Wetenschappers: Vaccinatie vóór IEDERE vakantie kan benodigd zijn

2

Wetenschappers publiceerden vorige week een rapport in de Royal Society Journal waarin wordt erkend dat er weinig gegevens zijn over hoe efficiënt of langdurig de huidige vaccins zijn, en dat het dus waarschijnlijk is dat landen een recente vaccinatie zullen vereisen.

Eindeloos vaccineren terwijl er geen aanwijzingen zijn over hoe effectief ze zijn, of welke bijwerkingen er op lange termijn kunnen zijn, klinkt absoluut krankzinnig, maar dat is wat er wordt voorgesteld, bericht Steve Watson.

In een interview met de London Telegraph verklaart epidemioloog Christopher Dye, een van de belangrijkste auteurs van het rapport:

Als we denken dat de duur van de bescherming slechts een kwestie van maanden is, dan is het soort criteria dat zou kunnen worden ingevoerd – we zeggen niet dat ze dat zouden moeten zijn – dat wanneer men internationaal reist voor een korte reis, bijvoorbeeld op vakantie, dat men bij die gelegenheid telkens wordt gevaccineerd vóór die specifieke reis.

De wetenschappers verklaren ook dat vaccinpaspoorten “haalbaar” zijn, maar alleen wanneer globale normen kunnen worden overeengekomen.

Een effectief vaccinpaspoortsysteem dat de terugkeer naar activiteiten van voor de ziekte mogelijk maakt, inclusief reizen, zonder de persoonlijke of volksgezondheid in gevaar te brengen, moet aan een reeks veeleisende criteria voldoen, aldus Dye.

Andere co-auteurs van de studie willen dat de Covidpaspoorten, waarvan de minister van vaccins van de Britse regering herhaaldelijk heeft gezegd dat ze niet in het binnenland zullen worden gebruikt, “volledig moeten worden onderzocht”.

Professor Melinda Mills waarschuwt dat een dergelijk systeem “onbedoeld zou kunnen discrimineren of bestaande ongelijkheden zou kunnen verergeren”, eraan toevoegend:

Het beoogde gebruik zal aanzienlijke implicaties hebben over een breed scala van juridische en ethische kwesties.

Is het letterlijk een paspoort om internationaal te kunnen reizen of kan het ook in eigen land worden gebruikt om houders meer vrijheden te geven?, vraagt Professor Mills zich verder af.

We hebben een bredere discussie nodig over meerdere aspecten van een vaccinpaspoort, van de wetenschap van immuniteit tot gegevensbescherming, technische uitdagingen en de ethiek en wettigheid van hoe het zou kunnen worden gebruikt, voegt Mills eraan toe.

Silkie Carlo, de directeur van de actiegroep voor burgerlijke vrijheden ‘Big Brother Watch’, heeft in het kielzog van de globalisten die herhaaldelijk aandringen op het vaccinatie paspoortsysteem, een belangrijke opiniestuk geschreven waarin hij waarschuwt dat we…

Het risico lopen om een soort China-adjunct te worden – een high-tech dystopie waar burgers hun vaccin-ID’s en biologische risicoscores laten zien om een glas melk te kopen, of door de overheid goedgekeurde gezichtsherkenning voor een glas bier.

Carlo benadrukt dat we…

de 20e eeuw hebben overleefd omdat onze voorouders hun leven opgaven voor vrijheid. Vandaag zijn sommigen bereid hun vrijheid op te geven voor zowat alles.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Reeds 143 Britten stierven kort na de Covid-19 vaccinatie, maar vaccins “speelden geen rol”, zeggen toezichthouders

Vorig artikelOp welk punt realiseren we ons dat Bill Gates een gevaarlijke gek is?
Volgend artikelWare liefde? 81-jarige Britse heeft “mega-seks” met 36-jarige moslim: nu willen ze in het huwelijksbootje stappen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in