Professor Dr. Stefan Hockertz is immunoloog en toxicoloog. In een interview met Radio München stond hij kritisch tegenover het massale vaccinatieschema dat de Duitse regering kennelijk heeft gepland en beschrijft hij het als opzettelijk lichamelijk letsel. Hockertz wees er ook op, net als vele andere deskundigen, dat deze mRNA corona-vaccinatie een gentech-interventie is die het menselijk genoom verandert.

De interviewvideo met professor Hockertz is nu van YouTube verwijderd, net als zoveel kritische video’s over vaccinatie. In het interview vertelt Hockertz over de concrete effecten van een Corona-massavaccinatie op de bevolking in Duitsland – meer dan 80 miljoen mensen, meldt Freewestmedia.

Onder geen beding mogen deze draagsystemen een gevaar voor de mens vormen – ik zeg bewust niet ‘voor de patiënt’, want het is niet de patiënt, het is de gezonde persoon die het krijgt – mag geen gevaar voor de mens opleveren.

We weten nu uit onze beraadslagingen dat dit een vaccin is dat niet volgens de regels van de discipline is getest – state of the art, zoals we zeggen – en daarom niet over een periode van 5-8 jaar is getest en met name preklinisch goed is getest, we dus rekening moeten houden met schade die de vaccinatie met zich meebrengt. We moeten hiermee dus rekening houden, al was het maar vanwege de onzuiverheden – ik wil het hier niet eens hebben over de mate waarin DNA of RNA kanker kan veroorzaken. Dit zijn effecten op de lange termijn. Ik wil het hebben over de effecten op korte termijn. Hoe deze onzuiverheden bijvoorbeeld vaccinatieschade kunnen veroorzaken bij ongeveer 5 procent van de bevolking, oftewel bij 5 procent van de mensen die gevaccineerd worden.

En dit is een cijfer dat ik niet heb verzonnen, maar is een realistische schatting, die we kennen uit statistische gebieden van hoe vaak bijwerkingen kunnen optreden. Vijf procent lijkt nu laag en ‘vaccinatieschade’ betekent dat er sprake kan zijn van een overreactie van het immuunsysteem, de zogenaamde cytokinestorm, dat er sprake kan zijn van valse reacties, kruisreacties, wat dan ook.

Maar als we nu bedenken dat er in zeer korte tijd 80 miljoen vaccinaties moeten worden uitgevoerd. Het federale ministerie van Binnenlandse Zaken, de heer Spahn, heeft 80 miljoen vaccindoses besteld – een vaccin dat nog niet is goedgekeurd. En als we maar 5 procent vaccinschade hebben, dan zijn er – en ik hoop dat het publiek kan tellen – 4 miljoen mensen met vaccinschade. Dat is 4 miljoen keer lichamelijke schade. Dat is 4 miljoen keer, wetende dat een vaccin niet goed is getest na drie maanden van opzettelijke lichamelijke schade. Dat is een strafbaar feit.

Als we er nu verder van uit kunnen gaan en accepteren dat bij deze vaccinschade, in het geval van deze 4 miljoen mensen die opzettelijk gewond zijn geraakt, een extrapolatie van 0,1 procent dodelijke slachtoffers kan worden verwacht. Dan zullen we rekening moeten houden met het feit dat het vaccin dat zal worden gebruikt om de dood van een persoon te voorkomen, deze opzettelijk gewond is geraakt. Als we 83 miljoen mensen door de noodwetten dwingen te vaccineren – en daar wordt over gesproken – betekent dit dat als slechts 0,1 procent van hen aan deze vaccinatie sterft, en dat is heel realistisch, […] dan hebben we 80.000 doden.

Tachtigduizend doden is de uitroeiing van een stad als Constance, of Bamberg. En hier moet ik zeggen: Als ik dit doe in de wetenschap dat zo’n vaccin slecht getest is, onvoldoende goedgekeurd, en ik accepteer om een kleine stad als Konstanz of Bamberg uit te roeien, dan is er geen enkele reden in deze wereld voor mij om dit te rechtvaardigen.

Zeker niet een om pandemie van nationale proporties, die wordt uitgeroepen uit angst en paniek, die we niet meer hebben. Als het per hoofd komt, hebben we 600 of 800 geïnfecteerde mensen die niet eens ziek zijn, maar wel geïnfecteerd. En daarvoor moet ik dan bereid zijn de vernietiging van een stad als Constance te accepteren. Ik ben zeer geïnteresseerd in de argumenten van de BMI, het Robert Koch Instituut en het Paul Ehrlich Instituut.

Vaccinverkoper Bill Gates rekende, volgens zijn eigen verklaringen in een televisie-interview, met “slechts” 700.000 slachtoffers – met “neveneffecten” – wereldwijd als gevolg van het Corona massa-vaccinatieplan. Volgens Gates moeten de kosten voor de schadevergoeding worden gedragen door de afzonderlijke naties – dat wil zeggen uiteindelijk door de bevolking zelf – en niet door de vaccinindustrie.

  Beestachtig: asielzoekers uit Marokko martelen Afrikaan dood

Dr. Stefan Hockertz was van 2003 tot eind 2004 directeur en hoogleraar van het Instituut voor Experimentele en Klinische Toxicologie aan het Universitair Medisch Centrum Hamburg Eppendorf. Daarvoor was hij van 1995 tot 2002 lid van de raad van bestuur van het Fraunhofer Instituut voor Toxicologie en Milieugeneeskunde in Hamburg. Van 1986 tot 2001 was hij wetenschapper bij de Fraunhofer-vereniging in Hannover. Hockertz voltooide zijn eerste opleiding tot bioloog in 1985. Hij is ook Dr. rer. nat. in biologie aan de Universiteit van Hannover, gekwalificeerd als hoogleraar toxicologie en farmacologie aan de Universiteit van Hamburg, en hoogleraar moleculaire immunotoxicologie aan het Universitair Medisch Centrum Hamburg Eppendorf.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Onthuld: ‘Oorlogsvluchtelingen’ gaan massaal op vakantie – in hun eigen land

Vorig artikelMannen worden aangeraden om sperma in te vriezen voor Covid-19 vaccinatie – vrees bestaat om steriel te worden
Volgend artikelDaarom kan de tweede vaccin injectie het gevaarlijkst zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Ze ontkennen het ook niet eens meer dat ze nog nooit een virus hebben gevonden of geïsoleerd.
  Net zo goed als dat ze inmiddels allemaal wel hebben toegegeven dat de pcr test waardeloos is en helemaal niets kan aantonen.
  Kan ook niet als er nog nooit iets gevonden is.
  En toch baseren ze alle cijfers er op en een doem scenario die we tegemoet gaan.
  Ze praten er alleen over alsof het bestaat en aanwezig is..

  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/12/27/sars-cov-2-virus-ook-in-ierland-nooit-ontdekt/

  Op deze manier kan je ook wel het bestaan van sinterklaas aantonen en de ontkenners straffen.

 2. Helemaal waar. Na een paar dagen heel gezellig met vrienden en familie kerst vieren, ben ik tot de konklusie gekomen dat het in ieder geval voor de helft van hen hopeloos is, Ze zijn gebeten door de Covid-propaganda-kever en succesvol gebrainwashed door onze corrupte overheid en hun propaganda-kanalen. Ze willen het gewoon niet weten.

 3. Nu 31 mei 2022 komen naast de gedode mensen,de boehoe stories naar boven……maar er word nog steeds gevaccineerd.
  En hebben jullie je burgerlijke informatie plicht gedaan:
  Dus hebben jullie de bijsluiter bestudeerd, het internet afgeroomd wat dat ahum spuit àka bio wapen doet? Nee, wel….
  Dan zoek het je het maar uit. Dat was je plicht!!!!
  Je maakt altijd je eigen bed, waar je in gaat liggen.
  Voorbeeld mijn vader heeft ook de spuit gehaald, anders kon hij zijn moeder niet bezoeken, Ik heb nu dank zij de spuit geen familie meer. Niet dat het nog wat was, maar nu zijn alle kansen letterlijk weggespoten. Dat zelfde geldt voor de gespuiterde de zorg, ik als anti-vaxxer heeft geen zorg meer, maar ik moet hem wel betalen.
  Wat niet wordt verteld is dat de economie momenteel draait op hoofdzakelijk niet vaxxers!! Meer als een jaar, vallen collega’s weg,die niet meer kunnen terugkomen, ze zijn dood of doodziek.
  En ja de meeste mensen nemen de spuit voor gemakzucht. party’s, vliegen,concerten. etc.

  Veel kanalen op YouTube doen maar een ding net als de politiek, ze lullen maar(tijdverspilling). Daar hebben we niets aan.
  Het debielen niveau (politiek(alle Politiek geen uitzondering), tv, nieuws, artsen, wetenschap, buren familie collega’s))waar een gezond mens mee moet leven is zum kotzen.
  Maar dat was altijd al zo, maar nu is iedereen uit de kast gekomen. Incl. de moordenaars, de gezondheid zorg dode altijd al veel clientèle…..Maar dankzij corona of money(monky)pokken kan je het letterlijk zien.
  Laat mij maar een wappie wezen…….Ik laat mijn hersen veel zuurstof en KnowHow doorheen wapperen.
  Vanaf dag 1 2019, was het onzin, en dat is het nog steeds.mei 2022
  Dus de eigenaren van de BoeHoe verhalen, succes met hulp en overleven.
  Maar ik sluit jullie uit. Vanwege…..Hier komt -> Mijn Gezondheid.(Jullie Shedding/uitscheiden van gif van de genomen vaxx=spuit)
  Het sarcasme druipt er van af. En het is om te Janken.
  Vind ik dit leuk, Nee, Lach ik jullie uit!, Nee.
  Maar jullie worden letterlijk aan jullie lot overgelaten.
  Een keer de vaxx in je lichaam en je bent vergiftigd. Hier kom je nooit meer van af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in