© Remy Steinegger

Ze zijn weer bezig. Globalisten op het antiwesterse World Economic Forum doen waar ze goed in zijn. Sovjet-achtige degradatie en het vernederen van hardwerkende mensen die zich schuldig moeten voelen omdat ze van een cheeseburger hebben genoten. Elke dag zijn de mensen uit de arbeidersklasse het enige probleem dat ze zien.

Het Forum heeft onlangs 5 redenen genoemd waarom we moeten beginnen met het consumeren van onkruid om tegemoet te komen aan de groei van de wereldbevolking.

Het World Economic Forum is een organisatie met als doel “de toestand van de wereld te verbeteren door zakelijke, politieke, academische en andere leiders van de samenleving te betrekken bij het vormgeven van globale, regionale en industriële agenda’s”. Opgericht in 1971, het hoofdkwartier is in Genève, Zwitserland.

Het vreemde dieetplan komt van een recent virtueel evenement dat werd georganiseerd door het WEF, genaamd Bold Actions for Food as a Force for Good. Het WEF benadrukt 5 belangrijke redenen om te beginnen met grazen van onkruid:

1. Ze zijn gemakkelijk te kweken
2. Ze kunnen rijk zijn aan voedingsstoffen
3. We moeten onze diëten diversifiëren
4. Zij weten meer over landbouw dan wij.
5. Ze smaken geweldig

De laatste tijd is het World Economic Forum steeds frequenter geworden na de aankondiging van hun plannen voor wat zij noemen: The Great Reset.

De Great Reset gaat momenteel viraal op het net – waarom en wat is het

Vreemd genoeg blijven de mainstream media het publiek ervan proberen te overtuigen dat de “Great Reset” slechts een “samenzweringstheorie” is en dat er hier niets te zien is. De NYT zegt dat het allemaal ‘ongegrond’ is.

NY Times zegt “Great Reset” is een “samenzweringstheorie”… op dezelfde dag dat het World Economic Forum het viert

Velen hebben inmiddels het WEF onder de loep genomen voor zijn poging de economische globalisering te bevorderen en van de planeet een gigantisch derdewereldland te maken. Ze onderzoeken en publiceren ook manieren om echt vlees uit westerse diëten te elimineren en te vervangen door “alternatieven”.

Wij worden politiek, economisch, medisch en technologisch vermorzeld door de "Grote Reset" van de Elite: Waarom? Hoe vechten we effectief terug?

In dat onderzoek adviseert het World Economic Forum om mensen schimmel te laten eten in plaats van rundvlees, krekels in plaats van varkensvlees en algen in plaats van kip.

World Economic Forum: Tegen 2030 “You Will Own Nothing”:

Great Reset – Megacities

12 REACTIES

  1. OF : en dat lijkt me een veel betere oplossing van dit probleem : al die hersenloze, globalisten van deze mooie planeet verwijderen..deze mensen verspreiden nog meer kanker, dan kanker zelf

  2. Zelf vreten ze hun pens vol met biefstukken om zo onder het genot van een luxe wijn over het gepeupel te discussiërend, dat onkruid om te eten voor ons het beste is.
    Je zou ze bijna als volk oppakken en berechten. Wegens misdaden tegen de burgers van deze wereld. Je wordt toch kotsmisselijk van dat smerige globalistische zooitje onbehoorlijken.

  3. Oh ja, beter…, maar beter voor de ene, betekent niet direct beter voor de andere… Nu denk ik, bij die andere te horen en ben niet voornemens mij aan hun beter te gaan conformeren. Als het zo fantastisch smaakt dan stel ik voor dit zelf op het menu te plaatsen, want hier gaat het niet gebeuren.

  4. Groente WAS ooit onkruid, en werd verbeterd…..

    Idee: laten we die linksen vermalen en als meststof gebruiken.
    Zijn ze ergens voor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here