Screenshot YouTube video

Ik begin het maken van video’s onder de knie te krijgen, maar mijn productiewaarden zijn nog steeds slecht. Sorry. Hoe dan ook, ik walgde van de aanvallen op Tucker door mensen als Hillary Clinton, Jimmy Kimmel en de hele MSNBC-afdeling en toen realiseerde ik me dat ik getuige was van professionele jaloezie op steroïden. Ik besloot de kijkcijfers van deze verschillende clowns op te zoeken en ze te vergelijken met de kijkers die Tucker trok. De cijfers zijn schokkend. Tucker heeft ze gedood. Allemaal, schrijft Larry Johnson.

Hier zijn de cijfers. Als eerste heb ik de kijkcijfers van de late avondshows geteld.

Volgens de kijkcijfers van Nielsen heeft Gutfeld! (https://www.foxnews.com/shows/gutfeld) vorige week de meeste kijkers met 2.062.000, CBS’s The Late Show with Stephen Colbert bleef achter met 1.984.000 kijkers. Daarna volgden Jimmy Kimmel Live! van ABC met 1.625.000 kijkers en The Tonight Show with Jimmy Fallon van NBC met 1.329.000 kijkers. Het Fox News programma met de titel Greg Gutfeld was ook de nummer 1 show binnen het kabelnieuws als het ging om de 25-54 demografie, met 302.000 kijkers binnen die leeftijdsgroep.

Vervolgens selecteerde ik het meest bekeken programma op de drie grote kabelnetwerken:

Fox Five: 3.071
CNN .733
MSNBC 1.315
https://www.adweek.com/tvnewser/friday-feb-2-scoreboard-the-five-closes-out-the-week-as-fox-news-most-watched-show/

Tot slot heb ik de cijfers van de belangrijkste nieuwsshows op tv bij elkaar opgeteld:

ABC
8,082,000

CBS
4,997,000

NBC.
6,746,000
https://www.adweek.com/tvnewser/week-of-jan-29-evening-news-ratings-world-news-tonight-continues-to-top-rivals/

Het totaal voor al deze programma’s samen is net iets minder dan 32 miljoen. Vergeet niet dat Walter Cronkite in 1968 alleen al voor zijn uitzending gemiddeld 27 miljoen kijkers trok. Vergelijk dat eens met de cijfers van Tucker – vanaf 21.06 uur zaterdagavond (eastern standard time) 186 miljoen kijkers. Met andere woorden, Tucker trekt 6 keer meer kijkers dan ABC, CBS, NBC, Fox News, CNN en MSNBC samen. En hij geeft geen cent uit aan reclame om kijkers aan te trekken.

  Wat gaat u doen in de naderende Derde Wereld omstandigheden?

De cijfers van CNN zijn echt zielig. Hun “top”-show trok slechts 733.000 kijkers. Tucker blies dat aantal omver in de eerste 30 minuten van zijn interview met Poetin. Als je bedenkt dat de mediabedrijven honderden miljoenen dollars uitgeven voor zo weinig kijkers, vraag je je af: “Hoe lang kan dit nog doorgaan?”

Een andere benchmark om te overwegen – de Chiefs/Eagles 2023 Super Bowl had 115 miljoen kijkers. Tucker heeft dat grote evenement met 70 miljoen verslagen. Dit is een duidelijk teken dat de gevestigde media op sterven na dood is. Gefeliciteerd Tucker. Je bent net op tijd ontsnapt.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Voormalig professor vertelt Tucker hoe Big Pharma ‘kwaadaardige’ tactieken gebruikte om dodelijke COVID-injectie te promotenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet vergeten is verplicht
Volgend artikelNiemand komt levend uit de klimaatramp – Dane Wigington
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

  • Geheel mee eens Vok‼️ Transparantie en vrijheid van meningsuiting hebben het westen een voorsprong gegeven in het verleden.. Erg duidelijk nu, waarom❗️Wat mij opviel was de loze argumentatie van de MSN kritieken en het domme fanatisme.

 1. I hope
  We all start ’together’ to response against all those treathts from all those elites
  How is it possible to let them just talk…like they talk about our lives … And our family’s lives !!!
  They need to get a lot of problems

 2. En nu hier in NL met die nepnieuws NPO en al die andere nepnieuws shows wat een hypocriete losers bij elkaar 😜🖕💉⚰️😂😂😂

  • Ja hier gaan al die uitgerangeerde Lui naar RTL4 en als ze daar uitgekauwd en uitgescheten zijn worden ze nog een keer opgeserveerd bij MAX .

  • Idd, tenenkrommend. Ik kijk zo nu en dan om te weten hoeveel onzin en nepnieuws via de NPO wordt rondgestrooid en dan krijg ik steevast kramp in mijn tenen. Ik kan ook niet onderdrukken om zo nu en dan een schietbeweging te maken richting scherm.

 3. De in het artikel genoemde CBS-journalist Walter Conkrite (1916 – 2009) was lid van het ultrageheime Bohemian Grove (anno 1872) en hij heeft enige tijd zijn stem geleend aan het rituele Cremation of Care in de nabijheid van een 13 meter hoge uil.
  Beelden van hem als nieuwslezer op 22.11.1963 waarin hij de dood van president J.F. Kennedy bekendmaakte, worden nog regelmatig getoond.
  Alex Jones zogenaamd undercover in Bohemian Grove in 2000: https://youtu.be/FpKdSvwYsrE

 4. De vergelijking gaat natuurlijk wel scheef; de cijfers van die netwerken zijn uitsluitend VS, Tuckers kijkers komen van over de hele wereld.

 5. Dat er nu een groot aantal mensen waarschijnlijk wakker geschud zijn, dat is het belangrijkste van dit intervieuw. Maak ze wakker de ingedutte sufkoppen…

 6. Mooi dat het Carlson interview veel interesse boekte, met of zonder rood armbandje. Als die verrotte MSM in Ziomerica nu gewoon helemaal oprot, dan zou het nog wel eens een aardig land kunnen worden. Kun je je voorstellen hoe de atmosfeer verandert als er geen haat en geweld gezaaid wordt door die roeptoeters elke dag? Er zijn meer “benevolent dictators” nodig zoals Poetin.

 7. Ook. un België Struikelden de po-co vet gesubsidieerde leugen media over elkaar om het intervieuw af te doen als rechts extremistiishe propaganda

 8. Ik walg net zoveel als u over die aanvallen op Tucker omdat het zo totaal onrechtvaardig is. Hij steekt zijn nek uit ten bate van de wereldvrede terwijl dit de taak zou moeten zijn van regeringsleiders om er alles aan te doen om terug aan de onderhandelingstafel te zitten.. Maar waar zijn ze ??? Daarover zullen ze geoordeeld worden….

  • Veroordeeld bedoel je denk ik. Helemaal met je eens. De msm is de hoofddader in het leugenspel. Deze dient fors aangevallen te worden. Het grote mes in de NPO bijvoorbeeld.

 9. Ik volgde Tucker al bij Fox en nu heb ik steeds meer waardering voor hem. Een van de weinige echte journalisten met guts. Ferme plus voor hem.

 10. resteert de mobilisatie om de corrupt criminele regeringen en omgekochte medicinerende pseudowetenschappers naar hun einddoel te begeleiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in