Terug van de reis naar Yellowstone National Park. De mentale “vakanties” gedaan en nu weer aan de slag. Dingen ontwikkelen zich met ongelooflijke snelheid. Hoewel er een aanslag is gepleegd op het Kremlin in het algemeen, is het duidelijk dat Rusland nu de nodige casus belli heeft gekregen voor de fysieke uitschakeling van Zelensky en de mensen om hem heen, hoewel het duidelijk is dat de aanval op het Kremlin is geïnitieerd door de neocons. Washington denkt dat het een “verfijnd” buitenlands beleid heeft – in werkelijkheid is het een gerommel op kleuterschoolniveau. Nikolai Patrushev, een enorm machtig man, heeft vandaag officieel verklaard dat het behoud van Oekraïne niet in de plannen van de VS voorkomt (in het Russisch). Maar de aanval op het Kremlin en dit zijn rechtstreeks met elkaar verbonden, schrijft Andrei.

Generaal Cavoli wilde uiteraard niet in detail treden over hoe de Russische strijdkrachten alles slopen wat de NAVO hen toewerpt en niet op volle kracht vechten. Hij ging over op onderzeese operaties van de Russische en Amerikaanse marine. Laat ik u zeggen dat ik me alleen kan voorstellen wat er nu onder de oppervlakte gebeurt en dat we er misschien pas na lange tijd achter komen, maar geloof me, Cavoli spreekt de waarheid over wat neerkomt op een catastrofale historische misrekening van Rusland door Washington. Ik heb het al eerder gezegd, ik herhaal het nog maar eens: de Russen hebben de twee grootste militaire machten in de geschiedenis, Napoleon en de Axis, opgeblazen. Met aanpassingen voor technologische en operationele ontwikkeling komen de Amerikaanse strijdkrachten militair gezien niet in de buurt van Napoleon en Hitler. Trek uw eigen conclusies.

  Oekraïne Dag 11 - Poetin's laatste waarschuwing voor het begin van de 2e fase van de operatie

Thomas Lipscomb maakt hierover enkele diepgaande opmerkingen:

Zoals Mark Wauck het samenvat: “Het professionele leger van Oekraïne weet dat een offensief suïcidaal zou zijn. De Oekraïense verliezen aan mankracht blijven extreem groot – Rusland beweert dat Oekraïne alleen al in april 15.000 man heeft verloren. Ook de verliezen aan materieel bereiken catastrofale niveaus, aangezien de Russische aanvallen zwaar gericht zijn op verzamelplaatsen voor munitie en materieel.” Als de lafheid van Zelensky het Amerikaanse neocon-schorem op het gebied van buitenlands beleid toestaat Oekraïne in een gedoemd offensief te storten, zal dat de meest verspilde bloedvergieten ooit zijn in deze catastrofale “proxy-oorlog”. En het zal het meest schandelijke einde zijn van de 30-jarige “eeuwige oorlog” van de neocon, die de Verenigde Staten van een halve eeuw illusie van dominante hegemonie heeft doen vervallen tot een land met een verouderd defensieapparaat en een verwoeste economie, allemaal in minder dan twee jaar tijd.

Zelensky is een wandelende dode, evenals zijn interne kring van oligarchen en trawanten, maar uiteindelijk zijn het de neocons die, door hun lafheid en militaire en economische incompetentie, dit tot het punt hebben gebracht dat zij zullen moeten vluchten, zo niet voor het puin van de Amerikaanse implosie en hooivorken van berooide en zeer woedende massa’s, dan wel voor mensen van bepaalde Russische orgs die graag willen praten met oorlogsmisdadigers en misdadigers tegen de mensheid die in de afgelopen 30 jaar miljoenen onschuldige mensen hebben gedood en hele gebieden in de wereld hebben verwoest. Ze zijn wanhopig en dat is te zien. Vandaar wanhopige pogingen op Poetin en het proberen te saboteren van de Dag van de Overwinning parade op het Rode Plein. Zal Zelensky terugkeren naar Oekraïne? Ik vraag me af wat Petraeus en Keane hebben gestudeerd in het US Army war College en in Leavenworth, KS? Zeker niet de echte oorlog. Cavoli sprak echter openlijk waar ik het over had sinds het begin van SMO. Er zijn tenminste nog enkele echte professionals over in het Amerikaanse leger onder de top. DE NAVO? Die telt haar laatste dagen als militaire organisatie.

  Generaal Surovikin is op dreef: Kiev overrompeld door 'Kamikaze-drone' aanvallen

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat is er werkelijk aan de hand in OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZal de massale chemtrailsvergiftiging van ons hemeloppervlak een Killing Field Effect veroorzaken?
Volgend artikelProbeert iemand Rusland uit te lokken om tactische kernwapens tegen Oekraïne te gebruiken?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

 1. The time has certainly come for Russia to conduct a surgical strike on the Ukrainian rats nest in Kiev and any other place that these vermin choose to hide. Go after them even if they decide to hide in Helsinki or elsewhere. Good riddance.

 2. Sinds gisteravond is Zelensky in Nederland?
  Hij kwam rechtstreeks uit Finland…….
  Wat heeft hij hier te zoeken? Nog wel op de dag waarop wij de doden uit W.O 2 herdenken……
  Zelensky daarbij aanwezig❓❓❓❓❓

  Zelensky die vanaf 2014 totdat Rusland Ukraine binnen viel 15.000 ETNISCHE RUSSEN IN UKRAINE, IN ZIJN LAND HEEFT VERMOORD‼️

  Deze Zelensky hier aanwezig bij het herdenken van oorlogs slachtoffers, als hij GEEN MOORD/ BURGEROORLOG HAD GEPLEEGD TEGEN DE EHTNISCHE RUSSEN ( 15.000❗️) IN ZIJN LAND……….. WAS OOK DE MH 17 NOOIT NEERGESCHOTEN……..‼️
  Hier wel eens over nagedacht…..❓

  Deze Zelensky bij de dodenherdenking, dit is NORM INFLATIE……DIT IS VERKRACHTING VAN DE WAARHEID.

  • Klopt allemaal , maar detail is
   Dat Nederland in 1940 door het koningshuis “ met Claus en Bern-ard” onder Nazi regime zijn getekend en nooit aan de “ Hollanders” is terug gegeven na de zogenaamde bevreiding.

   Wat houd dit in?
   Nederland is een bezette Duitse provincie sinds 1940.

   Maxima zei niet voor niets.
   De Nederlander Bestaat Niet!
   Omdat de Nederlander een “Product” is dat de “Hollander” genereert , belastinggeld.

   Nederland is een Duitse onderneming en Holland is nog steeds BEZET Grondgebied.

   • Zo staat Duitsland nog steeds onder VS-fascistische curatele en moet het doen wat de vrijmetselaars zeggen.

    Btw: nav de herdenkingen lijkt het iedereen altijd nog steeds te ontgaan wie precies de Duitse oorlogsindustrie onder de nazis hebben gefinancieerd? De joodse banksters en verraders van hun eigen volk!

    Net zoals ze nu de dreigende westerse ontvolking financieren en organiseren, en bij de massamoord “medicijnen” van eigen makelij gebruiken. Satanisch zoals ze zijn.

  • In tegenstelling tot een aantal jaar geleden ga ik niet meer naar dodenherdenking. Het is zo’n hypocriete bedoening geworden dat ik mijn grootouders en familie thuis herdenk.

   Tav elinsky, wanneer ik die cocaïne verslaafde graaier op televisie zie: gelijk een ander kanaal of tv uit.

  • Ja Anna, de grote snuif terrorist is eregast in DenHaag, zo fout, we staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis helaas

  • Ja onze koning willem en zijn schowgirl legden een krans op de dam op 4 mei dus gisteren Minister ollegr. legt een krans om de gevallen te eren die voor onze vrijheid hebben gevochten door de candezen en amerikanen de russen die de Duitsers verdreven hebben worden niet geeerd omdat ze nu zelf in oorlog zijn met Zelinski/EU/WEF en dat mag niet volgens Brussel…… Maar tegelijkertijd wil de minister van defensie meer steun beloven aan geld en wapens aan de schurk zelinski die de gelegenheid schoon zag om even te komen bedelen om meer steun en vooral wapens om zijn volk en jonge mannen dood te laten schieten dat per dag steeds meer oploopt tot nu al meer dan 15000 mannen waarvan de vrouwen nog niet eens weten die in Nederland zijn dat ze weduwe zijn geworden Dus die gaan nooit meer terug naar hun land De poppenkast die Willen speelt en zijn echtegenote die van afkomst is waar mensen uit vliegtuigen werden gegooid loopt statig en onschuldig mee in de ceremonie op de Dam Vandaag doet die bende mee aan de bevrijdings feesten op 14 plaatsen in Nederland en vooral op de dam!????

 3. Zelensky weg uit het land dat betekend dat de aanvallen zijn door Oekraïne uitgevoerd. Alles VS ratten blijven in een veilige plek.

 4. Mocht zelensky vermoord worden….karma is a bitch. Viezerik die met Rutte 4 het vrijheidssymbool misbruikt voor Ranzige Propaganda, zoals J.Huzen het zo waar omschrijft. Walgelijk.

  • Erwin,
   Vandaag even de tv mijden, herdenken ga ik doen zoals altijd maar even zonder Zelensky op de tv, herdenken doe ik altijd en met volle overtuiging, triest dat hij er bij is.

 5. Rusland kan perfect een bom op het presidentieel paleis in Kiev laten storten. De coördinaten zijn bekend. Waarom doen ze dit niet?

  • @Tawan >> (Rusland kan perfect een bom op het presidentieel paleis in Kiev laten storten. De coördinaten zijn bekend. Waarom doen ze dit niet?)

   Hij is vanavond op de Dam in Nederland, deze coördinaten zijn toch wel bekend bij de Russen. Gelijk het hele leugenachtige zootje opruimen. Dus mensen blijf thuis vanavond, ga niet naar de Dam in Amsterdam 😉 Zomaar een gedachtegang.

 6. Geschiedenissen herhalen
  zich immer.
  En rijken zijn inherent
  ingericht om om te vallen.

  Napoleon verloor onder scotish rite opdracht zodat de rothschild bankiers eerst al hun aandelen duur konden verkopen om hierna een vals bericht richting Londen te kunnen sturen en de zelfde aandelen van angstige belegerd weer massaal en spotgoedkoop konden terug kopen.

  Twee x winst makend en op de kop toe groot Brittannië en zijn bewoners in zn geheel konden opkopen en hiermee in bezit kwamen van de city of London includief geld druk privileges.

  Aangezien de rotkinderen nog steeds de scepter zwaaien zie ik vergelijkingen met deze geplande oorlogen en geplande economische vernietigingen waarbij onder ander het volk in BV-Nederlands “bezit”
  een niet door het volk aangegane eeuwige niet aflosbare schuld aan de zelfde gelddrukkers op papier opgedrongen krijgt.

  De ministers doen gewoon wat ze willen al roept de hele kamer dat ze er tegen zijn.
  Ik ga niet tekenen !
  JA !! Ik heb toch getekend….

  ALLE politici werken mee aan hun eigen machtsstructuren
  U in schulden en
  slavernij te houden.
  Ook uw vermeende opositie partijen , hun taak is vermoorde onschuld spelen en roepen , dat mocht niet!!
  maar laten het gewoon toe vanwege een vermeende handtekening door 1 persoon voor 17 miljoen mensen.

  Het woord slaaf betekend afhankelijk , wat in politiek betekend : Hou ze afhankelijk.
  Een systeem ingericht op
  von munchausen by proxy
  vs
  Stockholm syndroom.

  En wij vechten onder aan hun tafels om kruimels die op dr grond vallen.

  U betaald uw eigen ondergang aan uw eigen bezetters en usupeerders.

  Kansloos.

  • Och Jan Rex, we hebben het nu al meer dan twee jaar lang kunnen aanzien, maar ik heb nog steed geen enkele medeburger hier op FN gezien, die schrijft dat hij er helemaal naast zat met zijn valse beschuldigingen aan de medemens over de vax. Gezien het gebrek aan dergelijke geschriften snap je dat de medeburgers echt niet anders zijn geworden, of zullen zijn, in hun denken en doen. En het gebrek aan toezichthouders op de regering bevestigt wat jij hierboven schrijft.

 7. Kom mensen oogjes open.

  De Nederlander is een Duits “product” dat door Hollanders word geproduceerd.

  Belasting geld.

  Maxima zei .:
  De Nederlander bestaat niet!!

  Holland Is Nooit Bevrijd…

  • Jan Rex,
   Grappig dat je begint over Maxima, zij komt uit het Argentijnse, buiten de hele kleine gemeenschap van Native mensen dus Indianen zijn de rest allemaal Europeanen, zij,Maxima is zich blijkbaar haar eigen geschiedenis niet eens bewust, laat staan dat zij iets kan oordelen over ons land, haar vader een minister onder de Junta, kortom lekkere familie als grootgrondbezitters!!!

  • Dat klopt in dit fictieve Nederland is de zogenaamde wetgeving nog steeds gebaseerd op de nazi tijd. 4 mei is voor de nazi een feestdag, want zij eren de dood voor hun dodencultus de bloedoffers zeg maar. Hoe meer dodelijke slachtoffers er vallen, hoe harder zij juichen. Burgerslachtoffers zijn het makkelijkste, want die schieten niet terug. Dat zien we constant dat de Amerikanen, Engelse, Oekraïners en de NAVO bewust de burgerbevolking beschieten met verboden wapens en met groot kaliber, om zoveel mogelijk doden te veroorzaken. Alle internationale afspraken lappen zij constant aan hun laars. Daar win je geen oorlog mee, maar daar gaat het hen niet om, maar om zoveel mogelijk doden en zwaargewonden te veroorzaken, daar gaat het bij hen om. Want daar kicken zij op. Dan heerst er een lage frequentie onder de mensen en daar leven zij van. Net als bij de covidhoax om zoveel mogelijk mensen uit te roeien via de injectienaald.

   Zo komt Maxima ook uit een nazi nest, van de toendertijd gevluchte nazi’s naar Argentinië, geholpen door de Nederlandse KLM vluchten. Nazi’s zijn net als moslims, die trouwen ook enkel van hun eigen soort.
   Wat Maxima zei klopt ook, want Nederland is per 28-05-1940 Duits grondgebied geworden en dat is nooit hersteld. Dus de Nederlander bestaat niet.

   • Don’t forget all the nazis who were sheltered by the Vatican and provided with shipping to South America! The catholic shysters are just as guilty as the Dutch!

  • Nederland is nog eigendom van Nederlanders…
   Alleen is de regering illegaal en de koningschap is onwettig!
   Juliana is geadopteerd…
   Bea had beter nooit koningin moet zijn…

 8. Denkt die volksnicht dat “we” de wo II ooit gewonnen zouden hebben zonder de hulp van de Russen? Net zoals de spanjaarden ook dankzij Kozakse jelden zijn teruggedreven.

  Ik heb op school niet veel opgelet, maar het lijkt wel of de gespoten massa er helemaal niet is geweest.

  b.t.w. die dodenherdenking moeten xe afschaffen. Waarom 1 geval uitlichten en maar over doormekkeren.
  Die gasten hebben 3 jaar onder een steen gelegen.

 9. Is het FvD reeds weggelopen uit de 2e Kamer waneer de Oekrïense Kabbalistische jood de Kamer ging toespreken en bedelen voor onze F-16 jagers en natuurlijk miljarden hulpgeld, Nederland is toch een heel erg rijk land volgens de MinPres, ik vraag het omdat ik van plaatsvervangende schaamte diit toneenstukje niet aanzien kan?

  • @ Adriaan W. (Is het FvD reeds weggelopen uit de 2e Kamer waneer de Oekrïense Kabbalistische jood de Kamer ging toespreken en bedelen)

   FVD was er zeker niet !!!

   • Discobol mei 4, 2023 at 16:19

    Gelukkig beste Discobol, vorig jaar was het Forum als enige weggelopen vanwege de video-conferentie met de landverraders van de 2e Kamer, vroeg mij af dat het vandaag ook het geval was.

  • Nou Adriaan ik WIL HET NIET EENS ZIEN ,Nederland moest zich schamen .
   Maar ja Ukri on the move afraid what will come when he will get back

  • Klopt Adriaan, hij weet wel naar welk land hij elke keer komt bedelen om geld en om wapens, die vieze vuile nazi komiek. Ik hoop dat Rusland hem uit lucht schiet als die in ukrastan is.

   • Rasamaga mei 4, 2023 at 19:07

    Had eens gelezen beste dat staatslieden geen bevel mogen geven dat ze elkaars leiders niet mogen vermoorden, of dit nu nog zo is weet ik niet, Medvedev vindt dat Zelensky hoe dan ook uitgeschakeld moet worden, grootspraak van hem ik zou het niet weten.

 10. Die gast is ingevlogen met het regeringsstoestel op onze kosten.
  Opgehaald in helsinki met het vliegtuig .
  Is dat arrogantie ten top of niet .
  (1) Aanmatigende verwaandheid 2) Aanmatiging 3) Air 4) Egotisme 5) Eigendunk 6) Eigenwaan 7) Hooghartigheid 8) Hoogmoed 9) IJdelheid 10) Laatdunkendheid 11) Onbescheidenheid 12) Verwaandheid 13) Zelfgenoegzaamheid 14) Zelfingenomenheid ) grabbelton 😕

  • kortom, stijf van de coke en totaal levend in een andere wereld…..gelovende dat het WEF zijn lichaam en ziel zal redden….

 11. Qvic je hebt gelijk de doodscult
  viert de doden en we zijn
  niet bevrijd.
  M.i. een idee om 7 mei mee te doen
  aan de omgekeerde vlaggen
  parade in Den Haag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in