Een video van een vrouw die weigert om een mondkapje te dragen in een warenhuis gaat viraal op social media, met veel mensen die suggereren dat de trotserende vrouw een steeds vaker voorkomend sentiment onder het publiek verwoordt.

Het incident, dat zich voordeed in CVS Pharmacy in Los Angeles, begon schijnbaar toen de vrouw bediening werd geweigerd omdat ze niet voldeed aan de Coronavirus-regelgeving van de staat.

Californiërs is verteld dat ze mondkapjes moeten dragen in openbare of risicovolle omgevingen, inclusief tijdens het winkelen, in het openbaar vervoer of medische zorg bezoeken.

Ik zeg niet dat Covid niet echt is. Ik zeg alleen dat ik niet ziek ben. Ik ben niet ziek en de asymptomatische verspreiding blijkt een mythe te zijn, dus waarom word ik als een ziek persoon behandeld?, zegt de vrouw in de video.

Covid-19 studie onder bijna tien miljoen mensen vindt geen bewijs van asymptomatische verspreiding – oorverdovend stil in de mainstream media

Weet je dat er minder doden zijn gevallen in [2020] dan in [2019]? Het enige wat ze hebben gedaan is alle sterfgevallen hercategoriseren. Dit is niet wat ze ons vertellen dat het is. Het is een leugen. Dit is een leugen, zeg ik je.

Het is een leugen en iedereen gelooft het. En het gaat door, en door, en door zolang ze ons deze leugen voeden en wij ons er aan houden, en ik ben klaar mee. Vanavond, heb ik een breekpunt bereikt, ik ben er klaar mee. Ik weet dat ik geen van jullie hier binnen bereik, het kan me niet schelen.

Ik hoop dat iemand hierbinnen mij hoort en zich gesterkt voelt, zegt de vrouw.

Backup:

Volgens de nieuwe richtlijnen moeten ook: “Plaatsen van aanbidding stoppen met zingen en chanten en het aantal aanwezigen binnenshuis beperken tot 25 procent van de capaciteit van het gebouw of een maximum van 100 aanwezigen, afhankelijk van wat het laagst is”.

Bij Fox New’s Tucker Carlson verscheen verleden week acteur Kirk Cameron Cameron en haalde uit naar mensen die die dergelijke bijeenkomsten als “gevaarlijk” bestempelen, en suggereerde dat de media waarschijnlijk gunstiger zijn voor evenementen waarin rellen plaatsvinden.

Ik ben geen Scrooge. Ik ga kerstliederen zingen. Maar ik begrijp ook dat ik geen gezondheidsprofessional ben. En dus kijk ik naar de dokters van Harvard University, Oxford University, zoals Dr. Klldorff en Dr. Gupta – de auteurs van de Great Barrington Declaration (in Nederlands, red.).

Als mensen dat niet hebben gelezen, moet je het lezen. Het is erg leerzaam. En ze vertellen ons in feite dat de lockdowns veel meer schade veroorzaken dan het virus zelf. Er is immuniteit in de gemeenschap, en verwoesting in afzondering.

Dood door mondkapje? Mondkapje dragen, bacteriële longontsteking en de griep van 1918

Vorig artikelProfessor Genetica: “Afrikanen hebben meer aap gelijkende gen-varianten dan andere rassen”
Volgend artikelNoord-Korea zou naar verluidt Corona-quarantaine brekers executeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Een dappere vrouw die het durft opnemen tegen de door de mainstream media gebrainwashte zombies van het type ‘befehl ist befehl’.
  In Hollywood zombie films zijn het ook altijd een handvol dappere mensen die het moeten opnemen tegen een massa hersendode zombies.
  “The MORONAvirus, a virus for morons.” (Jason Glunk)

 2. Ja doordenker. Ik word doodziek en verschikkend kwaad, elke keer maar weer. En dan durven die kk idioten je altijd weer uit te maken voor complotdenker
  Maar ik blijf toch overtuigd dat we compleetdenkers zijn

 3. Da’s een vrouw met ballen! (Zonder testikels hoop ik wel)

  Wat je inademt aan stikstof achter je muilkorf is ongezonder dan het fictieve risico.
  Maar ik ben bang dat zij gearresteerd werd…

 4. Die mevrouw zegt wat heel veel mensen niet durven te uiten ,uit angst voor de gevolgen.
  Moed is het overwinnen van de angst die je verlamd, blijkbaar heeft ze haar moed gevonden.
  Eens een dergelijke ingesteldheid de massa wordt is het voor de muilkorvende overheid game over ,eender waar……

 5. respect voor deze vrouw ik roep alle Nederlanders op doe je mondkapje af en gooi het in de afvalbak.
  wees niet bang voor boetes als iedereen het doet heeft het geen zin om een boete uit te schrijven te veel werk en chaos geef het door

 6. IEDEREEN zou Frontnieuws moeten lezen en ook aanbevelen aan alle bekenden en vrienden zodat de gehoorzame kudde ook iets anders te weten komt dan leugens !!!!

  • Ik doe dat regelmatig, en wat zeggen ze “oh is dat geen complot site?” Of ze zeggen dat ze “het niet kennen” en dat soort stupide opmerkingen ipv eens een keer de tijd nemen om goede informatie te lezen. Ik stuur ze ook linken via de app. En ik krijg gvd nooit eens een reactie, zo van, hee, dat is interessant, bedankt! Helemaal niks man. Jongens, ik ben er al lang mee in het reine gekomen dat ik geen intelligente mensen ken. Het zijn allemaal debielen van de debielenkudde. Ik wist dat al langer, maar nu is het zo overduidelijk. Ik heb me er bij neergelegd. En ik aanvaard het dat ik nu haast geen kennissen c.q. vrienden meer heb. En verder nog de digitale kennissen op de FN. (en dan doe ik echt wel mijn muilkorfje op hoor, voor ik op de FN op bezoek ga! hihihihihiih flauwe grap)

 7. Filmpje uit Dec 2020 dat ik nu voor het eerst zie. Alweer 8 maanden later. Strontziek word ik van die achterlijke verdomde tiefuskudde die daar staat te loeien tegen die dappere vrouw die nog eens de moeite neemt om het die domme debielen uit te leggen. Ohhhh wat word ik woedend! Waar woont die Schwab?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in