De Duitse krant Der Spiegel publiceerde dit weekend een rapport waarin de Duitse inlichtingendienst (BND) gelooft dat de Chinese dictator Xi Jinping het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie (W.H.O.), Tedros Adhanom Ghebreyesus, persoonlijk heeft gevraagd om belangrijke waarschuwingen over het Coronavirus uit te stellen.

De BND schat dat China’s informatiebeleid vier tot zes weken heeft verloren om het virus wereldwijd te bestrijden, voegt Der Spiegel eraan toe.

Xi Jinping Xi zou tijdens het telefoongesprek, dat volgens de Duitse krant op 21 januari had plaatsgevonden, bij Tedros erop hebben aangedrongen de uitbraak niet tot een pandemie uit te roepen. Naar verluidt moedigde hij Tedros ook aan om geen informatie te delen waaruit blijkt dat het virus zich van persoon tot persoon kan verspreiden, schrijft Breitbart.

Tedros verklaarde de Chinese Coronavirus-crisis tot een pandemie op 11 maart, de dag nadat Xi Jinping Wuhan, de stad van herkomst van het virus, had bezocht en verklaarde dat China zijn lokale uitbraak had verslagen. Xi vermeed Wuhan tot dan toe, ondanks berichten over gevallen van een besmettelijke ademhalingsziekte die zich al in november 2019 in de centrale Chinese stad verspreidde.

Wetenschappers hebben nu bevestigd dat het virus zeer besmettelijk is, wat resulteert in het massaal in quarantaine plaatsen van mensen.

Ondanks het feit dat er bewijs is dat het virus vanaf begin december door mensen is overgebracht, ontkenden de autoriteiten van de Volksrepubliek China dit tot 20 januari. De Wereldgezondheidsorganisatie deed hetzelfde. Toch hebben ambtenaren in Taiwan al op 31 december hun bezorgdheid geuit, net als deskundigen in Hong Kong op 4 januari, zo citeert de Australische Saturday Telegraph het rapport als lezing.

In januari, een maand nadat Taiwanese ambtenaren verklaarde dat zij hadden gewaarschuwd voor een besmettelijke ziekte die zich vanuit China verspreidde, beweerde de W.H.O. dat er “geen duidelijk bewijs” bestond dat het Coronavirus besmettelijk was.

China weigert onafhankelijk onderzoek naar de oorsprong van het virus

 

  Nederlandse autoriteiten 'Verliezen compleet de grip op de samenleving', waarschuwt de politiebond
Vorig artikelMeer aanvallen op de grens: Bosnië waarschuwt voor een nieuwe migratiegolf
Volgend artikelDoodgeschoten “zwarte jogger” in werkelijkheid inbreker
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  1. Als dit waar is dan blijf ik bij het idee dat het veroorzaakt is om de Chinezen de kans te geven goedkoop bedrijven op te kopen in de wereld. Stop het gele gevaar.

  2. Dit alles is een opstapje naar de communistische wereld revolutie! Geen vrijheid en behandeld worden als een slaaf! Weiger hun opdrachten uit vieren, opstand voor het te laat is!!

  3. Duitse inlichtingendienst (BND) een afdeling van de CIA gelooft dat de Chinese dictator Xi Jinping
    heeft absoluut geen geloofwaardigheid gewoon Xi Jinping een dictator noemen komt regelrecht uit mond van de CIA/NED/US regering

  4. Is dit niet dezelfde meneer die als kabinet minister in Ethiopië mede verantwoordelijk is aan het veroorzaken en voortzetten van hongersnood bij politiek ongewenste stammen? Het onderzoek daarnaar heb ik in MSM nooit meer iets over vernomen. Overigens Kaag tekende verdrag met WHO (Zie GPMB rapport 2019) waar we mede al die WHO ellende in Nederland aan te danken hebben.

  5. Tedros heeft in november 2000 Beijing bezocht en had daar een ontmoeting met Xi en zijn vrouw. Wat er precies is besproken weet ik niet maar mevr. Xi is toen benoemd tot WHO Ambassadrice. Niet lang daarna brak de pleuris (sorry Covid19) uit. Ontsnapte uit de Wuhan labs. Dat van die vleermuis moeten we gewoon vergeten. Intussen weten we dat het hele Covid19 in de USA georchestreerd is door het Pentagon. Niet zo vreemd want de vaccins die “”spontaan”” werden gemaakt blijken niet minder dan biowapens te zijn. De EU heeft in 2000 ook al een begin gemaakt met het ontwerpen van de biopaspoorten. Toeval bestaat dus nooit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in