Een Italiaans parlementslid heeft haar platform in het parlement gebruikt om Bill Gates aan de kaak te stellen als een “vaccinatiecrimineel” en globalistisch werktuig.

De aanhoudende Coronapandemie heeft de belangstelling voor Gates en voor de activiteiten van zijn stichtingen verder vergroot. Zijn zoektocht naar een vaccin tegen het Covid-19 virus en een recentelijk toegekend Microsoft patent, dat vaag als een apparaat wordt beschreven dat “fysieke activiteit” opspoort, heeft veel opschudding veroorzaakt.

De Corona activiteiten van Bill Gates en zijn stichtingen zijn de focus van theorieën die mogelijke sinistere motieven achter de activiteiten van de miljardair vermoeden. Het meest opvallende protest van de afgelopen week kwam misschien wel van de Italiaanse afgevaardigde voor Rome, Sara Cunial, die een toespraak hield die naar parlementaire maatstaven zeer ongebruikelijk was.

Daarin riep Cunial de Italiaanse parlementariërs op om zich te verzetten tegen alle plannen voor een verplichte inenting tegen Covid-19. Dergelijke inspanningen zouden worden gedreven door de corrupte elites – de “Deep State”beweerde ze, met de vinger wijzend naar Bill Gates als een van de grootste boosdoeners achter de inentingscampagne, zo niet de pandemie zelf.

Al tientallen jaren werkt Gates aan een ontvolkingsbeleid en plannen voor dictatoriale controle van de wereldpolitiek met als doel “het oppergezag te krijgen op landbouw, technologie en energie”, speculeerde ze.

De bekende anti-vaccinatiecampagnevoerder Cunial noemde Gates een schurk, vooral vanwege de vaccinatiecampagnes die zijn stichting al jaren voert in minder ontwikkelde landen. Niet alleen beschuldigde ze de miljardair van het steriliseren van miljoenen vrouwen in Afrika en het verlammen van honderdduizenden kinderen in India, ze voegde ook speculatie over 5G-technologie en genetische manipulatie toe aan de lijst van zijn “zonden”.

Dwangmedicatie met vaccin moet beslissen of u mag reizen

  De Gates Foundation onderzoekt hoe de bevolking ertoe kan worden gebracht "toekomstige" COVID-vaccins te accepteren
Vorig artikelDuitsland: Mannen vallen Turks café aan met daklatten
Volgend artikelGreta Thunberg is zowel gek als gevaarlijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Wordt tijd. En als hij voor de rechter zou staan, en zou beweren dat zijn vaccins betrouwbaar zijn: geef er dan een paar aan hem.

  2. Ik snap niet dat dat monster nog niet veroordeeld is ,hij moord nu al bijna twee jaar de bevolking over de hele wereld uit.Ik wist het vanaf het begin dat dit een moord complot is,en in alle landen werkt de overheid mee.Het is om te vertwijfelen en de mensen staan steeds weer in de rij voor de spuit,en je kunt er niet met hun over praten ze konden wel gebrainwasht zijn.Ik word hier moedeloos van.Vooral omdat ze nu al kinderen vanaf 5jaar willen vaccineren en er loopt al een proef voor babys vanaf 6 maanden te spuiten.Verschrikkelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in