Tedros Adhanom Ghebreyesus, hoofd van de WHO, is een revolutionaire communist en lid van de terroristische organisatie TPLF. © MONUSCO Photos (CC BY-SA)

Tedros Adhanom Ghebreyesus, de eerste Afrikaan in de rol van directeur-generaal van de WHO, heeft een achtergrond als revolutionair communist en lid van de als terroristen geclassificeerde Ethiopische militie ‘Tigrese Volks Bevrijdings Front’ (TPLF).

Tedro’s Adhanom Ghebreyesus, het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), heeft bewezen een iets andere achtergrond te hebben dan zijn voorgangers, namelijk als revolutionair communist en als lid van het Tigrese Bevrijdingsfront (TPLF) van de terroristische Ethiopische militie.

De TPLF werd al in de jaren negentig door de Amerikaanse regering bestempeld als een terroristische organisatie.

Ghebreyesu, de eerste Afrikaan in de rol van directeur-generaal van de WHO, trok veel aandacht toen hij na zijn benoeming in 2017 de toenmalige antiblanken communistische dictator Robert Mugabe in Zimbabwe voordroeg als wereldambassadeur bij de WHO. Na massale protesten moest hij zijn benoeming echter intrekken.

Ghebreyesus is ook de eerste directeur-generaal die geen medische graad heeft, maar toch tot directeur-generaal van de WHO werd verkozen.

In verband met de Coronapandemie is de directeur-generaal van de WHO bekend om zijn kritiekloze lof voor de manier waarop de communistische eenpartijstaat van China met de virusuitbraak is omgegaan.

Deze lof staat in schril contrast met standpunten uit andere hoeken dat de Chinese dictatuur heeft geprobeerd de virusuitbraak in Wuhan te verdoezelen en heeft nagelaten maatregelen te nemen die de verspreiding van de besmetting in een vroeg stadium hadden kunnen beperken.

Er is betoogd dat de onkritische houding van Ghebreyesus kan worden verklaard door zijn achtergrond als revolutionair communist in zijn geboorteland Ethiopië.

De WHO is een van de gespecialiseerde organen van de VN.

Rapport: Peking vroeg WHO-chef Tedros om een pandemie waarschuwing uit te stellen

  Het einde van Kasteel Europa en de eerste dag van de vrijheid
Vorig artikelBLM-fondsenwerving wordt beheerd door een groep met een veroordeelde Joodse terrorist in het bestuur
Volgend artikelHet Amerikaanse volk wil dat Trump harder optreedt tegen de BLM-blankenhaters
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Shockerende bekentenissen van wereldgezondheidsambtenaren over de veiligheid van vaccins

    ‘Op 2 en 3 december kwam de top van de WHO bijeen in Genève voor een ‘Global Vaccine Safety Summit’. Deze bijeenkomst is gefilmd en daaruit blijkt dat het gesprek van de wetenschappers achter de schermen een totaal ander verhaal verteld, dan wat de burger te horen krijgt over het onfeilbare vaccinatieprogramma…’

    https://www.youtube.com/watch?v=dzRG5AfFKB8

  2. Het is ook een Ethiopische jood! Hij is het bewijs, dat joden geen ras zijn, maar een extreme verderfelijke religie ofwel ideologie is! Het gaat niet om de gematigde joden, juist om die extreme kabaljoden, die de wereld willen beheersen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in