Tedros Adhanom Ghebreyesus, hoofd van de WHO, is een revolutionaire communist en lid van de terroristische organisatie TPLF. © MONUSCO Photos (CC BY-SA)

Als het aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ligt, zullen soevereine naties volgend jaar volledig ophouden te bestaan.

Onaangedaan door de wereldwijde verontwaardiging, heeft de WHO opgeschept dat het in 2025 een pandemie-verdrag zal hebben ondertekend – wat betekent dat wereldregeringen zullen worden onderworpen aan wetten en regels die zijn opgesteld door de WHO, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Worthynews.com meldt:

Het VN-agentschap zegt dat de wereldwijde gezondheidsregels de verdediging van de wereld tegen nieuwe ziekteverwekkers zullen versterken nadat COVID-19 “meer dan 7 miljoen mensen heeft gedood”, volgens gegevens van de WHO.

De aankondiging zal de wenkbrauwen doen fronsen bij critici in de Verenigde Staten en andere landen die waarschuwen dat het pandemieverdrag de soevereiniteit van de VS en andere landen zal ondermijnen.

Republikeinen in het Amerikaanse Congres hebben de regering van president Joe Biden verteld dat de WHO niet te veel macht moet krijgen gezien haar staat van dienst tijdens de COVID-19 pandemie.

“We moeten ervoor zorgen dat het uiteindelijke ontwerp onze nationale soevereiniteit niet schendt en geen inbreuk maakt op de rechten van het Amerikaanse volk,” zei het Republikeinse Congreslid Brad Wenstrup, arts en voorzitter van een speciale subcommissie die de COVID-19 pandemie onderzoekt.

Hij en anderen vrezen dat het akkoord de macht van de WHO zal vergroten ten koste van Amerikaanse belangen, waaronder vrijheid van meningsuiting en godsdienstvrijheid.

REPUBLIKEINEN BEZORGD

Republikeinen hebben bijvoorbeeld hun bezorgdheid geuit over eerdere door de WHO geforceerde lockdowns in kerken.

In Nederland, dat een belangrijke rol speelde in het verdrag, deelt wetgever Fleur Agema van de Nederlandse anti-islam Partij voor de Vrijheid (PVV), die in november de parlementsverkiezingen won, deze zorgen.

  Great Reset: Insecten eten en rioolwater drinken is de toekomst, verkondigt het Wereld Economisch Forum

“Het lijkt erop dat dit verdrag een richtlijn is. Rijkere landen, zoals Nederland, zullen geld moeten geven aan armere landen om ervoor te zorgen dat ze voorbereid zijn op een pandemie, terwijl we het zelf niet eens op orde hebben,” voegt ze eraan toe.

Toch weigerde de Nederlandse minister van Volksgezondheid, Pia Dijkstra, ondanks het feit dat ze deel uitmaakt van een demissionaire regering, terug te krabbelen en zei ze dat Nederland, als een van de cruciale mede-initiatiefnemers van het akkoord, het pandemieverdrag hoe dan ook zou steunen.

Ze zei onlangs dat Nederland “een internationale leider is als het gaat om internationale samenwerking op het gebied van volksgezondheid” en dat er “consensus” is in de Europese Unie over deze kwestie.

De WHO zegt dat 194 lidstaten al twee jaar onderhandelen over de overeenkomst om de “samenwerking” voor en tijdens pandemieën te vergroten, nadat ze hadden toegegeven dat ze tijdens COVID-19 hadden gefaald.

Het V.N.-agentschap streefde vorige week naar een akkoord, maar de gesprekken werden verlengd vanwege spanningen tussen rijke en armere landen over zaken als het delen van vaccins en
paraatheid.

PARALLELLE OVEREENKOMST

Toch bereikten de landen een parallelle overeenkomst om de bestaande wettelijk bindende gezondheidsregels, bekend als de Internationale Gezondheidsregeling (IHR), bij te werken.

Daarin is een nieuwe categorie “pandemische noodsituaties” opgenomen voor de meest significante en wereldwijd bedreigende gezondheidscrises.

“Uit de historische besluiten blijkt ‘een gemeenschappelijk verlangen van de lidstaten om hun eigen bevolking en die van de wereld te beschermen tegen het gedeelde risico van noodsituaties op het gebied van de volksgezondheid en toekomstige pandemieën’, aldus WHO-directeur-generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus.

  De Woke zullen proberen ons te doden, maar ze zullen eerst zichzelf doden

“Met deze overeenkomst nemen we stappen om landen verantwoordelijk te houden en maatregelen te versterken om uitbraken te stoppen voordat ze Amerikanen en onze veiligheid bedreigen,” voegt de Amerikaanse minister van Volksgezondheid en Human Services Xavier Becerra toe.

Critici waarschuwen echter dat het akkoord de VS en andere landen kan verzwakken, omdat het verdrag verder gaat dan het delen van informatie en een bindend wereldbeleid voor de komende jaren vastlegt.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

MetamorfoseVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGeert Wilders stevent af op nieuwe grote overwinning, dringt er bij kiezers op aan om terreur en de misdaad van open grenzen af te wijzen
Volgend artikelHet Westen onder clowns en zeloten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Als het an mij ligt mag hij The Tedros ophouden te bestaan .trouwens alle drieletterige organisaties worden geruimd. Ze zijn allen kwaadaardig ingesteld.

  • Er zijn verschillende ideeën van hoe ze de wereld kunnen overnemen, om de mensen te knechten, je zult alvast al wel gehoord hebben dat er mensen zijn, die vinden, dat hoewel we slechts 6% van de aarde bevolken, dat wij met te veel mensen op de aarde zijn. DIE WHO en WEF zijn daar onderdeel van, en wilden via zo een verdrag zo de baas worden van de wereld, en als zij zeggen zoals de valse covid, dat nu de ziekte X is opgedoken, en dringend een nieuwe lock down MOET ingesteld worden, voor iets wat er niet of nooit is geweest.
   Ten slotte wil ik U er ook op wijzen dat er helemaal GEEN klimaatcrsis is.
   Voor vragen, [email protected]

 2. Waarom hebben we überhaupt regeringen? Belastingen etc?
  Belastingen dienen ten goede te komen aan eigen land. Wegen scholen ziekenhuizen etc.

  We hebben de nieuwe premier niet gekozen. We hebben destijds nee gezegd tegen de EU. En met betrekking tot de WHO en UN hebben we überhaupt nooit iets te zeggen gehad.

 3. Wilders zit vuistdiep in de hele poppenkast. Mensen die op hem stemmen zijn dom. Zijn geliefde Isreal heeft vanmorgen weer een school gebombardeerd. Wilders stemmers vinden dat normaal.

 4. Het is een private coöperatie die geen mandaat over welk mens dan ook heeft, maar het presenteert zich alsof zij een wereldwijde erkende organisatie is die onderdeel uitmaakt van de VN.

  • Het op 07.04.1948 (7 + 4 = 11) opgerichte WHO is een frontorganisatie van de twee jaar eerder opgerichte New World Order-organisatie VN. De vijf zich filantropen noemende Rockefeller-broers (David, John III, Laurance, Nelson & Winthrop) hebben achter de schermen een grote rol gespeeld bij de totstandkoming van de VN, o.a. door het ter beschikking stellen van grond in Manhattan aan de East River.

 5. “wetgever Fleur Agema van de anti islam partij voor vrijheid ‘ ?? Wat is dit nu weer voor populistische benaming. Dit begint op de story van de nieuwsvoorziening te lijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in