Screenshot YT

De verwoestingen en plunderingen in de Verenigde Staten worden steeds meer geassocieerd met de Democratische Partij. Het baart de verkiezingsstrategen zorgen omdat het een verlies kan betekenen in de presidentsverkiezingen van november.

In de media wordt president Trump zoals gewoonlijk afgeschilderd als onverantwoordelijk en ronduit dom. Zoals toen hij eraan herinnerde dat hij het leger kan oproepen om orde te scheppen, als de Democratische gouverneurs er niet in slagen de rellen, plunderingen en het vandalisme onder controle te krijgen.

Meerderheid van vrouwen voor de Trump-lijn

Maar het feit is dat Trump de steun van de kiezers heeft. Zoals The American Spectator meldt, vindt 71 procent van de geregistreerde kiezers het juist om de Nationale Garde te mobiliseren om de politie te steunen in de strijd tegen de rellen. En dit is inclusief 67 procent van de vrouwen in de middenklasse residentiële voorsteden. Deze vrouwen worden vaak gezien als een cruciale kiesgroep die tussen de Republikeinen en Democraten staat en afweegt.

Maar liefst 58 procent van de Amerikaanse electorale stemmen vragen ook om Amerikaanse militaire troepen, waaronder 54 procent van de vrouwen in de buitenwijken.

Dus ook al kreeg Trump harde kritiek van het establishment om zich open te stellen voor deze oplossing, heeft hij veruit het Amerikaanse volk achter zich.

Adviseurs van Clinton maken zich zorgen

Spectator wijst er ook op dat de Democraten het onderling oneens zijn. De Democratische gouverneur van New York, Andrew Cuomo, belastert publiekelijk de Democratische burgemeester van New York City, Bill de Blasio, omdat hij te toegeeflijk is voor de plunderaars.

NY Times zegt "Great Reset" is een "samenzweringstheorie"... op dezelfde dag dat het World Economic Forum het viert

Doug Schoen, die bij de laatste verkiezingen adviseur van Hillary Clinton was, schrijft dat “de Democraten het risico lopen geassocieerd te worden met de rellen, wat betekent dat de partij het Witte Huis verliest en het risico loopt de meerderheid van het Huis van Afgevaardigden te verliezen”.

Spectator David Catron denkt dat de Democraten reeds geassocieerd wordend met de rellen, en de zwijgende meerderheid de dagen telt naar de verkiezingen.

BLM en Antifa ‘demonstranten’ staken huis met kinderen in brand en blokkeerden vervolgens de brandweer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here