De elite van het World Economic Forum weigert elektrische auto’s te gebruiken en eist vervoer in “normale auto’s” op fossiele brandstof, schrijft Newspunch.

In Davos sprak de Japanse journaliste Masako Ganaha met een chauffeur die de VIP’s van het World Economic Forum rondrijdt. Hij vertelde haar dat hij geen plug-in auto kon gebruiken om VIP’s te vervoeren. Hij zei verder dat elektrische voertuigen zeer “gevaarlijk” zijn.

Het WEF heeft dit jaar enkele veranderingen doorgevoerd. Davos heeft een heliport zodat VIP’s weer in helikopters kunnen rondvliegen. Daarnaast is er geen CO2-limiet meer voor auto’s.

Met andere woorden: het is plug-in auto’s voor de gewone mensen en normale auto’s op fossiele brandstoffen voor de elites.

Vorige week hebben we onthuld dat de elites van Davos weigeren om gevaccineerde piloten hun privéjets te laten besturen, en de voorkeur geven aan ongevaccineerde piloten omdat de kans op een hartstilstand bij hen veel kleiner is (Frontnieuws Piloot onthult: De Davos elite wil door ongevaccineerde piloten worden rondgevlogen).

Dit is het nieuwste geval van “Een regel voor mij, een andere voor u”. De miljardairs van Davos zijn de meest schaamteloos hypocriete mensen ter wereld.

Elk jaar zijn de luchthavens rond Davos gevuld met duizenden privéjets, ondanks de veronderstelde groene geloofsbrieven van de extreem-linkse miljardairs die op het WEF samenkomen om te plannen hoe gewone mensen van hun vrijheden kunnen worden beroofd.

De pure hypocrisie van de elite mag geen verrassing zijn. Vorig jaar werd Bill Gates betrapt toen hij toegaf dat de klimaatveranderingsagenda een zwendel is voor het WEF in een video waarin hij pochte dat de term “schone energie” de “gedachten van de mensen heeft verpest”.

  Nederland landroof: Nederlandse boeren bereiden zich voor op strijd

Volgens Gates, die in 2018 een publiek van zijn inner circle toesprak, zijn wind, zon, batterijtechnologie en andere duurzame energiebronnen misschien in de mode, maar zijn ze NIET in staat om klimaatverandering op te lossen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Thierry Baudet waarschuwt: “De Nieuwe Wereldorde is onder ons, grootste gevaar van ons leven” (Nederlands transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Hoe zit het met de Plotselinge Sterfgevallen?”: Pfizer CEO geconfronteerd op Davos over COVID-19 vaccin
Volgend artikel“Dagelijks driecijferige slachtoffers”: Massale Oekraïense verliezen tegen Rusland in Bakhmut slaan alarm in Duitsland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

  • raphaël, er is altijd klimaatverandering. dat is er ook altijd geweest. ijstijden en zo.
   daar veranderd niemand wat aan.
   of ze moeten met z’n allen atoombommen naar elkaar gooien, dan gaat het wel kapot

   • Klimaatverandering bestaat inderdaad niet. Wel het gerotzooi met het weer – weather as a force multiplier is vrij bekend. Raphael ontkent waarschijnlijk de zgn ‘klimaatsverandering’ waar debielen soep voor rondgooien op schilderijen, en waar zwakzinnigen als Greta goedgelovige mensen voor opfokken. Niet de mogelijke fluctuaties die vele jaren, mogelijk eeuwen in beslag nemen, maar dus de ‘global warming’ hoax die plotseling binnen een jaar of 6 ontstond in 2005 door de leugen van Al Gore en de rubberstamp van Kay Bailey Hutchison om met het weer te gaan klooien. En atoombommen hebben daar niks mee te maken.
    Als je wat meer wilt lezen over die zgn ‘klimaatsverandering’ lees hier:
    Geoengineering and consent – zonderreden.substack.com
    En verdiep je verder zelf een beetje om te zien wat er gebeurt boven je hoofd, en op aarde. 🙂

     • Natuurlijke klimaatverandering bestaat wel, ‘antropogene’ (door mensen veroorzaakte) klimaatverandering is een ideologische leugen om er de rood-groene politieke agenda door te jagen.

      Er zijn in de geologische geschiedenis van de Aarde zelfs ijstijden geweest met maar liefst 7x meer CO2 in de atmosfeer dan nu.

      Wat velen niet weten is dat we momenteel eigenlijk weer in een interglaciale periode (Holocene) van de huidige ijstijd leven.

      Deze ‘warmzalige’ onderbreking van de ijstijd die zo’n 11650 jaar geleden begon en waardoor de mensheid kon gedijen, loopt stilaan op haar einde waarna de ijstijd zich op volle kracht zal hervatten…

     • @ Joop Visser januari 21, 2023 at 14:47
      Wat bedoel je met de zuidpool, want die bestaat niet dat is een geïndoctrineerde leugen die we alle op scholen onderwezen werd. Door ons zo dom te kunnen houden, kunnen ze ons alles wijs laten maken.

      Als je de astronomische klok in Praag eens zou gaan bestuderen, kom je er achter dat we maar op een klein deel van de aarde leven. Dat het bewoonbare gedeelte telkens een klein stukje verschoven wordt over de totale aarde. Wat nu de evenaar zou zijn is over ongeveer 1000 jaar een ijsvlakte. Dan kun je ook terug beredeneren dat wat we nu veronderstellen als de zuidpool 1000 jaar terug de evenaar was. Toen waren palmbomen in die omgeving geen uitzondering.

     • Joop Visser januari 21, 2023 at 14:47
      p.s. dat verhaal lijkt ook weer samen te vallen met het CO2 nep verhaal. Ook kan je zien dat de ene het over ’50 miljoen jaar geleden’ heeft en de ander over ‘260 miljoen jaar geleden’ . Dan heeft de ene het over ‘fossiele sporen’ en de ander het over ‘fossiele bomen’. Heb je ergens prentjes kunnen vinden van die ‘sporen’ en/of ‘bomen’ van resp. 50 miljoen en 260 miljoen jaar geleden? Vraag het eens aan die twee meanstream media die dit soort kul verhalen opserveren om jou klaar te stomen voor het bedrog met de CO2….

  • Er is wel een klimaat verandering gaande.
   maar deze wordt misbruikt om de burger te manipuleren.
   De aarde heeft altijd klimaataanpassingen bewerkstelligd. dat kon ze altijd zelfstandig doen.
   maar nu zit de duistere technologie met geoengineering haar in de weg.
   Maar het gaat haar lukken! Met de ondergang vd terroristen van davos aanstaande.
   echt he tduurt niet lang meer dat de natuur zelf toeslaat en de bende in zee drijft.

 1. “HOPPA EN WEDEROM WEER” Weer Veel extra geld van de Nederiglandse toekomst voor Oekraïne, maar NOG geen tanks eerst nog even een stapel peperdure Patriots vanuit USA-Nederigland …

  NaziDuitsland beloofde wel al weer 53 miljoen euro extra financiële steun en vernietiging binnenlandse welvaart aan DS Nazistaat Oekraïne. Dat valt voorlopig in het niet bij wat de Amerikanen NIET maar DS controlled PedoBiden wel toezegde. De Verenigde Staten onthulden donderdagavond een nieuw vernietigingspakket voor de USA zelf /steunpakket voor Oekraïne ter waarde van 2,5 miljard euro. Dat pakket omvat honderden pantservoertuigen, maar (nog) geen tanks dus binnen afzienbare tijd wel..

  “Dit is een beslissend moment”, aldus de Amerikaanse minister van DS-efensie Lloyd Austin tijdens de bijeenkomst. “Het Oekraïense volk kijkt naar ons. Het Kremlin kijkt naar ons en ons eigen volk hebben we SCHIJT aan, En de geschiedenis kijkt naar ons / Herhaalt zicht over and over again. Dus dit is niet het moment om in te binden maar alles te vernietigen om de LEUGEN in stand te houden.”

  Finland is een van de landen / slavenstaten die voor de levering van Leopard 2-tanks aan Oekraïne afhankelijk is van Duitse toestemming. De Finnen zegden wel 400 miljoen euro financiële steun toe.
  De Britten hebben al wel toegezegd tanks aan Oekraïne te MOETEN geven.

  OEKRAINE stijgt met superstip naar rijkste Russische provincie van het continent door verplaatsing welvaart en de meest gevaarlijke provincie van de DEEPSTATE voorzien van het grootste wapendepot ter wereld !!

  • Goeie…
   “OEKRAINE stijgt met superstip naar rijkste Russische provincie van het continent door verplaatsing welvaart en de meest gevaarlijke provincie van de DEEPSTATE voorzien van het grootste wapendepot ter wereld !!”

 2. Electrische autos zijn allemaal hackable omdat ze in contact staan met het internet.
  Op elk moment kan de besturing worden overgenomen. Het is dus een security gevaar

  • @ John Doe januari 21, 2023 at 11:54,
   Al die elektrische auto’s zijn in wezen allemaal rijdende IPads. Die wat je zegt constant in connectie staan met internet. Zou jij niet voldoende credits meer hebben als de euro digitaal wordt of je komt buiten jouw woongebied. Kunnen ze je het autorijden ontnemen via het A.I. netwerk op elk moment.

   • Grijns……de 12jarige dochter van een kennis van ons, stuurde met haar mobiele telefoon de auto van haar vader een paar meter vooruit toen hij wilde instappen.

  • Nehemia januari 21, 2023 at 12:23
   Nehemia bedankt. Man, man, bestaat deze aandoening ook al in de DSM 5 … die vent is niet normaal. Dan weet je nu dus hoe de ‘vader van global warming’ in elkaar zit. En het lijkt wel of hij bang is dat mensen achter WAARHEID aan het komen zijn. Over die enorme leugen die hij de wereld in getoeterd heeft mbv zijn ‘mindmapping’ software, want zo moeilijk was het om de leugen op een rijtje te houden voor dat mindcontrol boek – ‘An inconvenient truth’.

   Global warming aka climate change = weersanomalieën die door knoeien met de ionosfeer worden veroorzaakt, mbv HAARP en EMF bombardementen om doorgang door plasmalagen mogelijk te maken, voor de zgn ‘ruimtevaart’ of wat je het noemen wilt, space toerisme valt er ook onder. En dit is al sinds 2005 op volle kracht aan de gang. Geknoei aan het weer werd ook al ondernomen na de WW1, maar begon in ernst rond 2005, na de rubberstamp van Sen. Kay Bailey Hutchison.

   Maar wie boeit het… mensen geloven ook nog steeds in de ‘maanlanding.’ Bordje op Aarde zetten: “Betreed op eigen risico.”

   • Al Gore is een pathologische leugenaar met zijn 600.000 Hiroshima bommen per dag. Hoe krijgt die klimaatgrapjas het bij elkaar verzonnen vraag je je af. Het zijn allemaal zulke charlatans. Ze willen ongevaccineerde piloten en weigeren om in elektrische auto’s te rijden want gevaarlijk. Ze doen precies het omgekeerde van hetgeen ze roeptoeteren van de groene kansel. Ik snap overigens ook niet waarom mensen nog in de maanlanding geloven. Allemaal zo nep als de pest, maar de meeste mensen zijn lui en laten zich van alles aanleunen door de MSM.

 3. Je hoeft alleen maar het mantra “FOLLOW THE MONEY” toe te passen in je leven om er achter te komen of iets bullshit is of niet. Alle besluiten in de ‘economie’ zijn totaal arbitrair omdat ze gebaseerd zijn op persoonlijke verrijking van een handjevol en dus geld. Ook de elektrische auto ontstond door de lobbyisten voor zelfverrijking van een paar. (de accu industrie, bijvoorbeeld, boert ongeveer 20,000 dollar per accu.)
  En kijk tegelijkertijd naar de perverse sommen geld die tussen een paar handjes wisselen – zie hoeveel geld er in Oekriestan gepompt wordt. EU is nog niet voldoende leeggezogen!

 4. Klimaat verandering is al gaande zolang deze planeet bestaat en zal ook nooit stoppen is iets cosmisch. Stijgt de zeespiegel? Nee. Smelten de poolkappen? Nee , het groeit aan de andere kant erbij.

  Hebben we te maken met een poleshift? Ja..
  En nee daar kan de mens niks aan doen, gebeurt eens in de zoveel 1000 jaar, klein,groot of een gehele poleshift.

  • Sorry Nuke, maar dat is ook weer zo’n verhaal. Heb je daar wat meer info over? Vinden de platte aarde mensen ook niet leuk. Maar verder mag iedereen geloven wat ze willen hoor… Zo gaat het. 🙂

 5. Die kosmos gaat gewoon door hoor en was in 2012 al aangekondigd met de gisteren in gegane Waterman periode met heel veel water en het verdriet van wat deze club wereldwijd ons allemaal heeft aangedaan.

  Why are there so many natural disasters lately? What do you think?
  https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=845

  Inside Story – How powerful is the Bilderberg group? WEF en WHO

  Als je verder zoekt gaat het erom dat dit allemaal bedrijven zijn van de BV Nederland maar gaan ze je in de 2e kamer niet vertellen. Karakteristiek voor de BV Nederland is Strijd en afgescheidenheid, Spirituele zelfzucht, geloofsstrijd, De BV Nederland, groei BBP, onvrede, Tweedracht (wij-zij) massavorming, mobilisatie, Propaganda, haat, Fysiek geweld, oorlog.

  The Bilderberg group is hosting some of the world’s top business and political leaders in the German city of Dresden. It’s a forum it holds every year where the rich and the influential can meet and exchange ideas in complete secrecy.
  So how influential is the Bilderberg group?
  And what does it say about the relationship between big business and politicians? https://youtu.be/HCBSYATuBX0
  * Fragmentation of Democratic Societies
  * Trade and Deglobalisation
  https://bilderbergmeetings.org/meetings/meetings-overview/2020
  Decoded https://youtu.be/4pmvJYsDeLY
  Their main rule is Own Nothing.
  En zie hoe ze het spel spelen en staat vrede niet op hun agenda…….

 6. VERTROUWELIJK:
  “STILTE IS TOESTEMMING, WIJ GEVEN GEEN TOESTEMMING EN VOLGEN DE UITROEIING VAN ONZE ONVERVREEMBARE MENSENRECHTEN NIET” Pfizer CEO Albert Bourla Runs Away From Vaccine Questions At Davos Climate Conference https://youtu.be/EqcRwqeoW7M geven je wel een gifspuit…rijmt niet
  https://newworldalliances.online/ordinance/

  URSULA VON DER LEYEN, CRISIS EUROPA, PLACEBO-VACCIN, NAZI-GREAT RESET-NWO https://www.bitchute.com/video/hms1OKyZFnYR/

  False doctrines, destructive indoctrinations, absurd ideas, children’s stories about God, education, medicine and love and lasted until the end of 2019 with these ingredients: blaming others, appropriation without any right, law and regulation, perpetrator Imposing your own will and maintaining control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing. 
The new Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth such as: Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will experience. From the constellation Pisces it gradually moves to Aquarius in our time. The age of Aquarius could, according to some astrologers, be accompanied by major changes on a global scale. 
The new culture of Aquarius would be associated with creative individuality and not with specific rulers.
As we all moving from Materialisme to Spiritualisme is from Desire to Intelligence.
You can’t stop this because is the Schumann frequency’s on earth and plays on gut feeling is making the split for yourself to stay in the lower self is “lust and chaos” (based on ego) or higher state of mind is reaching “Supreme Self” is wisdom is a higher state of love directly from the hart.
An Introduction to HeartMath Institute tools and technology that are transforming people’s lives. https://youtu.be/-otFYviO2zQ

  What’s Happening RIGHT NOW at WEF 2023
  https://youtu.be/-u6up_Zsntk

  Fake news promoting = These WEF panels are WORSE than we imagined and Klaus Schwab loves it
  https://youtu.be/SO8a2tKg6So

  Wellicht deze nog een keer kijken want is waar het om gaat en de juiste weg wat de Waterman periode in houdt en legt Marcel Mensink uit en hor je hier
  https://m.youtube.com/watch?v=lfTTCHCMobY

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in