Dit is geen nieuws, behalve in de betekenis waarin het NIEUWS IS voor degenen die alleen de mainstream-programma’s zien. Het grote publiek krijgt verboden video’s zoals deze niet te zien en weet dus niet dat er doden vallen of denkt dat ze uiterst zeldzaam zijn. Hier zijn een paar voorbeelden uit duizenden. De meeste van dit soort tragedies worden niet opgenomen. Stuur dit naar iedereen om wie je geeft.

Via The Prisoner Brighteon-account

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kerngezonde man stierf aan complicaties Coronavaccin – weduwe wil nu de mensen wakkerschudden  Volg Frontnieuws op Telegram

  Een begrafenisondernemer legt uit hoe het ontvolkingsproject werkt
Vorig artikelHERDENKINGS APARTHEID
Volgend artikelDokter spreekt zich uit nadat zij “afschuwelijk ziek” en “arbeidsongeschikt” is geworden als gevolg van het Pfizer Covid-19 Vaccin – “Soms heb ik zoveel pijn dat ik niet meer wil leven”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Waoaw, wat een nachtmerrie. Hoe denken de verantwoordelijke hiermee weg te komen? Kijk naar Rutte en de jonge. Super arrogant, alsof ze beloofd is dat hun niks overkomt. Wat is hun beloofd? En dan die mee-eters, zowat heel die tweede kamer. De ziekenhuizen , de zogenaamde experts en de burgemeesters. What the hell is hun beloofd? Ik begrijp het niet. Mensen zijn voor minder gelyncht.

  • Zij hebben hun voorname positie gekregen vanwege hun ego en vervolgens op voorwaarde dat zij toetreden tot een vrijmetselaarsloge en een initiatie ondergaan. De consequentie van verraad of het niet uitvoeren van de hun gegeven opdrachten, betekent dan in het ergste geval hun dood. Ook worden zij gechanteerd vanwege o.a. pedofilie, necrofilie, homofilie. Zij zijn slechts uitvoerders maar er wordt hen verteld dat zij een beloning krijgen. Die beloning blijkt uiteindelijk het werkkamp te zijn of executie nadat zij de weg voor hun meesters hebben bereid. Dan zijn zij niet meer nodig. Zij weten teveel. Als zij zien dat het allemaal anders uitpakt dan hen was beloofd, zullen zij de ergste tegenstanders worden. Hun meesters tolereren dit niet.

   • Ik denk dat je aardig in de goede richting zit. Zelf heb ik het vermoeden dat dit COVID spel in gang is gezet nadat Jeff Epstein (lees zogenaamde super rijke man maar in werkelijkheid CIA) van alle sleutel figuren chantage materiaal had verzameld en daarna zogenaamd zelfmoord pleegde.

  • Vanaf het begin vond ik het ongelovig!Zoals de media zich ook tot het misselijk makende
   er mee bemoeide!Al die beloftes en leugens en wat later natuurlijk de rechtzaken!
   Cadeautjes als je je liet inenten.En nu dat re al aardig wat bekend is geworden, en nog zijn er zat die het nog niet begrijpen,en zijn blij met hun Code,.Daar door worden de onge vac se onder drukt,en nog zien ze dat niet!En draaien de boel om.

 2. Ja hier zullen de schaapjes niet naar kijken want zij geloven Rutte en de schoolmeester Hugo die jullie aan het vermoorden zijn en als ik jullie was schaapjes zou ik maar mijn begrafenis al in orde maken de dood is onder weg sukkels.

 3. Niet best dit, zoveel Nederlanders die zo dom zijn, o zet maar een prik, want je doet het voor een ander en ook voor jezelf, slaapkoppen, straks komen ze er wel achter denk ik zo. Je hebt de grootste discussies op het werk als je niet oppast, want wij zijn wappies natuurlijk, ik kan het niet uitstaan zoiets, maar ja verdeel en heers, lukt ze aardig, maar ik blijf rustig ,ga liever geen discussie aan de toekomst zal het leren…

 4. Ik hoop dat het nog niet te laat is voor Nederland: Kom in opstand. Geen liefde of vrede meer richting kabinetkartel Pak dat stelletje hufters keihard aan, desnoods met rieken en bijlen. STOP de genocide !!

 5. Heerlijk toch dat zo veel schaapjes het loodje gaan leggen je krijg wat je verdiend en ze zijn nu bang dat ze ons de ongevaccineerde de schuld willen geven om alles wat gelogen was recht te praten, helaas dat gaat niet meer lukken, ik zou zeggen sterf lekker in eenzaamheid dat hebben jullie ook gedaan met onze ouders, laf volk.

 6. Het heeft als het ware geen zin meer om te trachten mensen te waarschuwen. Ik voel alsof ik geen gevoel over heb voor zij die geschaad zijn. Dit is ook wat de planners willen. Een harteloze wereldmaatschappij.

 7. De toekomst zal inderdaad laten zien wat de waarheid is. Als er na een paar jaar gevaccineerden sterven, zal blijken wat zovelen hebben willen doorgeven over de gevaren van de vaccins tegen Covid-19
  Bekeer je tot God. Hij alleen is de enige die redt! Jezus is Zijn Naam, de Zoon van de levende God!

 8. Vanaf het begin van de plandemie heb ik hier al aan gedacht, en nee ik ben geen helderziende. Helaas leest en kijkt de meerderheid alleen maar naar de staatsomroepen. Zo idioot om je te laten injecteren met onbekend gif. Als iemand een revolver laadt met 1 kogel en zegt, haal de trekker maar over, het is veilig, doen ze dat dan ook? Stelletje onwetende sukkels!

 9. 1Pe 5:8  Zijt nuchter, en waakt; want uw tegenpartij, de duivel, gaat om als een briesende leeuw, zoekende, wie hij zou mogen verslinden; 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in