Biden en het westerse mediacomplex beginnen eindelijk openlijk toe te geven dat Rusland de oorlog aan het winnen is. Bedenk eens hoeveel dat bewijst. Het westerse mediacomplex is al maanden bezig met het pushen van onzin pro-Oekraïense oorlogspropaganda. Eindeloos liegen met verhalen over Oekraïense helden die een dappere strijd leveren tegen de Russische strijdkrachten. Geest van Kiev, Slangeneiland, Kraamafdeling, eindeloze berichten dat Oekraïne aan de winnende hand was, eindeloze berichten over Russische militaire incompetentie, eindeloze berichten over Russische militairen die burgers als doelwit kiezen… allemaal leugens.

In werkelijkheid hebben de Russische militairen slechts 10% van hun strijdkrachten geactiveerd om aan deze militaire operatie deel te nemen, zij gebruikten specifieke gevechtsregels om het aantal burgerslachtoffers tot een minimum te beperken, en zij zijn slechts zo ver gegaan als Poetin gezegd had te zullen doen. Meer bepaald om Oekraïne te “denazificeren” en “biologische bedreigingen voor de bevolking van Rusland te elimineren”.

Als u zich allemaal herinnert dat toen dit voor het eerst begon, de westerse media beweerden dat Poetin een gestoorde oorlogsmisdadiger is, die uit is op wereldheerschappij, en die Oekraïne binnentrekt om geen andere reden dan burgers te doden. Oekraïne was zijn eerste doelwit en weldra zou hij ook de rest van Oost-Europa binnentrekken.

Men vergeleek hem wel een miljard keer met Hitler. Om er vervolgens achter te komen dat Oekraïne het enige land ter wereld is dat letterlijk nazistische militaire eenheden heeft. En in plaats van te beseffen wie zij steunden… verdubbelden zij in plaats daarvan hun steun aan de protserige nazi’s die biologische wapens maakten… je kunt het zo gek niet verzinnen.

EU topdiplomaat Josep Borrell klaagt, hij is minder populair dan Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov

Het blijkt dat er letterlijk NIETS van wat de westerse media over Oekraïne gezegd hebben, waar is geweest. Niets.

 • Poetin probeert niet de wereld te veroveren
 • Poetin doodt niet blindelings burgers
 • Oekraïne is de oorlog niet aan het winnen
 • Oekraïne heeft letterlijke nazi’s in hun leger
 • Geest van Kiev was niet echt
 • Slangeneiland was een leugen
 • De Kraamafdeling waren eigenlijk gewoon nazi’s
 • De biolabs bestaan echt

Poetin zei dat het de bedoeling van Rusland was om Oekraïne te denazificeren, de biologische bedreigingen voor zijn burgers weg te nemen, de Donbas en de Krim van de nazi-controle te bevrijden, en een einde te maken aan de voortdurende burgeroorlog sinds 2014. Dat hebben ze gedaan, en zijn ze nog steeds aan het doen.

Dezelfde mensen die gelogen hebben over IEDER DING dat met Oekraïne te maken heeft, willen dat u hen gelooft als ze zeggen dat Rusland liegt over de VS, EU, NAVO en de Biden-clan die het netwerk van biologische wapens in Oekraïne vergemakkelijken…

Dit is het meest explosieve verhaal op de planeet. Vergeet niet wie verkoos het te negeren.

***

RT:

Joe Biden: Oekraïne moet misschien land aan Rusland afstaan

Kiev zal misschien land moeten afstaan aan Rusland om de oorlog in Oekraïne te beëindigen, aldus de Amerikaanse president Joe Biden. Dit was het antwoord van de Amerikaanse president op een vraag van een verslaggever op vrijdag. Hij voegde er echter aan toe: “Het is hun grondgebied. Ik ga hun niet vertellen wat ze moeten doen of wat ze niet moeten doen.”

De MSM leugens van augustus, niet de Idus van maart

De Amerikaanse president Joe Biden ziet het afstaan van Oekraïens grondgebied aan Rusland als een manier om de oorlog in Oekraïne te beëindigen. Oekraïne zal misschien land moeten afstaan aan Rusland als onderdeel van een “regeling via onderhandelingen”, zei hij. Biden zei dit op vrijdag in antwoord op een vraag van een verslaggever over de vraag of Oekraïne een deel van zijn grondgebied aan Rusland zou moeten afstaan om een einde te maken aan de oorlog en vrede te brengen in de regio.

“Vanaf het begin heb ik gezegd – en niet iedereen was het met mij eens – dat de Verenigde Staten geen beslissingen over Oekraïne zullen blijven nemen zonder Oekraïne,” begon de Amerikaanse president zijn antwoord. “Het is hun grondgebied. Ik ga hun niet vertellen wat ze moeten doen of wat ze niet moeten doen.” Hij voegde eraan toe:

“Maar het lijkt mij dat er op een gegeven moment via onderhandelingen een regeling moet komen. En wat dat betekent, weet ik niet. Ik denk niet dat iemand het op dit ogenblik weet. Maar intussen zullen wij de Oekraïners in staat blijven stellen zich te verdedigen.”

Intussen is het idee van de Amerikaanse president niet nieuw. Gevraagd naar dezelfde kwestie, antwoordde Kate Bedingfield, directeur communicatie van het Witte Huis, in maart dat zij niet op de zaak wilde “vooruitlopen”.

Het is echter de vraag of Kiev zou instemmen met een deling van het Oost-Europese land.
Bij verschillende gelegenheden had de Oekraïense president Vladimir Zelensky verklaard dat de territoriale integriteit van Oekraïne gewaarborgd moest worden. “Wij zijn niet bereid een van onze grondgebieden af te staan, want onze grondgebieden zijn onze grondgebieden: Het gaat om onze onafhankelijkheid, onze soevereiniteit; dat is het probleem,” zei de Oekraïense president dinsdag in een interview met het Amerikaanse nieuwsblad Newsmax.

Sommige mannen melden zich vrijwillig aan om te vechten in Oekraïne om hun vrouwen te ontlopen - Russische burgemeester

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Westerse vertelsels vol leugens en hopium nu Oekraïne de oorlog verliestVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWEF Bad Trip: Globalisten willen ons  met Psycho-Drugs “behandelen”
Volgend artikelOekraïne na dag 100 – Weerstand breken, diepe operatie, een nieuw land
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

16 REACTIES

 1. Wolfgang Eggert – Putin part of cabalist armageddon plot.
  Op henrymakow.com june 3, 2022
  A must read !
  Ik kan helaas geen links geven.

 2. Same shit, new day. Putin zal ook wel in de NWO business zitten, burgers uitzuigen etc. Ik had gehoopt van niet. Maar als hij dat arsenaal niet gebruikt om de “UK en de VS van de kaart te vegen” dan komt er ook geen armageddon en ook geen Great Reshit. Want er moet eerst heel wat in vlammen opgaan om het Armageddon te noemen. Dat hadden ze beloofd. Heel veel fik. Dus. Wachten maar.

   • Voor het ´Armageddon’ op deze aardkloot heeft de mens echt geen luchtsinterklaas nodig…
    Deze kan de mens echt geheel op eigen kracht veroorzaken…

  • Of ook hier zijn heel veel trollen actief. Armageddon zoals in de bijbel is een historische gebeurtenis die lang geleden plaats vond en die sommigen steeds als bangmakerij in de toekomst proberen te projecteren. Overigens maken de comments vooral duidelijk dat er vele zieken onder de mensheid zijn die idd oogsten, en wij als bonus erbij, wat zij zaaien. Ook op Frontnieuws komt er geen interessante discussie op gang maar is men meer bezig met vliegen afvangen. Ondertussen kan NL een kind niet eens beschermen tegen moord door pedofielen. Alleen voor de zoveelste keer is er sprake van een Scoutinggebouw in de omgeving. Dus Framing, Elite? Een occulte bijeenkomst met bijbehorende offers.

 3. Ik geloof niet dat Biden dat zei; want dan kan hij geen 40 milliard verantwoorden.
  Alhoewel….de man is gek.

  • Een losse rechter oorlel kan nooit een vaste oorlel worden. Maw wie deze acteur ook is het is niet de historische Biden. Die ligt ws in coma ergens net als Ariel Sharon lange tijd deed.

 4. Oekraïne is helemaal geen onafhankelijk soeverein land, het heeft nooit zijn grenzen vast laten leggen. Dat is ook bij de VN bekent. Het is nog steeds officieel een deelstaat van Rusland. Waar met een illegale staatsgreep van het westen het land inpikte. Nu Rusland hun deelstaat letterlijk schoon probeert te vegen en te ontdoen van alle criminele activiteiten, beginnen het westen met valse voorwendselen het ingepikte land vol te pompen met wapens. Hun daar aangestelde marionet heeft helemaal geen bevoegdheden, de illusie wordt alleen hier in het westen hoog gehouden. Om zo met list en bedrog zijn gelijk te willen halen, dat het zogenaamd een onafhankelijk soeverein land betreft. Alles wordt verdraait en bij elkaar gelogen hier in de westerse media.

  De WEF/EU/WHO beginnen onrustig te worden nu hun biolabs buiten werking zijn en het grote landbouw vlakte nu niet meer in handen is. Waar de massale GMO gewassen moesten groeien voor de grote reset. Zodat alle landbouw en veeteelt in de rest van de EU opgedoekt kon worden. Zo ook de afsnijding van de energie voorzieningen zoals gas/olie en steenkool. Maar ook de delfstoffen voor o.a. de chips komen uit Rusland, dat zet een streep door het gewenste digitale toekomst van de WEF/EU. Daarbij komt dat Rusland richting China wordt gepusht en die samenwerking is ook niet gewenst, want daar is het westen ook afhankelijk van. De biolabs zijn inmiddels naar Indonesië verplaatst, ook weer onder Amerikaans militair toezicht. Zodat daar weer alle wetten geschonden kunnen worden.

  • Nederlands Nieuw Guinea en Prins Bernhard maakt duidelijk welke ratten de NL overheid zijn. Link biolabs in Indonesie Overigens is daar de islam in zijn geheel overgenomen door Wahabi Islam, Saoud Arabie, Wahab een jood die zijn hele genealogie bij elkaar loog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in