Fysiotherapeute, 28, overlijdt twee dagen na Covid-19 ‘vaccin’ – Moeder: “Alles waar Bill Gates’ of kwakzalver Fauci’s naam aan verbonden is zou een rode vlag moeten zijn”

1

Een fysiotherapeute stierf thuis, twee dagen nadat ze in januari een Covid-19 vaccin had gekregen. De 28-jarige Haley Link Brinkmeyer, uit Evansville, VS, stierf 21 januari nadat ze een mRNA-vaccin had gekregen dat vermoedelijk van Pfizer/BioNTech of Moderna afkomstig is.

“Mijn 28-jarige dochter nam het vaccin op een dinsdag en ze was donderdag dood”, zegt Brinkmeyer’s moeder Shauna O’Neill Link naar verluidt in de The COVID Blog dat werd gedeeld op Facebook.

“Autopsie toont geen andere rode vlaggen. Corner  heeft ons verzekerd dat hij deze vaccin-rotzooi tot op de bodem zal uitzoeken”.

“Alles waar Bill Gates of kwakzalver Fauci’s naam aan verbonden is zou een rode vlag moeten zijn. Ontvolking mijn mensen, ontvolking. Dat is hun doel”, voegt ze eraan toe.

Brinkmeyer werkte op de North River Health Campus, een woongemeenschap voor bejaarden, waar sinds begin januari vaccins worden toegediend, maar het is onduidelijk of ze de injectie daar heeft gekregen.

De schoonvader van de jonge therapeute, James Brinkmeyer, vroeg op Facebook om gebeden.

“Onze harten zijn gebroken door het overlijden van Evan’s vrouw en middelbare schoolliefje Haley Link Brinkmeyer. Geen woorden kunnen de diepte van het verlies uitdrukken dat gevoeld wordt door de families van Haley en Evan”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates verklaart enthousiast dat zijn experimentele vaccin ons DNA zal veranderen 

  Zink kan helpen in de strijd tegen COVID-19 - maar alleen als je het koppelt aan een zink ionofoor (Quercetine)
Vorig artikelWe worden bedot: video toont dat Covid-19 vaccin wordt toegediend met lege spuit
Volgend artikelWeer landen schorsten AstraZeneca vaccin na berichten over bloedstolsels
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in