Russische mobiele ICBM-kernbom

Mr. Sullivan wil “onderhandelen”.

WASHINGTON – De regering Biden is bereid om onvoorwaardelijk met Rusland te praten over een toekomstig kader voor kernwapenbeheersing, zelfs als ze tegenmaatregelen neemt als reactie op het besluit van het Kremlin om het laatste kernwapenbeheersingsverdrag tussen de twee landen op te schorten, zei de nationale veiligheidsadviseur van het Witte Huis, Jake Sullivan, vrijdag. De Russische president Vladimir Poetin kondigde in februari aan dat hij de medewerking van Rusland aan de bepalingen van het New START-verdrag voor inspecties van kernkoppen en raketten opschortte, een stap die kwam toen de spanningen opliepen na de invasie van Moskou in Oekraïne. Rusland zei wel dat het de beperkingen van het verdrag op kernwapens zou respecteren. Sullivan zei tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de Arms Control Association dat de Verenigde Staten zich aan het verdrag zullen houden als Rusland dat ook doet, en dat Washington een dialoog wil openen over een nieuw kader voor het beheren van nucleaire risico’s als het verdrag in februari 2026 afloopt. – Yahoo News.

Deze houding heeft niets te maken met ethiek of vredelievendheid – het is een maatregel om op de een of andere manier de ontwikkeling van Ruslands nieuwe aanvalstechnologieën te vertragen en om via inspecties toegang te krijgen tot ten minste enkele van Ruslands vorderingen. Het verminderen van de risico’s van een nucleaire uitwisseling is natuurlijk onder alle omstandigheden goed, maar laten we niet vergeten dat de technologische kloof tussen Rusland en de VS op dit gebied steeds groter wordt en ik verwacht dat de groei alleen maar zal versnellen, schrijft Andrei.

V.S. Minister van Buitenlandse Zaken Blinken heeft echt zo weinig gevoel met de werkelijkheid

Ik herinner u eraan dat Larry en ik het hier al vaak over hebben gehad: het gaat niet alleen om kernkoppen en afleversystemen, maar ook om het beperken van de inslag. Op dit gebied is de VS nog niet eens in dezelfde klasse, en de seriële inzet van de S-500, die praktisch een volledige anti-ICBM-capaciteit heeft, en van iets wat we nog niet gezien hebben, waaronder de A-235 Nudol die klaar is om mobiel te worden, om nog maar te zwijgen van de ontwikkeling van laserwapens, zijn de middelen om de afschrikking van de VS enorm te verminderen. De VS heeft hier geen antwoord op en dat drijft de wens om zonder voorwaarden vooraf te onderhandelen. Bovendien speelt de afschrikking van China een belangrijke rol in deze verlangens. Daarover gesproken.

Zoals Ria het botweg zei (in het Russisch): China is begonnen met het systematisch bespotten van de Verenigde Staten. China’s Minister van Defensie Li Shangfu weigerde botweg elke ontmoeting met SecDef Lloyd Austin.

Minister van Defensie Lloyd Austin zei donderdag dat hij elke kans op een gesprek met het militaire leiderschap van China in de toekomst verwelkomt, ondanks dat de Chinese minister van Defensie Li Shangfu weigerde hem te ontmoeten tijdens de komende IISS Shangri-La Dialoog. Tijdens een gezamenlijke persconferentie in Tokio met de Japanse minister van Defensie Yasukazu Hamada zei Austin dat het belangrijk is dat landen met grote, aanzienlijke militaire capaciteiten met elkaar kunnen praten om crises te beheersen en te voorkomen dat gebeurtenissen uit de hand lopen. Austin zei ook dat China doorging met het provocerend onderscheppen van vliegtuigen van de VS en hun bondgenoten in internationale wateren en in het luchtruim, wat leidde tot meer communicatiepogingen tussen het Pentagon en het Chinese Ministerie van Defensie. – Usni News.

En dit zijn nog maar een paar zaken die te maken hebben met een complete revisie van het mondiale machtsevenwicht en dit zou niet concurreren zonder Ben Wallace die zichzelf en het VK als clowns neerzet, waarbij deze gast zichzelf en de “elite producerende machine” van het VK, Sandhurst inbegrepen, in verlegenheid brengt omdat ze daar blijkbaar geen echte oorlog meer studeren. In een gesprek met WaPo sloot dit trotse product van de Britse militaire “school” (of kleuterschool) de mogelijkheid niet uit dat Oekraïne de Krim zou terugnemen wanneer “Rusland zonder vereiste uitrusting komt te zitten”. Tjonge, wat groeien ze dom in Londen. Nou ja, wat verwacht je van het militaire establishment waarvan de enige oorlogscapaciteiten gereduceerd zijn tot valse vlag SAS-operaties, het doden van burgers en het uitvoeren van terroristische acties. Het gerucht gaat (ik heb geen onafhankelijke bevestiging) dat een aantal Britse officieren in Kiev zijn gedood tijdens de laatste raketaanvallen van Rusland. De recente verklaring van Medvedev geeft een soort hint dat Rusland nu bezig is om het aantal NAVO-“adviseurs” in Oekraiene te verminderen. Londen in het algemeen en Wallace in het bijzonder begrijpen de betekenis van dit beeld nog steeds niet en blijven zich vergissen door zich er verkeerd in te identificeren.

President van Rusland kondigt publiekelijk voorwaarden aan waaronder Rusland NAVO-bases zal bombarderen

Uiteindelijk, als we de Premier League-analogie gebruiken – in het spel van de geopolitiek is Rusland Manchester City, UK is een amateurteam van werknemers van het plaatselijke postkantoor dat het in het weekend opneemt tegen teams van plaatselijke brouwerijen en vleesverpakkingsfabrieken. Of, met een puur Britse, Kiplingiaanse analogie – Tabaqui. Ik heb hier 7 jaar geleden al voor gewaarschuwd. Zoals de klassieke Sovjet-tekenfilm Mowgli het uitbeeldde:

Of zoals de algemene wijsheid het zegt – je moet in een goede competitie spelen. Anders eindigt het hiermee;

Ik kon het niet laten, LOL. Ik weet zeker dat Rio Ferdinand nog nooit zo’n prostaatonderzoek, uitgevoerd door Carlos Tevez, heeft meegemaakt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Seymour Hersh: Haat tegen Poetin laat Amerikaanse functionarissen “domme dingen doen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky waarschuwt: Het komende tegenoffensief zal enorme verliezen met zich meebrengen, en veel Oekraïense soldaten zullen sterven – Update!
Volgend artikelElke keer als Poetin een waarheid zegt – worden de leugenaars van de wereld gek
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. Dat hier nog steeds over wapenbeheersing en tevens over uitbreiding wordt gepraat is werkelijk over alle grenzen heen.
  Zijn de haantjes nog niet ontdaan van hun sporen!!? Is het soms een natuurlijk gegeven geworden dat er figuren in de wereld zijn die de aarde als oorlogsbodem in stand willen houden. ? De menselijke bewoners, zij die de aarde beerven, in ieder geval niet!

 2. Sullivan, NSA, is inderdaad de uitgekookste en gevaarlijkste manipulator die er is.
  O.a. bedenker van de Syrische burger-oorlog; en van de hetzes tegen pres. Donald Trump. Zijn bijnaam is niet voor niets : Jake the Snake.
  [ Net als kollega : Little Lying Tony [ Blinken ] ].

  De V.S. probeert veilgheids-mechanismen in te bouwen,
  om ondertussen hun agressieve plannen en operaties uit te kunnen voeren, met als doel hunhegemonie te
  behouden en uit te breiden.

 3. What never ceases to amaze me is how rarely stupid American political clowns are. Do they seriously believe that Putin and Russia would agree to anything that comes from their side? Neither their own population nor the populations of the rest of the world, let alone an intelligent person like Putin, believe a word of these unscrupulous blood- and power-hungry US politicians. So why should Russia get involved in a deal with a twitching carcass like the US? The empire of the USA is collapsing and the Russians have the peace, strength and patience to just watch and enjoy it. … and that’s exactly what we should do.

 4. Met Amerikanen kun je geen afspraken maken, die houden zich er nooit aan. Terwijl ze wel constant andere de les willen leren, dat zij wel aan hun afspraken moeten houden. Het is eigenlijk dat de Amerikanen in de wapen keuken van Rusland te pas en on te pas mogen analyseren. Maar niet andersom.

  Nu de Amerikanen dreigen het onderspit te gemoed gaan delven, proberen ze weer met list en bedrog de andere weer in hun gareel te plaatsen. Door nieuwe afspraken te willen maken, wat alleen in voordeel van de Amerikanen zal zijn.

  De kennis die de Amerikanen van de Duitsers hebben gejat uit de 2e WW is eigenlijk nooit herzien. De Amerikanen en hun gegijzelde vazallen borduren nog steeds op de oude basis van de 2e WW technieken. Lompe grote en logge wapens, waar Hitler op geilde. Daar Amerika hun leger heeft geprivatiseerd zijn daardoor niet alleen de kosten met vele keren over de kop gegaan, maar ook is de innovatie ook blijven steken. Want zolang de privaat bedrijven een monopolie op de markt hebben is er geen stimulans om de wapens efficiënter, onderhoudsvriendelijker en zuiniger in verbruik te maken.

  Wat wel ten koste gaat met hun slagkracht op de frontlinie. Maar zolang de vijand een ondergeschikte is, zal dat probleem nooit opvallen. Maar nu ze het opnemen tegen Rusland die een hogere standaard hebben, dan de Amerikaanse wapens en strategie. Beginnen deze verschillen een steeds groter probleem te worden voor de Amerikanen met hun gegijzelde vazallen parten te spelen. Daar zij ook niet overgestapt zijn op een oorlogseconomie om massaal wapens te produceren en mankracht voor hun strijd te mobiliseren. De Russen hanteren nu een uitputtingsstrategie, die de Amerikanen met hun gegijzelde vazallen nooit vol kunnen houden.

  Want een commercieel bedrijf kijkt naar zoveel mogelijk winst te maken, door dan minder kwalitatief materiaal te gebruiken voor hun producten zal het veel meer onderhoud vragen. Wat weer meer winst oplevert. Daar alle consumenten producten maar een beperkte houdbaarheid hebben, waar vele elektronische componenten in zitten die een bepaalde tijdlimiet heeft of zoveel X keer gebruikt mogen worden. Zonder dat deze kennis bekent is bij de consument. Zodat de consument weer een nieuw apparaat moet kopen. En dan de consument de schuld geven dat het zoveel delfstoffen verbruikt en daardoor het milieu/klimaat zou verpesten. Het westerse beleid wat alles in waarde uitdrukt, maar tegelijk het fiatvaluta uit het niets onbeperkt aanmaakt. Resulteert onder de streep dan niets meer waarde überhaupt heeft. Het gaat alleen nog om de macht over die andere willen hebben.

 5. Amerikanen hebben na ww2 honderdduizenden patenten gejat van het verslagen Duitsland, een van de redenen dat de Amerikaanse technologie met sprongen vooruit ging, in tegenstelling tot het verwoeste Europa, met de Marshallplan kwam Europa sneller op de been echter na de terugbetaling bleef Europa afhankelijk van die smerige yanken.

 6. De grote verliezer in de wapenwedloop wil onderhandelen….
  Op dit moment is de F35 een technische mislukking en zijn ze voor millioenen reservedelen kwijt…
  Wellicht in Banderastan?

  Wat een idioten zitten er in de USA; en wat een minachting voor Rusland!

  Ik hoop dat de Russen de USA communicatie satelieten neerhalen….
  USA is echt vuilnis; alleen zien ze zichzelf als heiligen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in