Oxford AstraZeneca vaccine (Indian version) © Prachatai (CC BY-NC-ND 2.0)

Nederlandse en Ierse gezondheidsfunctionarissen hebben zondag besloten het AstraZeneca-vaccin tijdelijk op te schorten na berichten over ernstige bloedstolsels na inentingen in Noorwegen. Het besluit wordt beschouwd als een voorzorgsmaatregel.

De aanbevelingen komen nadat het Noorse geneesmiddelenbureau drie gevallen had gemeld van bloedstolling bij jongeren na inenting met het AstraZeneca-vaccin.

De Zwitserse, Oostenrijkse, Noorse, Deense, Estlandse, Litouwse, Luxemburgse, Letlandse, IJslandse en Italiaanse autoriteiten hebben soortgelijke voorzorgsmaatregelen genomen vanwege meldingen van bloedstolsels bij gevaccineerde mensen.

De Wereldgezondheidsorganisatie en de geneesmiddelenautoriteit van de Europese Unie hebben eerder in de week verklaard dat er geen verband bestaat tussen de vaccinatie en het verhoogde risico op een bloedstolsel hebben opgeroepen tot voortzetting van het gebruik van het vaccin. Zij zeiden dat de voordelen van het gebruik zouden blijven opwegen tegen de risico’s.

Anderzijds waarschuwen wetenschappers zoals toxicoloog Stefan Hockertz en bioloog Clemens Arvay al geruime tijd voor de mogelijke risico’s die verbonden zijn aan het gebruik van experimentele vaccins die in zeer korte tijd zijn ontwikkeld.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor toxicologie: gedwongen Coronavaccinatie is “opzettelijk lichamelijk letsel” toebrengen

  Geen wonder dat China geen mRNA prikken gebruikt
Vorig artikelFysiotherapeute, 28, overlijdt twee dagen na Covid-19 ‘vaccin’ – Moeder: “Alles waar Bill Gates’ of kwakzalver Fauci’s naam aan verbonden is zou een rode vlag moeten zijn”
Volgend artikelIn Brussel worden gezondheidswetten door Big-Pharma gedicteerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. 10 redenen dat SARS-CoV-2 een denkbeeldig en theoretisch virus is

  HET VERHAAL: GEEN BEWIJS GEVONDEN: het SARS-CoV-2-virus dat naar verluidt COVID veroorzaakt, is tot op heden nog nooit geïsoleerd. Talloze regeringen en organisaties over de hele wereld zijn er niet in geslaagd het bestaan ​​ervan te bewijzen wanneer ze worden aangevochten.

  DE IMPLICATIES: De wereld is gesloten en de levens van mensen zijn gedecimeerd vanwege een leugen en een bijgeloof dat wel eens de grootste fraude zou kunnen zijn die ooit voor de mensheid als geheel heeft plaatsgevonden.

  Bekend als SARS-CoV-2, een concept dat door de NWO-controllers (New World Order) is gebruikt om de wereld af te sluiten, wordt met het verstrijken van de maanden steeds meer blootgesteld. Hoewel degenen die in de COVID-sekte geloven – zowel degenen die deze oplichterij orkestreren als degenen die blindelings er in meegaan – zullen volhouden dat het virus echt is, is de waarheid dat er nog steeds geen overtuigend of sluitend bewijs is dat er een echt SARS-CoV-2-virus bestaat . Toelatingen door overheidswetenschappers en organisaties over de hele wereld, evenals weglatingen en versluieringen door diezelfde mensen en instanties, onthullen de schokkende waarheid. Hoe moeilijk het ook mag zijn voor de COVID-cultisten om toe te geven, de keizer heeft echt geen kleren aan. Er is geen virus, anders dan een digitale, theoretische abstractie gemaakt op een computer vanuit een genomische database. Het virus is nooit geïsoleerd, gezuiverd, gerangschikt, gekarakteriseerd en 100% bewezen. Geloof het niet? Dat is goed; het is goed om sceptisch te zijn. Bekijk het onderstaande bewijs voor uzelf en neem een ​​besluit.

  # 1 SARS-CoV-2, het theoretische virus: het virus is nog nooit geïsoleerd geweest volgens de postulaten van Koch of de postulaten van River
  We beginnen hiermee, want dit is de hoeksteen van de hele zwendel. Alle onderstaande informatie en bewijsmateriaal komt voort uit het feit dat de zogenaamde experts het virus nooit hebben geïsoleerd en gezuiverd volgens de gouden standaard van Koch’s postulaten , of zelfs de gemodificeerde River’s Postulaten. Koch’s postulaten zijn:

  Het micro-organisme moet worden geïdentificeerd bij alle individuen die door de ziekte zijn getroffen, maar niet bij gezonde individuen.

  Het micro-organisme kan uit het zieke individu worden geïsoleerd en in cultuur worden gekweekt.

  Wanneer het in een gezond individu wordt geïntroduceerd, moet het gekweekte micro-organisme ziekte veroorzaken.

  Het micro-organisme moet vervolgens opnieuw worden geïsoleerd uit de experimentele gastheer en identiek worden bevonden aan het oorspronkelijke micro-organisme.

  De postulaten van River werden in 1973 door Thomas M. River voorgesteld om de rol van een specifiek virus als oorzaak van een specifieke ziekte vast te stellen. Het zijn wijzigingen van Kochs postulaten. Ze zijn als volgt:

  Het virale agens moet worden aangetroffen in de lichaamsvloeistoffen van de gastheer (dier of plant) op het moment van de ziekte of in cellen die laesies vertonen die specifiek zijn voor die ziekte.

  Het gastheermateriaal met het virale agens dat wordt gebruikt om de gezonde gastheer (testorganisme) te inoculeren, moet vrij zijn van enig ander micro-organisme.

  Het virale agens dat van de geïnfecteerde gastheer wordt verkregen, moet de specifieke ziekte produceren bij een geschikte gezonde gastheer en / of het bewijs leveren van infectie door de vorming van antilichamen te induceren die specifiek zijn voor dat agens.

  Soortgelijk materiaal (viraal deeltje) van de nieuw geïnfecteerde gastheer (testorganisme) moet worden geïsoleerd en in staat zijn de specifieke ziekte over te dragen op andere gezonde gastheren.

  Welke set postulaten er ook wordt gebruikt, SARS-CoV-2 slaagt niet voor de test.

  Dr. Andrew Kaufman legt in deze video geweldig uit waarom . Van het coronavirus SARS-CoV-2 (dat naar verluidt de ziekte COVID-19 zou veroorzaken) is niet aangetoond dat het alleen bij zieke mensen aanwezig is en niet bij gezonde mensen. Het virus is nooit geïsoleerd, wat moet gebeuren met de juiste apparatuur zoals elektronenmicroscopen en wat niet kan worden bereikt door middel van CT-scans (zoals de Chinezen gebruikten) en de gebrekkige PCR-test. De studie van 24 januari 2020 gepubliceerd in het New England Journal of Medicine getiteld A Novel Coronavirus from Patients with Longonia in China, 2019beschrijft hoe de wetenschappers op het idee van COVID-19 kwamen: ze namen longvloeistofmonsters en haalden daar RNA uit met behulp van de PCR-test. Het geeft toe dat het coronavirus de postulaten van Koch heeft gefaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in