Aboubakar Soumahoro, een Italiaans-Ivoriaanse vakbondsman van de USB-landbouwarbeiderscoördinatie, heeft gedreigd met een algemene staking van Illegale arbeidsmigranten als de Italiaanse regering geen amnestie verleent aan alle illegalen.

Soumahoro botste met de populistische senator Matteo Salvini in het televisieprogramma In Mezz’ora in Piu over de kwestie en zei: De regering moet regulariseren, anders is het een staking!”

Leider van de liga en de voormalige Italiaanse binnenlandse minister Salvini verwierp de oproep om te staken en zei, “gaan de illegale immigranten nu in staking? Sorry, in welk land wonen we?”

“Het probleem is dat als we doorgaan met het regulariseren van illegale immigranten, we slaven hebben, ik wil niet wil dat mensen voor drie euro per uur op het land gaan werken en een massale amnestie brengt meer uitbuiting met zich mee”, zei Salvini.

De leider van de Liga heeft eerder in 2018 de massale illegale migratie vergeleken met slavernij toen hij de Hongaars-Amerikaanse miljardair George Soros verbaal aanviel en zei dat hij “zou willen dat Italië een gigantisch vluchtelingenkamp werd omdat hij van slaven houdt”.

Migrantenamnestie is op de radar van veel Europese landen geweest tijdens de uitbraak van het Coronavirus, met veel argumenten dat verblijfsvergunningen migranten gemakkelijker toegang zullen geven tot gezondheidszorg en andere overheidsdiensten die kunnen helpen de verspreiding van de ziekte te stoppen.

Reeds vóór de Coronapandemie had de linkse Italiaanse coalitieregering overwogen om amnestie te verlenen aan naar schatting 700.000 illegale immigranten die vermoedelijk in het land verblijven.

Coronacrisis in Italië wordt verergerd door 600.000 illegale immigranten

Werkvergunningen voor honderdduizenden illegale immigranten in Italië
Vorig artikelDeense partijen willen de Zweden niet binnenlaten: “Kunnen blijven waar ze zijn”
Volgend artikelMohammed nu meest populaire naam in Berlijn en Bremen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. In Italië gaan niet-Italianen bepalen wat er moet gebeuren; in Nederland
    gaan niet-Nederlanders bepalen wat er moet gebeuren. In een totaal verrotte EUSSR laat men dit gebeuren !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in