Tucker-screenshot

Tucker Carlson waarschuwt dat de elite een “meedogenloze, anti-menselijke groep” is en een “geestelijke strijd” voert tegen de mensen van de wereld in de aanloop naar de verkiezingen van 2024, schrijft Newswars.

Tucker Carlson stelt dat het bewapenen van het rechtssysteem door het establishment in Washington tegen voormalig president Donald Trump een kenmerk is van de “geestelijke strijd” die plaatsvindt in de aanloop naar de verkiezingen van 2024,

“Ik denk echt dat dit een spirituele strijd is. Er is geen enkele politieke verklaring voor,” vertelde Carlson donderdag aan het publiek van het Intercollegiate Studies Institute.

“[De Washington elite] is de meest oneerlijke, de meest meedogenloze, de meest anti-menselijke groep waar ik ooit mee te maken heb gehad. En ik heb 35 jaar in Washington gewoond. Ik herken deze mensen en wat ze doen niet eens. Echt niet. Het is zo donker.”

De voormalige Fox News presentator merkte op dat ondanks alle inspanningen van de Deep State om Trump uit de race van 2024 te halen, “ze nog steeds aan het verliezen zijn.”

“Ze hebben er alles aan gedaan om met legale middelen – die in feite extra legale middelen zijn, als we heel eerlijk zijn, compleet derdewereldspul – de tegenstander uit de race te halen, en ze verliezen nog steeds,” zei hij.

  De Europese Unie wil reparaties aan auto's ouder dan 15 jaar verbieden

En omdat het establishment zijn politieke strijd tegen Trump zo hard aan het verliezen is, voorspelde Carlson dat de verkiezingen van 2024 absoluut niet zullen neerkomen op een krachtmeting tussen Joe Biden en Trump.

“Dit wordt geen race tussen Joe Biden en Donald Trump,” stelde hij. “Ik durf er mijn geliefde vissershut in Maine om te verwedden dat dat niet gaat gebeuren. Dat gaat niet gebeuren.”

“Dit zal geforceerd worden. Deze kwesties zullen binnenkort, binnen een jaar, worden afgedwongen,” vervolgde hij. “En de weg van hier tot november 2024 zal gevuld zijn met ontwikkelingen die niemand in deze kamer kon voorzien, dat kan ik u beloven. Dus het gaat zeker heel serieus worden.”

“Alles staat op het spel. Wat zouden ze niet doen? Wat hebben ze niet gedaan? Wat zouden ze hierna kunnen doen? Laat uw fantasie de vrije loop.”

“Dus de vraag, de enige die je kunt beantwoorden is, hoe kun je jezelf daarop voorbereiden?” vroeg hij.

Bekijk de volledige opmerkingen van Tucker:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Een patent uitgegeven voor het doel om alle gevaccineerde mensen wereldwijd te traceren – “Word wakker domme kleine schapen. Jullie worden naar de slachtbank geleid.”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTotale wereldverbanden en acties onthullen de kwade agenda van het Eén Wereldregeringscomplot
Volgend artikelWEF eist strafbaarstelling van “klimaatinactiviteit”, strafbaarbaarstelling die kan oplopen tot de doodstraf
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Tucker Carlson : DE BELANGRIJKSTE JOURNALIST TER WERELD.

  Onafhankelijk.
  Analyserend.
  Het vrije woord.

  p.s. : er is petitie op BVNL om de EC te verhinderen ‘X’ te verbieden !

 2. Tucker kan wel eens gelijk hebben.
  Dit is een duivelse strijd.!!!
  Er is niemand in de USA / eigenlijk de wereld; die zo dicht op de feiten zit als Tucker.❗️

  De Amerikaanse bevolking MOET onder controle komen ; en als dekmantel zal Europa, en waarschijnlijk alle landen die min of meer “ onder de paraplu “ van Amerika mee liften ( de NAVO en landen die financieel afhankelijk zijn van Amerika) hierin MEELIFTEN❗️
  Gaat de “controle” niet “ goedschiks” dan kwaadschiks!❗️
  En de “ elite “ een mooi woord voor een stelletje BANDIETEN daar in Amerika , zullen alles in het werk stellen om te bereiken dat Trump niet weer aan de macht zal komen. Zelfs met geweld en ZIEKTEN zullen ze strijden❗️
  Maar ook oorlog zullen ze niet ontzien….
  Dat HUN “GROTE LEIDER” de “wereldregering” gaat vormen. Staat als een paal boven water❗️
  ( behalve de BRICS landen! )
  Dit is Profetisch!!!

  • Tucker heeft het over een hoger niveau. Het niveau achter de materiële werkelijkheid dat de mensen beïnvloed. Overheden en machten in de geestelijke wereld. En ze worden nog steeds verhinderd vrij hun gang te gaan.

   Laat niemand u misleiden, op welke wijze ook, want eerst moet de afval komen en de mens der wetteloosheid zich openbaren, de zoon des verderfs, … Want het geheimenis der wetteloosheid is reeds in werking; (wacht) slechts totdat hij, die op het ogenblik nog weerhoudt, verwijderd is.
   2 Tessalonicenzen 2:3‭, ‬7 NBG51

   Trump gaat niemand redden. Of RFK Jr. Of welke kandidaat dan ook. De werkelijke macht ligt op een ander vlak, onder, boven, verweven met de mensen. Het ligt er aan in welke geest ze handelen, demonisch of Heilig.

   Als je het boek, roman, van Frank Peretti, “De duisternis aanwezig” leest begrijp je precies hoe het werkt. Er zijn maar een paar juiste mensen nodig om een hele duistere horde tegen te houden en hun plannen te verijdelen.

 3. Dit Max Igan filmpje dat door een andere Reaguurder een paar dagen geleden was geplaatst, is een schrikbarende aaneenrijging van de constante horror die overal plaatsvindt. De beelden die hij hier gebruikt spreken boekdelen. Rond 44:13 spreekt ook hij van een spirituele strijd. Ga maar kijken, er staat echt heel veel in…

  https://www.bitchute.com/video/mSCM7wltue6w/

  • Hij heeft vaak goede video’s, niet dat ik met alles wat hij zegt in zijn video’s het eens ben oid, maar veel goede inzichten en video’s van anderen (delen) erbij, ik volg hem ook, veel nieuws wat ik bv anders niet zie (ik kijk verder geen MSM oid) ik mag zijn styling wel.

 4. “Dit is een spirituele strijd”: Tucker Carlson waarschuwt voor de “anti-menselijke” Nieuwe Wereldorde”

  Tucker zei eens: waneer je een sociaal democraat/liberaal krast dan zie je het fascisme verschijnen.

 5. Dat zei ik al aan het begin van de nep corona crisis, met die, grotendeels, afgedwongen prikken.
  Dit is de laatste geestelijke strijd tussen goed en kwaad.
  Bid tot God en Hij vergeeft je zonden.
  Dat doet Hij bij mij, weer elke dag opnieuw.
  Prijs Hem, voor eeuwig, Hij is het waard.

  • Wat schieten wij hier mee op met al die god praatjes van jou.
   Doe dat lekker in een kerk of zo.
   Of bespreek het met je geloof vriendjes, kan je er de hele zondag gezellig over kletsen.

   • Het is een geestelijke strijd. Geloven doe je niet in de kerk maar met je gehele ziel en zaligheid – met alles wat in je is. God is heel wat groter dan de kerk. In Hem leven wij, bewegen wij ons en zijn wij. Eens zal ieder mens oog in oog staan met zijn Schepper. Alle ogen zullen Hem zien, ook zij die Hem doorstoken hebben.

    • @Peter .
     Daar God we weer (sarcastisch) bedoeld.!
     Fijn voor je gap .
     Ga met Marcel in polonaise 😑
     Wat heeft jullie gemekker nu met het topic te maken ?

     • Dat vraag ik mij elke keer opnieuw af.
      Wat heeft al dat god of bijbel gewauwel nou met het hele artikel te maken. En WAAROM.
      En zo nemen ze langzaam de boel over door telkens weer dit soort onzin er tussendoor te plakken.
      En dat zijn er vrij veel op deze site.
      Zoek lekker een bijbel forum op zou ik denken, dan kan je de hele dag over god en de bijbel kletsen met gelijkgestemden.

  • Beste Marcel. Waar ben je nou mee bezig? Mensen tegen de haren in strijken. Helpt dat?

   De meeste reaguurders hier zijn dood en blind als een pier. Ze hebben geen idee waar het over gaat. Ze lullen maar wat om slim over te komen. Net zoals Nicodemus, de leider (Nicos) van het volk (demos).

   Mensen die alleen een keer uit de baarmoeder met vruchtwater geboren zijn zien alleen het materiële. Wat Tucker Carlson hier zegt, dat het een geestelijke strijd is, is taal die ze aanhoren en oor in, oor uit gaat zonder tussendoor iets in gang te zetten. Ontastbaar voor de grijze massa.

   Dit heeft niks met vergeving te maken. Vergeving is wat je in kleine dosis bij de katholieke kerk kunt kopen. Als je maar braaf bent. En dan nog… Waarom zou God jou vergeven en een ander niet? Iedereen heeft een rothekel aan schijnheiligheid. En God helemaal. Waarom zou God jou vergeven als jij niet verandert?

   Waarom zou God iets voor jou doen als jij niet van plan bent om je denken om te keren, een ander mens te worden, te erkennen dat je het niet zelf kunt. Dan kom je bij het kruispunt. Durf jij te accepteren dat iemand anders het voor je oplost?

   “Let goed op, dit is een belangrijke waarheid: ik zeg u, behalve wanneer een mens opnieuw geboren wordt, kan hij het koninkrijk van God niet onderscheiden”
   Het overduidelijk bewijs is zichtbaar in de reakties hier. Uitzonderingen daargelaten.

   Wat mij vrij duidelijk lijkt is dat er geen geestelijke strijd kan zijn zonder geesten. En scheiding van geesten. En zonder onderscheiding van geesten is het een tamelijk zinloze exercitie. Ik vraag me af waarom ze het artikel überhaupt lezen. Laat staan reageren.

 6. Inderdaad opmerkelijk, die Tucker lijkt wel alsof hij zich bevrijd heeft van een enorme last en zegt alles wat hij vind of denkt, David Icke heeft dat ook vind ik, allebei deze mannen durven af te wijken van de grote corrupte media, nee ik ben het zeker niet eens met alles wat zij beide zeggen, moedig vind ik hen allebei zeker en eigenzinnig.

  • Ik weet niet wat ik daar van moet vinden. Beetje obscuur, misschien wel gewoon gefabriceerd die “screenshots”. Tucker verdiende veel geld, maar ’n half miljard is wel heel erg veel.

 7. Why is it nobody mentions the elephant in the room?
  Is the power of the lying globalists more powerful than the truth-tellers?
  Maybe familiarise yourself and read the current article by:
  >>>Pepe Escobar<<<
  https://www.unz.com/pescobar/europa-a-girl-from-west-asia-raped-again-by-an-american-bull/
  The pity that is already established is that the Serial Rape of Europa by the Zionist – American bull has totally broken it – physically, economically, culturally, and psychologically.

 8. Beste mensen, er is een geestelijke strijd gaande tussen goed en kwaad oftewel licht VS duisternis of je nu gelovig bent of niet. Aanrader ! om YouTube kanalen te bekijken van brother Nathaniel hij geeft hele interessante info wat betreft geloof en politiek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in