BLM-fondsenwerving wordt beheerd door een groep met een veroordeelde Joodse terrorist in het bestuur

2
685
Susan Rosenberg, een veroordeelde terrorist die zitting heeft in het bestuur van Thousand Current, dat zich bezighoudt met donaties aan het BLM. Screenshot: YouTube

De antiblanken zwarte machtsbeweging Black Lives Matter, BLM, heeft banden met het communistische terrorisme van de jaren zestig. De veroordeelde Joodse terrorist Susan Rosenberg zit in het bestuur van de linkse groep die officieel de donaties aan het BLM afhandelt.

De antiblanken zwarte machtsbeweging Black Lives Matter, BLM, die samenwerkt met Antifa in haar pogingen om de westerse wereld te destabiliseren, wordt grotendeels gefinancierd door middel van donaties. De donaties op de website van het BLM worden afgehandeld door de linkse groep Thousand Current, waarvan het bestuur de veroordeelde terrorist Susan Rosenberg omvat, schrijft de Washington Examiner.

Rosenberg stond als vice-voorzitter van het bestuur op de website van de groepering beschreven totdat het werd neergehaald nadat de denktank Capital Research Center de aandacht op de zaak vestigde. Het is echter opgeslagen in een online archief.

Susan Rosenberg is een opgeleide Joodse terrorist die in de jaren ’60 actief was in de radicaal-linkse revolutionaire militante groep die bekend staat als de May 19th Communist Organization die zich later aansloot bij de terreurgroep Weather Underground.

Eerder heeft Alicia Garza, een van de drie oprichters van de BLM, herhaaldelijk verklaard dat de veroordeelde politiemoordenaar en gezochte binnenlandse terrorist Joanne Chesimard, ook bekend als Assata Shakur, een van haar belangrijkste inspiratiebronnen is.

Rosenberg wordt ervan verdacht Shakur, die op de lijst van meest gezochte terroristen van de FBI staat, uit de gevangenis te hebben helpen ontsnappen.

Rosenberg werd veroordeeld tot 58 jaar gevangenisstraf en zat 16 jaar uit voordat zij in januari 2001 gratie kreeg van president Bill Clinton.

Het Zwart/Blank Experiment is mislukt

Tucker Carlson: "Meer Amerikanen zijn gestorven tijdens een enkele vaccinatiecampagne dan aan alle andere vaccins samen in meer dan anderhalf decennium"

2 REACTIES

  1. Het gehele zg. BLM- gebeuren hangt van criminelen aan elkaar, zowel “het bestuur” als de “leden”. Beschamend dat zoveel blanken hun oren naar zo’n zootje laten hangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here