken 

Als reactie op de uitspraak van de rechtbank besloot het ziekenhuis het gebruik van Ivermectine op 13 december toe te staan om een boete van $10.000 per dag te vermijden die de staat met terugwerkende kracht vanaf 9 december zou hebben opgelegd.

“Ziekenhuis in Virginia schuldig bevonden aan minachting van rechtbank, onderworpen aan $10k per dag boete na weigeren patiënt Ivermectine.” https://t.co/ZclzCpcdtPpic.twitter.com/1A0wiqY45W – Daily Wire (@realDailyWire) 14 december 2021

Het nieuws van de juridische overwinning komt nadat Kathy’s man Donald en zoon Chris, die als radioloog in het ziekenhuis werkt, eerder deze maand een juridische strijd zijn begonnen om het ziekenhuis te dwingen Kathy toe te staan Ivermectine te proberen.

De familie besloot actie te ondernemen nadat de standaardprotocollen die door het ziekenhuis werden gebruikt, waaronder het aan de beademing leggen van Kathy op 3 november, geen positieve resultaten hadden opgeleverd. De vriend van de familie Davies zei dat het ziekenhuis haar ook Remdesivir had gegeven, waarvoor sommige deskundigen waarschuwen dat het risico op nier- en leverfalen kan toenemen.

Volgens advocaat Thomas Renz is het sterftecijfer van COVID-patiënten die Remdesivir voorgeschreven kregen (26%), een veelvoud van het sterftecijfer van COVID-patiënten die Ivermectine voorgeschreven kregen, dat door de CMS-databank op 7,2% wordt geregistreerd.

Ondertussen hebben verschillende studies aangetoond dat Ivermectine, een veelgebruikt generisch geneesmiddel dat door de Food and Drug Administration (FDA) is goedgekeurd voor verschillende toepassingen bij de mens, een doeltreffende behandeling kan zijn voor COVID-19.

Federale regelgevers en geneesmiddelenproducenten hebben het geneesmiddel niettemin agressief onderdrukt, hoewel verschillende vooraanstaande deskundigen zoals Dr. Peter McCollough, Dr. Vladimir Zelenko, Dr. Robert Malone en de 12.700 artsen en wetenschappers die de Verklaring van Rome hebben ondertekend, het hebben onderschreven als een behandeling voor COVID.

  De Verenigde Staten verbieden banken om politiek te discrimineren

Maar ondanks de goedkeuring van het geneesmiddel door erkende deskundigen en Kathy’s gestaag verslechterende toestand, verwierp Fauquier Health het verzoek van de familie om ivermectine te proberen.

Toen besloot de familie Davies de zaak voor de rechter te brengen, en informeerden het ziekenhuis op 3 december dat ze advocaten in de arm namen en een rechtszaak namens Kathy begonnen.

Een van de advocaten die de familie vertegenwoordigt is Ralph C. Lorigo, een in New York gevestigde advocaat die meerdere zaken heeft gewonnen om ziekenhuizen te dwingen patiënten Ivermectine te laten krijgen, waaronder een recente zaak in Pennsylvania.

In een reactie op het nieuws van de overwinning in de zaak van de familie Davies, schreef Dr. Pierre Kory maandag in een Twitter post dat “Lorigo bijna al zijn behandeling rechtszaken heeft gewonnen om [Ivermectine] aan stervende patiënten te geven.”

“Elke keer weigert het ziekenhuis, stelt het uit of gaat in beroep,” zei Kory, die eraan toevoegde: “Nu is het hun beurt om te betalen … in plaats van de patiënt.”

Verwijzend naar de uitspraak van de rechtbank maandag waarin staat dat het ziekenhuis met terugwerkende kracht boetes tot $10.000 verschuldigd is als ze Kathy Davies het recht blijven ontzeggen om Ivermectine te proberen, voegde Kory eraan toe: “Eén ziekenhuis is 50K verschuldigd als [Ivermectine] niet voor 21.00 uur gegeven is. Goh, ik vraag me af wat ze zullen doen?”

“Advocaat Ralph Lorigo heeft bijna al zijn vele rechtszaken gewonnen om IVM aan stervende patiënten te geven. Elke keer weigert het ziekenhuis, stelt het uit of gaat in beroep. Nu is het hun beurt om te betalen… in plaats van de patiënt. Eén ziekenhuis is 50.000 verschuldigd als de infuus niet voor 21.00 uur is toegediend. Goh, ik vraag me af wat ze zullen doen?” https://t.co/IgAZlu8bsP – Pierre Kory, MD MPA (@PierreKory) 13 december 2021

  Hartverscheurend: 14-jarig Israëlisch Amerikaans meisje lijdt en sterft aan COVID-vaccin - maakt video van haar verhaal vijf dagen voor haar dood

Op 6 december oordeelde de rechtbank dat Kathy volgens de wet van Virginia het recht had om Ivermectine te proberen, dat kon worden toegediend door Dr. Martha Maturi, een arts die door de familie was ingehuurd en die het middel als eerste had aanbevolen.

De uitspraak van de rechtbank werd blijkbaar niet opgevolgd door het ziekenhuis, dat Chris en een verpleegster verbood om Kathy op 7 december Ivermectine te geven. Het ziekenhuis liet Chris weten dat ze een spoedzitting bij de rechtbank hadden aangevraagd om te proberen de eerdere uitspraak, die de distributie van Ivermectine toestond, ongedaan te maken.

Op 9 december deed de rechtbank een nieuwe uitspraak, maar niet in het voordeel van het ziekenhuis.

Rechter James P. Fisher bevestigde dat Dr. Maturi Ivermectine aan Kathy mocht toedienen, en stelde dat de redenen van Fauquier Health om de behandeling te blokkeren onvoldoende waren, terwijl hij weigerde “af te dalen tot een analyse van de verdiensten van Ivermectine als een behandelingsprotocol”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinletsels en -doden vastgelegd op cameraVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Sucharit Bhakdi: Een toespraak om bergen te verzetten gericht op artsen, advocaten en iedereen met een ziel
Volgend artikelNiet met mijn zoon!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Wat ik mij afvraag. Aangezien “het virus” niet bestaat, het is allang aangetoond dat dit totaal verzonnen is en deze virusleugen enkel gebaseerd is op aannames, computermodellen en foute wetenschap, wat doet Ivermectine dan met mensen? Zijn er echt doodzieke mensen die door dit middel geholpen worden? Zo ja, wat mankeren deze mensen dan en aat doet Ivermectine met die mensen dat ze opknappen? Of werkt Ivermectine helemaal niet en knappen mensen net zo goed op als ze niks krijgen, of een placebo? Het werkt NIET tegen covid, je kunt niet ziek worden en ook niet beter worden van iets dat niet bestaat. Echt, wát doet Ivermectine nou werkelijk? Al die verhalen op o.a. zelfzorgcovid19 zijn leuk, maar daar zit totaal geen bewijs in al die verhalen, ook slechts aannames.

  • Misschien omdat deze zogenaamde “pandemie” niet om het virus draait, maar om iets anders?
   Er zijn tal van artikelen en bevindingen met feiten te vinden zoals bij bv. La Quinta Columna die je een plausibel antwoord kunnen verstrekken op je vraag.

  • Hoi Vrijheid is ver te zoeken,

   Mijn theorie is dat virussen de ”verzamelbak” is voor ziektes die net verklaard kunnen worden en er in het lichaam al dan niet afweerstoffen van kunnen worden gevonden. Zo heb je bijvoorbeeld de ”terrain theory” (als ik het goed schrijf) welke stelt, nee, het zijn geen virussen maar omgevingsfactoren.

   Neem bijvoorbeeld het Ebola ”virus”. Het is toch totaal niet te geloven dat elke keer als er een ”zeer besmettelijke ziekte” als Ebola uibreekt in een zwaar vervuild deel van Afrika, grote steden daar bereikt (grote steden in de 3e wereld zijn echt hellholes) en dan uitdooft? Dat kan gewoon niet als het echt hyper besmettelijk is.

   Het hyper gevaarlijke AIDS virus had de hele wereld inmiddels ook wel uitgeroeid moeten hebben. Zelfde verhaal. Kan je goed over lezen in het nieuwe boek van Kennedy (the real dr Fauci)

   Ontkennen dat er een nieuwe ziekmaker is is wat mij betreft onzinnig. Ik ken genoeg mensen die het hebben gehad en er echt flink last van hebben gehad. Sommigen meer dan de ergste griep ooit in hun leven. Wat het is weet ik niet zeker.

   Ivermeticine is anti parasitair dus ik neig naar gezien het succes ermee in Japan en India en het geen ramp is landen waar ze het prefentief slikken neigt mij om te denken dat het een parasiet is (en ja, die kan je ook met het blote oog niet zien). Dus niet 5G bijvoorbeeld want dat is straling spul en zou Ivermeticine niets aan moeten kunnen doen.

   Dat brengt je vervolgens op de vraag, wie doet er allemaal aan biologische oorlogsvoering. Is het niet heel toevallig dat in China ze vier jaar geleden een groot deel van hun kippen kwijtraakte na de uitbraak van een ”nieuw virus”. Het jaar erop onder hun varkens door een ”nieuw virus” en na die successen daarmee het ”covid virus”?

   Hier een historisch overzicht van biologische oorlogsvoering ingezet door de Amerikanen en de redenen waarom de auteur denkt dat dit covid verklaard. https://www.unz.com/runz/american-pravda-waging-biological-warfare/

   Groeten,
   Hugo

 2. En wat zit er in de jaarlijkse griepprik? Daar kunnen ze ook van alles in rommelen! Dus een parasiet zal niet zo moeilijk zijn! Parasiet eitjes die uitkomen bij een te hoge temperatuur. Vandaar dat het gekoeld moet worden! Daarom is Ivermectine ook verboden! Want dan gaan er geen mensen dood aan verkeerde behandelingen etc. En niet te vergeten de angst propaganda, om toch maar nog meer vaccines ,experimentele gen-therapie spuitjes, te verkopen. En de ziekte-sterf- gevallen op het conto van Corona te schrijven. Zo denk ik er over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in