Dit is geen overreactie op Gates’ recente uitspraken in de mainstream media. Het is een observatie die gebaseerd is op een lang patroon van uitspraken en gedragingen van de oprichter van Microsoft en een van de rijkste mannen aller tijden, die, als iemand van ons normale mensen zich daaraan schuldig zou maken, ons in een instelling zouden doen belanden.

Bill Gates is gek. En hij is gevaarlijk, omdat hij bereid is onnoemelijke sommen geld uit te geven om de krankzinnige dingen waarin hij gelooft te realiseren – en al die krankzinnige dingen doen mensen pijn, schrijft auteur MacAoidh op The Hayride.

De meest recente idioterie? Rijke landen moeten overstappen op 100 procent synthetisch rundvlees.

In een recent interview met MIT Technology Review sprak Microsoft-medeoprichter Bill Gates over zijn milieu-inspanningen en verschillende groene initiatieven om de wereldwijde koolstofuitstoot te verminderen. Gates stelde onder meer voor dat rijke en ontwikkelde landen volledig zouden moeten overschakelen op synthetisch rundvlees om de koolstofuitstoot van de veeteelt te verminderen.

Gates legde dit voorstel uit aan MIT Tech Review:

Voor Afrika en andere arme landen zullen we dierlijke genetica moeten gebruiken om de hoeveelheid rundvlees per uitstoot voor hen drastisch te verhogen. Vreemd genoeg, omdat de veestapel in de VS zo productief is, is de uitstoot per pond rundvlees veel lager dan de uitstoot per pond in Afrika. En als onderdeel van het werk van de [Bill en Melinda Gates] Foundation, maken we gebruik van het voordeel van Afrikaans vee, wat betekent dat ze kunnen overleven in de hitte, en kruisen we de monsterlijke productiviteit aan zowel de vlees- als de zuivelkant van de elite Amerikaanse rundvleeslijnen.

Dus nee, ik denk niet dat de armste 80 landen synthetisch vlees moeten eten. Maar ik vind wel dat alle rijke landen moeten overstappen op 100% synthetisch rundvlees. U kunt wennen aan het smaakverschil, en men beweert dat het na verloop van tijd nog beter zal smaken. Uiteindelijk is die groene premie bescheiden genoeg om het gedrag van mensen te veranderen of de vraag via regelgeving totaal te doen verschuiven.

Dit is niet het engste idee dat Gates heeft geopperd. Herinner je het nog? Controversieel door Bill Gates gefinancierd plan om zonnestralen te verduisteren schrijdt stilletjes voort.

Het klinkt als een krankzinnig idee uit een sciencefictionfilm – maar het wordt deels gefinancierd door miljardair Bill Gates, oprichter van Microsoft, en gesteund door topwetenschappers van Harvard University.

De wetenschappers geloven dat een vloot van speciaal ontworpen vliegtuigen sulfaatdeeltjes in de onderste stratosfeer zou kunnen sproeien om onze planeet af te koelen en de effecten van de klimaatverandering te compenseren.

Een test van deze technologie is voorgesteld voor dit jaar, meldt de Daily Mail, met het Stratospheric Controlled Perturbation Experiment (SCoPEx), waarbij een zak met carbonaatstof wordt losgelaten in de atmosfeer op 12 mijl hoogte.

Als dat experiment succesvol blijkt, zullen de wetenschappers overgaan tot het vrijlaten van het stof vanuit vliegtuigen.

De wetenschappers stellen voor dat vliegtuigen die op 12 mijl hoogte vliegen in 15 jaar meer dan 60.000 missies zouden kunnen voltooien, te beginnen met een vloot van acht en vervolgens uit te breiden tot 100 vliegtuigen.

Hoe erg het ook is om mensen in de eerste wereldlanden de toegang tot rundvlees te ontzeggen (en een enorme bedrijfstak met meer dan een half miljoen werknemers failliet te laten gaan), een kunstmatige nucleaire winter creëren is nog erger.

Er sterven namelijk meer mensen van de kou dan van hittegerelateerde oorzaken.

En dan is er nog de bevolkingsbeperking, waarvan links – waarvan velen, zo niet de meesten, uitgaan van het Malthusiaanse principe en het eigenlijk niet oneens zijn met Gates – ontkennen dat hij daar voor is.

Hoe ze dit kunnen verloochenen, is een andere vraag…

We gaan het niet hebben over vaccins. Er is echter veel daarbuiten, en niet alles is goed. De invloed van Gates bij volksgezondheidsbureaucraten als Anthony Fauci, die hij duidelijk heeft omgekocht, is een punt van zorg. Hij is een ongekozen software-ontwikkelaar zonder medische opleiding; niets aan hem wijst erop dat hij gekwalificeerd is om openbaar beleid te maken over gezondheidszorg voor een hele planeet, hoe graag hij zich ook daar zou willen inkopen.

Waar het op neerkomt, is dat Bill Gates al zo lang zo rijk is, dat hij het grootste deel van zijn volwassen leven heeft doorgebracht zonder dat iemand hem heeft verteld dat hij ongelijk heeft. Dit heeft hetzelfde bijtende effect op karakter en verstand dat je ziet bij koningen en dictators. Mensen willen een deel van Bill Gates’ geld, dus ze slijmen constant bij hem en vertellen hem dat zijn ideeën geweldig zijn, zelfs als ze afschuwelijk zijn, en de vangrails waar normale mensen tussen leven, bestaan in zijn geval niet.

Dus gooit hij geld rond voor krankzinnige dingen. Dat hij niet zo gek is als Howard Hughes, is een schrale troost; Hughes bleef meestal op zichzelf in die hotelsuite in Las Vegas toen hij afgleed naar waanzin. Gates is overal.

Gates zei dat hij zijn liefdadigheidsstichting heeft gemodelleerd naar de stichting van de Rockefeller-familie. Maar de Rockefellers hadden tientallen jaren nodig om geobsedeerd te raken door globalistisch-utopische doelen; Gates viel zo uit de filantropische baarmoeder.

Dit is een probleem. Er moet een grens zijn aan de excessen van deze man. Maar waar dat vandaan zal komen is een goede vraag. Wanneer hij openlijk spreekt over het vernietigen van een industrie die rechtstreeks werk biedt aan een half miljoen Amerikanen om “klimaatverandering” te promoten (vroeger bekend als opwarming van de aarde, totdat niet meer kon worden ontkend dat er geen statistisch significante opwarming gaande was) terwijl we midden in de ergste koudegolf zitten die een groot deel van Amerika in decennia heeft gezien, dan wordt het vinden van manieren om deze steeds gekker wordende olifant in een porseleinkast te controleren een dringende noodzaak.

Misschien is het tijd om belasting te gaan heffen op liefdadigheidsinstellingen die zich bezighouden met activiteiten die verband houden met het overheidsbeleid. Dat kan gemakkelijk uitlopen op een puinhoop, maar het alternatief zou kunnen zijn dat we steeds meer moeten leven onder het verwrongen wereldbeeld van wereldvreemde miljardairs als Bill Gates.

Bill Gates, vaccinaties, microchips en patent 060606

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here