Borstkankercel / National Institutes of Health / Wikimedia / (Public Domain)

De Amerikaanse auteur en filmmaker G. Edward Griffin verscheen onlangs in het programma Infowars van Alex Jones waarin hij live on-air toegaf dat de kankerindustrie een farce is.

Auteur van het boek “World Without Cancer: The Story of Vitamin B17,” sprak Griffin over zijn ongeveer 60-jarige erfenis van het uitdagen van het moderne medische establishment, dat volgens hem geen interesse heeft in het daadwerkelijk genezen van ziekten, schrijft Ethan Huff.

Griffin hoorde voor het eerst over alternatieve kankerbehandelingen van een bevriende arts genaamd John Richardson Sr. die met succes patiënten buiten de gebaande paden behandelde, tenminste totdat het medische establishment dreigde zijn vergunning in te trekken als hij weigerde te stoppen.

“Hij stopte er niet mee omdat hij levens redde, en ze pakten zijn vergunning af”, vertelde Griffin aan Jones over de arts.

“Dus toen raakte ik betrokken bij het onderwerp, omdat Richardson me vroeg hem te helpen een artikel te schrijven voor een krant of tijdschrift, zodat hij aan de wereld kon uitleggen dat wat hij deed echt gebaseerd was op wetenschap, het was zeer effectief.”

Terwijl Griffin in het konijnenhol dook, ontdekte hij dat kanker “niet lijkt op wat ons verteld is dat het is.”

Kanker wordt veroorzaakt door tekorten aan voedingsstoffen, niet door “bugs” of virussen

Volgens Griffin zijn er veel factoren die bijdragen aan kanker – factoren waarvan de maatschappij wordt verteld dat ze “goed” voor ze zijn, waaronder zogenaamde “medicijnen” van Big Pharma.

“De toename van zeer giftige zogenaamde vaccins, pseudovaccins, heeft een afbraak van het immuunsysteem van het lichaam veroorzaakt”, legde Griffin uit tijdens het segment.

  Dr. Coleman: Houdt de waanzin dan nooit op?

“Mensen zijn kwetsbaarder voor kanker dan ze ooit geweest zijn.”

Wat betreft wat kanker eigenlijk is, ontkrachtte Griffin de heersende mythe dat kanker ergens door veroorzaakt wordt.

“De meeste mensen denken dat kanker door iets wordt veroorzaakt, en het idee dat we nog steeds op zoek zijn naar ziektekiemen of virussen of iets dergelijks zodat ze het kunnen behandelen met vaccins,” legde hij uit.

“Alle chronische ziekten, wat betekent dat ze in je lichaam zitten en niet verdwijnen, worden niet veroorzaakt door ziektekiemen of virussen of iets dergelijks. Ze worden veroorzaakt door tekorten aan iets.”

Met andere woorden, kanker wordt veroorzaakt door een tekort aan iets wat je lichaam nodig heeft, of het nu vitaminen, mineralen of zelfs basisvoeding is. Dit betekent dat kanker in de eerste plaats een gebreksziekte is.

Volgens Griffin is het primaire tekort dat kanker veroorzaakt iets dat amygdaline heet, ook bekend als laetrile of vitamine B-17, een natuurlijke chemische stof die voorkomt in 1400 eetbare planten – “maar het probleem is dat we de meeste van die planten niet eten omdat ze bitter smaken,” zegt Griffin.

Omdat de meeste mensen in het Westen de voorkeur geven aan zoet en sterk geraffineerd voedsel, krijgen ze maar weinig amygdaline binnen. Daarom komt kanker veel voor in het Westen, maar heel weinig in primitieve culturen waar mensen bittere kruiden, planten en wortels eten.

De reden waarom de medische wereld dit nooit publiekelijk onthult, is omdat het voor hen zeer onrendabel zou zijn.

“Ze hebben miljarden dollars uitgegeven om zogenaamd een geneesmiddel voor kanker te vinden, maar ze zijn niet echt op zoek naar een geneesmiddel voor kanker,” zegt Griffin. “Waar ze naar op zoek zijn is iets dat lijkt op een geneesmiddel tegen kanker, wat zeer winstgevend is om toe te dienen.”

  KIJK: WEF-sprekers maken grappen over ontvolking

“Ook al is het niet populair en klinkt het gek voor de meeste mensen, maar de moderne westerse geneeskundeformule, of het idee om ziekten te behandelen, is niet om ze te genezen, want als je een ziekte geneest, ben je je klant kwijt.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wetenschappers verklaren dat Ivermectine kanker geneest – Media blackoutVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFrankrijk wil Rusland bestrijden in Oekraïne
Volgend artikelTime magazine geeft met tegenzin toe: “Oekraïne kan de oorlog niet winnen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Er is natuurlijk helemaal niemand in de ‘gezondheidsindustrie’ die gezonde mensen nodig heeft… of, zoals een insider ooit liet vallen: “Gezonde mensen is een slecht business model voor de pharmaceuten”!

  En zo is de medische industrie een van de grootste financiele markten ter wereld geworden.

  • En zo gaat het in alles. Philips maakt lampen en ipv dat ze nooit kapot kunnen, maken ze lampen die kapot gaan wanneer zij dat willen. Advocaten die de wet buigen. Politici die de wet slopen. Rechters die de rechtsstaat opheffen. Dokters die de zorg vernietigen. ONDERwijzers die het verstand slopen. Voedingsindustrie die het voedsel vernietigd. Bigtech die privacy sloopt. Burgemeesters die steden kapotmaken. Directies die hun bedrijfstak slopen. Enzovoort enzovoort enzovoort… alles werkt verkeerd om. Alles volgens de Self Destruction Goals (SDG’s) die de satanisten uitrollen.

   • “Als je enige gereedschap een hamer is…”

    Het creëren van problemen is het enige dat voor hen rendabel is in hun systeem dat leid naar destructie, duisternis en dood. De schaapjes krijgen te horen dat het allemaal voor HUN bestwil is maar niets is minder waar. En als de burgers te slim worden, zoals nu lijkt te gebeuren, dan hebben ze nog wel meer “oplossingen” in petto…

 2. Er zijn meer wegen die naar Rome leiden, dus ook meer mogelijkheden om kanker in het lichaam te ontwikkelen. Behalve tekorten zijn het ook gifstoffen die zich ophopen in de cellen.
  Hulda clark noemde altijd de combinatie daarvan met vormen van parasieten in het lichaam. Welke parasiet in combinatie met voor het lichaam ziekmakende gifstof bepaalt volgens haar ook waar/wat voor kanker wordt ontwikkeld.
  Maar de basis is altijd dat het lichaam zich niet (goed) kan ontdoen van de gifstoffen en parasieten.
  Je kunt wel zeggen die of die stof veroorzaakt kanker, maar als je immuunsysteem goed werkt wordt die stof onschadelijk gemaakt. Dus zorg altijd voor een goed immuunsysteem!

 3. Toen ik mijn boek schreef over het zelf genezend vermogen van ons lichaam viel het mij op dat groenten en fruit die bitter smaken en groenten die onder de grond groeien zoals wortelen, bieten, gember etc. het meeste bijdragen aan onze gezondheid. Er zijn talloze middelen om de balans in ons lichaam te herstellen. Chronische kwalen zijn een verdienmodel want je wordt eindeloos behandeld i.p.v. genezen. Genezen doe je zelf of eigenlijk doet dat jouw beste vriend en dat is ons fenomenale lichaam.

 4. Ik heb dertig jaar geleden een college gevolgd van een Duits professor, die samen met een Russische collega onderzoek deed naar de manier waarop de natuur zich beschermd tegen de invloed van straling, in de omgeving van Tsjernobyl.
  Bomen in die omgeving waren rood gekleurd. Die hadden glutathion in hun systeem ingebouwd. Na reductie daarvan, en proeven in hun laboratorium bleek dat een effectieve kanker-remmer.
  Hij patenteerde dat.
  Een dag na het vastleggen van dat patent stond er vertegenwoordigers van een grote farmaboer ( hij wilde de naam niet noemen, maar ik vermoed basf ) bij hem op de stoep met een aanbod van een vetbetaalde baan en een miljoenen-bedrag voor dat patent. Ze wilden de stof in stukjes opdelen zodat ze vier pillen konden verkopen, in plaats van een. Uiteraard voor exorbitante bedragen.

  Hij weigerde.

  Een week later stond er in ‘ der Spiegel ‘ een pagina-groot artikel, waarin hij en zijn werk tot aan zijn schoenveters werd afgebrand.

  Hij vertelde mij dit verhaal tijdens de lunch in een informeel gesprek……..en dat maakte mij in één keer de handelswijze van dat farmatuig duidelijk.

  Ik herinner mij overigens nog uitstekend de witlof van mijn vader. Hij was een ouderwetse, degelijke tuinder.
  Die witlof was hardstikke bitter. Ik vond het heerlijk, maar was daar een uitzondering in. Dat bittere is er middels ‘ gewas-veredeling ‘ uitgekweekt. Dat smaakt naar niks meer.

  And so on………zucht!

  Ik haal mijn spullen zoveel mogelijk bij een biotuinder.

 5. Ja, dat zeg ik al jaren…je mag niet gezond zijn en je mag ook niet dood gaan, dan ben je een hele goeie voor Big Pharma…
  Je bent wat je eet, koop in ieder geval je voedsel bij de bio …

 6. En probeer positief te blijven. Haat, angst, woede, afwijzing, bitterheid enzovoorts zijn ook smerige ziekmakers en remmen de natuurlijk genezende werking van je immuunsysteem. Zonder liefde sterft alles

 7. Gewoon omdat ik blij en dankbaar ben voor alle informatie en positiviteit die ieder deelt op deze site zodat ieder zijn/haar voordeel daarmee kan doen.
  Kanjers, dank je wel daarvoor! Ga zo door aub. En Rommel, ook jij behoort tot de kanjers door dit mogelijk te maken. Speciale dank voor jou dus!
  Heb het goed met elkaar en een fijne dag gewenst.

 8. Dokters Gerson, Budwig, Moerman en tientallen anderen wisten dit al jaren geleden. Dr Gerson ontwikkelde zijn methode voor mensen met kanker al in de jaren 40 en 50. Maar weet je wel hoeveel er verdiend wordt aan the opereren, bestralen en vergiftigen van mensen met kanker? Ik zou lachen om al die mensen die in hun overlijdensbericht ‘moedig streden met kanker’ wat betekent, dat ze hun eigen lichaam bestreden. Belachelijk natuurlijk, maar heel erg, want dit zijn allemaal mensen die door de witte jassen voorgelogen en bedrogen zijn. En dan de familie die al die dokters bedankt, omdat ze hun geliefden hebben vermoord… terwijl er zoveel werkende therapieen zijn. Onlangs nog werden in UK twee mensen veroordeeld, omdat ze met sukses mensen met kanker behandelden. En door wat voor hel is Dokter Moerman gegaan, met zijn dieet dat honderden mensen heeft gered? SToppen met al die chemie, de vaxxins die niet helpen, de medicamenten die zoveel bijwerkingen hebben dat je nog meer en meer moet nemen (sommigen nemen 20 en meer medicijnen per dag). En dan al die chemie in onze voeding! Het is eigenlijk verbazingwekkend, dat er nog gezonde mensen zijn!

 9. Ik zeg ook al vele jaren dat mensen niet sterven aan kanker maar aan de behandeling daarvan. Maar mensen willen niet weten wat ze zelf kunnen doen want: “de dokter zal het wel weten, die heeft ervoor gestudeerd”.
  Arme goedgelovige stumpers.
  Ik merk dat ik wat cynisch begin te worden als ik hoor dat er weer iemand is overleden aan “kanker”. Maar ik hou me maar in om daarover wat te zeggen. Want er is dus wel pijn en een te verwerken verlies voor de overblijvers.
  Het zal ongetwijfeld in de oudheid ook wel zijn voorgekomen, maar met ontgiftende reinigingsmogelijkheden van het lichaam zijn bestreden. Toen wilde men vermoedelijk wel naar de natuurlijke artsen luisteren.
  Te gek voor woorden dat mensen worden gearresteerd of beboet omdat ze anderen helpen te genezen. We kennen hier ook het voorbeeld van Rob Elens, die deels is gerehabiliteerd.
  Wat een maatschappij toch…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in