Dit is geen overreactie op Gates’ recente uitspraken in de mainstream media. Het is een observatie die gebaseerd is op een lang patroon van uitspraken en gedragingen van de oprichter van Microsoft en een van de rijkste mannen aller tijden, die, als iemand van ons normale mensen zich daaraan schuldig zou maken, ons in een instelling zouden doen belanden.

Bill Gates is gek. En hij is gevaarlijk, omdat hij bereid is onnoemelijke sommen geld uit te geven om de krankzinnige dingen waarin hij gelooft te realiseren – en al die krankzinnige dingen doen mensen pijn, schrijft auteur MacAoidh op The Hayride.

De meest recente idioterie? Rijke landen moeten overstappen op 100 procent synthetisch rundvlees.

In een recent interview met MIT Technology Review sprak Microsoft-medeoprichter Bill Gates over zijn milieu-inspanningen en verschillende groene initiatieven om de wereldwijde koolstofuitstoot te verminderen. Gates stelde onder meer voor dat rijke en ontwikkelde landen volledig zouden moeten overschakelen op synthetisch rundvlees om de koolstofuitstoot van de veeteelt te verminderen.

Gates legde dit voorstel uit aan MIT Tech Review:

Voor Afrika en andere arme landen zullen we dierlijke genetica moeten gebruiken om de hoeveelheid rundvlees per uitstoot voor hen drastisch te verhogen. Vreemd genoeg, omdat de veestapel in de VS zo productief is, is de uitstoot per pond rundvlees veel lager dan de uitstoot per pond in Afrika. En als onderdeel van het werk van de [Bill en Melinda Gates] Foundation, maken we gebruik van het voordeel van Afrikaans vee, wat betekent dat ze kunnen overleven in de hitte, en kruisen we de monsterlijke productiviteit aan zowel de vlees- als de zuivelkant van de elite Amerikaanse rundvleeslijnen.

Dus nee, ik denk niet dat de armste 80 landen synthetisch vlees moeten eten. Maar ik vind wel dat alle rijke landen moeten overstappen op 100% synthetisch rundvlees. U kunt wennen aan het smaakverschil, en men beweert dat het na verloop van tijd nog beter zal smaken. Uiteindelijk is die groene premie bescheiden genoeg om het gedrag van mensen te veranderen of de vraag via regelgeving totaal te doen verschuiven.

Dit is niet het engste idee dat Gates heeft geopperd. Herinner je het nog? Controversieel door Bill Gates gefinancierd plan om zonnestralen te verduisteren schrijdt stilletjes voort.

Het klinkt als een krankzinnig idee uit een sciencefictionfilm – maar het wordt deels gefinancierd door miljardair Bill Gates, oprichter van Microsoft, en gesteund door topwetenschappers van Harvard University.

De wetenschappers geloven dat een vloot van speciaal ontworpen vliegtuigen sulfaatdeeltjes in de onderste stratosfeer zou kunnen sproeien om onze planeet af te koelen en de effecten van de klimaatverandering te compenseren.

Een test van deze technologie is voorgesteld voor dit jaar, meldt de Daily Mail, met het Stratospheric Controlled Perturbation Experiment (SCoPEx), waarbij een zak met carbonaatstof wordt losgelaten in de atmosfeer op 12 mijl hoogte.

Als dat experiment succesvol blijkt, zullen de wetenschappers overgaan tot het vrijlaten van het stof vanuit vliegtuigen.

De wetenschappers stellen voor dat vliegtuigen die op 12 mijl hoogte vliegen in 15 jaar meer dan 60.000 missies zouden kunnen voltooien, te beginnen met een vloot van acht en vervolgens uit te breiden tot 100 vliegtuigen.

Hoe erg het ook is om mensen in de eerste wereldlanden de toegang tot rundvlees te ontzeggen (en een enorme bedrijfstak met meer dan een half miljoen werknemers failliet te laten gaan), een kunstmatige nucleaire winter creëren is nog erger.

  Het "vaccineren" van de voedselvoorziening is hoe Bill Gates en andere globalisten van plan zijn om zelfs de ongevaccineerden te dwingen zich te laten vaccineren

Er sterven namelijk meer mensen van de kou dan van hittegerelateerde oorzaken.

En dan is er nog de bevolkingsbeperking, waarvan links – waarvan velen, zo niet de meesten, uitgaan van het Malthusiaanse principe en het eigenlijk niet oneens zijn met Gates – ontkennen dat hij daar voor is.

Hoe ze dit kunnen verloochenen, is een andere vraag…

We gaan het niet hebben over vaccins. Er is echter veel daarbuiten, en niet alles is goed. De invloed van Gates bij volksgezondheidsbureaucraten als Anthony Fauci, die hij duidelijk heeft omgekocht, is een punt van zorg. Hij is een ongekozen software-ontwikkelaar zonder medische opleiding; niets aan hem wijst erop dat hij gekwalificeerd is om openbaar beleid te maken over gezondheidszorg voor een hele planeet, hoe graag hij zich ook daar zou willen inkopen.

Waar het op neerkomt, is dat Bill Gates al zo lang zo rijk is, dat hij het grootste deel van zijn volwassen leven heeft doorgebracht zonder dat iemand hem heeft verteld dat hij ongelijk heeft. Dit heeft hetzelfde bijtende effect op karakter en verstand dat je ziet bij koningen en dictators. Mensen willen een deel van Bill Gates’ geld, dus ze slijmen constant bij hem en vertellen hem dat zijn ideeën geweldig zijn, zelfs als ze afschuwelijk zijn, en de vangrails waar normale mensen tussen leven, bestaan in zijn geval niet.

Dus gooit hij geld rond voor krankzinnige dingen. Dat hij niet zo gek is als Howard Hughes, is een schrale troost; Hughes bleef meestal op zichzelf in die hotelsuite in Las Vegas toen hij afgleed naar waanzin. Gates is overal.

  VIDEO: Bill Gates' Apeel-behandeling verandert fruit in rubberen zombies

Gates zei dat hij zijn liefdadigheidsstichting heeft gemodelleerd naar de stichting van de Rockefeller-familie. Maar de Rockefellers hadden tientallen jaren nodig om geobsedeerd te raken door globalistisch-utopische doelen; Gates viel zo uit de filantropische baarmoeder.

Dit is een probleem. Er moet een grens zijn aan de excessen van deze man. Maar waar dat vandaan zal komen is een goede vraag. Wanneer hij openlijk spreekt over het vernietigen van een industrie die rechtstreeks werk biedt aan een half miljoen Amerikanen om “klimaatverandering” te promoten (vroeger bekend als opwarming van de aarde, totdat niet meer kon worden ontkend dat er geen statistisch significante opwarming gaande was) terwijl we midden in de ergste koudegolf zitten die een groot deel van Amerika in decennia heeft gezien, dan wordt het vinden van manieren om deze steeds gekker wordende olifant in een porseleinkast te controleren een dringende noodzaak.

Misschien is het tijd om belasting te gaan heffen op liefdadigheidsinstellingen die zich bezighouden met activiteiten die verband houden met het overheidsbeleid. Dat kan gemakkelijk uitlopen op een puinhoop, maar het alternatief zou kunnen zijn dat we steeds meer moeten leven onder het verwrongen wereldbeeld van wereldvreemde miljardairs als Bill Gates.

Bill Gates, vaccinaties, microchips en patent 060606

Vorig artikelStudie: Coronapandemie heeft slechts het niveau van een zware griepgolf
Volgend artikelWetenschappers: Vaccinatie vóór IEDERE vakantie kan benodigd zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Door wie wordt die man eigenlijk gedreven? En bestaat hij ueberhaupt nog wel? Hoe kunnen we de Aarde en het mensdier redden van deze roofdieren als de aangestelde leiders het niet doen?

 2. wat een onzin allemaal. Koolstofuitstoot verminderen door syntetisch rundsvlees te eten. Ik denk dat die uitstoot nog eerder gaat vermeerderen in plaats van verminderen. Hoeveel miljoenen, miljarden koeien lopen er nu rond en dan niet meer geslacht gaan worden en blijven leven tot ze van ouderdom sterven????? En al die jaren blijven ze maar gassen uitstoten die de opwarming blijven veroorzaken. Of gaan die beesten massaal afgeslacht en verbrand worden???? Is dat geen milieuvervuiling en opwarming???

  • Andre, als je de koeien opeet en NIET vervangt, maak je de transitie naar een wereld met veel minder koeien (en koeienscheten)
   Dat noemen ze een overgang en dat kan geleidelijk aan (maar je moet er wel ooit aan beginnen)

   Niet moeilijk toch?

   • En waarom moet dit gebeuren volgens jou? En vanwaar de arrogante toon? En wat betekent “Niet moeilijk toch?”

    Als je niks van toegevoegde waarde hebt wat doe je hier? Nutteloze kritiek uitoefenen en mensen ontmoedigen?

    Mss kun je je beter bezig houden met andere zaken?

 3. 😉 Straks betaal je ook nog belasting als je een scheetje laat… je medemensen kunnen je aangeven. Pas maar op.

  Maar even serieus – er is helemaal geen “opwarming” van de Aarde, noch van de zon; het eea heeft te maken met het gebruik van EMF (electromagnetic ferquencies) die gebruikt worden tegen het hemelgewelf. Een soort van microwave effect ontstaat dan, zeg maar, met als gevolg verstikkende hitte op de aardkorst (de zgn hittegolf die we tegenwoordig vaak meemaken in NL). Vanwege het microwave effect smelten de ijsbergen dus ook van binnenuit, ipv aan de buitenkant, en hele brokken knappen af. Overal op de wereld staan antenne formaties, die de lucht bombarderen met EMF wanneer gewenst. (Die kan je makkelijk vinden met google.) Dit is al sinds 2005 of zo aan de gang. Voorheen werd er geduveld met grote magnetische generators op Montauk, Long Island en in Boston, om zich te focussen op de Bermuda triangle als oefenterrein. Dmv krachtige magnetische pulsing kun je dingen laten verdwijnen. Tegenwoordig verdwijnen er geen scheepjes meer, omdat het experiment is voortgezet op een andere manier. Ik heb zelf hele vliegtuigjes zien verdwijnen in electrosmog oefeningen boven Pennsylvania, vlakbij Tobyhanna (US defense radar basis): eerst werd er goed gesproeid in een gebiedje in de lucht, waarna de vliegtuigjes er doorheen vlogen, om “onzichtbaar” te worden, om dan iets verder op weer zichtbaar te voorschijn te komen. “Magnetic cloaking” noemen ze dat. Een Navy Seal met wie ik bevriend was destijds bevestigde de oefeningen, en we hebben er samen nog eens naar zitten kijken. Wel leuk om te zien, maar dan weet je ook dat er veel meer mee uitgespookt kan worden. Veel meer dan jij kan verzinnen, maar de jongens met heel veel geld bedenken van alles; die zijn de schaapjes zo’n 40 tot 50 jaar vooruit. En de schaapjes denken toch nergens over na, dus de machtige jongens gaan lekker ongestoord door met hun vet-betaalde uitvindingen. Helaas is het nooit voor het “algemene goed” van de mensheid of de Aarde; het is altijd alleen voor hun eigen egoistische waanzin, welke waanzin heel veel vernielt terwijl het uitgevoerd wordt. Maar ook daar kijken de schaapjes niet naar; nee, ze luisteren liever naar dat kleine brulaapje uit Sweden (of waar vandaan dan ook, die Pippie Langkous van de global warming met haar mentale afwijkingen).

  Alles is te verklaren, hoor; het eea heeft niks te maken met geheimzinnige Aliens of geheimzinnige plekken op de Aarde, spirituele crop circles, en dat soort larie. Overal waar iets raars gebeurd, je kan er van op aan dat het mensdier er achter zit, met weer het nieuwste foefje in technologie dat vet gefinancierd wordt door b.v. de Amerikaanse defensie, of partijen zoals Musk, Gates, Vaticaan, en wie nog meer die niet meer weten wat ze met hun geld moeten doen. Bijvoorbeeld, het TNO werd ook vet gefinancierd door de USA defensie om een 3e DNA sliert te ontwikkelen mbv nanotechnologie (dit was rond 2011). Diezelfde nanotechnologie wordt nu ook gebruikt in de covid biowar; het zit in de gifspuit, maar het kan ook vanuit de atmosfeer over mensen neerdalen en opgenomen worden in de longen dmv ademhalen. De deeltjes zijn superklein, vandaar dat ze “nano particles” heten. Het zou me niet verbazen als de nano die verwoesting in de longen teweeg brengt, en dat noemt men dan de “covid”. Nanodeeltjes worden in beweging gezet dmv EMF. Ze hebben de eigenschappen van “self-assembling” particles, en kunnen dus aan elkaar gaan kleven, om een groter aggregaat te worden. Dit aggregaat zou dan kunnen gaan bewegen in het tere longweefsel en daar grote verwoesting uithalen. Ik zeg niet dat het zo is, maar het is zeker een mogelijkheid. En ja, de 5G zou daar zeker een nuttig instrument bij kunnen zijn.

  Alles kan. En alle vernietigende gevolgen kunnen ook lekker makkelijk van de hand gedaan worden door de zgn “experts.” De schaapjes besluiten zelf naar wie ze willen luisteren, en de rest zijn complotdenkers in hun ogen. Zo zit het, en zo strompelt de kritisch-denkende mens verder naar de verdoemenis, meegesleurd in de kudde alles-vreter schapen. “Het zal me tijd wel uitzitte…” zeg je. Inderdaad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in