Achtergrond: Freepik; Schwab: Beto Barata/PR/Michel Temer, Wikimedia Commons, CC BY 2.0; Paddestoelen: ARP, Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0; Collage: Wochenblick

Wat op het eerste gezicht grappig klinkt, kan voor ons behoorlijk gevaarlijk worden: in het “Davos Medical Psychedelic House” brabbelden de globalistische wereldleiders over het behandelen van burgers met psychedelische drugs. Het is niet bekend of deze gesprekken voortkwamen uit drugsgebruik door politici en ‘stakeholders’ – samen met ‘sjamanen’ – als het ware ‘in een zelfexperiment’. Het is in ieder geval onwaarschijnlijk dat ze ons bewustzijn willen verruimen, gezien de censuur-inspanningen die voor hen kenmerkend zijn en die constant worden geëist. Critici vrezen dat sommige ‘stakeholders’, zoals de denktank van Schwab haar lobbyisten noemt, enerzijds het op big business hebben gemunt, maar anderzijds ook naar de controleerbaarheid van de mensen, bericht Wochenblick.at.

Psychedelisch begeleidingsprogramma met “sjamanen” op de bijeenkomst in Davos

In Davos vonden bijna 40 evenementen plaats in het kader van de semi-officiële samenwerking. Het optreden van mensen die zichzelf als “sjamanen” zien, klinkt bijzonder bizar – maar is misschien nog wel het meest onschuldige item van het programma. Men zou dit immers nog kunnen verklaren met de herontdekking van de voorchristelijke cultuur. Maar van onderzoekers tot oprichters tot investeerders, illustere persoonlijkheden waren aanwezig. Dat is niet verwonderlijk: want in landen waar psychoactieve stoffen legaal zijn, is de laatste jaren een bloeiende marktsector ontstaan.

“Meth” tegen alcoholisme?

De opvatting dat stoffen die nu nog vaak als illegale drugs worden beschouwd therapeutische effecten zouden kunnen hebben tegen veel voorkomende ziekten, is bepaald niet nieuw. Maar het is pas de laatste jaren dat dit meer en meer onder de aandacht van het publiek is gekomen. Het idee heeft alternatieve start-ups allang verlaten. Verslaving verschuift naar “wetenschap”: zo gebruikt de Australische staat officieel geld van de belastingbetaler om te onderzoeken of synthetisch geproduceerde methamfetamines (!) van farmaceutische bedrijven gebruikt kunnen worden tegen alcoholisme. Tegen de achtergrond van de op handen zijnde legalisering van cannabis tekent zich hoe dan ook een enorm economisch potentieel af.

  Vertrouw op uzelf: De voorbereidingsacties die u nu onderneemt, zullen u redden van de gruwelijke ineenstorting die er aan zit te komen

Enorm marktpotentieel voor globalistische bedrijven

De globalisten willen nu als voorzorgsmaatregel “erop zitten”. Alleen al de cannabismarkt, die reeds door grote bedrijven wordt gedomineerd, zal naar verwachting de komende vijf jaar nog verder groeien. De wereldmarkt zou dan tot 100 miljard US dollar waard kunnen zijn. Reeds eerder is al bericht over de steun van het Amazone-concern voor wereldwijde legalisatie. Waarschijnlijk niet zonder eigenbelang: CEO Jeff Bezos bezit vier keer de oppervlakte van Wenen als landbouwgrond. Zijn bedrijf zou er op uit kunnen zijn een gouden ei te verdienen. Cannabis heeft immers allang de algemene bevolking bereikt. Veel consumenten vrezen dat de elites in de eerste plaats uit zijn op een monopolisering van de cannabisplanten en dat de liberalisering uiteindelijk een hoax is.

Vooral uit Amerika weten wij ten laatste sinds de opkomst van de maffia als gevolg van het alcoholverbod in het interbellum: wie de productiemiddelen heeft voor het “opium voor het volk”, heeft ook de consumptiegewoonten van de arbeiders, die deze wereldleiders opvatten als “menselijk kapitaal”. Een paar decennia nadat mensen met tabaksgewoonten door tandartsen naar bepaalde merken sigaretten werden gelokt, is te voorzien dat de PR-stunt in het drugs-“paradijs” van de toekomst nog vele malen herhaald zal worden.

Pathologisering en “vervolgbehandeling” van critici?

Naast de economische winst voor de globalistische vrienden, biedt dit ook een hefboomwerking voor psychospelletjes. Sommige onderzoekers vermoeden dat psilocybine, dat in sommige psychoactieve paddenstoelen zit, een antidepressief effect heeft.

Binnenkort zou er dus een Schwab-specie om de hoek kunnen komen met een “wondermiddel” tegen ernstige lockdown-gevolgen en dat massaal aan onze kinderen toedienen. Want diezelfde stof is een voorloper van de hallucinogene alkaloïde psilocine, die het menselijk lichaam ervan maakt.

  Het Wereld Economisch Forum bekent zijn criminele plan om de wereldbevolking te ruïneren door de Great Reset

Met andere woorden: in voldoende hoeveelheden volgen er hallucinaties. De mensen krijgen de stof soms toegediend om de psychiatrische gevolgen van de waanzin van de globalisten tegen te gaan, zodat zij, wanneer zij gedrogeerd zijn, er zo weinig mogelijk van merken. Als zij echter kritiek hebben op plannen van de wereldleiders, kunnen zij zich weer beroepen op de grote mate van afwijzing van de stoffen als “drugs” onder het volk. Het zou gemakkelijk zijn om kritische waarnemingen te pathologiseren als “waanideeën”. De mogelijkheden variëren van mensen uit het discours duwen tot het voorschrijven van opioïden als vervolg-psychotrope medicatie, die dan daadwerkelijk verslavingspotentieel kunnen ontwikkelen. Psychotrope geneesmiddelen zijn al een miljardenbusiness voor wereldwijde farmaceutische bedrijven, waaronder Pfizer.

Lockdown epidemie van (legale) drugsdoden in de VS

Maar dat is nog niet alles: in het kielzog van de dictatuur van Corona was er zowel een sterke toename van psychiatrische ziekten als een enorme toename van het drugsgebruik. En op veel plaatsen in de VS stierven meer mensen aan overdoses tijdens de lockdowns dan aan Corona zelf. Zo is er in VS en grote drugscrisis die vooral veroorzaakt wordt door gelegaliseerde opioïden – door artsen voorgeschreven medicijnen die op heroïne lijken.

De hele bevolking high laten worden: ook op gezonde mensen toepssen?

Maar het is niet alleen de Davos-kliek die in drugs een grote kans ziet. In het algemeen wordt hun mensveranderende effect ook steeds boeiender in de globalistische beleggerssector. Zo heeft de baas van oud-bondskanselier Sebastian Kurz, Peter Thiel, ooit 250 miljoen dollar geïnvesteerd in het bedrijf “Atai Life Sciences”, dat juist onderzoek doet naar de psychofarmaceutische effecten van psychedelische drugs als mogelijke geneesmiddelen. En het potentieel overtreft duidelijk de officieel zieken. Zo wordt in een artikel waarin het werk en het marktpotentieel worden besproken, ook gezinspeeld op preventief gebruik.

  Merkwaardig en plotseling gebrek aan diversiteit in nieuwe wervingsadvertentie Amerikaans leger

“Psychedelische therapie werd voor het eerst beschreven in een wetenschappelijk artikel aan het eind van de jaren vijftig. Psychedelische therapie brengt blijvende voordelen, zowel bij gezonde mensen als bij zieke,” schreef de blog CMC-Markets vorig jaar. Met de juiste propagandamachine zouden mensen het als “profylacticum” voorgeschreven kunnen krijgen. De droom van de wereldleiders is dus waarschijnlijk een wereldbevolking die verzwakt door Corona-injecties met bijwerkingen en verward door drugs, op de bank zit en hun doen en laten niet in twijfel trekt. Aldous Huxley’s boek “Brave New World” was zeker niet bedoeld als een handleiding…

Kurz baas Thiel investeert trouwens niet alleen in psychedelische drugs, maar ook in initiatieven die naar het eeuwige leven streven.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

MK-Ultra: Gedragsverandering door drugs en martelingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne-berichten – De leugens van het Westen worden steeds brutaler
Volgend artikelJoe Biden: Oekraïne moet misschien land aan Rusland afstaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Frontniews hou eens op met dit gezeur ,als je echt nieuws wil dan spoor je die idioten op of geef mij de addressen dan gaan we aan de slag .
  Anders doe er zelf iets aan

 2. De parasieten verzinnen van alles. Maar het gaat ze om geld zuigen. Een versuft volk dat geen nuttig werk kan verrichten door verslaving is waardeloos. En zelfs die paar menselijke restantjes die nog intelligent werk mogen verrichten zullen ook snel verslaafd zijn. Coke is al de populairste onder de goede inkomens. En de effecten van de opium war zijn bekend.

  Mijn vraag is hoe kunnen de parasieten nog geld blijven zuigen als het grotendeel der mensen versuft en slap gras harkt? Ik ben er nog steeds niet achter wat het hele gebeuren voor nut heeft als je de meeste mensen uitschakelt. Waar haal je je poen vandaan? En je macht? En je kicks?

  Leuk artikel weer van FN, trouwens.

 3. Junk DNA Ritual at Queen’s Jubilee : Mark of Cain

  https://youtu.be/zoKkNVbmzEI

  The Masonic Secret is een “zonen van god met dochters van mannen” triple helix DNA-upgrade!
  Symbolische voorstellingen van de triplexstructuur voor DNA kunnen soms verschijnen uit onwetendheid over de betekenis erachter, maar een symbool is niettemin een symbool. Moeten we ons zorgen maken over symbolen en in staat zijn te begrijpen wat ze vertegenwoordigen? JA! Demonen worden bekrachtigd door afbeeldingen, standbeelden en symbolen. We weten nu zeker dat de beoefenaars van het occulte, geheime genootschappen en de rooms-katholieke kerk door hen geobsedeerd zijn.

  Mattheüs 10:16: “Zie, ik zend u uit als schapen te midden van wolven; wees dus sluw als slangen en onschuldig als duiven.”

  2 Korintiërs 2:11: “… zodat Satan geen voordeel van ons zou trekken, want we zijn niet onwetend over zijn plannen.”

  Het DNA-upgradeschema, dat een sleutelelement is van het plan van de draak, het grote geheim dat aan alle andere ten grondslag ligt. Het uiteindelijke doel is nooit bedoeld om duidelijk te worden onthuld, maar geopenbaard op de manier van het occulte, wat ‘verborgen’ betekent.

  “Het psychologische mechanisme dat energie transformeert is het symbool.” (Carl Jung)

  “Een spreuk uitspreken is energie projecteren via een symbool.” (Starhawk – van “The Spiral Dance” (populaire handleiding voor hekserij))

  Hmmm. De “spiraal” dans. Hemelvaart door een DNA-upgrade?

  Maakt het echt uit of de transformatie van de mens zal plaatsvinden door zijn DNA te veranderen van een dubbele naar een driedubbele helix? Het maakt het verschil tussen de waarheid en de dwaling, wat alles en nog wat is. Als de Heer onze Vader iets openbaart, is dat voor ons bestwil. Sommigen van ons moeten deze waarheid weten! Als we van plan zijn om waardig bevonden te worden bij de komst van de Bruidegom, kunnen we niet nonchalant zijn over het onderscheiden van zaken, zelfs niet die lang gehuld in bedrog. Onderscheidingsvermogen is vereist! (2 Thessalonicenzen 2:7-12)

  In de vrijmetselarij vertegenwoordigt hun kompas het hemelse mannelijke en het vierkant het aardse vrouwelijke. De driehoek (pijl A naar boven wijzend) & de driehoek (pijl V naar beneden wijzend) Het kompas is de Zon en Bruidegom (A) en het vierkant is de maan en Bruid (V). 2 wordt 1 (getoond in het hexagramzegel van Salomo).
  Tijdens het verlenen van de eerste, tweede en derde graad worden het kompas en het vierkant op het altaar van de tempel geplaatst op een onderling verbonden manier, die het goddelijke licht voorstelt terwijl het zich verenigt met de kandidaat en hem vervult met toenemende kennis. Tegelijkertijd leidt dit tot zijn “wedergeboorte” als zijn herrezen “nakomeling”. standbeelden in de Joodse Tempel vertegenwoordigden Gods “verbondenheid” met de ziel, en zijn “vergoddelijking” van de ontvanger.”

  Wat ze niet duidelijk maken, is dat dit NIET het WARE Gods werk is, maar dat van de draak (Satan), en dat het tot de dood leidt, niet tot leven!
  Ze onthullen niet direct dat het uiteindelijk om een DNA-transformatie gaat. Daar zijn andere maçonnieke symbolen voor.
  Er is een Royal Arch-graadritueel dat het triple helix-DNA uitbeeldt. Je kunt meer lezen over wat het ‘Drie keer Drie’-ritueel wordt genoemd en zien wat heksen zullen herkennen als het uitspreken van een spreuk. Dit ritueel vertegenwoordigt de vereniging van de zonen van god en de dochters van mensen, de vermenging van “zichzelf” (zonen van god) met het zaad van mensen. (Boek Genesis). Het zijn eigenaardige ontwerpmodellen een driestrengige DNA-structuur! In de afbeelding zie je de slangen (in de hemel) die het ook modelleren, in de vorm van de bekende triquetra- en fleur-de-lis-symbolen. Dit zijn allemaal symbolen van het DNA-transformatieschema!

  Een belangrijk onderdeel van het ‘drie keer drie’-ritueel is het uitspreken van de verborgen geheime naam van God, terwijl ze fysiek de verbeterde DNA-triplexstructuur modelleren. Heb je de letter “G” opgemerkt in het primaire vrijmetselaarsvierkant en kompassymbool? Het is algemeen bekend dat de “G” de geheime naam van God vertegenwoordigt. (NIET de WARE GOD). De twee symbolen zijn één. De voortplantingsdaad wordt in beide afgebeeld en dit omvat de goddelijke transformatie van de mens naar een triple helix DNA-structuur!

  https://youtu.be/zoKkNVbmzEI

  • Interessant Edwin. Ik heb hier al eens gepost dat het TNO gefundeerd werd door de US Mil om een derde dna sliert te bouwen mbv nanotechnologie. Ik las dit reeds in 2011. Ze zijn er al een tijdje mee bezig dus. Tijd om me er weer in te verdiepen….en ook voor de andere reaguurders en zo…

 4. The Bilderberg Meeting In Your Face Live With World News Report Today June 4th 2022!
  Are we in big trouble. https://youtu.be/_ooXQoouVDk

  There was always a plan and this was the old plan from earth because whe have repeating cycles in behavior and now we break through with 8 billion people.

  Then we come to this one Hal The Divine Plan, The First Temple, Divine DNA and the New Earth https://youtu.be/QL_0n7MFzGc what was in those 2000 years always the meaning for every one but because this energy from the previous cycle it wasn’t possible  till 2019 was: we say goodbye to blaming others, appropriation without any right, law and regulations, imposing perpetrator/victim role on one’s own will and keeping control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing and we end up in the new Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth. such as: Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will experience and brings the whole world in one half in the old energy and the other half in the new energy.

  The Earth is Forcing you to Evolve https://youtu.be/r-SPns0Lx1U is Welcome in the new world is your plan who beliefs in what he is doing without restrictions instead of a few people..

  • Can you be more precise? For instance give some brief summary of this bilderberg conference. And explain the rest of the story – for instance whose ideas are these and how does all the shit tie into this.

 5. Psylocybine , er zijn mensen met clusterhoofdpijn ( waar geen pijnstiller tegen helpt , en wat ver boven de 10 gaat qua de te beschrijven pijn ) die er baat bij hebben , hun zelfs helpt .,,,,,, Maar de farmaceutische industrie , en daarmee ook regeringen , bestempelen dergelijks als illegaal . mensen laten lijden is normaal voor hun , ze genieten ervan . jammer dat zovelen met hun mee willen doen .

 6. Als het WEF ons ‘psychedelica’ gaat voorschrijven dan zullen dit aangepaste synthetische middelen zijn , gecreëerd door de industrie en voorgeschreven door psychiaters om de bevolking te hersenspoelen.
  DMT, Psilocybine, THC en mescaline zijn geschenken van moeder natuur en zijn voor dit doeleinde niet geschikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in