Dit symposium is gewijd aan het laten klinken van een drievoudige oproep: een oproep tot menselijkheid, een oproep tot vrijheid, een oproep tot rechtvaardigheid.

De oproep tot menselijkheid is gericht tot artsen over de hele wereld. Zij hebben een centrale rol gespeeld in de totstandkoming van het COVID-19 narratief en hebben het op zijn fatale pad gebracht, schrijft Dr. Sucharit Bhakdi.

Keer terug naar uw gezworen plicht om de mensheid te dienen. Herinner u de eed van Hippocrates en de verklaring van Genève van 1954. Vermijd het doen van kwaad.

Artsen die deelnemen aan het vaccinatieprogramma: zoek naar de waarheid in uw ziel. Handelt u uit overtuiging? Heeft u getracht het bewijs voor en tegen het toedienen van de gen-gebaseerde middelen af te wegen? In het begin van de vaccinatiecampagne geloofde u misschien dat het injecteren van op genen gebaseerde COVID-producten het beste was voor uw patiënten. Dit symposium heeft echter onweerlegbaar gedocumenteerd dat dit standpunt niet langer levensvatbaar is. Het potentieel van de zogenaamde vaccins om zelfvernietiging teweeg te brengen is nu onthuld. Het voortzetten van hun toepassing zal gelijk worden gesteld met het opzettelijk toebrengen van lichamelijk letsel. U, medici van de wereld, kunt en moet dit onmiddellijk stoppen. Kunt u de gedachte verdragen dat uw volgende injectie de hoop en het geluk van een onschuldig kind kan wegvagen? Bloed dat u op uw handen heeft kan er nog afgewassen worden. Maar nieuw bloed zal op u blijven tot de dag des oordeels.

Artsen, wij roepen u op om niet mee te werken aan het schaden van uw patiënten. Verzet u tegen de kaping van de geneeskunde door de politiek, en neem de zorg voor patiënten en de veiligheid van patiënten weer in eigen hand.

  Topfiguren volksgezondheid beschuldigd van GENOCIDE in historische klacht ingediend bij het Internationaal Strafhof

Onze oproep tot vrijheid is gericht aan de overheidsorganen en medische instanties, waarvan de belangenverstrengeling overvloedig is. Wij beschuldigen hen ervan dat zij zich hun bevoegdheden toe-eigenen om hun eigen belangen te dienen. Zij hebben de wereldbevolking onnoemelijk leed aangedaan – cynisch, meedogenloos, genadeloos. De eerste personen die we hier aan de orde stellen zijn de medici: Anthony Fauci, Ursula van der Leyen, de Oostenrijkse en Duitse ministers van Volksgezondheid, de volgende president van Zwitserland. Vreest u niet dat uw namen de geschiedenis zullen ingaan samen met de namen van de grootste boosdoeners aller tijden – en voor altijd de status en het prestige van ons eens zo geëerde beroep zullen ontsieren?

Deze uitdaging strekt zich uit tot alle medische instellingen die de verdiensten van COVID-vaccinatie blijven prijzen. Collega’s: we kunnen niet allebei gelijk hebben en het is onze impliciete plicht samen te komen en de waarheid te zoeken. Kom, collega’s, overtuig de wereld van uw eervolle houding door onze en op een open en eerlijke manier met ons over deze zaak te debatteren. uitdaging aan te nemen. Wij verwachten u op elk moment, op elke dag, overal.

Onze oproep tot gerechtigheid is gericht tot de rechtbanken van de wereld. Oproepen om hulp bereiken uw rechtszalen vanuit alle delen van de wereld. Keer terug naar uw gerechtelijke verantwoordelijkheid om bevolkingen te beschermen en bij te staan die geterroriseerd worden door een select groepje van de hele wereld. Denk aan uw beroepsverplichtingen en houd u aan de ethiek van uw beroep. Open uw ogen, uw oren en uw geest voor de twee tegengestelde partijen.

  Medisch vaktijdschrift The Lancet: Duidelijk aantoonbaar dat de volledig gevaccineerden een steeds belangrijkere rol spelen als mogelijke bron van overdracht

Zorg ervoor dat de schuldigen berecht worden.

En tot slot, aan onze medemensen: wij roepen u op om op te komen voor uw rechten en de rechten van degenen die u liefheeft – uw vrijheid, uw lichamelijke autonomie, uw recht om vrij te leven, te spreken, te bewegen en te werken, zonder medische dwang, intimidatie of angst voor represailles.

Want als u die rechten eenmaal weggeeft, krijgt u ze niet meer terug. U veroordeelt uw kinderen en de komende generaties tot een bestaan in een wereld van duisternis, tot een leven zonder empathie, zonder liefde, zonder menselijkheid. Een leven niet langer waard geleefd te worden.

STA NU OP!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse actrice waarschuwt dat 18 maanden na inname “vaccin” mensen als vliegen zullen sterven (UPDATE)Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWetenschappelijke studie: Het werkelijke aantal doden door COVID-vaccins in de VS is 400.000
Volgend artikelZiekenhuis krabbelt terug, laat patiënt Ivermectine krijgen in plaats van $10K per dag aan boetes te betalen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in