Terwijl de aandacht nu stevig verschuift naar de schandalige uitrol van het Covid-19 vaccin (en de censuurcampagne van bovenaf), is Albert Bourla, CEO van Pfizer, grotendeels afgeschermd van kritiek door de gevestigde media. Tot op heden, schrijft Tyler Durden.

De Canadese krant Rebel News ontmoette Bourla deze week in de straten van Davos, waar ze hem een lijst met ongemakkelijke vragen voorlegden.

Zoals Rebel CEO Ezra Lavant schrijft:

Weet je, er zijn honderden “geaccrediteerde” journalisten hier op het World Economic Forum – de grootste namen in het nieuws, van CNN tot de New York Times. Maar u moet begrijpen: ze zijn hier allemaal als WEF-leden, niet om het WEF ter verantwoording te roepen. Ze zitten in het team van Pfizer. Ze zouden Pfizer nooit een moeilijke vraag stellen.

Ik denk echt dat hun CEO niet wist wat hem vandaag overkwam.

Kijk:

Hier is een volledige lijst van gestelde vragen via Rebel News:

• Wanneer wist u dat de vaccins de overdracht niet stopten?

• Hoe lang wist u dat zonder het publiekelijk te zeggen?

• Waarom hield u het geheim dat uw vaccin de overdracht niet stopte?

• U zei dat het 100% effectief was, toen 90% en 80%, toen 70% – maar nu weten we dat vaccins de overdracht niet stoppen. Waarom hield u dat geheim?

• Is het tijd om uw excuses aan te bieden aan de wereld? Om geld terug te geven aan de landen die allemaal geld hebben gestoken in een vaccin dat niet werkt?

• Schaamt u zich voor wat u de afgelopen jaren heeft gedaan?

  Is de Grote Reset aan het mislukken? Wanneer Grote Narratieven uiteenvallen

• Bent u trots op wat u de afgelopen jaren heeft gedaan?

• U hebt miljoenen verdiend over de ruggen van het levensonderhoud van mensen, hoe voelt het om als miljonair over straat te lopen over de ruggen van de gewone man thuis in Australië, in Engeland en Canada?

• Waar denkt u aan op uw jacht? Waar denkt u aan in uw privéjet?

• Maakt u zich zorgen over productaansprakelijkheid?

• Maakt u zich zorgen over myocarditis?

• Hoe zit het met de plotselinge sterfgevallen?

• Wat hebt u te zeggen over jonge mannen die elke dag sterven aan een hartaanval?

• Waarom beantwoordt u deze fundamentele vragen niet? Geen excuses?

• Vindt u dat u strafrechtelijk vervolgd moet worden voor het gedrag waaraan u hebt meegewerkt?

• Hoeveel geld heeft u persoonlijk verdiend aan het vaccin?

• Hoeveel boosters denkt u nodig te hebben om tevreden te zijn met uw inkomsten?

• Wie heeft u hier in het geheim ontmoet?

• Wilt u bekendmaken wie u heeft ontmoet?

• Aan wie heeft u commissie betaald?

• In het verleden heeft Pfizer 2,3 miljard dollar aan boetes betaald voor misleidende marketing. Heeft u zich weer met datzelfde gedrag ingelaten?

• Wordt u onderzocht, zoals eerder, voor misleidende marketing?

• Als elk ander product ter wereld niet werkt zoals beloofd, krijgt u uw geld terug. Moet u landen die miljarden betalen voor uw ineffectieve vaccin niet terugbetalen?

• Bent u alleen gewend om met sympathieke media te spreken, weet u daarom niet hoe u vragen moet beantwoorden?

En natuurlijk heeft Bourla er geen enkele beantwoord.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Great Reset: kleine huisjes gepromoot als oplossing voor de klimaatveranderingVolg Frontnieuws op Telegram

  Ontworpen vernietiging van Amerika en Europa. "Naties van schapen geregeerd door wolven"

Lees meer over:

Vorig artikelOh, kom op!!!
Volgend artikelWEF-chauffeur geeft toe dat VIP-elites weigeren in elektrische auto’s te rijden en brandstof-auto’s eisen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Het net sluit zich om de vaccinepushers en hun verdienmodel. Ook de hoofden van de regeringen zullen rollen, kijk maar naar de vlucht van de PM van Australië zij hoopt hiermee haar vege lijf te redden! Het wordt tijd dat de domme massa ontwaakt en wraak neemt op degene die deze verschrikking hebben veroorzaakt en georkestreerd. Maar het zijn wij de Wappies (snappies) die het voortouw nemen en blijven doorgaan net zolang totdat de schuldigen zijn gestraft. Wie in maart 2023 nog op een kartelpartij stemt, zoals de VVD,CDA,D66, of een daaraan gerelateerde partij, zoals de PVDA, VOLT en Groen Links, dan vernietig je niet alleen de toekomst van jezelf, maar ook die van onze kinderen en kleinkinderen!! Stem op die partijen die er nog voor de burgers zijn, PVV, FvD, BBB, BVNL, JA21 en geef iedereen een goede toekomst zonder dwang en fascisme en met vrijheid voor iedereen!!

  • Ja 21 is ook controled oppossition helaas.😏
   Stemde tegen in motie pepijn van houwelingen met de vraag of partijen hun handen af wilde trekken van het WEF JA21 stemde tegen.

  • En kijk ook eens naar die perverse sommen geld die van hand wisselen tussen slechts een paar partijen!!! Genoeg voor iedereen om rustig te kunnen leven. Waar komt al dat geld vandaan en wie hebben er zeggenschap over? Kijk naar de enorme bedragen waar bijvoorbeeld een Trutsula van de Lijken unilaterale besluiten over neemt!!!!

 2. Kijk goed, corrupte schandknaapjes van de nederlandse “media”, zo bedrijf je echte journalistiek.
  Bourla is fouter dan fout, maar die smerige EU dictator Von der Leichen is nog meer fouter dan fout, die had de Europese bevolking moeten beschermen tegen dit soort schorum. Dat ze dit nagelaten heeft laat zien aan welke kant ze staat: de verkeerde.
  Ze is niet gekozen door de bevolking, ze legt geen enkele verantwoording af, ze heeft schijt aan de oproep haar sms’jes te openbaren.
  En het merendeel van de hersenloze zombies vinden dat allemaal geen enkel probleem.

 3. Hij had toch gewoon kunnen zeggen : ” I have no active memory of that.”
  Ik bedoel, nou ja, hier in Nederland kom je er altijd mee weg; Toch?!! 😉

  • Ik wil hier nog maal duidelijk maken Rutte en de media en zeker de NOS die met middelen van ons belasting geld in leven worden gehouden de grootste leugenaren nu al van deze eeuw zijn en wij zijn er nog niet van af want juist het volk houd dat in stand, leugens zijn voor ons volk uit gezonderd de wappies een gerust stelling.
   Ik zie ze nog in de rij staan bij de GGD tenten met de mouw op gestroopt en dat maakte mij wel wat onzeker had ik het wel bij het goede einde stelde ik mij de vraag en waarom zien wij elke week Rutte en De Jonge op dinsdag op TV en zij vertelde steeds de afschuwelijkste verhalen maar oplossingen waren alleen tegen het gewone volk gericht en zij leefde verder als god in Frankrijk en net op tijd ben ik wakker geschoten er klop iets niet en op vragen werden geen antwoordt gegeven door deze twee idioten, toen zijn ze over gegaan op liegen bedriegen en om gekochte figuren de zaak verder de leugens moesten bevestigen maar het ergste was je mocht geen andere mening hebben anders werd je verwijderd van Twitter of Facebook want zij vulde net zo als de GGD artsen zorg tehuizen hun zakken met geld van het WEF.

 4. Waarom hebben ze die hufter niet gelijk beide benen gebroken. Blijkbaar zijn er nog niet genoeg jonge mensen gestorven of het moet eerst bij hun eigen kind gebeuren voordat ze in actie komen. Waar wachten die gasten op dat er rechtvaardige rechtspraak zal komen? Alsjeblieft zeg

 5. Die Nieuw Zeelandse WEF-snol is alvast ingestort. Die Canadese drol op poten is door zijn broertje als een gechanteerde zwakkeling weggezet. Miljoenen op de been in Frankrijk. In Peru en Brazilië is de pleuris uitgebroken. Hier gaat alleen een enkele lulhannes nog een booster halen.

  De weerstand wordt groter……mede door die schofterige Oorlogshitser uit Amerika, die voor de wapenindustrie daar is wat Bourla is voor Pfizer. Miljarden over de balk richting een van de meest corrupte landen ter wereld, terwijl een derde van de bevolking in de financiële problemen zit.

  Wie neemt dat nou nog serieus?

  Het enige wat je nog serieus moet nemen is dat zootje meesmuilende gladjanussen van deze regering…….en wel van achteren…. met een bezemsteel uit hun favoriete Night of Joy-kroeg op het eiland van Epstein.

  Smerig…..oud ……knoestig……en vol splinters.

  Geef dat meesmuilende WEF-tuig, dat schoftentuig uit die Bilderberg-ploeg, en de rest van die hele parasiterende hoerenkast op die manier alle pijn terug die ze hebben uitgedeeld.

  Dat was toch zo’n leuk spelletje?

  Verdomd……ik hoop dat dit gelezen wordt…!!!
  Die factcheckers komen ook aan de beurt.

  Grijns.

 6. Ze interviewen gewoon een massamoordenaar en het bizarre is, is dat hij niet in ketens wordt afgevoerd voor misdaden tegen de menselijkheid.

  • Wij de mensen die het onrecht wat ons is en nog wordt aan gedaan lopen nog steeds vrij rond en een demonstrant die met afstand voor de deur stond van een leugenaar werd op gepakt en voor zes maanden weder om van zijn leven beroofd en opgesloten, en het was duidelijk onze vrijheid van meningsuiting en recht op demonstreren was in een klap weg maar niemand wilde het zien uit gezonderd Willen Engel maar hij werd ook uit de samenleving getrokken want dat konden de schaapjes en het heel misdadig kabinet er niet bij hebben, WAT BEN IK BLIJ DAT IK EEN MENS BEN GEBLEVEN EN NIET EEN LAND VERRADER ZOALS DE SCAAPJES DIE HUN EIGEN VLEES EN BLOED LATEN GAAN VERMOORDEN MET EEN GIFTSPUIT BIJ DE GGD.
   SCHANDE SCHANDE SCHANDE

 7. Nehemia,
  Verdomd… zo machteloos zijn we nou al met zijn allen. Dankzij de rechtbanken die opdracht moeten geven om deze misdadiger af te voeren. Waar is het menselijk recht? Waar gaat dit heen…

  • Ik denk dat we normaal gesproken allemaal wel instinctief aanvoelen wat recht en onrecht is. Zoiets van waar u niet van wilt wat u geschiedt doe dat ook een ander niet. Daar is geen rechtbank voor nodig. Het is alleen de vraag in hoeverre een deel van ons dát is kwijtgeraakt. Ik meen dat Aldous Huxksley het toen eens zei; Als tirannie wet wordt, wordt verzet een plicht.

  • Rechters en OM en eerste kamer en kabinet Rutte zijn criminelen die al lang achter slot en grendel hadden moeten zitten, maar ik vrees dat wij het heft in eigen handen moeten gaan nemen anders komen wij nooit van dat tuig af.

  • Dat ben ik eens, wij moeten starten op drie plaatsen tegelijk , Brussel ,Den Haag en de studio in Hilversum en dan verder optrekken gezamenlijk.

 8. Beste Mensen

  Het is altijd zo geweest
  Alleen de Domme Massa werd in het begin bij mondjesmaat beet genomen
  Nu gebeurt dat bij Trossen en Bossen
  Zoals TandArtsen bezoeken
  Vroeger niet nodig
  Alleen als er kies pijn of iets van dien aard voordeed
  Nu krijgt elk kind bij wijze van bij het krijgen van de eerste melktanden al een beugel aangemeten gedwongen om het half jaar een tanden controle
  Waarvoor ???
  Nergens voor nodig ?!!!
  In het schip van de Farmatie Cosmetic
  Zo zijn er alleen maar listen om te handelen op allerlei manieren over Lichaam en Lijken op alle fronten
  En de Domme Massa gaat gewoon mee
  Ziekenhuizen zijn Satans huizen gerund door Zijn kinderen genaamd God Duivel
  God Duivel is niks anders dan de Tong
  Te weten :
  Het gespleten tong
  Zoete helft
  Zure Helft
  Linksom of Rechtsom men zit in dezelfde boot
  Genaaid word men van alle kanten
  God Zoet
  Duivel Zuur
  Naaien doen ze allebei
  Bloeden doet men altijd
  Met Zoete praatjes laat men zich makkelijker naaien
  Dan met Zure Praatjes
  Dat is God en dat is Duivel
  Begrijpt U het een kleinbeetje
  De Corona Bijbel
  Zo waren de vroegere Bijbels vlak voor tot een tijdje na oprichten van die Bijbels
  Precies als Nu het geval is
  En het is als een puzzle pasklaar inelkaar gezet
  Probeer het in te zien te begrijpen tenminste

  Dank U

  • Geloof je dat? Over zijn neef: “had a serious case of myocarditis” – a serious “case”??? je hebt het of je hebt het niet. Je kan nooit een “geval” van myocarditis hebben, zoals je een “serious case of the flu” kan hebben. Ik geloof er geen moer van. Hij doet alsof, om zieltjes te winnen. De man is een grote leugenaar net zoals de rest van die psychopaten kliek. Musk met zijn starlink rotzooi.

 9. Geweldig wat deze twee verslaggevers doen , Bravo en met volle moed .
  En die LUL van Bourla dat stuk vuil heeft geen enkel antwoord er op hij loopt gewoon als een schaap ,Hij staat mooi te kak en zo hoort het .
  Nu nog dat stuk vreten van Puntneus , bedrieger , lieger strontkop Rutte.
  Hang dat tuig, Zij zijn die al die vaccin doden op hun geweten hebben.
  Trubinalen voor dat dat TUIG.
  Stuk voor stuk ook de doktoren die hier aan mee hebben gewerkt , ze verkochten de mensen hun ziel voor een paar knaken.

  • Allemaal te duur meteen afschieten dat moet je met wilde beesten doen ook in de natuur worden ze voor veel minder afgeschoten.
   maar de huidige zwijnen in Den Haag en Brussel hebben nog niet genoeg en die zwijnen zullen ook nooit genoeg krijgen vrees ik.

 10. Wat een kansloze vragen! Ze wisten vanaf begin wat ze deden! Ze wisten ook de gevolgen en dat het de mens zou gaan doden , want dat was het plan !! Echt super beschamend dat men alsnog met een vragenlijst op de proppen komt om stelselmatig baar de bekende weg te vragen, eenzijdig dus! Dat heeft weinig met “hoernalistiek” te maken

  • Op 27.05 van dit jaar hoopt deze Rockefeller-protegé & degene die Klaus Schwabber op het schild heeft gehesen zijn 100ste verjaardag te bereiken. Deze in-en-in slechte hufter is de architect van de staatsgreep in Chili op 11.09.1973.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in