Josh Yoder van US Freedom Flyers krijgt telefoontjes van rijke zakenlieden en bedrijfsleiders die door een ongevaccineerde bemanning willen worden gevlogen. Voormalig Jetstar-piloot Alan Dana onthulde dit in een interview met Maria Zeee, bericht Uncutnews.ch.

Deze mensen hebben de luxe om te kunnen kiezen wie hun vliegtuig bestuurt, zei Dana, die erop wees dat er nog steeds veel piloten zijn die niet gevaccineerd zijn. Deze rijke zakenlieden willen alleen door een ongevaccineerde bemanning in hun privéjet worden rondgevlogen, benadrukte Dana.

Passagiers die een ticket kopen en met een gewone luchtvaartmaatschappij vliegen hebben die luxe niet, zei de piloot.

Het is daarom waarschijnlijk dat veel deelnemers aan het WEF door een ongevaccineerde piloot naar Davos zullen worden gevlogen.

In november en december vorig jaar was er een aantal onverklaarde sterfgevallen in de luchtvaart.

Twee piloten, een steward, twee stewardessen en een copiloot kwamen om het leven. De groep Airliners for Humanity, waarvan het Aviation Collective lid is, vindt dat deze incidenten grondig moeten worden onderzocht.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Proberen meer dan 100 dode Amerikaanse piloten ons een boodschap te sturen over de veiligheid van vaccins?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  De waarheid achter "Turbokanker" (Video's)
Vorig artikelKijk eens aan…
Volgend artikelOverwinning in Soledar laat zien hoe Rusland het conflict militair beheerst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. de grote vraag is: hebben heel veel van de plotseling overleden mensen de prik gehad?
  deze vraag mag je niet stellen, en dus weet je het antwoord al

 2. Nu maar hopen dat de o0ngevaccineerde piloten geen vluchten uitvoeren voor de Elite. dat zou een mooi gebaar zijn.Laat ze maar gaan lopen.

 3. Wel lachen. “Wij” niet-gevaccineerden met Covid MRNA worden vanzelf bijzonder.

  Vorig jaar heb ik 1 liter van bloed voor 3000 euro aangeboden. Prijzen stijgen inmiddels…..ha ha ha. Ik heb helaas de verkeerde bloedgroep, ik meen AB.

 4. Wat bijzonder dat er niet meer reacties komen, terwijl het bezoekersaantal vandaag enorm is toegenomen. Of is er een time out bij de redactie? 😉

 5. Ja eng logisch, die weffers lopen namelijk ook zo door bij grenzen als echte goddelijke globalisten, geen controle niks…Ze wanen zich al goden met speciale pasjes.

 6. Het enige wat telt is!
  bescherm uw kinderen en uw eigendommen tegen eenders wie en welke onlangs uitgevonden maatregel of nieuwe wetten!
  vertrouw niemand (follow the money), geen politieker, rechter en de mediakanalen die door deze grootkapitaal verdieners worden betaald.
  het is oorlog tegen de gewone burgers en hun bezittingen en spaargelden!
  in een echte oorlog ben je ook alles kwijt, zeker als je aan het front zit terwijl je vrouw en kinderen en je eigendommen in de steek laat, en de staat alle voertuigen en eigendommen kan opeisen .

 7. ??? Ongevaccineerde piloten???
  Zijn die er nog???
  Alle maatschappijen waren verplicht hun piloten in te enten.
  Veiligheid, bescherm uzelf en de ander, weet ge nog?

 8. Clif High, die door de bank genomen goed geïnformeerd is, zei dat de helft v/d genodigden voor voor het bijwonen van Davos de uitnodiging had afgeslagen… Kennelijk niet meer helemaal “bon ton” om je daar te vertonen…
  En dat is goed nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in