Officiële gegevens vrijgegeven door de Britse regering tonen aan dat Covid-19 injecties ongeboren baby’s doden in een verbijsterend tempo. Het laatste rapport over het Yellow Card Scheme van de Medicines and Healthcare Product Regulatory Agency (MHRA), van 9 december 2020 tot 7 maart 2021, onthult een enorme toename van 366 procent in het aantal miskramen dankzij de nMRA griepinjecties.

Dit is het zevende rapport van deze aard dat door de MHRA wordt vrijgegeven en het toont duidelijk aan dat Covid-19 griepprikken levensgevaarlijk zijn, vooral voor zwangere vrouwen die, om welke reden dan ook, besluiten zich te laten injecteren. Het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijke gegevens zijn die erop wijzen dat de experimentele Covid-19 injecties veilig of effectief zijn voor zwangere vrouwen, en toch blijven artsen en gezondheidsautoriteiten de injecties aan aanstaande moeders toedienen, met als gevolg dat velen van hen hun ongeboren kinderen verliezen.

De Britse regering heeft zwangere vrouwen reeds gewaarschuwd dat zij de prik misschien beter niet kunnen nemen, omdat er “geen of beperkte” gegevens zijn waaruit blijkt dat de prik veilig of doeltreffend is bij zwangere vrouwen. “Er is geen onderzoek gedaan naar de toxiciteit voor de voortplanting bij dieren”, aldus de Britse regering, die eraan toevoegt dat de Covid-19 griepprik “niet wordt aanbevolen tijdens de zwangerschap”.

Desondanks worden de injecties nog steeds toegediend aan zwangere vrouwen in het Verenigd Koninkrijk. “Voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd moet zwangerschap worden uitgesloten voordat zij worden gevaccineerd”, voegde de regering eraan toe, waarmee zwangere vrouwen duidelijk worden afgeschrikt om de injectie te nemen. “Bovendien moeten vrouwen in de vruchtbare leeftijd worden geadviseerd om zwangerschap te vermijden gedurende ten minste 2 maanden na hun tweede dosis”.

De Britse regering waarschuwde ook vrouwen die al bevallen zijn maar nog borstvoeding geven om de injectie te vermijden omdat het momenteel onbekend is of de experimentele gentherapie chemicaliën al dan niet worden uitgescheiden in hun moedermelk. “Een risico voor de pasgeborenen / zuigelingen kan niet worden uitgesloten”, staat in de waarschuwing. “COVID-19 mRNA (boodschapper RNA) vaccin BNT162b2 mag niet worden gebruikt tijdens de borstvoeding”.

Ook waarschuwde de regering de vrouwen die de prik nemen als ze hopen binnenkort zwanger te worden. De reden hiervoor is dat onbekend is Covid-19 injecties een persoon steriel maken. Toch hebben onnoemelijk veel zwangere vrouwen in het VK ervoor gekozen zich toch te laten injecteren, en nu krijgen zij hun baby niet meer. Dit komt neer op genocide op de ongeborenen.

Een nadere blik op de gegevens in het zevende rapport van de MHRA laat in feite zien dat er sinds 24 januari een stijging van 475 procent is geweest in het aantal zwangere vrouwen dat hun baby’s verloor na het ontvangen van de injectie met het Covid-19 serum van Pfizer en BioNTech, dat de menselijke genen permanent verandert. Sinds diezelfde datum is het aantal miskramen met 150 procent gestegen doordat zwangere vrouwen de nMRA griepprik van AstraZeneca kregen, die ook in verband wordt gebracht met dodelijke bloedstolsels.

Bronnen:
DailyExpose.co.uk
NaturalNews.com
Finalwarning.com

Het blijkt dat de Britse regering later haar aanbevelingen voor zwangere vrouwen heeft “bijgewerkt” om te suggereren dat sommigen van hen zich toch willen laten injecteren, ondanks een totaal gebrek aan wetenschappelijke onderbouwing. Zwangere vrouwen zouden de twijfelachtige nMRA injecties alleen moeten overwegen “wanneer de potentiële voordelen opwegen tegen de potentiële risico’s voor de moeder en de foetus”, beweren de Britse autoriteiten nu, waarbij ze het aan zwangere vrouwen overlaten die geen wetenschappers of artsen zijn om deze kritische beslissing te nemen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mannen worden aangeraden om sperma in te vriezen voor Covid-19 vaccinatie – vrees bestaat om steriel te worden

Vorig artikelNederlandse belastingbetaler financiert vierdaagse werkweek voor werknemers in Spanje
Volgend artikelWetenschappers verzetten zich tegen WHO die zegt dat COVID “uiterst onwaarschijnlijk” ontsnapt is uit laboratorium
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in