De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft ongevaccineerde mensen officieel bestempeld als een “grote moordkracht” en heeft gewaarschuwd dat burgers die niet gehoorzamen niet beter zijn dan moordenaars, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

In een onlangs gepubliceerde video op de Twitterpagina van de WHO verklaarde Dr. Peter Hotez dat “anti-vaccinactivisme” “anti-wetenschappelijke agressie” is en brengt hij mensen die de COVID-injecties weigeren in verband met “extreem rechts.”

Lifesitenews.com meldt:

De WHO heeft deze massale veroordeling uitgesproken van “anti-vaccin activisme” ondanks het feit dat veel mensen ernstig gewond zijn geraakt of zelfs zijn overleden na het ontvangen van de experimentele COVID-prikken. Een Zwitserse studie vond bijvoorbeeld verhoogde troponine niveaus – die wijzen op hartschade – bij alle gevaccineerde mensen, waarbij 2,8 procent niveaus vertoonde die geassocieerd werden met subklinische myocarditis.

Bovendien heeft een groep wetenschappers onlangs een risico-batenanalyse uitgevoerd waaruit bleek dat het krijgen van een COVID-19 “boosterprik” voor jongeren onder de 30 jaar minstens 18 keer gevaarlijker is dan het oplopen van het virus zelf.

Deze feiten werden echter niet erkend in de tirade van de door de WHO tentoongestelde arts.

“We moeten erkennen dat het anti-vaccinactivisme, dat ik eigenlijk anti-wetenschapsagressie noem, nu wereldwijd een grote moorddadige kracht is geworden,” zei Hotez in de video, waarbij hij een achtergrond van foto’s van demonstranten tegen de COVID-injecties gebruikte.

De universiteitshoogleraar biologie aan het Baylor College of Medicine beweerde dat “tijdens de COVID-pandemie in de Verenigde Staten 200.000 Amerikanen onnodig het leven lieten omdat ze een COVID-vaccin weigerden, zelfs nadat vaccins op grote schaal beschikbaar waren gekomen.”

“En nu breidt het anti-vaccin activisme zich uit over de hele wereld […].”

“Het is een moordende kracht,” verkondigde Hotez. “Anti-wetenschap doodt nu meer mensen dan zaken als wapengeweld, wereldwijd terrorisme, nucleaire proliferatie of cyberaanvallen.”

De wetenschapper gaf geen bewijs voor deze dramatische bewering.

“En nu is het een politieke beweging geworden,” vervolgde hij. “In de VS is het gekoppeld aan extreem-rechts extremisme, hetzelfde in Duitsland.”

“Dus dit is een nieuw gezicht van anti-wetenschapsagressie. En dus hebben we politieke oplossingen nodig om dit aan te pakken.”

De arts gaf in de video geen bewijs dat het verzet tegen de gevaarlijke, experimentele COVID-prikken verband houdt met extremisten.

Hotez is een kinderarts die werkzaam is op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van vaccins en, naast zijn post aan het Baylor College of Medicine, voorzitter is van Tropical Pediatrics in het Texas Children’s Hospital.

De WHO staat bekend om haar radicale pro-abortus houding en bevordering van “toegang tot abortus” overal ter wereld.

De huidige directeur-generaal, Tedros Adhanom Ghebreyesus, was lid van het Ethiopische communistische Tigray People’s Liberation Front en was minister van Volksgezondheid toen deze partij aan de macht was. De partij werd in 2021 door de Ethiopische regering tot terroristische organisatie verklaard.

Hotez lijkt een hechte band te hebben met Ghebreyesus, aangezien hij hem onlangs beschreef als “mijn broer en mentor Dr. Tedros,” in een Tweet naar aanleiding van de moord op de oom van de WHO-directeur.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voor de gevaccineerden: Hier is een lijst van alle feiten die u wilt negeren wanneer u uw nieuwe booster gaat halenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel(Video’s) Het Oekraïense leger wordt verpletterd in Donbass: De definitieve Russische aanval op Soledar is begonnen – Oekraïners gevraagd de stad te verlaten!
Volgend artikelMoeten alle bloeddonaties van COVID-19 gevaccineerde mensen worden VERBODEN totdat onderzoek heeft BEWEZEN dat ze veilig zijn?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

111 REACTIES

 1. Ik zou zeggen: de satanische WHO kan doodvallen. Er zal straks een grote vraag naar ongevaccineerd bloed zijn, en de domme schaapjes zullen het hoekje omgaan. Ik hoop dat dan ook tribunalen tegen dit soort tuig zijn opgericht.

  • Zelfs dat vind ik gevaarlijk.
   Je weet toch hopelijk wanneer men bloed van je afneemt met een injectie spuit dat men eerst een vloeistof in je spuit en pas daarna het bloed opzuigen?

   Tenzij je gelijk een kleine naald in je krijg zonder een spuit eraan vast.

   • Iedere dag ontdekt de wetenschap nieuwe positieve werkingen van de vax: vax geeft minder auto ongelukken, vax pacificeert mensen, vax bespaart water en energie en ga zo maar door. Toch nog positief nieuws dus nu inmiddels is gebleken dat de vax niet zorgt voor verminderde verspreiding van de ziekte waarvoor de wereld op slot moest of de gevolgen ervan zoals ziekenhuisopname.

    • vax geeft niet minder ongelukken!
     De uitleg van het ‘onderzoek’ heeft niets met de vaccinatiestatus te maken.
     In 2021 en 2022 zijn veel ongelukken te wijten aan de bijwerkingen van de c-vaccins.

  • Die man doet niet zijn huiswerk….200.000 Amerkanen,ongevaccineerd.. lieten het leven?? dat deden ze voor Corona ook al!!!Het werkelijke aantal doden dat door Covid-19 is gestorven is nog steeds niet openbaar en duidelijk gemaakt,merendeel had ook al onderliggende klachten zat daarom al in een verpleeghuis en er is dus nog steeds geen bewijs dat men ook daadwerkelijk dood gaat aan Corona… louter wat onderzoekjes uit China zijn nog steeds geen bewijs… de mensheid was al zwaar ongezond,teveel obesitas en diabetes naast alle andere ziektes waar de ziekenhuizen op teren om in stand te blijven houden om aan te verdienen…!!
   dit is dus duidelijk weer reklame om geld te incasseren voor vaccins die dan door de wereldgezondsraad zijn ingekocht… geld over de balk gooien legaal

  • De gulden middenweg

   De shock&ow-tactiek van Rutte4 om binnen 2 maanden ff excuses voor zo’n 100 jaar slavenhandel&grondstoffenroof erdoor te hypen heeft weer voor veel verdeeldheid en ruzie gezorgd..
   net zoals bij een tiental andere zaken waar Rutte4 dominant een stempel op probeerde te drukken om er een WEF-slaatje uit te kunnen slaan..
   Ik denk dat het allemaal bedoeld is om af te leiden van de implementatie van ‘ze greet reset’ van dat WorldEconomicForum waar bijna geheel Rutte4 lid van is. Zonder chaos krijgen ze hun programma lastig als ‘oplossing’ verkocht.
   Dat WEF brengt geen voordeel voor U! Het is vee-management.. en U bent de melkkoe..
   Maarre.. wat als die kudde op hol slaat in de richting van diegenen die met de zweep staan te knallen?
   Onlangs zag ik een filmpje waar een kudde gnoe’s afrekende met een groep hongerige leeuwen..
   De natuur laat zien dat het kan..
   🤔

   JA WAT DAN RUTTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ik denk dat je het beste de wei gering kunt gooien op religieuze gronden. Dan ben je dus geen wappie en dus niet ex treem rechts en dus niet staat sgevaarlijk maar ” gewoon” een reli.
   Mss handig om dan bij een geloof s gemeenschap aan te sluiten.

 2. Je moet verdorie maar durven!!! Mij lijkt het nochtans dat de WHO en haar grote geldschieter “kill Gates of hell”de massamoordenaars zijn!!! Weg met die lui!

  • Nuremberg 1.0 was een grote show voor de bühne. Zoek maar eens uit wat de topnazi’s na WO2 zijn gaan doen. De nazi’s hebben WO2 niet verloren, ze hebben het verlies in scene gezet en het hele westen en Midden Oosten geïnfiltreerd om in 80jr toe te werken naar 2020.

   • @Naam, Dat zie je heel goed. De hele WW2 klopt ook voor geen meter…Het was 1 grote de-populatie machine aan beide zijden. Uitgevoerd door domme schaapmensjes,het klootjesvolk die zich lieten meeslepen met ontworpen ideologieën die men op hun los liet via media…Iets wat ‘ze’ nu weer uit de trekken..Exact hetzelfde met hightech tintje via de bigtech. Zie ineens die sukkels met Oekraïne vlaggetjes lopen geheel gehersenspoeld,gemodificeerd door hun geïnjecteerd militair classified serum. Het zijn simpelweg wandelende nanotech tijdbommen afhankelijk van hun batchnr, opgeroepen via hun bsnnr en ingespoten door anonieme zzp’s die grof geld kregen in hun euthanasie/modificatie bussen en tentjes. Zowel de WHO en GGD zijn terroristische organisaties die medisch terrreur hebben gepleegd en nog steeds plegen en verdienen allen executie een nekschot is nog te mild.

 3. Met alle liefde geef ik dat WHO tuig die gifspuiten. Ik wil hun gezicht wel eens zien, ha, ha! Gelijk een stuk of 20 in hun toko, ha, ha! Sarcasme!
  Een poot aan mijn gezin…. ze gaan eraan! Dat kan ik hun garanderen.

  • Dat denk ik ook! ‘Ze’ zijn in paniek nu de schadelijkheid en dodelijkheid van de nep-vaccins steeds duidelijker wordt en ook de MSM begint te bereiken, die kunnen er ook niet meer onderuit. Volgend jaar, dat begint al over 2 weken, komt de omkeer, komen in grote getale de onthullingen. Mede met dank aan Elon Musk die de deksels van de Twitter beerputten aan het afschoppen is. Ook de de corruptie in Brussel komt in het volle licht te staan. Poetin veegt nazi-Oekraïne schoon.
   Laat 2023 maar komen.

 4. Tegen de muur met dat soort moordende psychopaten. Totaal de weg kwijt, net als al die idioten die braaf die genocidespuitpromotors volgen.

  • Aloude tactiek; als je je wan/misdaden wil verbergen, beschuldig dan de ’tegenpartij’ van diezelfde daden.
   Gaat in dit geval niet meer werken. Maar hoe eerder dat vullis opgeruimd wordt hoe beter!

 5. Behoor ik ineens tot een politieke groep als ik simpelweg geen chemisch gifgoedje in mijn lijf wil, niet wil worden opgenomen en als het mijn tijd is, ik thuis wil sterven?

  Apart hoor.

 6. HAHAHA DIT SLAAT ALLES !! TYPISCH HET SATANISCHE KWAAD DAT ZICHZELF MILDER VIND DAN MENSEN DIE GEWOON VERSTANDIG WAREN DOOR HET DODELIJK MENGELE VACCIN NIET TE NEMEN!!

  WE ZIJN DUS WEER GEPROMOVEERD! HET SLAAT WERKELIJK NERGENS OP!! 🤣🤣🤣🤣🤣

 7. 75 % van de financiering komt van de frama industrie. Wie betaald bepaald. Ze hebben met alle vaccinaties fraude gepleegd, wat al begonnen is met pasteur.

 8. Hotez is een paniekvogel!
  Gebreisius de voorspreekpapagaai.
  Paniekvogels vliegen zich te pletter.
  Het einde van hun hoge vlucht is spoedig voorbij.

 9. Weet iemand of dit waar is?
  MRET Geactiveerd water om mogelijke bijwerkingen als
  gevolg van mRNA-vaccinatie tegen te gaan.

  De onderzoeken duiden er op dat drinken van MRET
  Geactiveerd Water een perfect preventief hulpmiddel kan zijn om mensen te
  beschermen tegen ongewenste bijwerkingen van mRNA-vaccinaties, zoals:
  a) mogelijke vorming van spike-eiwitten die zich overal in het lichaam zullen
  binden aan ACE2-receptoren. Dat betekent dat de spike-eiwitten die door het
  mRNA worden aangemaakt zich in elk orgaan zullen bevinden;
  b) ontwikkeling van een zeldzame bloedziekte die trombotische
  trombocytopenische purpura (TTP) wordt genoemd. Deze TTP-stolsels kunnen
  ernstige medische problemen veroorzaken als ze bloedvaten verstoppen en de
  bloedtoevoer naar organen zoals de hersenen, de nieren en het hart beperken.
  Referenties:
  [1] https://halturne rradioshow.com/index.php/en/news-page/world/global-time-bombfirst-
  case-of-postmortem-study-of-patient-vaccinated-against-sars-cov-2-mrna-foundin-
  every-organ-of-the-body
  [2] https://www.theepochtimes.com/mkt_breakingnews/covid-19-vaccine-linked-toanother-
  rare-blood-disease-israelistudy_
  3869626.html?utm_source=News&utm_medium=email&utm_campaign=break
  ing-2021-06-22-
  [3] Smirnov I (2020) Mechanism of MRET Treated Water Inhibition Effect on
  Morphology of Pathogenic Microorganisms: A Review. J Clin Stud Med Case Rep

  • Hoop idioten die niks over virus weten. Hun wetenschap is zo belachelijk zo als ze het verkondigen. Ze liegen, alles zijn leugens. Als het over resp infectie gaat dan gaat het over specifieke sleutel die in de staat is alleen cellen van resp aard te infecteren. Zo vernoemt, ACE2-receptoren zijn niet dezelfde en zijn anders voor alle andere organen. Dit wilt zeggen dat een resp virus niet in staat is je lichaam binnen te treden via huid of een oog. Je hart, hersenen of je lever kan het dus ook niet infecteren. Daarom noemt dit lokaal infectie van luchtwegen. Vaccine is ook lokaal. Dwz , ingespoten ( in de schouder) boodschap RNA penetreert cellen in de beurt van inenting en geeft hun instructie om spike proteïne te coderen die gelijk is aan aantal mRNA instructies toegediend. Geen een meer!. Dit is zinloos want gemaakte spike wordt buiten een cel gebracht. DWZ in de medium tussen de cellen. Dus ook niet in de bloedbaan noch in andere cellen. Zulk aangemaakte spikes hebben geen enkel manier om zich te verplaatsen en blijven op het operavlakte van het cel uit welk ze uitgekomen zijn. Dit zorgt voor markering van gezonde cel in tegendeel, die dan door immunologische reactie vernielt wordt terwijl andere niet infecteerde cellen rondom beginnen tegen lichaam te coderen vervolgens natuurlijke infectie proces. Dit allemaal gebuurt lokaal, bij de plaats van inenting. Aangemaakte antistoffen gaan nooit op die manier gepositioneerd worden , dus nooit tussen de cellen van longen geraken om di op voorhand te beschermen tegen toekomstige infectie. Het is heel simpel. Alles is gelogen. Hun belachelijke wetenschap die ze verkondigen is niet in de staat antistoffen naar longen te leveren. Wat hun onwetenschappelijke zever wel in staat is te doen is een vasculaire blessure aan te brengen waarbij de spul die niet bedoeld is om in bloedbaan te eindigen , dus in bloedbaan eindigt. Ze zijn geen wetenschappers, ze zijn lullemannen di variatie in immuunreactie op het infectie van een en dezelfde biomechanische processen betreffend alle resp virussen van mensen misbruiken om hun werkende eigenschappen te geven zoals gevaarlijk , mild of onschuldig.

 10. Hij mag dat van mij zeggen, liever hij dan iemand met een vol verstand en iemand met een vol verstand weet wel beter en lacht hem recht in zijn gezicht uit.

 11. Loop je een hoop centjes mis? Of zie je dat jullie misdadige spelletje bijna uit is? Want de geest is uit de fles en het deksel van de beerput gaat langzaam maar zeker open. Mensen beginnen eindelijk jullie smeerlapperij te doorzien.

 12. Als er zoveel ongevaccineerden dood gaan lost het probleem zich toch vanzelf op zou je zeggen, dan zouden ze snel allemaal dood moeten zijn. Ik denk dat het tegenovergestelde waar is! 😉

 13. Als dit geen opruiing is dan weet ik ’t niet meer. Zo zet je goedgelovige covid “vaccin” gelovigen op tegen verstandige geïnformeerde burgers. Ze doen maar, iedere vaccinoloot die vingertje naar mij wijst zal een verbaal behoorlijk agressieve reactie van mij terug verwachten.

  • Taser mee. Heb er zelf een gemaakt van een oude kapotte vliegenmepper op batterijen.
   Wie mij een moordenaar noemt kan een voorproefje krijgen.

 14. deze uitspraak is natuurlijk weer een opmaat om ̶w̶e̶r̶e̶l̶d̶w̶i̶j̶d̶ westerse landen een vaccinatie-VERPLICHTING aan te meten!
  De WHO kan lekker de TYFUS krijgen!

 15. dIE TERRORIST ZAL HET EENS ZEGGEN ? HIJ KAN MEESPELEN IN het spook van de opera. Steek uw spuiten in je eigen kont maar niet in mij. Sinds die zogenaamde epidemie heb ik mij nog nooit zo gezond gevoeld al drie jaar niets een verkoudheid niets dus ????????????

  • dat dus , bruh !! laat den haag zichzelf maar eens tegoed doen aan dat aspirante mengelen gif !!
   wij hebben wel geleerd van de geschiedenis !! maar heb er een hard hoofd in of dat ook het geval is binnen de muren van het hollandse WEF kazemat der 2de slaap vertrek 😀

 16. Om van alle elende af te komen, en weer terug te gaan naar normaliteit:

  –links aan de kant trappen; met name D66 heeft het land sociaal en economisch totaal verpest

  Rechtse conservatieven nemen over;
  Uit EU en uit euro, uit WHO, uit UN, uit NATO
  Grenzen dicht en asiel zoekers zonder wer–ongeachtstatus-eruit; naar DE. (gewoon:uitkeringen stoppen)
  nieuw politiek systeem aangepast aan deze tijd.
  –parlement: alleen voor voorlichting en toezicht op kabinet
  –beslissingen via maandelijkse electronische referenda
  –zaken kabinet voor uitvoering
  –ministeries niet groter dan in 1980
  –oranjes eruit conform grondwet; bezit confisceren
  –onder geen voorwaarde nog regeerakkoorden toestaan.

 17. De WHO is zelf een Satanische Moord Machine geworden!
  Ze wandelen de pedofiele Klaus Schwab en zijn pedofiele meelopers achterna.

 18. De elite kunnen misschien een paar centen inzetten in hun tirannieke overspel, maar tegen maar één magiër kun je never nooit winnen want met geld koop je niks, alleen een beetje mensen rotzooi en aangezien een mens maar zeer beperkt is in de bovennatuurlijke wereld kun je die alleen berijken met de benodigde sleutel en die erf je en kun je niet kopen, SHALOM

 19. Zei diegene die dit zelf opgetuigd hebben en de hele wereld erin meesleepte = URSULA VON DER LEYEN, CRISIS EUROPA, PLACEBO-VACCIN, NAZI-GREAT RESET-NWO https://www.bitchute.com/video/hms1OKyZFnYR/

  Deze kennis is zeer gevaarlijk voor diegene die, omdat ze zich met hunzelf slecht op hun gemak voelen, deze liever hanteren om anderen mensen en dingen te manipuleren dan om hun eigen persoonlijkheid te veranderen. Wat is het alternatief? Het zijn verwarde, vervormde mensen die de orde der dingen veroordelen, het tragische spektakel van mensen die hun eigen onevenwichtigheid en frustraties op anderen projecteren.
  No medicine anymore if you be aware of this = This is Magnificent… open your third eye for more power https://youtu.be/dUuzIuq3ybY

  Doctor dr. Suzanne Humphries:
  -No vaccine is safe!
  -There has never been a safe vaccine!
  -There will never be a safe vaccine either!
  – It is also impossible to make a safe vaccine

  I truly believe vaccines were “invented” to create future medical issues for doctors to treat,, creating an industry,, just imagine no one ever had vaccines,, what kind of world would we have today???

  We hebben een immuunsysteem dat goed genoeg is om ons gezond te houden. Maar angst, vaccins en maskers onderdrukken onze immuunsysteem. Angst, vaccins en maskers zijn wapens en zijn schadelijk.

  We hebben geen Giftige experimenteel vaccins nodig om te bewijzen dat we gezond zijn.
  Geloof in wat de natuur ons gegeven heeft, dit was haar boodschap.
  Blijf knuffelen en laat je niet meer vaccineren.

  https://rumble.com/v214rri-suzanne-humphries-on-vaccines.html

 20. 6 ways to heal trauma without medication. 15:15

  Bessel van der Kolk with Big Think

  Conventional psychiatric practices tell us that if we feel bad, take this drug and it will go away.

  But after years of research with some of the top psychiatric practitioners in the world, we’ve found that drugs simply don’t work that well for many, and our conventional ways of healing trauma need to change.
  https://lnkd.in/d3HJf_a4

  LuMens #11 Maarten Oversier
  Alle menselijke trauma’s terug te voeren zijn naar dezelfde drie bronnen: oorlogen, de kerk en de onverwerkte ervaringen van onze voorouders. https://youtu.be/AsWoJ135FuM

  Karmic relationships are addicting because we are attracted to a karmic based on shared mutual wounds + negative patterns in need of healing. https://youtu.be/IolDZWnD1xY

  Ga is aan jezelf klussen voor hoger bewustzijn en je trauma’s niet bij anderen neerleggen.
  Jouw leed kan nooit ons leed worden en knollen voor citroenen verkopen.

  • I often think its because of lifestress.People are PUSHED(cause obligations day after day) and dont get the time and healthy surroundings to heal.

 21. Gaan nog steeds door met Agenda2030 en werkt Nederland gewoon aan mee al hebben vele dat niet door De uiteindelijke doelstelling van de hoogste graden is samen met andere organisaties de NWO (New World Order = Nieuwe Wereld Regering) tot stand te brengen. De vrijmetselarij is geen geheim genootschap, maar een genootschap met een geheim. Zij streeft naar een beter mens. Maar uiteindelijk worden mensen met extra kwaliteiten verleidt om hun diensten te bewijzen aan het beest. Daartoe zouden er drie wereldoorlogen gevoerd moeten worden, zo bloedig en chaotisch dat vervolgens elk land bereid zou zijn haar nationale soevereiniteit over te dragen aan een internationale regering om verder bloedvergieten te voorkomen. Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden.
  https://www.tegenstroom.eu/source_opinie/Het%20gevaar%20van%20geheime%20genootschappen.pdf
  George Bush New World Order https://youtu.be/Rc7i0wCFf8g kondigde hem 16 jaar geleden al aan. The Bilderberg Meeting In Your Face Live With World News Report Today June 4th 2022! For the agenda till 2030. https://youtu.be/_ooXQoouVDk

 22. U.S.A. Supreme Court ruling: Covid vaccines are not vaccines

  The perpetrators thus face up to 10 years in prison.  However, this ruling should also make the rest of the world sit up and take notice, because the Nuremberg Code has international validity and is also included in Article 7 of the International Covenant on Civil and Political Rights. In the case of criminal charges, reference must be made in the declaration to the thalidomide scandal in order to lend special weight to the significance of this charge. So politics is in for a hot autumn. One should also know that the German lawyer Dr. Rainer Füllmich and more than 100 other German lawyers were involved in these trials.

  https://www.foxnews.com/us/new-york-supreme-court-reinstates-all-employees-fired-being-unvaccinated-orders-backpay

  No media is talking about it, neither in Switzerland nor in Europe.
  Unfortunately, this only comes with a time delay again.

  So forward the resolution to your family members, friends & acquaintances.”

 23. Het grote onthullen en ontmaskeren gaat nu echt beginnen.

  Het Licht van Bewustzijn groeit collectief met de dag en dit betekent dat de collectieve schaduw steeds meer “belicht” wordt. Het betekent niet het einde van de wereld. Wel het einde van de wereld zoals wij die tot nu toe kenden. Het einde van het “patriarchale” tijdperk. Het einde van een ego-gedragen maatschappij. Waarin controle, zelfzucht, hebzucht, angst, overleven, manipulatie en macht de overhand hebben.

  We maken de overgang naar een nieuw tijdperk. Het vormgeven van een hart-gedragen maatschappij. Waarin liefde, integriteit, vrijheid, eenheidsbesef en waarheid de bouwstenen zijn voor de maatschappij en bijbehorende systemen en structuren. Energetisch is dit al een feit. De spelregels voor op Aarde zijn, zijn dus veranderd. We gaan een nieuw spel spelen. Alleen hebben velen nog niet door dat de oude spelregels niet meer werken in het nieuwe spel. 

  In een proces van ontwaken is schaduwwerk de meest uitdagende fase. En wij maken allemaal deel uit van de collectieve schaduw! Je eigen duisternis onder ogen komen en transformeren naar Licht.

  Dit transformeren gebeurt vanzelf als je kijkt zonder verzet. De waarheid kennen zonder deze te ZIJN en leven is hetzelfde als niet-weten. Volledig zinloos. Wat betekent dit dan? Dit betekent verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Als je de leugens ziet neem je verantwoordelijkheid voor jezelf. Dan neem je de beslissing dat je daar niet aan wilt of kunt deelnemen. En zo veranderen wij samen de systemen en structuren van binnenuit. Door zelf te veranderen. Dan spelen we het spel dat leven heet volgens de nieuwe spelregels. Spelregels opgesteld door het hart. We volgens onze innerlijke authoriteit en niet een authoriteit buiten ons. Een externe authoriteit die dicteert en onzinnige en onmenselijke liefdeloze regels oplegt. 

 24. Wereld humanisme

  Humanisme is een filosofisch en ethisch standpunt dat de waarde en het vermogen van mensen benadrukt om onafhankelijk te kunnen handelen en welwillendheid jegens de medemensen te voelen door humanitaire waarden in praktijk te brengen die worden meegedeeld door menselijk leren en, in onze interpretatie, bewustzijnsontwikkeling.

  Wereldhumanisme is gebaseerd op de heropvoeding van menselijke waarde die het belang benadrukt van het verschuiven van anti-menselijke ideologische overtuigingen naar humanistische ethiek en aanverwante filosofische en egalitaire principes. Alle mensen verdienen een humane behandeling om waardig op de planeet te leven door basistoegang te hebben om in de fundamentele menselijke behoeften te voorzien. Ons doel is om humanistische ethische filosofie toe te passen vermengd met de spirituele egalitaire principes van de Wet van Eén om het bewustzijn uit te breiden dat directe kennis of “gnosis” van directe bewustzijns- en ontwaking-servaringen inspireert.

  Wat is Ascentie?

  Dit is een basisinleiding om de betekenis, context en mechanica van de ascensie-cyclus te herzien, en een open dialoog om de verschillende ontwakenings-symptomen te bespreken die veel mensen kunnen tegenkomen tijdens het bewustzijns-evolutieproces dat op planeet aarde plaatsvindt. Ik heb veel artikelen en hulpmiddelen op de website geplaatst die een verbeterd bewustzijn kunnen helpen ondersteunen om de impact die Ascentie heeft op de mens, de planeet en het bewustzijn verder te onderzoeken en te verkennen. Het is belangrijk om een ​​sterk onderscheidingsvermogen te ontwikkelen voor de energetische kenmerken waarmee we te maken krijgen, terwijl we leren hoe we persoonlijke resonantie kunnen onderscheiden om ons vooruit te helpen. Neem alleen de informatie op die goed voelt voor uw persoonlijke reis en gooi de rest weg.

  Bewustzijn is energie, en energie is intelligent bewustzijn. Wanneer energie verschuift, doet ons bewustzijn dat ook.
  https://ascensionglossary.com/index.php/Ascension

 25. As earth running in circles in bad doing and good doing = building karma or not. It is your choice otherwise = In live you have to do this one first “The fire of self-knowledge reduces all bonds of Karma to ashes.” The Spiritual Meaning. Otherwise you don’t know who you are really is practice this one first to coming to the third eye. Otherwise you are misleading people and yourself for a wrong purpose “only a mind that is at peace can solve problems” https://youtu.be/gOpggn4IKig

  Karma means material action, that which is instigated by egoistic desire. The root of pain is egoistic actions, which (being based on delusions) lead to misery. Otherwise, birth after birth, man experiences the misery of unfulfilled desires. Liberation is stabilization of Purusha (Jiva, soul) in its real Self. All the divine emotions—love, compassion, courage, self-sacrifice, humility— would be meaningless without joy. Joy means exhilaration, an expression of the ultimate Bliss. http://yogananda.com.au/gurus/yogananda_quotes_secret_of_life_45.html#top End of 2019 was ascension of 1940-1945 in behavior and you have to look in your inner layers of unconsciousness for better outcomes in LOVE. Is past behavior from early experiences is the 5e element is Ether = the human consciousness = unconditional LOVE FIRST. Dit is een buitengewone tijd in de geschiedenis van onze planeet.

 26. Ik denk niet zo ver als Andreas, ik denk altijd al als je een spuitje nodig hebt om in leven te blijven op deze planeet ,er structureel wat mis is.
  Zodra ze uitleg geven waarom ik zo een spuitje moet halen om in leven te blijven,zal ik erover nadenken of het dan nog de moeite waard is.

  • Wat bedoel ik met structureel mis?
   Bijvoorbeeld: wereldwijde luchtvervuiling, overmatige bacteriën groei, overbevolking, consumptiemaatschappij etc.
   De actie daarop is dat je daar wat aan gaat doen.
   Met andere woorden,we zullen met z’n allen er aan moeten bijdragen om die problemen op te lossen. Die hersenen hebben wij daarvoor. En eigenlijk is het vrij simpel.Als je maar wil.

   • pziz gewoon alle kleine beetjes.. helpen,je kan niet de gehele wereldproblematiek oplossen en zelfs dan nog zit in de mens nu eenmaal chaos en ellende ingebakken

 27. Ze wankelen,liegen,kronkelen,zijn zenuwachtig….Het onderwijs,overheid en de verzorging zijn zo intens verrot door propaganda en die spuiten…Puur Satanisch of het kwaad what ever je het noemt, het waardt nu even rond maar komt ten val…Al zijn ze ver gekomen door domheid van (ex)medemens…Mijn kinderen komen in een les waar ze ineens regenboog dansjes moeten doen met een volgeboosterde leraar op een skippybal met grote niet knipperende ogen in een regenboog T-shirt….Toen ze weigerde mee te doen en naar huis gingen gaf ik ze een compliment volgens de leraar hebben ze misschien wel een stoornis…Ik zal er niet teveel over toelichten wat ik toen heb gedaan maar kreeg hoog vereerd bezoek zeg maar….Dat is onze maatschappij 2022…Kom in opstand!!!

  • Verdorie Nuke,
   In Berlijn is een grote Kita in bouw (kinderdagverblijf) gerund door een pro pedofiel. En dat kan allemaal maar. Allemaal viespeuken. De “Ketzer der Neuzeit” heeft dat ter discussie gesteld en de protesten die daaruit voortkwamen zijn opmerkelijk. Velen haben es nicht gewusst en een ieder die er tegen is wordt als rechts radicaal bestempeld. De jonge garde van de afd heeft dus voor protest geroepen. https://youtube.com/shorts/v2ISj2ayNvk?feature=share

  • Ik doe met je mee. En ze hebben gelijk. Ongevaccineerde mensen zijn moordenaars. Ik heb er zin in om na al dit leed wat ons is aangedaan om dat schorem ritueel te slachten.

 28. WHO= is een door satanische machten georganiseerde geldverslindende terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten organisatie!!

  Deze zeer vele geïnstitutionaliseerde fascistische COVID -19 pharma maffia psychopaten moeten zich verantwoorden voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!De meest passende straf voor deze pharmazeutische boevenbende zou de doodstraf kunnen zijn!!

  Ongelooflijk dat wij deze destructieve satanische fascistische WEF-BILDERBERGER boevenbende nog een dag langer tolereren!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH LEEFT!!)

  Haelen 6081CZ

 29. Deze terroristische WHO moet per direct volledig ontbonden worden ,en de terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten moeten preventief gedetineerd worden in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

  DEZE WERELDWIJD VERTAKTE TERRORISTISCHE PHARMA MAFFIA PSYCHOPATEN MOGEN ABSOLUUT NIET VRIJUIT GAAN!!

  https://www.theepochtimes.com/pfizers-covid-19-vaccine-linked-to-blood-clotting-fda_4930377.html?utm_source=goodeveningnoe-ai&src_src=goodeveningnoe-ai&utm_medium=email&utm_campaign=gv-2022-12-17-ai-27&src_cmp=gv-2022-12-17-ai-27&est=I0yBe5beDpKWynXdCH3u6j1y2arZTttEk%2BGTBY9WeyV6REYr9g8v%2B%2FPjGL%2FPtQWE5Hdm8w%3D%3D

  De ernst van de door de WHO met voorbedachten gepleegde misdaden tegen de menselijkheid zijn onvergeeflijk!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen ,YESHUA HAMASHIACH LEEFT!!)

  Haelen 6081CZ

 30. Vanochtend werd ik wakker om 06:00 uur, zoals elke dag.
  Alles was stil en nog donker.
  Ik zag de zon langzaam doorkomen.
  Vervolgens zag ik ook hoe mooi deze wereld kon zijn.
  Ik zag de rijp op de bomen, op de kale takken, de bosjes, het grasveld, …
  Een mooi gezicht, een vertrouwd gezicht.
  Dit alles vanuit een verwarmd appartement.
  Alles zo vredig.
  Ik zou me gelukkig moeten voelen…

  De werkelijkheid is, dat ik in een fake wereld leef, met duistere krachten welke aan de macht zijn.
  Mijn God, wat zou ik graag een einde maken aan hun macht.
  Maar mijn tijd is nog niet gekomen, mijn tijd ligt in de toekomst.
  En dan rekenen we af met het hele duistere gebeuren, dan rekenen we af met al het negatieve.
  In 1 klap, maar wel met de juiste methode.
  We zullen ons niet verlagen tot hun niveau, tot hun methodes.

  Ik hoop dat jullie, de lezers van deze reactie, er net zo in staan:

  ONZE TIJD ZAL KOMEN!

 31. Hahaha, dezelfde WHO die niet meer om de waarheid heen kon en daardoor openlijk heeft toegegeven dat de vaccins ” covid ” niet voorkomt en ook geen overdracht van het ” virus ” voorkomt.
  Dit vanwege het massale bewijs dat m.n de geprikten in het Ziekenhuis belanden en/of vroegtijdig overlijden.
  Ook Rutte heeft hetzelfde hardop gezegd.
  Natuurlijk plakte Rutte er wederom een smerige leugen bij door aan te geven dat je door het vaccin wel minder ziek wordt, pfff.
  Prinses Beatrix zei ooit: ” de leugen regeert ” en dat is 100% juist!

 32. Tedros is een psychiatrische neuroot.
  Hoe kun je normale en gezonde mensen hiervan beschuldigingen, dus wat tedros zegt is hij zelf en deze smerige klabak zit op de hoogste zetel van de gezondheid. Idem met faucci en jawel idem met frans de green pope, nul komma nadat verstand heeft van het klimaat. Opdoeken met dit zooitje homo reptilians enfants.
  Zoals zovelen aan de top heftige psychotische aandoeningen hebben.
  Dat schwab daar nog wat olie op het vuur gooit is de vlam in de pan.
  VS en eu zijn ontspoort en losgeslagen van de rest in deze wereld.
  Ze leven in hun eigen parallelle waan bubbel het ergste is dat ze ons mee slepen in hun psychotische idioterie.
  Lang leve de waarheid in vrijheid en zijn strijders.

 33. en het gajes is nu alweer bezig met een nieuw virus het Enterovirus een groep ssRNA virussen wat zeer gevaarlijk is voor kinderen en dat rollen zij uit in 2025 en de mensen zullen bang gemaakt worden door de media die zal gaan vertellen dat er miljoenen kinderen zullen sterven maar het gezonde verstand zal altijd overwinnen

 34. DE WHO zegt vaker wat,…
  Projecteren al hun gecreëerde narigheid op de ander.
  Zoals politiek Den Haag doet.
  Mensen beneden de armoede grens zetten door 3000 boeren weg te krijgen. Of aardolieproducten weg te halen door oorlog te supporten

  Lijkt op; demonen met menselijk omhulsel. Laten zien wat er altijd al was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in