Oekraïne is klaar om zijn langverwachte offensief te beginnen, vertelde president Vladimir Zelensky aan de Wall Street Journal (WSJ) in een interview dat zaterdag gepubliceerd werd. Hij onthulde niet de exacte datum, maar zei dat Kiev niet langer “maanden kan wachten”, bericht RT.

De operatie zal waarschijnlijk zware verliezen toebrengen aan de Oekraïense troepen en misschien niet precies volgens plan verlopen, gaf Zelensky toe, en hij voegde eraan toe dat de Russische luchtoverwicht onvermijdelijk zou betekenen dat de troepen van Kiev blootgesteld zouden worden aan vijandelijk vuur.

“Ik weet niet hoe lang het gaat duren,” zei Zelensky over het mogelijke tijdsbestek van de operatie. Hij voegde eraan toe dat “het verschillende kanten op kan gaan, totaal verschillend.”

De president gaf toe dat de militaire uitrusting en wapens die Oekraïne van zijn westerse helpers heeft gekregen, nog steeds niet genoeg zijn. “We zouden graag bepaalde dingen hebben, maar we kunnen niet maanden wachten,” zei hij.

Zelensky benadrukte ook de noodzaak van een sterkere luchtverdediging en beweerde dat de Patriot-systemen van Amerikaanse makelij vrijwel de enige ter wereld zijn die bepaalde Russische rakettypes kunnen tegenhouden.

Hij beweerde dat Oekraïne wel 50 Patriot-batterijen nodig zou hebben om voldoende luchtverdediging te garanderen. Het ontbreken van een dergelijke bescherming betekent dat “een groot aantal soldaten zal sterven” tijdens het offensief, voegde hij eraan toe.

  Kiev heeft minstens vier burgers vermoord tijdens bloedige beschietingen op Donetsk met HIMARS MLRS (18+)

In mei beweerde Kiev dat zijn strijdkrachten erin geslaagd waren om een Russische hypersonische Kinzhal-raket te onderscheppen met behulp van een Patriot-luchtverdedigingssysteem. Moskou ontkende deze bewering en beschuldigde Oekraïne ervan dat het stelselmatig de effectiviteit van zijn luchtverdediging overdrijft.

Oekraïne bespreekt al lange tijd een tegenoffensief tegen Rusland om gebieden terug te veroveren die Kiev als zijn eigen grondgebied beschouwt. Het heeft de operatie verschillende keren uitgesteld, met als argument een gebrek aan munitie, wapens en zelfs slechte weersomstandigheden. Halverwege mei beweerde Zelensky dat Kiev klaar was om het offensief te beginnen, maar hield vol dat het meer westerse wapens nodig had.

Volgens verschillende schattingen hebben de Oekraïense troepen sinds het begin van het conflict enorme verliezen geleden. Volgens een eerder dit jaar uitgelekt Pentagon-document dat door The Washington Post werd geciteerd, zijn er sinds het begin van de vijandelijkheden tussen de 124.000 en 131.000 Oekraïense soldaten gedood of gewond geraakt.

De Oekraïense minister van Defensie Aleksey Reznikov heeft deze beoordeling verworpen en gezegd dat het aantal dodelijke slachtoffers onder zijn troepen in het conflict minder was dan het dodental van de aardbevingen die Türkiye en Syrië in februari troffen. De gecombineerde geschatte dodelijke slachtoffers in de twee landen bedroegen meer dan 55.000. Reznikov verontschuldigde zich later voor de vergelijking, die door sommige mensen in de getroffen gebieden als ongevoelig werd beschouwd.

In mei zei de Russische minister van Defensie Sergej Sjoigu dat de Oekraïense strijdkrachten alleen al in april meer dan 15.000 slachtoffers op het slagveld hadden gemaakt. De Oekraïense brigadegeneraal Sergej Melnik, plaatsvervangend bevelhebber van de Oekraïense strijdkrachtengroep die in de noordoostelijke regio Charkov gestationeerd is, gaf in april tegenover de Spaanse krant El Pais toe dat Oekraïne al de meeste van zijn ervaren troepen verloren had door doden en gewonden. “Het probleem is dat we een gebrek aan mensen en uitrusting hebben,” zei hij toen, eraan toevoegend dat Kiev moest vertrouwen op “mensen zonder militaire ervaring.”

  NAVO kreeg zojuist slecht nieuws: Europese tankproductie stopgezet, gebrek aan Titanium - uit Rusland

Update (must see):

Als de grote humanitair die hij is, kon Ramzan Akhmetovich Kadyrov niet zomaar toekijken hoe een medemens lijdt. Hij vraagt het publiek om te helpen uitzoeken wat er aan de hand is met Zelensky , die duidelijk in een soort groot ongemak verkeerde tijdens de ontmoeting met zijn kleine vriend Rishi.

Vertaald uit Kadyrov

(https://t.me/RKadyrov_95/3666)⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Wat is er mis met jou, clown?

Laten we Zelya helpen een diagnose te stellen.

Dus hij heeft:

1. Een scherpe daling van het gehalte wit poeder in het bloed
2. Een acuut dollartekort
3. Een kritiek tekort aan gemobiliseerden
4. Een overdosis beloften
5. Verhoogde niveaus van panicosteron
6. De ontsteking van de bankrekening
7. Een verergering van panhandling
8. Een verstopte geldstroomklep
9. Angsthazerij
10. De obstructie van het tegenoffensief

En welke behandeling zou u aanbevelen?

Voor degenen die de telegramlink niet kunnen openen.
Hier is twitter:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky is een wandelende dodeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNAVO’s grote gok in Oekraïne is mislukt
Volgend artikelNatuurlijk willen ze dat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Dat hele tegenoffensief is vanuit strategisch oogpunt gezien volkomen zinloos. Ook al zou er wat grondgebied gewonnen worden dan zijn ze dat binnen de kortste keren weer kwijt. Nee, dit is de eis van het collectieve westen om bloed te laten vloeien. Het tegenoffensief kan je ook als satanisch offerritueel zien. Maar wat ook mogelijk is, is dat naast het offeren van bloed aan de perverse lusten van de duivel en zijn volgelingen in Washington en Londen het ook moet dienen als het officiële startschot van de derde wereldoorlog.

 2. De man is gek en een crimineel.Aangestuurd door het WEF offert hij zn bevolking op.Ondertussen wel zn zakken vullend.
  Deze criminele clown moet gestopt worden

 3. Alle criminelen moeten gestopt, te beginnen met de aanhangers van het Eugenisme! (dan begint u bij Rockefeller en zKlaus tot de clown van Kiev en alles van het WEF, VN, WHO en Den Haag, wat er aan meedoet!)

 4. Zelensky; als je dit vooraf verteld, wie is er dan nog zo gek om te gaan vechten. ❓
  Zelensky dit is je nederlaag erkennen.❗️
  Zelensky pas op deze mededeling gaat JOUW DE KOP KOSTEN.‼️
  Dat hebben je “ wapenbroeders gezworen bij het begin van de oorlog”
  Als jij niet voor wapens zorgt maken we de dood……. Bij dit stadium zijn we nu dicht genaderd.❗️
  DE NAZIS IN JE LAND ZULLEN JE VERMOORDEN EN ZELF VERDERGAAN TOTDAT……..❓

 5. Zelensky laat ’zijn volk’ massaal zelfmoord plegen, wat hem een kille massamoordenaar maakt.
  Wanneer worden de westerse ’leiders’ wakker? Wanneer wordt deze duivelse gek gestopt?

  • Merk op dat ’zijn volk’ niet massaal gevaccineerd is zoals dat in het westen het geval is; dus dan ruimen ze het volk op een andere manier op. Nadien een derde wereldoorlog komt goed uit om de geschiedenis te herschrijven waar nooit iemand gevaccineerd is geweest…
   Geschiedenis vervalsing is vroeger reeds gebeurd en men blijft de plannen herhalen.

 6. Gelukkig is elinsky veilig in het buitenland en kan zijn vrouw heerlijk shoppen in Milaan, Parijs en Londen, dat geeft de Oekraïnse bevolking weer kracht. En Oekraïnse mannen die gaan sneuvelen, geen zorgen, na de oorlog zullen de Afrikaanse migranten voor jouw vrouw, vriendin of dochter gaan zorgen, Slava $€£

  • Ik zie het iets anders, feit gebaseerd , de vrijgezelle dames zullen heren met welstand in de EU gaan zoeken die dan wederom lokale dames vrijmaken om nieuwe burgers (met verblijfsvergunning behoefte) te verwelkomen.
   Laat ik het zo zeggen bij de school van mijn dochter zijn de grootste auto’s van goed uitziende en/of getunde dames uit Oost Europa. (Zonder eelt op de handen van het harde werken)

 7. Een boel slachtoffers door ontbrekende luchtsteun……… zou er heel toevallig een voorbij vliegend luchtvlootje ( circus) van rond de 200 vliegtuigen kunnen zijn laten we zeggen eind voorjaar, heel toevallig natuurlijk.
  De Biden, Blinken, Nulands & NATO zijn er van overtuigd dat Rusland niet durft, omdat dat achterlijke Rusland toch niks kan.
  Ik denk dat als Europa weer eens brand, voor de zoveelste keer, dan is het tijd voor onderhandelingen, denk ik ook minimaal 3 Poseidons voor de Oost en West kust van de joenaaithetsteeds.

 8. Rommelaar Ik ben het helemaal met je eens.
  Uit de vs ik weet niet hoeveel vliegtuigen over laten komen?Da’s geen yoeval.
  Maar hij praat en praat maar.
  Heb je de snuiver gezien?
  Bkijkbaar zittie zonder dope.

 9. Wonderlijk, iedere keer als er een image van Zelensky voorbij komt kijk ik intuïtief snel weg. Blijft mijn blik een ogenblik langer rusten op het image before me. Feelings of disgust enters my soul. How strange. We humans have a inner warning system for evil and danger. That is in order to serfive.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in