Zuid-Afrika was een land gecreëerd door de blanken. Deze pioniers kwamen van ver en hebben honderden jaren lang geworsteld om een plek te creëren waar zij en hun nakomelingen als vrije mensen konden leven en een eerlijk bestaan op het land konden opbouwen. Het verhaal van Zuid-Afrika lijkt in veel opzichten op dat van Amerika.

Het blanke volk van Zuid-Afrika maakte het land tot een groot succes door hun bloed en tranen te vergieten, en hun welvaart zorgde ervoor dat zwarte Afrikanen uit de omliggende gebieden naar het land migreerden om te delen in de rijkdom. Blijkbaar gaven ze niet genoeg om het “racisme” van de blanken om weg te blijven, net zoals de indringers van de blanke naties vandaag de dag uit verre landen komen om de beschavingen te ontnemen die de blanken in de loop der eeuwen hebben opgebouwd .

In de tweede helft van de 20e eeuw, toen de grote blanke wereldrijken van de wereld hun koloniën ’teruggaven’, stond Zuid-Afrika sterk tegenover het groeiende tij van anti-blanke sentiment dat door regeringen en de massamedia werd aangejaagd. Blanke Zuid-Afrikanen realiseerden zich de realiteit van rassenverschillen en waren niet bereid om van gedachten te veranderen, alleen maar omdat de rest van de wereld gek geworden was met bolsjewistische praatjes over “gelijkheid”. Ze waren geïsoleerd van de rest van de wereld voor hun “racisme” omdat ze apart wilden leven van de zwarten met een lager IQ die ze in dienst hadden en bestuurden.

De rest van de wereld verenigde zich tegen Zuid-Afrika. Ronald Reagan eiste zelfs dat de communistische terrorist Nelson Mandela uit de gevangenis zou worden vrijgelaten, ook al was hij schuldig aan het doden van vele onschuldige mensen.

  Hoe zal de Nederlandse regering de asielcrisis oplossen?

Door bedrog en trucs, en ongelooflijke financiële druk, werden de blanken van Zuid-Afrika van de macht in hun land verwijderd. Nelson Mandela werd vrijgelaten, werd de nieuwe heerser en is sindsdien een heilige geworden.

Vrij snel daalde Zuid-Afrika van de top van de eerste wereld af in een shithole van de derde wereld. Het land dat zoveel pionierswerk had verricht, waaronder de eerste harttransplantatie in 1967, kon plotseling niet eens de elektriciteitsvoorziening voor zijn burgers draaiende houden, met periodieke verduisteringen die nu gemeengoed zijn geworden.

Misdaad, vooral meedogenloze moord en verkrachting, zijn ongebreideld. Blanken zijn buitenproportioneel het doelwit, want zwarten worden opgezweept tot een razende haat door hun leiders, die de blanke man de schuld willen geven voor al hun mislukkingen.

Buurland Rhodesië was eerder Zimbabwe geworden, toen werden de blanken vermoord en verdreven, toen verhongerden de zwarten en werden ze erg arm, waarna ze de blanken smeekten om terug te keren.

Niemand die “politiek correct” is, is bereid toe te geven waarom de door zwarten bestuurde landen altijd tot een vreselijke mislukking leiden. Zoals Kyle Hunt meldt, werd Dr. James Watson, ontdekker van de dubbele DNA-helix, in het openbaar belasterd en ontdaan van zijn eerbetoningen omdat hij op het voor de hand liggende heeft gewezen. Hij vertelde ooit aan een verslaggever dat hij een “somber” vooruitzicht had op de toekomst van Afrika omdat:

Al ons sociaal beleid is gebaseerd op het feit dat hun intelligentie hetzelfde is als de onze – terwijl alle testen dit ontkennen.

Iedereen die deze feiten in de wereld van vandaag vermeldt, wordt veroordeeld als een “racist”, wat in de tegenwoordige publieke opinie veel erger is dan een verkrachter.

  Zwitserland: Asielzoekers die in hun thuisland vakantie vieren worden met onmiddellijke ingang gedeporteerd

Dr. Watson gaf ook commentaar op de toestand van zwarte Amerikanen.

Milieuverschillen … met inbegrip van het soort dat zwarte Amerikanen treft, staan ​​erom bekend grote effecten op het IQ te hebben. Bovendien hebben we momenteel geen manier om deze effecten te kwantificeren. Dus we moeten geen conclusie trekken over de waarschijnlijkheid van een zwart genetisch IQ-voordeel of -nadeel.

Zwarten in het huidige Amerika hebben veel van dezelfde voordelen als blanke Amerikanen en in veel gevallen krijgen ze zelfs nog meer voordelen, dankzij het anti-blanke beleid van positieve discriminatie. En toch zijn hun IQ’s nog steeds lager dan die van de blanken waarmee ze leven. Elk IQ-voordeel dat zwarte Amerikanen hebben ten opzichte van Afrikanen lijkt te wijten te zijn aan de blanke mengeling die de meeste van hen hebben.

Zwarte criminaliteit en tekortkomingen worden toegeschreven aan systemisch racisme dat hen in een lage sociaaleconomische status dwingt. Anti-blanken beweren ook dat de vooroordelen van de blanken over zwarten ervoor zorgen dat ze zich slecht gedragen, wat er in wezen op neerkomt dat “we ons als criminelen gedragen omdat jullie ons allemaal als criminelen beschouwen”. Men hoeft alleen maar te kijken naar verarmde blanke gebieden, zoals West Virginia, waar de criminaliteit veel, veel lager is dan zelfs de zwarte gebieden van de middenklasse.

Niets van dit alles mag echter worden besproken, omdat het voor onze marxistische opperheren moeilijker zou zijn om hun plannen uit te voeren voor een bolsjewistische revolutie die ertoe leidt dat de blanken de ultieme onderklasse worden, bestemd tot “squatter camps”, net als in Zuid-Afrika. Denk aan de situatie nu, met veel blanken die al in woonwagenparken wonen, die te horen krijgen dat ze onverdiende “privileges” krijgen in deze maatschappij alleen omdat ze blank zijn. Alles wat een blanke doet of zegt is nu een vorm van “blanke suprematie”, die door de hoogste regeringsniveaus wordt gelijkgesteld met binnenlands terrorisme.

  Vaccin-propagandisten infiltreerden in vaccin-sceptici groepen en ontdekten dat de sceptici MEER wetenschappelijk onderlegd en rigoureus zijn in hun denken dan de volgzame, onwetende mondkapje-dragers

Het enige soort interraciaal geweld dat op de mainstream media wordt besproken is wanneer een blanke iemand van een ander ras kwets, zelfs als het verbaal is. De realiteit is dat blanken onevenredig vaak het slachtoffer worden van zwarte mensen en dat het alleen maar erger wordt in het kielzog van de anti-blanke aanval die van alle kanten op ons afkomt.

Blanken zijn de grootste slachtoffers van interraciale misdrijven. Wij zijn de werkelijke mensen die feitelijk geconfronteerd worden met systematisch racisme.

Als we niet snel handelen, kan ons lot nog erger zijn dan dat van de blanken in Zuid-Afrika. We moeten leren van de fouten die ons volk in het verleden heeft gemaakt, zodat we ze niet herhalen. We kunnen de toekomstige generaties niet laten leven in de nachtmerrie die zich zal ontvouwen als we te laf zijn om voor onszelf op te komen.

De oorlog tegen blanke vrouwen: Hoe feminisme & diversiteit schadelijk zijn voor hen

Vorig artikelWoede escaleert op Lampedusa: migrantenboten in brand gestoken
Volgend artikelWinnie Mandela – kidnapper, fraudeur en racist
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Wat de mainstream media ook ‘vergeten’ te vertellen is dat het grootste gedeelte van de zwarten hun leven en gezondheid te danken hebben aan de medicijnen en andere uitvindingen van de blanke man, vandaar ook de enorme bevolkingsexplosie in de derde wereld.
  Wanneer daar we daar iets voor terugkrijgen, of zijn die zwarte levens inderdaad niets waard?

  Ieder jaar worden in de VS tien keer meer blanken vermoord door zwarten dan omgekeerd.
  De juiste slogan is dus niet ‘BLM’ (Black Lives Matter) maar wel ‘WLM’ (WHITE Lives Matter).

  Het zegt genoeg over de omvang van de voortdurende indoctrinatie en leugens van de ‘betrouwbare’ mainstream media dat 90% van de gebrainwashte blanke bevolking dit niet eens beseft.

  • Fout. Ten eerste is dat hele medicijnen gelul niet waar. Medicijnen, valse voorlichting en slecht vreten geproduceerd door rijk schorem is de grootste doodsoorzaak van zwart zowel als blank in het westen. Het is meer het gemis aan dezelfde hoeveelheid dodelijke medicamenten en deadly diet waardoor de bevolking in derde wereld landen nog steeds hard groeit.

   Het rijke (vaak zio-) schorem levert de nagels aan onze doodskist, zij zijn gekomen met de Club van Rome, de VN agendas ’21 en 2030, de SARS, Covid en alle andere besmettelijke ziekten van mens en dier. Zij hebben onze regeringen gekaapt een vervolgens onze goede scholing om zeep geholpen, onze bedrijven en bedrijvigheid verplaatst naar het buitenland, eindeloos hun zakken gevuld over de hoofden van wit, rood, geel, zwart en blauw.

   Voor de invoering van Crisco en de andere zogenaamd ‘gezonde’ voedingsolieën bestonden hart- en vaatziekten niet, noch Alzheimer of MS. Dus, onteigen Blackrock, Vanguard en Statestreet, en vervolgens alle eigenaren en aandeelhouders in de banken achter de banken, en arresteer alle handlangers die nu meewerken aan de plannen van voornoemde daders en voilà, er komt een wereld van vrije ontwikkeling, gezondheid en rijkdom tevoorschijn.

   Ik zou graag een andere slogan introduceren: AKLM – All Kind Life Matters. By the way, die gebrainwashte blanke bevolkingen zijn nèt zo dodelijk voor onze samenlevingen als welke andere bevolkingsgroepen dan ook, da’s pas een doordenker!

 2. Wie zijn dan die “slimmerds” die de mainstream media zo hebben kunnen beïnvloeden dat alles wat blank is per definitie anti-zwart is? Zijn dat dan de zwarten geweest? Of schuilt achter deze hele promotie van “Blank is slecht, zwart is goed” ook weer een complottheorie?

  • Zeer goede vraag. De vraag stellen is hem beantwoorden. Het heeft sterk te maken met rijk en invloedrijk zio-tuig die graag hun NWO zouden zien gebeuren.

 3. Beste Mensen

  Het word heel goed verwoord
  De Blanken hebben gesticht vernietigd
  Via intrede overname die zwakke Witte belichamingen
  Misbruik makende van de situatie
  Opent de ogen Aub ?
  Niet de Witten doen of plegen misdaden tegen levende wezens alsook andere menselijke wezens maar de All Aliens Het Blanke De Doorzichtige het KwallenRas door overname intrede in een belichaming

  Alstublieft probeert dat in te zien
  Blanken zijn de Aliens het KwallenRas de Doorzichtige
  Geen zwakke Witten of anders gekleurde Mensen
  Blank is niks anders dan iets waar men dwars doorheen kan kijken
  Iets als Lak Vernis
  Dus iets waarbij bij wijze van alle ribben binnen in het lichaam kunnen worden gezien en geteld met het blote oog
  Heeft men wel eens een Kwal gezien ?

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in