Peter van der Sluijs / Wikimedia / (Uitsnede) / (CC BY-SA 4.0)

De ervaren politicus en anti-islamitisch campagnevoerder Geert Wilders is goed op weg naar zijn tweede grote politieke overwinning in een jaar tijd.

Wilders verwoordde de verkiezingen voor het Europees Parlement deze week in zijn karakteristieke grimmige bewoordingen en zei dat een stem voor links alleen maar meer terrorisme en misdaad zal opleveren, terwijl een veiliger Nederland kan worden gerealiseerd met een stem voor zijn Partij voor de Vrijheid, schrijft Kurt Zindulka.

Na het behalen van een “mega-overwinning” bij de algemene verkiezingen in november vorig jaar, waarbij zijn Partij voor de Vrijheid (PVV) “een van de grootste politieke omwentelingen in de Nederlandse politiek sinds de Tweede Wereldoorlog” behaalde door 37 zetels in de 150 zetels tellende Tweede Kamer te bemachtigen en voor het eerst in de geschiedenis van de partij de grootste politieke partij in de wetgevende macht te worden, lijkt Geert Wilders zich op te werken van kracht naar kracht.

Volgens de Nederlandse publieke omroep NOS zal Wilders partij na de verkiezingen van deze week naar verwachting de meeste nationaal toegewezen zetels in het Europees Parlement winnen, waarbij peilingen voorspellen dat de PVV ten minste negen van de 31 zetels zal halen die Nederland in het wetgevende orgaan van de EU toegewezen krijgt. Dit zou een dramatische ommekeer betekenen ten opzichte van de vorige stemming in 2019, toen Wilders partij niet genoeg stemmen kreeg om ook maar één Europarlementariër naar Straatsburg te sturen.

Na decennialang aan de politieke zijlijn te hebben gestaan in Nederland, zal Wilders met een tweede verkiezingsoverwinning zijn positie als machtigste kracht in de Nederlandse politiek stevig verankeren, terwijl hij blijft strijden voor de vorming van een nieuwe rechtse regering op het Binnenhof.

  Volledig open: George Soros orkestreerde massamigratie naar Europa vanaf 2015

De opkomst van de 60-jarige populistische campagnevoerder – en voormalig medewerker van Breitbart – komt op een moment dat het publiek steeds sceptischer wordt over de open grenzen agenda die in Brussel en Den Haag de boventoon voert.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat massamigratie de focus was van Wilders’ verhaal aan kiezers voordat ze donderdag naar de stembus gaan.

“Wil je open grenzen en dus ook meer terroristen, messentrekkers en Hamas-aanhangers binnenlaten, stem dan vooral links. Wil je minder asiel en een snoeiharde aanpak van terreur, antisemitisme en geweld en Nederland veiliger maken, stem dan PVV! Ga stemmen donderdag en #StemPVV, schreef hij op X.

Wilders is persoonlijk getroffen door de toegenomen dreiging van terrorisme in het land, omdat hij sinds 2004 24 uur per dag politiebescherming geniet vanwege bedreigingen van zijn leven door islamisten vanwege zijn kritiek op de moslimreligie.

Nederland, dat de hoogste bevolkingsdichtheid heeft van alle landen in de EU, heeft de afgelopen twee decennia een radicale verandering gezien in de immigratieniveaus.

Terwijl de netto migratie naar het land van 2003 tot 2007 “negatief” was, wat betekent dat er meer mensen het land verlieten dan er binnenkwamen, is er sindsdien een dramatische toename geweest. In 2022 bereikte de nettomigratie 223.798 toen 403.108 buitenlanders naar Nederland immigreerden, een stijging van 150.580 ten opzichte van het voorgaande jaar en meer dan vier keer het aantal dat in 2004 binnenkwam.

Met de instroom van miljoenen in het kleine land – ongeveer even groot als de Amerikaanse staat Maryland – is de houding ten opzichte van massamigratie in het van oudsher liberale land aan het veranderen. Uit onderzoek van Ipsos dat in april werd gepubliceerd, bleek dat bijna de helft van het Nederlandse publiek opnieuw grenscontroles met andere EU-landen wil invoeren en een einde wil maken aan het zogenaamde “vrije verkeer” van personen.

  Waarheid is een bedreigd concept op het punt van uitroeiing

Uit het onderzoek bleek ook dat sinds de overwinning van Wilders in november de houding ten opzichte van asielzoekers nog negatiever is geworden, met slechts 39 procent die zegt te geloven dat het land een morele verplichting heeft om vluchtelingen op te nemen, vergeleken met bijna de helft van de respondenten enkele maanden geleden. Veel ondervraagde kiezers maakten zich zorgen over “nepvluchtelingen” die het land binnenkomen als “gelukszoekers.”

Ondertussen bleek uit een andere enquête in maart dat 70 procent van de Nederlanders het bestrijden van illegale immigratie als topprioriteit noemde, het hoogste percentage van alle onderzochte landen binnen de EU.

Dit heeft – net als in andere Europese landen met massale migratie – geleid tot een toename van de steun voor populistische partijen die beloven het aantal buitenlanders dat in hun land wordt toegelaten te verminderen. Wilders, bijvoorbeeld, heeft gezworen het “strengste toelatingsregime voor asiel en het meest uitgebreide pakket om migratie te beheersen ooit” in te voeren zodra zijn regering aan de macht komt, met onderhandelingen tussen coalitiepartners die naar verwachting later deze maand eindelijk worden afgerond.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geert Wilders is de ergste nachtmerrie van de EUVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische gepensioneerde generaal heeft een ‘extreem vet doelwit’ in Europa gevonden
Volgend artikelWHO: Soevereine naties zullen ophouden te bestaan tegen 2025
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

97 REACTIES

 1. Als Wilders de grootste nachtmerrie is van de Eu…….wel……dan hebben ze daar nog niet begrepen wat er ècht leeft.
  En de schrijver van bovenstaande troep óók niet!

  • Beste Inhetmeer,
   Het Nederlandse volk is hartstikke blij met Wilders.
   Iets met ‘ dode mus…..’
   Of: ‘ van de regen en drup….’
   Hij wil de grenzen sluiten maar tegelijkertijd geen NEXIT.
   Als hij een gevaar zou zijn voor de machten achter de schermen, was hij allang afgeserveerd, beveiliging of niet.

  • Precies het is een enorm dilemma, tegen illegale immigratie zijn is niet hetzelfde als massamoord goedkeuren.
   Ik vind ook dat Wilders een nare bijsmaak heeft.
   Hij is meer wit blauw dan rood wit blauw

  • FN. You mention no word of the killing of the population, children and women in Gaza.
   Why arent you write about this as will in the Wilders article who is a Israelis friend

 2. Mispoes, alle kiezers die Wilders stemden om van het kartel met haar vernietigende politiek voor Nederland af te zijn, incl. tegen oorlog, zullen begrijpen dat ze met FvD twee vliegen in een klap kiezen.

  • FvD is ook een ziopartij. Baudet is via het CIDI in de politiek gegaan, droeg IDF tshirts en heeft het onderwerp MH17 op een gegeven moment ook geskipt. Duidelijke fraude in Wolvega niks meegedaan. En wij maar fotos nemen in het stemhokje. Ja daaaaaaaaaaaaaag!! Kun je ergens lezen op Geenstijl die Thierry even een pluim wilde geven na het antisemitisme bij JFVD een paar jaar terug.

   • Wat mij opvalt dat veel mensen met maar halve kennis gaan stemmen, ze hebben werkelijk geen idee op wie ze stemmen. Maar ergens online staat dat het goed is, dus ga ik maar stemmen. Stemmen is instemmen met zionistische massamoordenaars. Nederland heeft geen regering meer, het zijn allemaal puppets van de globalisten. No way dat ik die satan moordenaars mijn stem ga geven.

    • je visie is waar maar wij worden bestuurd door Brussel op afstand Als met je auto geflitst word dan zie je geen politie agent die met een flitser ergens staat opgesteld achter een boom…… Het is nu zo dat ze je op grote afstand en vanuit het politie bureau kunnen betrappen op snelheid overtreding Dus gewaarschuwd word al niemand meer die per ongeluk 3 km te hard rijdt Dat komt omdat je kenteken bewijs geen papieren document meer is maar digitale pas die via digitale straling gemeten kan worden Dat zelfde gebeurt dus in de politiek die van Brussel voor iedere lidstaat van de EU opgelgt is Dus het stemmen voor een inbreng van parlement leden voor het bolwerk in Brussel is en was een wasse neus!!!!!!!0m het volk te misleiden dat ze het eerlijk met ze voor hebben….. Ook populistische partijen brengen daar geen verandering in op…. Het grootste probleem van deze tijd de enorme immigratie stroom die de EU nu treft en de huisvesting van status houders ook al zijn die soms crimineel

 3. Hoe kan het toch dat mensen niet zien dat Wilders ook bij het kartel hoort, werkelijk. Mensen zijn zo dom, ze vragen erom vernietigd te worden.

  • Omdat de landen net als mensen zowel als groep als individu hun eigen evolutie hebben en hun eigen rol spelen in het geheel. Met hun eigen geaardheid gebaseerd op de zeven stralen, die weer uitgaan van de drie(-eenheid).

   Er zijn 7 stralen, drie hoofdstralen en vier attribuut stralen.
   Hoofdstralen. 1 wil-macht, 2 liefde-wijsheid, 3 actieve intelligentie.
   Attribuutstralen. 4 harmonie door conflict, kunst, schoonheid, 5 concrete wetenschap, 6 abstract idealisme, devotie, 7 ceremoniële orde, organisatie, magie.
   Ieder land wordt op 2 niveaus bepaald door de stralen, ziel en persoonlijkheid.
   Nederland 5-7 (voor WO2 5-6. De zielestraal blijft hetzelfde net als bij mensen als ze reïncarneren.)

   • Ja??? En…?
    De grenzen zoals ze nu de scheiding bepalen tussen eigenschappen ve volk is een zo dunne lijn geworden dat het een bron is geworden voor het gewenste confictueuze mensengedrag.
    Geen grenzen is okee als de zones tussen 2 landenculturen weer hersteld worden.
    De overgangszones die erg bangrijk zijn voor cultuurvermenging en ideeen uit verschillende culturen. Alle regelgeving ve land grenst nu tot tot aan die onzichtbare dunne lijn er is geen overhangszone regelgeving meer die vroeger door burgers werd behartigd aan weerszijden van een cultuurgrens. Machthebbers die ver van grenzen of cultuirovergangen wonen
    hebben hun eigen belangen laten preveleren boven die van mensen die in gebieden van cultuurgrenzen wonen .
    Dat moet toch echt terug komen.
    ” open grenzen” zoals bedoeld door de bedenkers ervan heeft vele dubbele bodems.
    Oorlogen zijn bewust gecreerd, verdeeldheid is een constructie geworden met bedoeling volkeren dmv oorlog en uithongering, en economische malaise op de been te krijgen
    en de wereld over te jagen.
    Mooi van die stralen maar het heeft geen kans om het vreedzame juiste te doen.

    • Er is veel te zeggen over deze materie. Improvisatie.
     Nederland heeft eigenschappen van de oude Europese grootmachten Engeland, Duitsland en Frankrijk.

     Personen en goederen omgedraaid = commercialisering.

  • The Elite , WEF , wanted Wilders for their own ends TO BE THE LARGEST.
   Ever thought that the votes for Wilders where mug around with.

 4. De mentor van Mark Rutte, de linkerhand van de Mossad en de rechterhand van het koningshuis… Geert mag nu gaan bewijzen dat hij niet de allergrootste verrader ooit is. Ik gok dat het niet lang duurt voordat Geert volledig door de mand valt. Applaus voor zelensky, pro vaccineren, geen enkele kritische noot over het WEF, geen enkele poging om samen te werken met FvD, Martin Bosma die ook een totale acteur te zijn, Fleur Agema die met twee tongen spreekt… en zo zijn er hele lijsten met voorbeelden te noemen waaruit blijkt dat Geert en de PVV niet zijn zoals ze zich voordoen.

  Ik twijfel niet dat Geert een verrader is, maar ik hoop echt dat ik het fout heb. De politiek en de rechtstaat worden uitgehold en waardeloos gemaakt tot iedereen de landelijke politiek wil afschaffen, geheel volgens WEF plan zodat zij hun NWO kunnen installeren. Het vacuüm tussen het imploderen van de politiek en het optuigen van een NWO, is het venster waarin het WEF de NWO installeert of wij de macht terugnemen. Daarom komt er nu oorlog, omdat ze dan echt kunnen beginnen met resetten.

  Sterkte allemaal… blijf kalm, blijf in het hart, rust zal ons redden zodra alle ego’s tenonder gaan.

   • @Tigron…

    Bedankt Tigron… goed artikel, alles helder op een rijtje. PVV is een club judassen. Alles wijst erop dat Geert in dienst is van het koningshuis en de Mossad. Ik heb jaren terug ook een goed onderbouwd artikel gelezen dat Geert in het geheim de premier is en dat hij met Mark Rutte het spelletje ‘witte paus’ en ‘zwarte paus’ speelt en dat de mossad en Beatrix de ‘grijze paus’ zijn. Mark en Geert spelen afwisselen rollen als linker- of rechterhand en de verborgen handen van het koningshuis en de Mossad besturen die alles. De NCTV en de AIVD bestaan niet om bedreigingen uit het buitenland in de gaten te houden, maar om als de Stasi de eigen bevolking onder het vergrootglas te houden, ons bang verward te houden en het hersenspoel programma in ONDERwijs en media en bedrijven in de inwoners Nederland aan te sturen.

    We leven echt in een matrix van 99% leugens.

    • THEMETheme. This is something to think about. One do not come in GOV net working for the WEF. All member in GOV are WEF clown’s.

    • Zelfs de gemeente raad in het Zuid Limburgse Valkenburg aan de geul stemde voor de bebouwing van 28 woningen op en stuk weide van 1 hectare waar de kersen altijd een mooi beeld vormde van de bloesem De raadsleden waren ervan overtuigd dat dit daar moest gebeuren en dat plotseling 28 woningzoekenden er waren in een ,,,parochie,,,, dorpje waar amper 100 mensen wonen,,,, nodig was!!!!ondanks de 74 bezwaren van de inwoners die tegen de bouw waren omdat hun prive dan verstoord werd door de dakkapellen die dan op die huizen geplaatst zouden worden door glurende overburen die daar gaan wonen….. De wethouder was wel genegen om dat te verhinderen dat er dakkapellen daarop kwamen maar hij zei dat de nieuwe bewoners na een tijdje er toch kapellen op zouden zetten….. Bovendien zou die huizen bedoeld voor de vraag in het dorp waar amper honderd mensen wonen!!!! en 74 bewoners tegen waren!!!!! Dus zo zie je maar dat de kleine dan wel de grote overheid zich geen zak aantrekken van de inheemse bevolkingen en met grote leugens regeren…… Ook het stemmen op deze leugenaars blijkt toch te werken!!!!!!!!!!!!in succes???????

 5. Mijn profiel foto is mijn oom in de kist, ik hoop dat Wilders zijn plaats gaat innemen dat is beter voor Nederland, de politiek is verraad aan het echte Nederlandse volk.

 6. Ik stem op Ralf Dekker FvD LIJST 4 NEXIT. Je kunt Brussel niet van binnenuit veranderen. De hoge priesters binnen de Europese Commissie bepalen namelijk alles.

  • “Je kunt Brussel niet van binnenuit veranderen.”

   Maar je gaat wel stemmen. Je snapt het nog steeds niet he?
   Lees de reactie hieronder van Gijp. De enige juiste oplossing.
   Als je wel gaat stemmen, dan ook niet klagen

   • @ Jan
    Nu heeft u de kans om je stem voor een NEXIT te laten horen maar je blijft gewoon op je handen zitten. Met types al u gaan we de oorlog zeker niet winnen. Met zo een houding geef je de overwinning aan het kartel op een presenteerblaadje.

  • ALLE partijen zweren trouw aan onze Zionistisch WEF koning, ook FVD. FVD staat achter Israël en dus genocide. Er is geen betrouwbare partij meer in Nederland, het zijn allemaal puppets van de globalisten. Massa moordenaars dus.

   https://rb.gy/v3tfe6

    • Je hoort het hem zelf zeggen! Dan wil ik een filmpje zien dat hij zegt dat hij anti Israël is, ik wacht………….. En kritisch alleen is niet genoeg, kritisch over genocide is niet genoeg.

     • Blijkbaar heeft u nog nooit een podcast van FvD gezien. Zij zijn absoluut niet te spreken over die massamoordenaar Netanyahu.

   • Zoals door mij hierboven aangegeven het zijn leugenaars en grote hebberige varkens die eerst de trog leegvreten en de kruimels achterlaten voor de ,,,hongerige bevolking,,,,,Tja en dan de jeugd die denken nergens aan hoe het hun zal vergaan de komende 5 jaren Want die gaan zwaaien op de festivals en zuippartijen vakanties en rotzooi trappen als ze bezopen zijn op de Kanarische eilanden waar ze ook nog heen vliegen ondanks de grote vervuiling door de vliegreizen naar die oorden toe…. Ondanks dat ze hier studeren om het milieu te verbeteren met flut baantjes die de overheid hen werk verschaft door te belastinggelden die wij alsmaar meer moeten betalen!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Met een stem hou je het systeem in stand. Als je niet stemt, en gewoon een wegwerpgebaar maakt en daarmee zegt “ val dood, ga kapot of krijg de tyfus” dan valt de legitimiteit weg van die corrupte zooi. Blijf thuis zou ik zeggen. Nog niet genoeg geleerd van de vaxx? Nee hè? Zal mijn tijd wel duren.

  • Idem. Helaas zijn deze woorden aan het stemvee niet besteed en blijven ze er maar intrappen. Om dan achteraf weer te gaan jammeren.

  • 🎯🎯🎯

   Mensen (incl. de wakkeren) zijn zo lang gehersenspoeld dat ze niet eens meer kunnen bedenken hoe we zonder politiek kunnen leven. De politiek is de bron van al onze problemen en ze zijn al 4jr publiekelijk/openlijk bezig om ons te vernietigen… en nu geven de dwazen die gaan stemmem gewoon weer al hun macht aan de EU.

   Ik ben lid van FvD, ze sturen me elke dag berichten om me aan te sporen om te gaan stemmen. Ik begin ook mijn vertrouwen in FvD te verliezen… het is één grote shitshow die echt niet te stoppen is met wat verkiezingen. Vraag en aanbod houdt dit domme systeem in stand, dus alleen als we (bijna) allemaal afhaken, wordt duidelijk dat niemand deze misdadigers nog erkent.

   We moeten een heel nieuw systeem opzetten. Zo’n nieuw systeem moet je huis voor huis en straat voor straat en wijk voor wijk organiseren. Een gevangenis organiseer je van boven (elites, politiek) naar beneden (mensheid). Vrijheid organiseer je van onder (mensheid). We moeten dus vanaf de grond opnieuw beginnen, mens voor mens, huis voor huis, straat voor straat.

   Weg met macht van bovenaf, er is maar één hogere macht en dat is God/liefde/licht. Iedereen hoort in dienst te staan van liefde ipv mensen met geld. Zolang wij de hoogste macht aan mensen met geld geven, zullen wij in de hel leven. Iedereen die obv geld andere mensen regeert is een egoïst en egoïsten hebben nooit het beste voor met anderen. Onze wereld wordt nu geregeerd door egoïsten ipv door God. Daarom draait alles om angst en ellende ipv liefde.

   De politiek is de schakel die zorgt dat wij niet in liefde kunnen leven en dat ons ONDERwijs ons helemaal verknipt zodat de mensen met geld de baas blijven ipv dat wij onszelf obv liefde gaan leiden.

   Voor degenen die nog een verkiezingsronde nodig hebben om te ontwaken… droom nog maar even door, nog 1 of 2 verkiezingen en jullie krijgen het ook door. Het is allemaal FAKE, één grote leugen show om ons machteloos te houden.

   • Zolang het grote geld beslist over de mensheid dan zal er niets veranderen Ja zelf kleine overheden zijn bezeten van het geld dat werk verschaffing moet verschaffen Ja zelfs natuurgebieden worden er aan opgeofferd om daar industrie of woningen te bouwen Echter deze verschaffing kan niet eeuwig duren zodat geld niet meer de hoofdrol moet gaan spelen om mensen op deze aardkloot te mogen leven het is dus noodzaak dat voor wat hoort wat,,,, om te overleven op deze vervloekte en bedorven stuk grond dat plat is mag niet de hoofmoot zijn

  • Dan ga ik u vertellen dat de stembereidheid onder links zeer groot is. Door niet te stemmen zullen ze u eeuwig dankbaar zijn want dan worden zij lekker groot. Dat is namelijk koren op de molen voor hun electoraat.

   • @Nehemia Haha, dat is wat elk jaar gezegd wordt om iedereen over te halen om te gaan stemmen. Waarom denk je dat ze daar zo fanatiek mee bezig zijn, mensen laten stemmen? Omdat als mensen niet komen stemmen hun hele kaartenhuis met een rotgang in elkaar stort. Ze hebben kiezers nodig om hun criminele zaakjes voort te kunnen zetten. Het maakt ze geen reet uit op wie je stemt (het zijn allemaal puppets van de globalisten) als je maar stemt.

  • Wat opvalt is dat bijna niemand voor enig alternatief respect heeft.
   Het draait erom minder rechtlijnig te zijn, en een ander referentiekader aan te leggen om inzicht te krijgen, anders dan de Holocaust.
   Er is ook zoiets als het minder slechte van de mogelijkheden.

  • De 6e straal in deze context is extreem en ziet enkel een doel dat exclusief is, of een leider. Het toppunt werd bereikt in Hitler. Vandaar de weerstand tegen een messias. De wereld werd langzaamaan volwassener.

   De toewijding aan een idee of persoon maakt je nog steeds gevangene ervan.
   Deze eigenschap uit te leggen was de kern van de missie van Krishnamurti.

   • De stralen 2-4-6 kennen de meeste angst, de 6e wordt vaak verward met 1. De 1e kent geen angst maar de 6e zet zich eroverheen met intense passie. Dat zijn die stoere figuren van de puberteit. Ze zijn het bangst van allemaal met hun grote bek waar iedereen voor wegloopt, Jan (boven Jan).

    • Deze mensen kunnen enkel leren door inzicht in zichzelf, wat overal wordt tegengewerkt.
     Zij die niet te vertrouwen zijn vertrouwen zelf niemand.

 8. fn is echt top, echter slaapt mbt de daden van wilders. die gek is nog erger dan rutte met zijn nieuwe geheime dienst kabinet. doodeng en beetje minder illegalen voor de buhne maar wel verdeel en heers. rutte was lieverd vergeleken bij deze moslim hater.

  • als je na 911 moslims haat er er oorlog tegen voert waarom laat je dan tegelijk miljoenen moslims binnen? oy gevallt

 9. Ik ga niet stemmen. Stemmen is erkennen, en het gekke is we mochten niet stemmen wel of geen EU. Enkel niet-bindend referendum. Waarvan de uitslag niets uitmaakte. Zelfde met toetreding Oekraïne. En nu ook in Den Haag, de nieuwe minster president, is ongekozen.

 10. Door zijn 24/7 beveiligd te worden heeft Dick Schoof hem in de tang. Bovendien heeft Wilders laten zien alle principes overboord te gooie om maar te kunnen regeren met die andere 3 leugenpartijen. Ik stem alleen en uitsluitend op de condequente FVD
  Je weet wat je daar aan hebt, geen consessies!

 11. Wat wil Ralf Dekker van FvD bereiken als hij een zetel wint in Brussel? Zijn voornaamste doel is naast een NEXIT om de boel daar te EXPOSEREN en om vaak verslag te doen van alle corruptie en gekonkel wat schering en inslag is in Brussel. Ralf Dekker moet je zien als Nigel Farage op klompen. Geen stem is een VERLOREN stem en die komt het KARTEL ten goede.

  • Goede wijn drinken. Mensen moeten goed nadenken. De EU lobbied niet bij bevolkingen van alle landen. Ze lobbied bij kapitalistische bedrijven en personen (Bill Gates). Stemmen is toestemmen.

 12. Dus de mensen hier die voornemens zijn om NIET te gaan stemmen zijn onderaan de streep KARTELSTUTTERS. Ik kan tenminste met een schoon geweten gaan slapen vannacht. Ralf Dekker – Lijst 4 – NEXIT

  • Wat een gelul, stem niet en er is geen legitimiteit. En als de schapen wel willen krijgen ze wat ze verdienen. Een puinzooi. Nog steeds niet geleerd hè?

   laat ze barsten.

   Kun je in ieder geval met opgeheven hoofd zeggen dat je er niet aan mee heb gedaan. Ik ga de stemkaart maar eens bewaren. Kan ik ooit laten zien dat ik een goede burger was. Als bijltjesdag komt.

   • U heeft het over bijltjesdag. Vertel me eens. Hoe komt er een BIJLTJESDAG als types al u hardnekkig weigeren om RECHTS groot te laten worden?

   • @Gijp – Begrijp je niet dat het juist de mensen ter rechterzijde zijn die dat globalistische tuig moeten afstoppen?

   • @Gijp…

    Ik bewaar sinds cojona alle vaccinatie eb verkiezingsuitnodigingen. Ik heb ze allemaal ongeopend in de kast liggen als bewijs dat ik mijn macht niet aan een groep satanisten geef.

    @Nehemia…
    Heb je dan niks geleerd de afgelopen jaren? De politiek is een theater waarmee ze voorkomen dat wij zelf weer lokaal om de tafel gaan zitten. Pfff… de politiek is, al zo lang als de politiek bestaat, de bron van ALLE ellende op aarde. Politiek zijn de voetsoldaten in witte boorden die in dienst zijn van de elites. Politiek is een poppenkast zoals Jan Klaassen. En Jan Klaassen overtuigd de kindjes om al hun macht aan hem te geven. En jij blijft er in trappen.

    Ik zei het hierboven ook al, je hebt kennelijk nog meer bewijs nodig dat we dit niet kunnen oplossen via de mensen die dit allemaal veroorzaken. Je kan kanker niet met kanker genezen en daarna voor kanker vervangen en dan raar opkijken dat de kanker een turbo kanker wordt.

    Mensen die nog steeds een booster halen hebben dezelfde manier van denken. Gijp zegt het ook heel mooi, mensen blijven hun handen verbanden om te voelen of de kachel wel heet is. Tja… hersenspoeling is hardnekkig, uiteindelijk word je over 1 of 2 verkiezingen wel wakker.

    • Begrijpt u niet dat als MEN niet stemt op RECHTSE VRIJHEIDSLIEVENDE PARTIJEN men die SATANISTEN JUIST in de kaart speelt? Dat is toch gewoon PURE LOGICA gebruiken? Vertel me – hoe wilt u dat satanische tuig verwijderen als LINKS ALLE MACHT GRIJPT?

     • Hahaha, hoe grijpt links alle macht als alleen de linksen gaan stemmen. Dan halen ze noord Koreaanse uitslagen. En dan? Ik bezeik me al van het lachen. Rechts moet juist thuisblijven. We doen niet meer mee, fuck off. Kijk dat is een signaal. De Joke is on you makker

      • @Gijp 15:33

       🎯🎯🎯

       Politiek is verdeel en heers. Voor dummy’s… politiek = LEFT TWIX, RIGHT TWIX.

       Als je daar nu nog intrapt, moet je nog wakker worden. Mensen die zelf niet te vertrouwen zijn, hebben geen vertrouwen in hun medemensen, maar instituties en overheden vertrouwen ze ookal worden ze 100% van de tijd volledig belazerd. Mensen stemmen op een club criminelen die de politiek hebben gecreëerd om ons machteloos te houden.

       Er is maar één oplossing… massale arrestaties. En ipv te zeiken wie dat dan moet gaan doen, moeten we bedenken hoe dat uit te voeren is. Maar de mensen zonder vertrouwen geloven niet in hun medemensen en dus slaan ze dat gesprek dood ipv na te denken hoe wij zelf in beweging kunnen komen en dan gaan ze maar weer stemmen en dan worden ze weer bedrogen en dan herhaalt alles zich weer en dan gaan ze weer stemmen.

       Het is wachten tot genoeg mensen niet meer meedoen, dan besluiten we vanzelf dat de kleuters in Den Haag moeten worden opgesloten en dan gaat dat gebeuren, want wij zijn gewoon met miljoenen en miljoenen in de meerderheid en die waarheid gaat de macht van de satanisten beëindigen. Het is tegennatuurlijk wat ze doen, ze forceren alles en dat kan alleen maar mislukken. Heb geduld en vertrouwen en zorg voor jezelf en elkaar.

     • @Nehemia…

      Alle verkiezingen zijn telkens doorgestoken kaart… en U gelooft nog in verkiezingen. Dat satanische gedrocht dat de EU is moeten we niet op gaan stemmen. Jij gaat met jou stem een contract aan met de satanisten. Ik wil helemaal niks meer met satanisten te maken hebben en ik doe al helemaal niet meer mee aan hun truuc om ons uit onze macht te houden.

      We weten wel wat er moet gebeuren, maar de tijd is nog niet rijp. Zodra de tijd rijp is, zullen de satanisten nergens meer heen kunnen vluchten. Ga nog maar een keer stemmen, het duurt niet lang meer voordat ze dat afschaffen en dan gaat het schuren. Dat jij een contract aangaat met dit satanische systeem moet je zelf weten, maar ik trap er nooit meer in. Ik stem pas als we verkiezingen houden hoe we de arrestaties van de satanisten gaan uitvoeren of hoe we ze publiekelijk gaan berechten met snelrecht in ons volkstribunaal.

      De hele EU is een toren van Babel en jij denkt dat je daar iets aan kan doen met verkiezingen???

      • ‘Als verkiezingen iets zouden veranderen was het al lang verboden’ aldus de Russisch-Amerikaanse anarchist Emma Goldman (1869 – 1940).

      • Wilders zou u 7 zetels meer halen dan 1 die hij al had dus totaal 8 maar dat is natuurlijk een druppel op een gloeiende plaat ls je bedenkt dat daar nog enkele poul. partijen zitten die hetzelfde denken dan dan de pvv van de 705 leden hooguit honderd Dus de kans dat Wilders en co succes halen is een wasse neus dus onzin om te gaan stemmen Maar toch hoopt de stemmer dat er iets veranderd Vooral de grote bedreiging van de massa immigratie die gestopt zou moeten worden omdat alleen daar al de EU failliet gaat
       Oplossing:::::: Uit de EU stappen,,,,,, want dat kun je/ze zelf als lidstaat nog beslissen want vrijheid van het juk van is noodzakelijk geworden Ook al zal dat niet gebeuren omdat baard mans F. T. daar voor zal zorgen???

 13. Want het is algemeen bekend dat onder de mensen op de linkerflank altijd een zeer hoge opkomst is. Als wij van de rechterflank onze handdoek in de ring gooien zijn die zure doorgesnoven marxisten ons zeer dankbaar.

  • LINKS WIL CENTRALISATIE VAN MACHT (lees NWO) – RECHTS WIL DECENTRALISATIE VAN MACHT. Links is totalitarisme – rechts is vrijheid.

 14. Als we het dan toch hebben over terreur. Deze Nederlander/Jood heeft sterke banden met de Mossad en steunt openlijk de genocide van de zionisten in de Palestijnse gebieden. Aangezien dat Iran in de Brics zit en militair gesteund wordt door Rusland kan dit net zo’n kruidvat worden als de Oekraine. Daarbij heeft hij ook goede banden met Schoof. In het zionistisch geblaf en toneelspel trapt niet iedereen in, in ieder geval ondergetekende niet.

 15. voordat wilders los gaat op immigratie is nederland al totaal verziekt.
  illusie illusie en nog eens illusie.
  in al die jaren dat hier de immigranten kwamen eerst een paar toen veel en nu worden we overlopen en wat hebben wij gedaan sinds die tijd?
  NIETS EN NOG EENS NIETS en wat doen we nu we stemmen op partijen die ook niets zullen doen want die voeren met mooie praten de agenda uit.

  hijgend als een stel loopse honden rennen we naar het (slachthuis) stemlokaal.
  he he het is gebeurd en nu op de bank , smartphone en een zak chips want ik ben moe en heeft mijn plicht gedaan.

 16. Nederlanders moet het oneerlijke contract wat ze zelf niet hebben getekend opzeggen bij de overheid. En helemaal niet mee gaan doen aan dit EU toneelspel.

 17. Net zoals de banken langzaam steeds meer filialen sluiten en cash bij sommige bedrijven niet meer wordt geaccepteerd, zo werken internetbedrijven druppelsgewijs aan censuur vanuit commerciële belangen die (nog) geen enkele basis hebben in de wet, als ze het zo uit lijkt te komen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een middeleeuwse moraal of de holenmens bij Groen toen competitie nog zo grof was, dit heet dan oorspronkelijk.

 18. Ik ben er hélemaal klaar mee! Wilders beloofd héél veel en er gebeurd niets! Integendeel, we krijgen nu een onder geschoven schoof! Niet uit de EURO, geen immigranten en geen wapens meer aan Oekrainie!
  NEEN! Niets van dit alles! Slecht loze beloften en méér niet. IK BEN KLAAR
  Bandieten! Allemaal!

 19. In het Hebreeuws is elke letter gekoppeld aan een nummer. V en W zijn gekoppeld aan 6.

  Letters als p en d kun je door draaien / spiegelen een 6 van maken. Letter f is de 6e letter van het alfabet.

  vvd=666
  pvv=666
  fvd=666
  etc.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in