Pixabay

Na de ervaring van het nazi-fascisme, kan men niet het enkele individu opofferen voor het collectief belang.” ∼ Rechter Susanna Zanda

De rechter van de tweede afdeling van de burgerlijke rechtbank van Florence, Susanna Zanda, heeft op 6 juli een spoeddecreet getekend waarin zij de herplaatsing beveelt van een psychologe die door het staatsbestuur geschorst was omdat zij niet “gevaccineerd” was, bericht Rairfoundation.com.

In haar beslissing bekritiseerde rechter Zanda de werkzaamheid en de veiligheid van het “experimentele” vaccin, waarbij zij stelde dat de mogelijke schadelijke gevolgen ervan niet volledig bekend zijn. Bovendien haalde de rechter bewijzen aan dat de injecties “zo ingrijpend zijn dat zij het cel-DNA van mensen die “gevaccineerd” zijn, infiltreren en veranderen.” Rechter Zanda haalde artikel 32 van de Grondwet aan dat “na de ervaring van het nazi-fascisme, men niet één enkel individu kan opofferen voor het collectief belang.” Bovendien staat zij niet toe dat een individu “onderworpen wordt aan invasieve medische proeven zonder vrije, geïnformeerde toestemming.”

De noodverordening van de rechter schorste tijdelijk de bepaling van de Orde van Psychologen van Toscane, die de arts verbood als psychologe werkzaam te zijn. In plaats daarvan kan de psychologe nu, na een schorsing van acht maanden, haar beroep uitoefenen “in elke modaliteit (persoonlijk en op afstand) op dezelfde manier als haar gevaccineerde collega’s”.

De rechtszaak tussen de psychologe en de Orde wordt hervat op 15 september 2022, maar voor nu was rechter Zanda het in ieder geval met de psychologe eens. “De schorsing van de uitoefening van het beroep – zo luidt de motivering – dreigt het primaire vermogen van het individu in gevaar te brengen, zoals het recht op levensonderhoud en het recht om te werken.”

Terwijl velen de beslissing van de rechter vieren en geloven dat het een precedent zou kunnen zijn dat uiteindelijk voor iedereen geldt, kondigde de Orde van Psychologen van Toscane aan dat zij zich voorbereidt op een grote juridische strijd. Zij brachten ook een verklaring uit, waarin zij de psychologen herinneren aan hun wettelijke verplichting om “gevaccineerd” te worden:

  55 performers die eind 2022 tot en met 2023 instorten of sterven op het podium of live voor de camera

De Orde werkt samen met haar advocaten om zich te verdedigen via de meest geschikte formulieren en in de daartoe bestemde kantoren, met inachtneming van de wet en ter bescherming van de gezondheid van de gemeenschap. Wij herinneren iedereen eraan dat gezondheidsorden, en dat is de Orde van de psychologen van Toscane, verplicht zijn de wet decreet 44 van 2021 betreffende de vaccinatieplicht na te leven. Wij zullen deze bepaling niet aanvaarden. Daarom zullen wij ons in de daartoe geëigende fora verzetten.

De Italiaanse regering heeft snel gereageerd op het baanbrekende vonnis van de rechter, die hun tirannieke en ongrondwettelijke inentingsplicht voor covid aanvecht. Tijdens een televisie-interview op donderdagavond noemde de linkse Minister van Volksgezondheid van Italië, Roberto Speranza, wiens opleiding eerder in de politieke wetenschappen ligt dan in de geneeskunde of de biologie, het vonnis “absoluut ontoelaatbaar en gespeend van enig wetenschappelijk bewijs”. Bovendien las het politieke boegbeeld de rechtbank de les dat zij zich “moest schamen.”

Bekijk een kort fragment van Speranza die de uitspraak bespreekt in het Italiaanse TV praatprogramma In Onda, gepresenteerd door Concita De Gregorio en David Parenzo:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

En de schapen kijken wezenloos toe – Italië: Reanimatiepoging in het vaccinatiecentrumVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet pro-Oekraïne front in Duitsland brokkelt af
Volgend artikelBREAKING: Russische geografische doelstellingen “zijn veranderd” in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  • Het laat wel zien dat die psychologen kudde ook niet veel intelligenter of beter opgeleid is dan de rest van de schapekudde. Ook al worden zij geacht meer inzicht te hebben! Dus die zeepbel ook weer bevestigd als zijnde larie en bullshit. Zo hebben we nog wat aan de covid!

   • Mensen die behandeld zijn door psychologen weten al een tijdje dat er veel rare figuren tussen zitten. Veel narcisten trekt dat werk.
    Hebben alleen inzicht in een ander. Tot hen zelf wat overkomt en dan kloppen hun redeneringen niet meer.

 1. Alsof die belachelijke maatregelen die mensen moesten ondergaan wel wetenschappelijk onderbouwt waren.
  En blijkbaar is elke uitspraak die tegen de heersend wetenschappelijk narratief gaat niet de moeite waard om te onderzoeken, die moet vernietigd worden ten koste van alles.
  Een rechter hoeft dit niet wetenschappelijk te onderbouwen zij is immers geen wetenschapper.
  Maar wat zij wel kan en doet is een uitspraak basseren op feiten, en het feit is dat het niet bekend is wat de langetermijn effecten zijn en dat er wel degelelijk schade toegebracht word door de vaccins, zie VEARS etc etc

 2. Een orde van psychologen die niet meer kunnen relativeren. Lijkt veel op een massa hysterie onder de psychologen. Misschien kunnen ze bij die aangeklaagde collega op de sofa wat sessies doen om hun tunnel visie eens te analyseren. Ze maken geen goede reclame voor het vak dat is duidelijk. De rest is een nu een juridische zaak. Moge Vrouwe Justitia haar bijstaan.

 3. Hulde, hulde aan deze rechter. Moge zij niet per ongeluk zelfmoord plegen.
  Ze heeft verder gelijk over dit walgelijke experiment, dat met het ’transhumanisme’ te maken heeft, met het maken van GMO’s van de mens, en helemaal niets met een g**vergeten virus en een doorgestoken kaart pandemie…

  For more info:

  https://zonderreden.substack.com/p/consciousness

 4. Psychologie?
  Wetenschap over en van de menselijke geest?

  De menselijke geest is ondoorgrondelijk m.i.z.

  Die sofa instituten hebben al heel wat levens geruïneerd.

  Bovendien gaan ze te werk met een samengestelde lijst aan uitleg over wat de patiënt verteld.
  Zoiets als een vakje aankruisen bij het autorijlesexamen.

  Zo ongeveer hetzelfde als huisartsen doen.

  Voor mij is het een pot nat.
  Veel studie om later veel geld mee te verdienen.

  M.i.z. is de menselijke geest ondoorgrondelijk.

  Laat de natuur met rust.

 5. Australie: vaccindoden krijgen van levensverzekering NIET betaald; want het was VRIJWILLIGE vaccinatie met EXPERIMENTEEL vaccin.

  Maar nam je geen vaccinatie, werd je gearresteerd.
  Down-under zijn vreemde vogels….

  • Dat is niet aan ons dat u zich niet kan verzekeren. Wij zijn er om de wet te handhaven en die zegt: PRIKKEN.
   P.S. Zie daarom de slinkse bewegingen van K-Rutte en trawanten om via via slinkse achterdeurtjes en non-informatie al die (aangepaste) wetjes er doorheen te jassen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in