Nadat communistisch China een “nul-Covid”-beleid is gaan opleggen, waarbij de zwaarste “veiligheids”-beperkingen in het land opnieuw werden ingesteld sinds de gefabriceerde pandemie meer dan twee jaar geleden begon, zijn Chinese burgers wanhopig op zoek naar voedsel en andere eerste levensbehoeften, zozeer zelfs dat velen van hen zichzelf van het leven beroven, bericht Alicia Powe.

De financiële hoofdstad van China, Shanghai, is op 28 maart begonnen met wat was aangekondigd als een achtdaagse lockdown, maar heeft sindsdien voor onbepaalde tijd een quarantaine in de hele stad afgekondigd.

De mensen die in hun huizen opgesloten zitten, zijn na weken van opsluiting wanhopig op zoek naar voedsel.

Chinese bewoners zijn te zien in video’s die op social media circuleren en die uit de ramen van hun appartementen schreeuwen over de hongersnood.

Een bewoner van een ander appartement toonde een koelkast leeg van voedsel op een balkon.

Sterfgevallen door zelfmoord in Hong Kong hebben een “crisisniveau” bereikt te midden van de vijfde COVID-19 golf van de stad, volgens The Hong Kong Jockey Club Center for Suicide and Prevention van de Universiteit van Hong Kong.

Uit door de groep samengesteld onderzoek blijkt dat China’s zelfmoordindex 4,03 doden per dag registreerde over een periode van zeven dagen tussen 11 en 18 maart, schommelend rond de 11 à 12 gevallen van overlijden door zelfmoord per miljoen mensen, wat het crisisniveau van 3,56 overschrijdt in haar voortschrijdende analyse, meldt Independent.

“Onderzoekers zeiden dat de huidige piek te wijten zou kunnen zijn aan isolement onder Covid sociaal-verstorende normen die door de regering worden afgedwongen,” merkt de publicatie op.

Vorige week gepubliceerde beelden uit China tonen een echtpaar dat zichzelf uit een raam gooit, de dood tegemoet.

Veiligheidstroepen in Hazmat-pakken patrouilleren de klok rond door de straten om inwoners die betrapt worden op het overtreden van de quarantaine aan te vallen, te ontvoeren en op te sluiten.

Zelfs Chinese ingezetenen die asymptomatisch zijn of een milde infectie hebben worden in de geïmproviseerde concentratiekampen geïsoleerd van niet-geïnfecteerde mensen .

  Dr. Francis Boyle, auteur van de 1989 Biological Weapons and Antiterrorism Act, geeft beëdigde verklaring vrij die bevestigt dat COVID "vaccins" biologische massavernietigingswapens zijn

Mensen met milde en asymptomatische gevallen van Covid-19 in quarantaine in het Shanghai New International Expo Center op 1 april.

Een video die is opgedoken uit de Chinese staatsafdelingen, waar voedsel en middelen ook schaars zijn, toont tientallen die vechten om water, voedsel en beperkte voorraden.

Honderden zuigelingen en peuters zijn door tirannieke Chinese autoriteiten van hun ouders gescheiden, nadat zij positief op COVID waren getest met resultaten van onbetrouwbare PCR-tests.

Verscheidene kinderen, opgestapeld in een bedje met metalen tralies, worden door het klinisch centrum van de Volksgezondheid van Shanghai gereden, waar zij van hun families gescheiden worden nadat zij Covid hebben opgelopen.

Volgens de strenge viruscontroles van China moet iedereen die positief wordt bevonden – zelfs als hij asymptomatisch is of een lichte infectie heeft – geïsoleerd worden van niet-geïnfecteerde mensen. Dat geldt ook voor kinderen die positief getest zijn, maar wier familieleden dat niet zijn, bevestigden gezondheidsambtenaren maandag, waarmee zij een beleid verdedigden dat in de hele stad ongerustheid en verontwaardiging teweeg heeft gebracht.

“Als het kind jonger is dan zeven jaar, zullen die kinderen behandeld worden in een openbaar gezondheidscentrum,” zei Wu Qianyu, een ambtenaar van de Gemeentelijke Gezondheidscommissie van Shanghai, maandag. “Voor oudere kinderen of tieners… isoleren we ze vooral in gecentraliseerde [quarantaine] plaatsen.”

China gebruikt COVID-19 zelfs om het martelen en doden van huisdieren te rechtvaardigen.

Intussen is in de Verenigde Staten een meerderheid van de Democratische kiezers voorstander van verregaande COVID-mandaten, waaronder het verplichten van ongevaccineerde Amerikanen om “te allen tijde, behalve in noodgevallen” in hun huis in quarantaine te gaan.

  2 jonge BBC journalisten overleden aan mysterieuze "korte ziekte" na AstraZeneca-'vaccin'

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Geen wonder dat China geen mRNA prikken gebruiktVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVoorbereiding op het ergste: EU legt voorraden steenkool aan terwijl verbod op invoer uit Rusland dreigt
Volgend artikelProtesten, plunderingen, vermoorde huisdieren en massale zelfmoorden in Shanghai, China: mensen verhongeren tijdens lockdowns – Waarschuwing! Schokkende Beelden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Die dombo’s zijn kwaad dat ze geen eten bezorgd krijgen.. terwijl ze des duivels zouden moeten zijn dat ze hun leven lang zijn voorgelogen dat mensen (of dieren) elkaar kunnen besmetten en ziek maken.. 😛

  Lullig voor ze hoor, maar vroeger zeiden we altijd dat Aziatische mensen de meest intelligente mensen ter wereld zijn en Afrikanen de domsten, maar deze Covid test was een goede IQ-test die uiteindelijk het tegendeel heeft bewezen!

  • Intelligentie is een breed begrip hé….IQ heeft niets te maken met EQ.
   Gelukkig blijkt dat EQ telt in deze (zware) tijden.
   En inderdaad; we zien dat bepaalde rassen, zoals deze, van buiten IQ leken te hebben… daarbij is de bevolking behoorlijk groot he….niet te vergelijken…. ooit engineering wedstrijden gezien op Netflix?
   Aziatische scoren juist laag in vergelijking met mensen uit India.

   Wie zich laat leiden door voor-oordelen (welk ras “slim” is en welk ras niet) is sws al gezakt voor de EQ test deze tijden! Da’s mooi!!

  • Afrikaanse volk was het éérste volk op aarde.

   Denk je nou echt dat als ze zo dom waren, dat de schepping niet begon met alléén maar Elon Musk’s op aarde te plaatsen?
   Bloot rennend in een regenwoud?
   Met ALLE voorzieningen die nodig zijn om te overleven…. en frisse lucht én goed eten, onbewerkt….

   Kom op zeg.. het is 2022 hé…. geen 1200 vóór Christus.

   We zijn met zijn allen voor de gek gehouden over onze geschiedenis.
   Nooit gehoord van de 3 koningen? De WIJZEN uit het noorden?

   Caspar was een twintiger en de Koning van Tharsis en van het eiland Egryscilla. Wat hij bracht?: Wierook.
   Balthasar was een veertiger met een baard en de Koning van Gondolië en Saba. Wat hij bracht? Mirre (een kruid/ olie soort).
   Melchior dat was een bebaarde zestiger en de Koning van Nubië en Arabië. Wat hij bracht? Goud (!).

   Dus leeftijd of ras doet er niet toe…. het gaat om de intenties.
   Iedereen die minstens verder kan denken dan z’n neus lang is (in plaats van methodieken en feiten) is een Wijze.

   Ik denk niet dat het de Russen of piraten of Vikingen waren die de piramides hebben gebouwd… nee..

   Dus God mag dus weten hoe mensen wel niet onderdrukt zijn geweest waardoor ze niet dezelfde kansen gehad hebben om zich destijds (mentaal) te ontwikkelen.

   Kom op zeg.

   • Als je doelt op ‘Lucy’ kan ik je vertellen dat dat een bewezen fraude is net als latere in elkaar geflanste versies die ook die kant op hinten.
    De out of africa theorie slechts niet meer dan dat.. een theorie die trouwens ook ontkracht is en tevens weet ik wel zeker dat je ook fout zit over wie er volgens jou de piramides hebben gebouwd.(ook al zeg je dat natuurlijk niet direct)
    en dan ook natuurlijk de bijbel erbij halen.
    Je weet verdomde goed dat je kunt niet schrijven wat jij schrijft en dan doen alsof het je niet om ras gaat dus ik stel voor dat je ergens anders je achterbakse insinuaties gaat spuien.tnx.

 2. En wederom laten ze zich als ratten in een val behandelen, niemand zegt dat ze niet buiten mogen om burgerlijke ongehoorzaamheid te laten zien. Aan de andere kant, er zijn altijd soroshoeren die berichten naar buiten brengen die niet kloppen of alles opdikken. Ik loop niet zo weg met deze beelden. Soroshoeren zitten overal. Dat is gelijk de berichten eenzijdig over oekraine. Zo is dit eenzijdig over china. Ja het land deugd niet, dat weten we allemaal, maar soros heeft overal hoeren zitten om slechte beelden naar buiten te brengen om een land ten val te brengen. Dus, wat is dit…..

  • Greet, jouw berichten zijn altijd zo bitter en zuur en negatief.

   Totale gebrek aan inlevingsvermogen.

   Ga jezelf te rade waar dat door komt… in plaats van afreageren.

   Dank.

 3. Dank voor het delen Rommel..

  Man….wat een shock dit…..
  Soms is de dood BETER dan bepaalde ervaringen (zoals bijwerkingen van de prikken maar ZEKER ook deze mentale mind fucks!!!).

  Hoe heftig, die vrouw wordt gewoon MEEGETILD het raam uit, op de rug naar beneden vallend, etages HOOG!!!

  En hoe kan het dat de ene helft van de mensen buiten vrij rond loopt en de andere helft, meer dan de helft eigenlijk, binnen verblijft in appartementen?

  WTF is daar aan de hand man…

  Trouwens..ik denk niet dat er zoveel tranen bij mij tevoorschijn zijn gekomen als bij het zien van deze video’s.

  Dit is mens onterend.
  Mensen… dit is dystopisch.
  Kinderen zonder ouders/
  Onbeheerd….. dood enge gedachte dit!!
  Enerzijds moeten we genieten zoveel we kunnen AS WE SPEAK van wat we NU hebben….
  Anderzijds lijkt de wereld te vergaan in vele opzichten en wordt de mensheid voorbereid op een dystopie.

  Ik zeg; pak de verdovende middelen die je hebt; sla alcohol in…. xtc…speed…THC 50% capsules en dans straks deze dystopie tegemoet.

  Want dit is iets wat OOK ONS KAN OVERKOMEN OP LANGE TERMIJN.
  Het is puur kijken hoe de mensheid reageert!!!

  We moeten echt stoppen met denken dat we superieur zijn en ons dit soort mens onterende dingen niet kan overkomen.
  BEGIN alvast te LEREN leven op WEINIG eten in plaats van 4 maaltijden met vlees per dag..

  Hoe gaaf zou het zijn als je je compleet voelt mentaal en fysiek, na het drinken van 1 glas water.
  Fantasie natuurlijk maar ik wil gewoon zeggen; LEEF NU en geniet van wat je hebt.
  Want het kan in 1 keer omslaan.

  Hebben we wel gemerkt.

  Dat mensen ELKAAR dit soort dingen kunnen aandoen is ONBEGRIJPELIJK serieus shocking.

  Ik ga naar Gall&Gall….

  • Mao deed net als Napoleon voor hem experimenten om babies van ouders te scheiden. Babies gingen allemaal dood. Hier vrees ik echter dat veel van deze babies dood verklaard zullen worden, net als in Spanje gebeurd is, maar in werkelijkheid naar de elite gaan om daar aan Mindprogrammering ontworpen te worden. de sex met babies handel, orgaanhandel, pedofielen markt etc. etc. Wat terugblikkend me doet afvragen of die babies in het experiment van Mao wel echt allemaal dood gingen.

   • Blijvende schade, dat is zeker. DIEP triest.

    In een tijd als déze kinderen op aarde laten komen / baren is een misdaad. Vind ik.

    Maar DIT verdien je als ouders toch zeker niet dat dit je kind wordt aangedaan….. jeetje mina!

  • Grapje natuurlijk hé… ik heb letterlijk geen Gall&Gall nodig om te overleven. Of om plezier te hebben. Maar die THC tabletjes van 50% ga ik wel zoeken…. want als het zo ver komt, ben ik ECHT niet vies van een medicinale verdoving zeg maar ;-).

 4. De haat van de mens tegen zijn eigen soort kent geen weerga. Mss is het wel beter voor de Aarde om van dit ongedierte af te komen. Jammer voor die paar mensen die nog wel verstandig kunnen denken, zoals de meeste reaguurders hier. Voor hen is er geen plek op deze planeet.

  • Bij Orcas komt dat ook voor, Veroorzaakt door milieu vervuiling. Gezien de mate van Geoengineering/Chemtrailing, troep in supermarkt kant en klaar eten en Neurowapens, Microwave wapens, en Psychotronische wapens , Targeted Individuals. Secretly implanted RFID chips is het maar de vraag of jouw stelling klopt. Carl Rogers bewees dat iedereen uiteindelijk het tegenovergestelde wilt, en huisje boompje beestje. Zelfs de ergste misdadigers zijn met therapie te corrigeren in gevangenissen. Kwestie van geld en intentie. De haat is dus waarschijnlijk net zo georkestreerd als al die revoluties en oorlogen. Tijd om eindelijk massaal wakker te worden, ons persoonlijke Karma te transformeren. Na Kali Yuga een positiever tijdperk, wat er ongeacht het denken van sommigen op deze site gewoon vanzelf aan komt. Zoals Krishna tegen Arjuna zei Wat je ook kiest, je familie bevechten of niet, de uitkomst van deze oorlog staat al vast. Speel je rol en kappen met dit soort gezeik.

  • Eens met u Immortal. Ben altijd blij uw rationele woorden te lezen.

   Ongelooflijke schoonmaak gaan we meemaken.

   Mensen met een laag EQ (emotionele intelligentie) gaan sneuvelen, dát zien we wel.. en werd tijd.
   Het wordt tijd dat onze energie en tijd niet meer wordt versleten door energie-vampiers.

   Mensen die altijd maar in het negatieve denken en leven.
   En in voor-oordelen leven.

   Mensen die zichzelf te kort doen.

   Denken dat ze het allemaal wel weten en zich heel wat voelen.

   We zien wat er gebeurt..

  • Dankuwel, 100% eens.. dit is echt steeds gekker aan het worden.
   Ik denk dat ‘alles wat in het donker gebeurd is, aan het Licht gaat komen”.

   En oh jee……….. wat we nog gaan beleven wordt heftig…

   Dit is het jaar van de Tijger hé…… we weten wel; die mooie kalenders die we altijd kregen bij de Chinees als we eten gingen halen…… vroegahh….. de sterrenbeelden van het jaar….

   De jaar van de Tiger is intens… heftig en confronterend…

   Dit wordt een (emotionele) achtbaan…

 5. STOPWORLDCONTROL.COM

  Top experts from the WHO, UN, Military, CDC, etc. warn humanity
  Grand Jury Evidence

  Experts from the World Health Organization, United Nations, British Secret Services, the US & UK Military, the CDC, Pfizer & Governmental Health Agencies reveal a criminal agenda to implement worldwide tyranny, under the guise of pandemics.

  Link; https://www.stopworldcontrol.com/?inf_contact_key=c2d7399ce920295802ffa7cba7e19cd1b7af0999dac2af6212784c39e05d2aef

 6. De onnozel schapen zitten gevangen in een politiek systeem en worden nu opgehokt en klaargemaakt voor de slachtbank. De verdwaasde westerse schapen zitten ook gevangen in een politiek systeem en zullen wellicht weldra ook opgehokt worden. Onachtzame kiezers kunnen wel stemmen om in een dictatuur terecht te komen maar ze kunnen niet meer stemmen om er terug uit te geraken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in