Iris Jones (81) met haar Mohamed Ahmed Ibriham (36). © Screenshot/Facebook/Iris Jones

De 81-jarige Iris Jones en de 36-jarige Mohamed Ahmed Ibriham ontmoetten elkaar via Facebook en stapten na enkele ontmoetingen het huwelijksbootje in. Het leeftijdsverschil is aanzienlijk, wat over vijf jaar nog problematischer zou kunnen worden, maar in het heden doet het er tenminste niet toe, want het halsoverkop verliefde stel (eenzame vrouw ontmoet toyboy) heeft een mega seksleven.

Zoals de Mirror bericht, is de enige hobbel die het perfecte huwelijksgeluk in de weg staat, het feit dat de Egyptenaar geen visum heeft, dat hem een permanent samenwonen met zijn liefje in Engeland garandeert. De 81-jarige oma heeft al een idee hoe haar Mohamed snel het visum krijgt.

De ongewone liefde tussen hen haalde vorig jaar al de voorpagina’s van de Britse media toen Iris Jones verklapte over hun wilde seksleven.

Tijdens hun eerste nacht samen, heeft het koppel “een heel pak glijmiddel” opgebruikt. De vrijpartij zou enkele uren hebben geduurd, beweert de 81-jarige.

Maar de ontmoetingen van de tortelduifjes waren nooit permanent, want Iris’ minnaar woont niet in Engeland, maar in Egypte.

Hij heeft reeds een visum voor Groot-Brittannië aangevraagd om eindelijk met zijn liefje te kunnen samenleven. Maar Mohamed heeft het nog niet ontvangen. Iris Jones wil dat haar minnaar bij haar komt wonen.

Iris zegt tegen de Metro: “Ik ga naar de dokter om een brief te halen waarin staat dat ik zoveel gezondheidsproblemen heb dat ik mijn man in het Verenigd Koninkrijk nodig heb, in de hoop dat ze hem laten overkomen om voor me te zorgen”.

Zij zegt dat de gepensioneerde in totaal drie keer naar Egypte is gereisd, maar dat zij nu geen tijd meer heeft om haar minnaar te bezoeken. De 81-jarige lijdt aan “stress en hoofdpijn” tijdens de reizen.

Vaccinatie tegen COVID kan verplicht worden voor elke buitenlandse vakantie, zeggen wetenschappers

Iris wilde eigenlijk afgelopen augustus haar Mohamed bezoeken, maar de luchtvaartmaatschappij annuleerde plotseling de vlucht tijdens een omboeking. De bejaarde dame klaagde luidkeels op Facebook, maar ze heeft nog geen geld teruggekregen, aldus de Mirror.

Laten we hopen dat Mohamed snel zijn visum krijgt zodat ze weer kunnen omarmen en de liefde bedrijven.

Kasim K. breekt in bij begrafenisonderneming en vergrijpt zich aan een lijk

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here