© Marco Verch Professional / Flickr (CC BY 2.0)

Begin volgend jaar vindt een proef plaats met een toekomstig digitaal reisdocument met gezichtsherkenning. Het proefproject zal plaatsvinden op KLM-vluchten van Canada naar Nederland, aldus een brief van het Parlement, bericht Uncutnews.ch.

“Reizigers wordt gevraagd een portret van hun gezicht te maken (selfie). Deze kan dan worden vergeleken met de foto die in de paspoortchip is opgeslagen. In dit stadium controleert de gezichtsherkenning of de persoon die het DTC (digitaal reisdocument, red.) aanmaakt ook de rechtmatige houder van het document is,” aldus de brief.

“Aan welk ander eerder pilotproject doet me dit toch denken?” vraagt FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen. “Ah, nou weet ik het weer, het ‘Known Traveller Digital Identity’ project van het World Economic Forum natuurlijk!”

Dit is een digitaal paspoort dat kan worden uitgebreid met het covid-vaccinpaspoort. Het is een samenwerkingsverband tussen het WEF, de Nederlandse overheid, de Canadese overheid, Air Canada, KLM en enkele luchthavens, waaronder Schiphol.

Het doel van het project: “Een nieuwe visie creëren voor de toekomst van grensoverschrijdend reizen en een vertrouwd, gedeeld en wederzijds voordelig systeem ontwikkelen dat de reiziger centraal stelt”.

Eerder had Van Houwelingen Kamervragen gesteld over het project. Uit de antwoorden blijkt dat Nederland in januari 2018 door de Canadese regering en het WEF is gevraagd om deel te nemen en dat “het projectmanagement aan Nederlandse zijde is toegewezen aan het ministerie van Justitie en Veiligheid.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De tijd dringt, ze staan op het punt de totale en definitieve controle over te nemenVolg Frontnieuws op Telegram

  Kijk: Poetin waarschuwt dat "woke" waarden het Westen zullen vernietigen: "Hetzelfde recept dat marxisten in 1917 gebruikten"

Lees meer over:

Vorig artikelZe beginnen iets te vermoeden…
Volgend artikelCOVID-19 vaccinschade: Veel slachtoffers hopen nu op bloedzuivering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. “In de “WEF-landen” Canada en Nederland worden toekomstige digitale reisdocumenten met gezichtsherkenning getest”

  Deze digitale reisdocumenten zijn n.m.m. een opmaat tot nog meer oppressive, reguleerende maatregelen, geef ze 1 vinger de volgende dag ben je je beide handen kwijt, u weet toch ondertussen wel hoe het werkt.

  • Net zoals tussen 1940 – 1945 werden de joden door lichte druk gedeporteerd, Nederland was de kampioen van Europa nergens werde zóvelen gedeporteerd als in Nederland. De Joodsche Raad voor Amsterdam, een van de beide voorzitters van de Joodse Raad, prof. dr. David Cohen (opa van Job Cohen) maakte ook deel uit van het bestuur van de Commissie, de Duitse bezetterstak bij wijze van spreken geen vinger uit naar de politieagenten die ƒ2,50,- per aangegeven jood vingen geld maakt recht wat krom is, Nederland is een van de 3 voorbeeld landen die de 4e Industriéle Revolutie invoeren.

   • De grootvader van Lullewijk Asscher was de andere voorzitter, Abraham Asscher. Fijn betrouwbaar volk toch, dat pvda geteisem. Zo betrokken, fatsoenlijk en sociaal…

   • @ Adriaan W. (de Duitse bezetterstak bij wijze van spreken geen vinger uit naar de politieagenten die ƒ2,50,- per aangegeven jood vingen geld)

    Mijn opa is door een smeris , wout, uit zijn eigen dorp die ze allemaal kende als de bromsnor van het dorp, verraden en op transport gezet naar Auschwitz. Waar mijn opa heeft weten te ontsnappen, maar de meesten die ook verraden zijn door de NSBdorpspolitie, heeft hij nooit meer gezien. En de politie is nu op de zelfde toer bezig. De geschiedenis herhaald zich,d e wouten hebben niets geleerd. Hebben die gasten geen hersenen ? De ellende gaat ook deze gasten overkomen, begrijp er helemaal niets van ??

    • Discobol december 5, 2022 at 16:52

     Oók alle burgemeesters werkten naadloos mee met de Duitse bezetter 77 jaar later is er nog niets veranderd, neem nou eens bijv. die vette rollade van Bruls de NSB pet zou hem niet mistaan.

     • (die vette rollade van Bruls de NSB pet zou hem niet mistaan.)

      De meeste ongekozen burgemeesters, zitten er uit naam van hun partij. En zijn het verlengstuk van de corrupte regering. En zeker niet voor het volk. Ze moeten allemaal aangepakt worden, maar zolang het volk door slaapt, veranderd er helemaal niks…

 2. Niks nieuws.
  Vriend van mij is gisteren terug uit Australië.
  Daar en bij de tussen stop wordt dit reeds toegepast.
  Alleen moet hij zijn paspoort eerst door een scanner halen.

 3. Straks staan daar de schaapjes. Achter de hekjes op Schiphol. Allemaal te zwaaien met hun ‘smart’phones. Helaas, iedereen opeens een rood kruisje. Computer says “no”. Wie geluk heeft mag naar huis, de rest mag naar de barakken. Onzin? Dit is inmiddels de dagelijkse realiteit bij onze ‘betrouwbare handelspartner’ china, die continue krachtig veroordeelt wordt door onze betrouwbare EU met nog meer en grotere handelsverdragen.

  • @Nibzy >> (Als men de twitter reacties leest is er niet veel hoop meer…)

   Het is echt om te janken !! 85% van de bevolking heeft zich al over gegeven. Met het excuus dat het wel gemakkelijker is. DAMN wat een slechte film is dit zeg !!

 4. Hebben jullie de film “De Eichmann trials” wel eens gezien? De moeite waard om te zien hoe de Joden hun eigen volk belazerden om ze in het Raadshuis van Utrecht bij elkaar te halen om ze op transport te zetten naar de Auschwitzen. Toen de Joden in de tribune de testimony van die gebaarde Jood hierover hoorden, kwamen ze omhoog uit hun stoeltjes en slaakten ze een gemeenschappelijke kreet, zo van, neeeeeeee dat is toch niet mogelijk! Terwijl die Jood doodrustig toegaf dat hij door list en bedrog vele Joden naar de doodskampen had weten te sturen. Dit gedrag zit in de mens ingebouwd.

  Trust No One.

 5. Gestoord gemodificeerd klootjes volk, het is namelijk heel simpel : Niet meewerken dus dag KLM dag Canada, niet op vliegen…Laat ze kapot vallen inclusief die, die wel meewerken het liefst vandaag nog. Wordt dus zo dikke zonnebrillen op en oorbedekking bij Smartcity’s.

 6. @Adriaan, kan helaas niets zien heb twitterban nadat ik had gezegd dat Elon Musk projecten uitvoert rechtstreeks vanuit Yuval Harari gedachtegoed.

 7. Sorry mensen, we stoppen dit niet meer met praten. argumenten of vreedzaam demonstreren. Een horde wolven is op ons afgestuurd en die kunnen we alleen verslaan door samen de wapens op te pakken. We zijn op het punt van oorlog en kunnen vechten of sterven. wie gaat er mee?……..ik vrees niemand

  • Zoals er eerder is geschreven:Geef het Volk Brood en Spelen en Het zal Tevreden zijn.
   OFTEWEL VRETEN_ZUIPEN-BALLETJE TRAP(VOETBAL)-NEUKEN.
   Vervalt het neuken.jammer geen mens overboord.
   Geen voetbal (of andere spelen)
   Jammer ze vegten tog wel met elkaar.
   Geen eten en/of drinken.
   Gaan ze het halen waar ze Denken dat het te roven is.
   Bij jou,bij mij.
   Dat krijg je met zombies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in