© FRANK MERIÑO / PEXEL

Uit een grote, peer-reviewde studie blijkt dat het aantal sterfgevallen door COVID-19 enorm stijgt onder mensen die mRNA-injecties hebben gekregen om hen zogenaamd tegen het virus te beschermen.

Een team van toponderzoekers van de Ohio State University ontdekte dat het sterftecijfer onder de gevaccineerden verdubbelde ten opzichte van de ongevaccineerden, schrijft Frank Bergman.

Volgens de studie, gepubliceerd in het prestigieuze tijdschrift Frontiers, hadden patiënten die in het ziekenhuis waren opgenomen met COVID-19 twee keer zoveel kans om te sterven als ze een injectie met het mRNA hadden gekregen.

Het team bestaat uit vooraanstaande wetenschappers, immunologen en oncologen:

In het gedeelte “Resultaten” van de studie schrijven de onderzoekers

“Onder COVID-19 patiënten was het sterftecijfer significant hoger bij gevaccineerde patiënten dan bij ongevaccineerde patiënten (p=0,002).

De Charlson Comorbidity Index (CCI) was ook significant hoger bij de gevaccineerde patiënten dan bij de NVax COVID-19 patiënten.

Het sterfterisico bleef echter significant hoger (p=0,02) wanneer we COVID-19 gevaccineerde patiënten vergeleken met ongevaccineerde patiënten (p=0,002).

Bovendien bleek uit het onderzoek dat ziekenhuizen sterfgevallen van gevaccineerde patiënten routinematig rapporteerden als ongevaccineerd.”

Deze ontdekking levert verder bewijs voor eerdere berichten over wijdverspreide pogingen om het publiek te misleiden over de sterftecijfers door Covid.

Zoals Slay News vorige maand meldde, heeft een afzonderlijk nieuw onderzoek uit Londen, Engeland, bewijs gevonden in officiële overheidsgegevens waaruit blijkt dat sterfgevallen van mensen die gevaccineerd waren tegen Covid, geregistreerd werden als ongevaccineerd.

Dit lijkt een poging te zijn om Covid mRNA injecties als “veilig” af te schilderen en tegelijkertijd angst aan te wakkeren onder de ongevaccineerden door een valse clustering van sterfgevallen te laten zien onder de zogenaamd ongevaccineerden.

  Sommige mensen zullen de autoriteit - "De Wetenschap" - tot hun ondergang volgen

De alarmerende ontdekking werd gedaan in de database van het Britse Office for National Statistics (ONS) voor sterftecijfers in 2021.

Oorspronkelijk suggereerden de officiële cijfers een sterke stijging van het aantal sterfgevallen onder mensen die geen Covid mRNA-injecties hadden gekregen.

Deze cijfers leken de bewering te ondersteunen dat mensen een grotere kans hadden om te sterven als ze de “veilige en effectieve” vaccins niet namen.

De onderzoekers ontdekten echter dat de immunisatiestatus van de mensen die waren overleden was veranderd.

De studie van Britse overheidsgegevens toonde aan dat de vaccinatiestatus systematisch verkeerd werd geclassificeerd.

Dit bewijs komt op een moment dat de beschuldigingen toenemen dat artsen en ziekenhuizen onder grote druk zijn gezet om het aantal ‘Covid-sterfgevallen’ op te blazen.

Zoals Slay News meldde, hebben verschillende klokkenluiders explosieve verklaringen afgelegd als onderdeel van een officieel onderzoek, waaruit blijkt dat ziekenhuizen tijdens de pandemie patiënten euthanaseerden en hun dood toeschreven aan Covid.

Patiënten kregen naar verluidt een dodelijke combinatie van medicijnen toegediend voordat hun dood werd geregistreerd als “COVID-19”, blijkbaar in een poging om het aantal doden door het virus te verhogen.

De baanbrekende getuigenissen werden afgelegd tijdens het lopende Schotse COVID-19 onderzoek.

De getuigen meldden onder andere dat oudere patiënten onnodig levensbeëindigende medicijnen kregen toegediend.

Het probleem is echter niet beperkt tot Schotland, zoals Slay News onlangs meldde.

In februari werd een vernietigend rapport gepubliceerd dat de wereld schokte nadat een onderzoek naar het hoge aantal ‘Covid-doden’ tijdens de pandemie bewijs aan het licht bracht dat tienduizenden ouderen feitelijk werden vermoord om het sterftecijfer te verhogen.

  Duitse kinderarts uit Dortmund vaccineert kinderen niet tegen Corona - hij baseert dit op 2 sterfgevallen uit zijn praktijk

Officiële gegevens van de Britse overheid, verzameld voor het rapport, laten zien dat mensen in heel Engeland ook werden geëuthanaseerd met een dodelijke injectie van midazolam.

De doodsoorzaak werd vermeld als ‘Covid’, wat suggereert dat het virus veel meer ouderen doodde dan in werkelijkheid het geval was.

De wijdverspreide en aanhoudende pogingen om patiënten te doden en het aantal Covid-doden in het Verenigd Koninkrijk te verhogen, suggereren een mogelijk systematisch beleid om mRNA-injectie op wereldwijde schaal te promoten.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Prof. Dr. Mattias Desmet: “Blijf je uitspreken. Als er andere stemmen zijn in de publieke ruimte, dan zal de massahypnose verstoord worden.”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Westen onder clowns en zeloten
Volgend artikelPoetin schetst Russische reactie op langeafstandsaanvallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Goed om te horen, de meeste gevaxten vonden zich zooo een goede burger dat zij het normaal vonden om niet gevaxten in een hoekje te zetten. Wie het laatst lacht, lacht het hardst.

  2. ze kunnen er nu mee naar buiten komen al druppelend want… het is niet meer terug te draaien, het Kwaad is geschied en de nawerkingen zullen waarschijnlijk nog generaties treffen.

  3. Ik ben eigenlijk benieuwd of er inmiddels ook bewijs is dat er in Nederland mensen opzettelijk fout behandeld zijn in een ziekenhuis om zo het covid dodental op het gewenste niveau te brengen om zo de gifprikken aan de man en vrouw te kunnen brengen.

    Mijn verwachting is dat dit in Nederland en België ook is gebeurd, maar sluitend bewijs heb ik nog niet gezien.

    Het is echt wachten op een klokkenluider die dat naar buiten zal brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in