BLM-fondsenwerving wordt beheerd door een groep met een veroordeelde Joodse terrorist in het bestuur

2
Susan Rosenberg, een veroordeelde terrorist die zitting heeft in het bestuur van Thousand Current, dat zich bezighoudt met donaties aan het BLM. Screenshot: YouTube

De antiblanken zwarte machtsbeweging Black Lives Matter, BLM, heeft banden met het communistische terrorisme van de jaren zestig. De veroordeelde Joodse terrorist Susan Rosenberg zit in het bestuur van de linkse groep die officieel de donaties aan het BLM afhandelt.

De antiblanken zwarte machtsbeweging Black Lives Matter, BLM, die samenwerkt met Antifa in haar pogingen om de westerse wereld te destabiliseren, wordt grotendeels gefinancierd door middel van donaties. De donaties op de website van het BLM worden afgehandeld door de linkse groep Thousand Current, waarvan het bestuur de veroordeelde terrorist Susan Rosenberg omvat, schrijft de Washington Examiner.

Rosenberg stond als vice-voorzitter van het bestuur op de website van de groepering beschreven totdat het werd neergehaald nadat de denktank Capital Research Center de aandacht op de zaak vestigde. Het is echter opgeslagen in een online archief.

Susan Rosenberg is een opgeleide Joodse terrorist die in de jaren ’60 actief was in de radicaal-linkse revolutionaire militante groep die bekend staat als de May 19th Communist Organization die zich later aansloot bij de terreurgroep Weather Underground.

Eerder heeft Alicia Garza, een van de drie oprichters van de BLM, herhaaldelijk verklaard dat de veroordeelde politiemoordenaar en gezochte binnenlandse terrorist Joanne Chesimard, ook bekend als Assata Shakur, een van haar belangrijkste inspiratiebronnen is.

Rosenberg wordt ervan verdacht Shakur, die op de lijst van meest gezochte terroristen van de FBI staat, uit de gevangenis te hebben helpen ontsnappen.

Rosenberg werd veroordeeld tot 58 jaar gevangenisstraf en zat 16 jaar uit voordat zij in januari 2001 gratie kreeg van president Bill Clinton.

Het Zwart/Blank Experiment is mislukt

  Vervelende vliegtuigpassagier krijgt pak slaag van Mike Tyson
Vorig artikelProfessor waarschuwt voor hoog zelfmoordpercentage: “Transgender is een psychische stoornis”
Volgend artikelWHO-baas lid van communistische terroristische groep
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Het gehele zg. BLM- gebeuren hangt van criminelen aan elkaar, zowel “het bestuur” als de “leden”. Beschamend dat zoveel blanken hun oren naar zo’n zootje laten hangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in