Gisteravond hebben onbekenden de vluchtelingenboten op Lampedusa in brand gestoken waarmee de afgelopen dagen 600 vluchtelingen het Italiaanse vakantie-eiland ten zuiden van Sicilië hadden bereikt, meldt Evangelisch.de.

Burgemeester Totò Martello veroordeelde de brandstichtingen die op verschillende plaatsen plaatsvonden als een aanval op de reputatie van het eiland. Tegelijkertijd riep hij de Italiaanse regering en de EU op om Lampedusa te steunen. Volgens de Italiaanse media zei hij dat daadwerkelijke solidariteit moet voorkomen dat het ongenoegen van de inwoners omslaat in haat.

Italiaans parlementslid roept op tot arrestatie van Bill Gates wegens “misdaden tegen de menselijkheid”

  Poging tot gevangenzetting Salvini - omdat hij de immigratie heeft tegengehouden
Vorig artikelDemocraten in de VS ongerust dat de rellen Trump een verkiezingsoverwinning bezorgen
Volgend artikelWillen we net als Zuid-Afrika eindigen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in