In de volgende video bespreekt FvD-leider Baudet de Nieuwe Wereldorde, het Wereld Economisch Forum, “klimaatverandering”, en het komende regime van totalitair wereldbestuur. Hij is van mening dat het globalistische project in Europa al zo ver gevorderd is, dat er bijna geen kans meer is om het tegen te houden. Het proces is nu volop aan de gang, en niet genoeg mensen zijn zich ervan bewust om het tegen te houden, met democratische middelen of anderszins. Naar mijn mening kunnen wij ons niet alleen niet uit de gebeurtenissen stemmen, wij kunnen ons er ook niet uit vechten, want wij zijn te gefragmenteerd en geïsoleerd, en staan onder zo’n voortdurende bewaking, dat de vorming van een samenhangend massaverzet nu zo goed als onmogelijk is.

Rairfoundation.com:

De drie grote tendensen die het Westen teisteren zijn immigratie, supranationale wetgeving, en klimaatverandering, voortgekomen uit de marxistische ideologie.

De afgelopen weken heeft Thierry Baudet, oprichter en leider van de Nederlandse partij Forum voor Democratie (FvD), Engelstalige uitzendingen op YouTube gemaakt over de meest kritieke onderwerpen die onze wereld bedreigen. De conservatieve leider neemt het in zijn vierde aflevering “Wat is er mis met het Westen?” op tegen de Nieuwe Wereldorde Globalisten. Hij gaat in op de huidige problemen die het Westen teisteren en wijst de drie grote trends aan die verantwoordelijk zijn voor wat wij nu meemaken: immigratie, supranationale wetgeving, en klimaatverandering.

Thierry legt uit dat deze tendensen voortkomen uit de marxistische ideologie, die aan het publiek verkocht wordt als een hogere en utopische staat van bestaan, maar die uiteindelijk dystopisch is en gedoemd om te mislukken. Hij illustreert verder dat wij, als mensen, wezens zijn die behoefte hebben aan gemeenschapszin, maar dat deze drie grote Globalistische projecten juist dit fundament van ons mens-zijn ondermijnen.

Totalitair wereldbestuur

“Dit zijn de drie grote projecten” die de basis vormen van elke mainstream-partij in het Westen, “zowel van links als van rechts,” aldus Baudet. “Alle drie vertegenwoordigen zij een overgang van het ene soort maatschappij naar het andere soort maatschappij.” Van een trotse en sterke natiestaat naar een totalitair wereldbestuur. Zoals Baudet het uitdrukt.

  Europol voorziet straatgeweld zoals in Latijns-Amerika

Wij zouden niet langer verdeeld zijn in verschillende naties verschillende volkeren. Een wereld zonder parlementen die de dingen voor slechts één land alleen mogen beslissen, en daarbij sterk kunnen afwijken van de parlementen van andere landen.

Het is inderdaad een visioen van een wereld waarin wij zogenaamd allemaal zullen toegroeien naar één mensheid die geregeerd wordt door gemeenschappelijke regels die op wereldniveau centraal beheerd moeten worden. Dit zou een wereld zijn waarin een globale superstaat steeds meer elk minuscuul aspect van ons leven controleert, omdat alles wat wij doen zogenaamd van invloed is op het klimaat.

“Wij zitten midden in een structurele herschikking van de wereld zoals wij die kennen,” verklaart de FvD-leider. Onze naties, onze culturele, politieke en geestelijke huizen worden ontmanteld. Langzaam maar zeker worden onze samenlevingen zo divers dat een gedeelde gemeenschappelijke identiteit niet meer haalbaar is. Wij verliezen onze democratieën, omdat de parlementen steeds minder mogen beslissen. Evenals onze vrijheid, omdat ons hele leven steeds meer gereguleerd wordt door het “Verander De Hele Economie Project”, dat zich voordoet als het redden van de planeet.

Baudet legt uit dat “het van cruciaal belang is te begrijpen dat de grondgedachte achter deze grote tendensen marxistisch is.” Deze drie grote projecten belichamen in hun geheel een georkestreerde overgang naar een zogenaamd hogere utopische vreedzame, en egalitaire fase van bestaan. De lang beloofde post-kapitalistische dwaling waarin wij blijkbaar allen in vrede en in eenheid zullen leven. Het is het marxisme van weleer in een nieuw jasje. Maar het is nog steeds marxistisch.

  De Rockefeller Foundation financierde de eugenetica beweging in Amerika

“Het resultaat daarvan zal dystopisch zijn,” legt Baudet uit. “Dat komt omdat wij wezens zijn die het gevoel moeten hebben dat wij deel uitmaken van een gemeenschap. Wij moeten ook hoop voelen.” Al die Grote Projecten vernietigen die gevoelens. Wij worden “nergens wezens,” levend in een land omringd door mensen waarvan wij ons volkomen afgesneden voelen en “bestuurd door bureaucraten over wie wij geen controle hebben.”

“De Nieuwe Wereldorde staat voor de deur,” verklaart Baudet. “Europa is al veel verder op deze weg dan Amerika, maar het gebeurt ook in de Verenigde Staten. Het is een verschijnsel waarvan we in de hele Westerse Wereld getuige kunnen zijn, en het is het grootste gevaar van ons leven.”

Demografische overgang leidt tot rampspoed

Baudet legt uit dat studie na studie aantoont dat het integreren van grote aantallen mensen van totaal verschillende achtergronden en culturen niet werkt. Daarom leidt de demografische overgang tot samenlevingen met weinig vertrouwen en hoge criminaliteit en weinig groepsoverschrijdende verbindingen. Het idee was misschien geweest om een superdiverse samenleving te creëren met een nieuw type mens, bevrijd van alle wortels uit het verleden, uitsluitend gericht op de toekomst, die zich gewillig onderwerpt aan een project dat gericht is op harmonieus samenleven. Maar het resultaat is het tegendeel. Het is hernieuwd tribalisme, animositeit en conflicten. Dat is waar de demografische overgang toe leidt.

Soevereiniteitsovergang ondermijnt democratieën

De soevereiniteitsovergang ondermijnt intussen onze democratieën, stelt Baudet. “Natuurlijk is de Europese Unie al bezig met het intimideren van Europese landen. Maar de Verenigde Naties bemoeien zich steeds meer met nationale beslissingen, net als de internationale strafrechtbanken, de mensenrechtencommissies, de conferenties van Davos, het Economisch Wereldforum, enzovoort.”

Klimaatakkoorden machtsgreep

De partijleider gaat verder met uit te leggen hoe zij alleen, “versterkt worden door de klimaatakkoorden die de uitstoot willen verminderen. Het overkoepelende resultaat is duidelijk. De truc is dat met alles wat wij doen, wij ook uitstoten. Zodra het uitgangspunt aanvaard is dat uitstoot op de een of andere manier schadelijk is en dat wij die uitstoot tot het uiterste minimum moeten beperken. De nieuwe wereldbestuurders zullen dan een excuus hebben om eindeloze hoeveelheden voorschriften aan ons leven op te leggen en elke dag meer controle te nemen.”

  Het echte globalisten 'brein' achter de Great Reset: 'Profeet' Jacques Attali

“De moderne onpersoonlijke architectuur voltooit dit proces van politieke verstoting en geestelijke onteigening. Van Pyongyang tot Parijs ontsieren dezelfde levenloze hypergebouwen de skylines van onze oude steden. En symboliseren de machtsgreep van de internationale elites over onze democratieën. Zij lijken ook alleen maar de aanwezigheid van migranten te symboliseren. Want wij zijn allemaal migranten, wij zijn allemaal anonieme wezens tussen die gebouwen, en de afwezigheid van een gedeelde nationale gemeenschap wordt gerefereerd door gebouwen waarmee wij ons kunnen identificeren.

De klimaathysterie vult eindelijk de geestelijke leemte die door dit proces van verstoting is ontstaan en haalt ons leven in.”

Herwinnen en heropbouwen

“Het is de wereld waar wij op afstevenen; het is het visioen van een nachtmerrie van onvrijheid. Het is een toekomst die wij moeten zien te voorkomen. Wij moeten vechten om ons gevoel van thuis, vrijheid en democratie te beschermen. Wij moeten de controle over onze natie-staten terugwinnen. Wij moeten de quasi-wetenschappelijke onzin over planetaire rampen bestrijden en het zien voor wat het is; een pervers pact tussen machtsbeluste politici aan de ene kant en verstoten mensen in geestelijke nood aan de andere kant. Wij moeten onze huizen herbouwen, onze landen terugwinnen, en onze vrijheid herstellen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Thierry Baudet legt het kwaad blootVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBill Gates zegt dat “gekke” protesten tegen zijn vaccins “een beetje vreemd” zijn
Volgend artikelHebben de volledig gevaccineerden meer kans om aan COVID te sterven?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

49 REACTIES

 1. Baudet heeft gelijk op alle fronten.❗️
  De elite weet dit ook en daarom haten zij hem en maken zij hem belachelijk waardoor hij in de verdedigings hoek wordt gedrukt.
  Ook Robert Marlene ( en met hem vele anderen ) een Amerikaanse arts die de mRNA techniek heeft ontwikkeld is inmiddels deze gedachte toegedaan. ( kijk eens naar Reiner Fuellmich, en zijn Verhoren waarom horen wij hier niets van ❓) Hopelijk is hij optijd klaar en kunnen er arrestaties volgen….
  Veel mensen herkennen deze “ overrompeling van onze vrijheid “niet en denken het zal mijn tijd wel duren,of het zal wel meevallen, maar dat is slechts een korte tijd voordat we Sjang Hai achtige verschijnselen zullen krijgen in West Europa.
  De globalisten die deze unipolaire regering promoten gaan over lijken om hun doelstellingen te berijken. Dat hebben we met de COVID pandemie gezien.
  Dit komt als een boemerang terug op de Europa bevolking

  • Thierry en een paar andere dappere mensen zijn de enige die zoals Don Quichot tegen de windmolens vechten.
   Twee jaar geleden heb Thierry op YouTube op de hoogte gebracht wat er aan het gebeuren is.
   Maar werd geband en kon geen commentaren meer plaatsen.
   Hij heeft uiteindelijk ook het licht gezien maar daar is het nu helaas veel te laat voor.
   En Reiner Fuellmich ging rond maart 2020 normaal op pensioen maar hij en zijn vrouw zagen ook dat er iets totaal niet klopte en vond het zijn morele plicht om hier iets te gaan doen.
   Hij dacht ook in eerste instantie dat nog sprake was van een democratie waar je via de rechter iets kan winnen… maar kreeg een koude douche over zich heen.
   Thierry en Reiner weten nu ook hoe deze wereld nu corrupt is en waar we heen gaan.
   Krijgen ook al mijn respect voor wat ze doen of al gedaan hebben. Je moet maar durven in deze gekke wereld. Baudet weet nu dat verkiezingen niks meer betekenen en Reiner weet dat rechtbanken geen nut meer hebben.
   Maar nog steeds lopen hier linkse idioten die in deze mensen blijven twijfelen…
   Lees zelfs dat ééntje geen donatie wilt geven terwijl we met z’n allen tot ons hoofd in de shit zitten.
   Mensen zijn ondankbare honden…
   En vergeet aub die arrestaties… wij alleen zullen gearresteerd worden omdat we anders denken.
   Maak jullie klaar voor dat communistisch controle systeem met punten en infuus.

 2. Ik ben dezelfde mening toegedaan als prof. Bob de Wit en dat is dat er iets gebeurt waardoor de vlam in de pan slaat en dat de mensheid ontwaakt uit deze coma. Het is alleen niet bekend waardoor het gebeurt en hoe lang het nog duurt. De duivelse plannen die het globalistische uitschot bedacht hebben gaan NIET door, daar ben ik heilig van overtuigd. Helaas richt het wel veel schade aan voor toekomstige generaties.

    • Hallo Pierre , denk dat het nodig is , zodat we niet overstelpt worden , gezien de huidige plannen , om miljoenen mensen , hierheen te laten komen , wat al tot veel rotzooi heeft geleid , wat hun bedoeling is , , zie het frontnieuws , om daarna een staat van beleg af te kondigen

    • Le Pen is gecontroleerde oppositie. Haar politieke partij die oorspronkelijk Front National heette, is door haar vader opgericht met behulp van de Franse binnenlandse veiligheidsdienst, de DGSI. Haar verkiezing zou voor Frankrijk uiteindelijk weinig positiefs opleveren.

     • Casse juni 27, 2022 at 11:44

      Mee eens, net zoals de PVV gecontroleerde oppositie is een one issue partij waarbij Wilders de nadruk legt op de Islam en het criminele grondpersoneel van Allah, verder rommelt hij in de marge.

  • Het enige dat helpt is als die zooi wordt opgeruimd. Voordat ons mooie landje helemaal aan flarden gescheurd is. Daar zullen mensen zich voor op moeten offeren. Zij en hun gezinnen zullen daarna ondersteund moeten worden door de achterban. Dat is de enige manier. Een democratische manier is niet meer mogelijk. Nederland hoort officieus al bij de bananenrepublieken namelijk.

  • Nope, ze willen dat we in opstand komen… zodat ze ons een kogel door het hoofd kunnen jagen.
   Ze willen Chaos en Miserie… maar omdat we veel te braaf blijven zijn ze maar met die oorlog begonnen (plan b). En er zal overal oorlog komen.
   Daarom willen ze ook een EU-leger om te gebruiken tegen eigen volk.
   En mooie is dat door die oorlog in Oekraïne mensen blij zijn dat ze een EU-leger oprichten, haha.
   Alles loopt voor hen op wieltjes…

   • Ik heb het ook niet over met zijn allen in opstand komen. Want dan zal het gaan zoals jij zegt, dan zullen we met graagte worden afgeknald door de drugsverdoofde poppetjes van het huurlingenleger van de EU.
    Ik heb het over mensen die persoonlijk op gaan staan. Eenlingen. Een soort jihadi’s voor Nederland. Die bijvoorbeeld corrupte leiders wegpoetsen die Nederland nu door de shredder gaan gooien. We hebben niet veel op met de moslims die onze landen binnenstromen maar we kunnen juist nog heel veel leren van die mannen! Kijk naar wat ze hebben ondergaan om hier terecht te komen. Zij zijn sterker dan het verzwakte zootje mietjes in Nederland!

    • Die Jihadis hebben dat allemaal geleerd van onze eigen westerse geheime diensten en zijn ook door hen uitgerust met wapens en ander materiaal.

  • waarom moeten hoogleraren of andere overgestudeerde debielen altijd aan het woord worden gesteld door de corrupte media die heult met hun donors de staat De gewone burger ziet het wel aankomen maar denkt ach,,,,,ik haal het nog wel tot het einde van mijn latijn!!!! op deze aardkloot die verrot is tot op de wortel van het nieuwe leven Baudet die lult wel over een betere wereld maar hij zit wel nog in de tweede kamer en gaat akkoord met waanzin maatregelen omdat hij geen invloed heeft over de uiteindelijke beslissingen van Rutte en CO!!!!!!!!!!

   • Hij gaat niet akkoord maar kan met een minderheid in de kamer het stemresultaat niet ongedaan maken. Zijn jullie nou echt zo debiel?

 3. Maloot en Vulmij zijn gecontroleerde oppositie. WANNEER DRINGT DIT GODVERDOMME NOU EENS DOOR BIJ DE ZOGENAAMDE WAKKERE ONDER ONS!. Denken jullie nou echt dat een steenrijke dokter een een kutadvocaat (advocaten staan bekend om het naaien van iedereen en alles) ons gaan redden? Vulmij is al heel lang bezig met de verrijking van zichzelf. Altijd gaat hij iets doen maar er gebeurt geen godverdomme. Wat ben ik teleurgesteld in jullie. Te lui of te dom om eens iets te onderzoeken. WAAR HEBBEN JULLIE EIGENLIJK INTERNET VOOR? Filmpjes kijken, luisteren naar figuren die niets maar dan ook niets met jullie ophebben? IK WORD HIER ZO MOEDELOOS VAN.

  • Met wachten of een ander wat gaat doen gaat er echt niks veranderen.
   En hoe het met toekomstige generaties gaat interesseert me totaal niet.
   Het gaat om mijn leven en daar zou iedereen zelf ook voor moeten willen vechten

  • Wat betreft Malone een VIROLOOG die in de vaccinindustrie werkte, dat stinkt als een beerput.
   Maar Reiner Fuellmich en Vivianne Fischer, zijn voor mijn gevoel geen bedriegers.

   • Mijn gevoel zegt iets anders. Maar ja, iedereen mag van mij geloven wat hij wil, maar geef in hemelsnaam GËËN donaties aan fullmich, alex jones, russel brand, mike adams en iedereen die daarom vraagt/schooit. En geloof niemand op youtube. Als zij echt zouden zijn dan zouden ze gebanned zijn of worden.

    Wantrouw de regering. Vermijd de massamedia. Bestrijd de leugens.

  • Lol, we zwemmen in de shit en onze ondergang is nabij… maar we moeten gaan twijfelen in de mensen die voor ons nog iets kunnen betekenen ? En vooral hen geen 1 euro geven…
   Jullie geven wel bedragen aan al die hulporganisaties die vluchtelingen naar ons brengen?
   Zijn jullie echt zo idioot of doen jullie alsof? Wow, Nederlanders die dommer zijn dan Belgen, haha
   Misschien moeten jullie Rutte eens een pijpbeurt geven en aan zijn anus likken?
   Dan gaan we zeker terug naar het normale.

  • Fullmich heeft VW al eens voor het gerecht gesleept ,ivm valse uitstoot gegevens ,hoe hoog was die boete ? 1 miljard o.i.d en Deutse bank heeft hij aangepakt, kom kom niet zo somber, Fullmich is niet de dorpsadvocaat !

 4. Misselijk goedkoop gebruik makend van oude symbolen die helemaal niets met de inhoud van het debat te maken hebben proberen Jetten en Seegers het onderwerp te veranderen, naar zich toe te halen om het debat over de echte inhoud te ontwijken. Goedkope sofisterij zoals deze heren vaker presenteren.

 5. Ik blijf mijn twijfels houden over Thierry Baudet. Hij gaat o.a. om met Sven Hulleman (Een oorlog reeds verloren), Jort Kelder & Mark Rutte. Baudet heeft o.a. gewerkt bij Instituut Clingendael, een Council of Foreign Relations-achtige denktank, dat slechts de belangen dient van het grootkapitaal & de heersers achter de schermen.

  • Exact dat.
   Wie zo’n verwoestende narcist als Mark Rutte als kennis aanhoudt die is zelf zwak. Narcisten trekken zwakke mensen aan namelijk.
   Iemand met banden met M. Rutte is bij voorbaat ongeschikt om anderen te vertegenwoordigen.

  • Jullie vergeten belangrijkste want heden is belangrijker dan verleden! En klagen als oude wijven…
   Beseffen jullie een beetje waar we nu inzitten of totaal niet?
   Want we zitten serieus in de SHIT en enige wat jullie doen is twijfelen in de mensen die de waarheid naar buiten durven te brengen, daarmee ook enorm grote risico’s nemen en hun leven bemoeilijken.
   Nooit gedacht dat Thierry ook de reet had kunnen likken van Rutte om zijn leven te vergemakkelijken?
   Er zijn nog mensen die iets kunnen betekenen in deze donkere tijden!
   Hoe meer mensen Baudet kan bereiken hoe beter!
   Hoe meer mensen jullie bereiken hoe slechter!
   Jullie zijn serieus gestoorde linkse idioten die niet kunnen nadenken?

   • Goed gezegd. Dat stelletje klagende ouwe wijven schieten we niks mee op. Laat ze maar achter hun aanrecht blijven. Net zoals Thierry zegt.

 6. Aan Hornet
  Jouw kijk is niet zo verkeerd ik heb vooral bij die dokter met dat kaartspel mijn bedenkingen waarom doet hij dat wat wil hij ermee bereiken. En waarom loopt deze man dan nog zo vrij rond? Tevens ben ik al 15 jaar geïnformeerd wat er gaande is. Het punt is dat je “de blinde” onder ons niet moet gaan verdoemen niet iedereen is op hetzelfde vlak van ontwikkeling. Als je dat zou eisen dan denk je ook op een communistische egalitaire manier gelijk waar je jezelf tegen afzet. Als je kwaad bestrijd moet je oppassen dat je niet het kwaad gaat worden. . Ik heb familie die nog slaapt ik kan ze hooguit waarschuwen maar nergens toe dwingen of veroordelen dat werkt averechts. Hoe wakker ben ik zelf is de grote vraag, overzie ik wel het hele spectrum? Eerlijk antwoord NEE. Emotioneel gezien willen we een “happy end”, maar we zijn collectief ook ver meegegaan met de verloedering. De natuur zoekt vanzelf de balans op en die komt er ook, echter ten kosten van heel veel leed en levens. En ja ze hopen op verzet daar is men allang op voorbereid Alex Jones heeft lang geleden al de FEMA kampen en de duizenden opgeslagen plastic doodskisten laten zien en dat het UN leger zal worden ingezet in Amerika in geval van een opstand. Het enige wat je zelf kan doen is trouw aan je principes of eigen aard blijven. Als je in reïncarnatie geloofd dan maakt het niet uit of de hele bevolking eraan gaat, dan gaan de “Ratten” elkaar opeten. Mijn insteek is dat diegene met kennis de onwetende moet begeleiden niet uitbuiten de sterke de zwakke beschermd en niet overmeesteren. Niets is perfect veel dingen zijn wel voor verbetering vatbaar maar je moet wel bij jezelf beginnen.

 7. Alleen en gek neemt een vaccinatie.
  Er is nagenoeg geen enkel risico bij leven zonder vac; WEL met vac.

  Maar idd Nederland bestaat niet meer.
  het zijn altijd de linksen–D66, GL, pvda, VVD nu die het land verpesten, net zo als de linksen van weleer: Hitler Musolini, Franko.
  Soort volgt soort.

  Maar wie gaat er de straat op als de situatie explodeert?
  Jan met de pet.

  • Er zijn genoeg gekken die heilig ervan overtuigd zijn dat die spuiten helpen Misschien hebben ze wel gelijk maar daarna weer niet als ze toch ziek worden!???

 8. Als ik de commentaren zo lees, zijn we het goed met elkaar eens.

  Zeker is dat de nwo niet lukt.
  Het hele plan rammelt.
  Het is “iets in wording”.

  Erger is dat dit nwo experiment grote chaos veroorzaakt.

  Dan xullen ze “proberen” als de nwo de macht te grijpen.
  Dat zal hoe goed gepland/georganiseerd niet lukken.

  Nu loopt al heel veel spaak.

  Nl heeft het nadeel dat de “heersers” hun ziel en zaligheid lang geleden chantabel hebben gemaakt, en daardoor NL hebben verkocht.

  Het is nu aan het volk om erger te voorkomen.
  We hebben geluk met FVD, die hun nek voor ons uitsteken.

  Evenals de vele activisten “samen voor NL”.

  De patriotten voor de mensheid.

  Steun hen met persoonlijk verzet waar dat mogelijk is.

  Deel wat u weet, word een WAPPIE.

  Met dank aan de heer rutte, die ons daarmee een nieuw complimenteuze naam heeft gegeven.

 9. Ik denk dat hun controlewereld zal eindigen als iedereen het internet buitengooit terug een telefoon (GSM) gebruikt om iemand te verwittigen en niet de hele tijd laten aanstaan !
  Als je alle controle camera’s met gezichtsherkenning (smart city) waar de privacy van de burgers niet telt weg haalt, dan valt hun hele plan TOTALE CONTROLE in duigen.
  En Ga Achter deze elite aan om hun te laten berechten voor daden tegen de bevolking van deze planeet!

 10. Pierre H.M.van de Kletersteeg, wie nders? april 15, 2022 at 11:00
  “Opruimen moet.
  Als er een nieuwe president komt, worden alle ambtenaren van Witte Huis ontslagen
  Vroeger als er een nieuwe heerser kwam in Rome, werden alle topambtenaren in het rijk een kop kleiner gemaakt. moeten wij ook doen.”

  Ik ben het helemaal met je eens, Piere, moeten we zeker doen !!!

  Trump werd/is omringd met Joodse adviseurs zoals alle voormalige Amerikaanse presidenten.
  Roosevelt werd omringd door 73 joodse adviseurs, onder wie de Joodse bankier Bernard Baruch.
  Hij stelde het basisplan op voor het banksysteem van de Federal Reserve in 1912 en 1913 en stelde de Federal Reserve Act op.

  Biden wordt omringd door minstens 47 Joodse adviseurs zoals:
  David Cohen CIA Director
  Victoria Nuland Under Secretary of State for Political Affairs
  Janet Yellin Secretary of Treasury
  Alejandro Mayorkas Secretary of Homeland Security
  Tony Blinken Secretary of State
  Merrick Garland Attorney General
  Jared Bernstein Council of Economic Advisers
  Rochelle Walensky Director of the Centers for Disease Control and Prevention
  Wendy Sherman Deputy Secretary of State
  Anne Neuberger Deputy National Security Adviser for Cybersecurity
  Jeffrey Zients Chief of Staff, formerly COVID-19 Response Coordinator
  Avril Haines Director of National Intelligence
  Rachel Levine Deputy Health Secretary

  Ze zijn allemaal vastbesloten om Amerika, de westerse wereld, te vernietigen.
  Rabbijnen spreken openlijk over de vernietiging van Amerika en het Westen. (9-minuten video)
  https://odysee.com/@KnowMoreNews:1/Edom-Finished:d

 11. Op https://stopworldcontrol.com/nl/flyers/ kun je flyers uitprinten én ook bestellen. Massaal doen allemaal alsjeblieft én massaal verspreiden. Naar mij zijn er inmiddels 1000 stuks onderweg. Die kosten 30 euro (krijg je er 1000), maar als je dat niet kunt missen dan zijn ze gratis. Elk mens dat we wakker weten te schudden is een kleine overwinning. Hopelijk gaan ze dan zélf op onderzoek uit i.p.v. klakkeloos de mainstream media te geloven. Ik ga ervoor, wie doet er mee?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in