Wetenschappers verzetten zich tegen WHO die zegt dat COVID “uiterst onwaarschijnlijk” ontsnapt is uit laboratorium

1
© Pressfoto / Freepik

In een gezamenlijke studie van China en de WHO over de oorsprong van Covid-19 wordt geconcludeerd dat het virus “hoogstwaarschijnlijk” via een ander dier van vleermuizen op mensen is overgedragen, maar uit nieuwsberichten blijkt dat veel wetenschappers sceptisch staan tegenover de theorie en het onderzoek.

De Associated Press (AP) meldde gisteren dat in een gezamenlijke studie van China en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) over de oorsprong van Covid-19 wordt geconcludeerd dat het virus “hoogstwaarschijnlijk” via een ander dier van vleermuizen op de mens was overgedragen, bericht The Defender.

Volgens een concept-exemplaar van het WHO-China rapport dat AP in handen had gekregen, beweren de onderzoekers dat het “uiterst onwaarschijnlijk” is dat het virus uit een laboratorium is gelekt.

Twee personen die zondagavond in 60 Minutes werden geïnterviewd, verklaarden echter dat het onderzoek van de WHO onvolledig was en dat de laboratoriumtheorie niet kan worden uitgesloten.

Metzl vertelde 60 Minutes dat, hoewel er in China reeds in het verleden per ongeluk virussen uit het laboratorium zijn gelekt die mensen hebben besmet en ten minste één dode hebben veroorzaakt, “niemand in het WHO-team was getraind in hoe een laboratorium-lek formeel te onderzoeken”.

Metzl maakt deel uit van een internationale groep die op 4 maart een open brief uitbracht waarin werd opgeroepen tot een volledig en onbeperkt internationaal forensisch onderzoek naar de oorsprong van de pandemie. Hij vertelde 60 Minutes dat de theorie van het laboratorium-lek aannemelijk is en een volledig onderzoek verdient. Hij zei dat uit de eigen laboratoriumrapporten van het Wuhan Institute of Virology (WIV) blijkt dat het veldonderzoekers naar de vleermuizengrotten heeft gestuurd en dat zij monsters met Coronavirussen hebben teruggebracht:

  Songbird - Een film over Covid-23 en vier jaar lockdown.

“… we weten dat er tenminste negen virussen werden teruggebracht. En het is zeer goed mogelijk dat onder deze virussen een virus zit dat veel nauwer verwant is aan het SARS-CoV-2 virus. En toen ik al die stukjes bij elkaar legde, zei ik, ‘Hé, wacht eens even, dit is een reële mogelijkheid. We moeten het onderzoeken”.

Matt Pottinger, voormalig plaatsvervangend nationaal veiligheidsadviseur van de Trump-regering, vertelde 60 Minutes ook dat hij gelooft dat China informatie achterhield voor het WHO-team, waaronder dat de Wuhan-laboratoriumdirecteur “studies publiceerde over het manipuleren van vleermuis-Coronavirussen op een manier die ze besmettelijker zou kunnen maken voor mensen, en er waren berichten over lakse veiligheidsnormen in het lab”.

Peter Daszak, een lid van het WHO-team en iemand die zelf controversieel gain-of-function onderzoek heeft gedaan, waaronder het manipuleren van virussen om ze dodelijker en besmettelijker te maken, verdedigde in 60 Minutes het WHO-team – en de “van dier op mens”-theorie.

Maar Metzl vertelde 60 Minutes wat andere media hebben gemeld: Daszak had niet in het onderzoeksteam mogen zitten omdat hij tegenstrijdige belangen heeft, waaronder zijn langdurige samenwerking met het Wuhan lab.

Richard H. Ebright, Ph.D. een van de 26 wetenschappers die ook de open brief ondertekenden, noemde Daszak’s belangenconflicten in een interview vorige week met Independent Science News.

Dr. Scott Jensen, WHO-bevestiging: “We zijn allemaal bespeeld” over COVID-19

Vorig artikelMiskramen schieten in zes weken met 366% omhoog als gevolg van COVID vaccins
Volgend artikelDuitsland pauzeert opnieuw AstraZeneca-vaccin na 31 meldingen van zeldzame bloedstolsels, 9 doden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. En nog steeds is er geen enkel verifieerbaar bewijs te vinden van dit zogenaamde covid 19 “virus”, dmv , genetische code, foto of isolaat !
    De 225.000 euro beloning die er klaar voor staat is nog steeds niet opgevraagd.
    Zegt genoeg , nietwaar !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in