Brahim Aouissaoui en een van zijn dodelijke slachtoffers

De moslimmoordenaar in Notre Dame kathedraal wist wat hij deed toen hij de keel van mensen in een kerk doorsneed. Hij wilde een bericht sturen: We zullen je vermoorden, zelfs in je eigen godshuizen. De Deense links-liberale krant Berlingske kan het kwaad nog steeds niet onder ogen zien:

“De verdachte is tijdens de arrestatie neergeschoten en gewond geraakt en is daarom nu in het ziekenhuis opgenomen. Zijn achtergrond en motief zijn nog onbekend, maar de Franse antiterreureenheid onderzoekt hem voor moord en samenzwering met criminele terroristische netwerken, schrijft Le Monde.”

Zo spreekt een krant die zich heeft vernederd tot een van ergste isam-apologeten waarvan er helaas ook in de Nederlandse mainstream media ruimschoots van bestaan.

De moslimaanval op christenen in een kerk is een oorlogsdaad

De Tsjetsjeense moslimmoordenaar van Samuel Paty zei dat het een bericht was aan Macron over het lot dat de ongelovige hond te wachten staat die de moslimprofeet beledigt.

Voormalig defensiechef Pierre de Villiers zei een week geleden dat Frankrijk in oorlog is. Deze actie benadrukt dat hij gelijk heeft.

“Burgeroorlog is onvermijdelijk als we doorgaan zoals het nu is”

Geen enkele Franse regering heeft zich bereid getoond om te handelen

Macron wordt op de proef gesteld. Het geweld van de islam tegen de Fransen toont reeds decennialang een stijgende lijn: Geen enkele Franse regering heeft zich bereid getoond om te handelen.

Alle West-Europese landen laten dezelfde krachteloosheid zien en de pandemie heeft de samenleving verder verzwakt.

Door christenen in hun huis van aanbidding te vermoorden, laat de islam zien wat het doel is: westerse gemeenschappen in hun diepste en heiligste wezen te treffen.

  Nog een groep Franse militairen publiceert open brief met kritiek op de schijndemocratie - politici zijn marionetten van globalistische elites

Het is een oorlogsverklaring. Maar onze leiders zien niet meer hoe diep het mes gaat. Voor hen zijn de kerk en het christendom niet langer heilig.

Wie heeft hem gestuurd?

De Britse krant Daily Mail publiceerde vandaag foto’s van de moordenaar van het bloedbad van gisteren in Nice. De krant heeft de laatste maand van het leven van de moordenaar in kaart gebracht.

Op 14 september landt de 21-jarige Brahim Aoussaoui op een NOG-mensensmokkelschip in de havenstad Sfax aan.

Op 20 september meert het NGO-schip aan op het Italiaanse eiland Lampedusa. Op 25 september is Brahim dan aan boord van een ander NGO-schip “Rhapsody”, dat op 8 oktober aankomt in de Zuid-Italiaanse stad Bari.

Maar in plaats van in quarantaine te zitten zoals alle andere asielzoekers aan boord, kan Brahim het havengebied verlaten en met een goed gevulde betaalkaart de trein naar Parijs nemen.

Hier verblijft hij 14 dagen voordat hij 4 dagen geleden opdaagt in een hostel in Nice.

Messen worden gekocht bij een plaatselijke sportwinkel. Dezelfde messen worden dan op donderdagochtend gebruikt tegen onschuldige christenen in de historische kathedraal van Nice. Brahim is volgens zijn familie nooit buiten Tunesië geweest.
Het roept een heleboel vragen op.

Wie heeft de reis van Brahim betaald? Wie gaf hem gedetailleerde kennis van Nice en de doelen die hij moest bereiken?

Zijn humanitaire organisaties aan de overkant van de Middellandse Zee niet alleen actief als mensensmokkelaars, maar ook als directe instrumenten van de meest hondsdolle islamitische organisaties in het Midden-Oosten? Veel van deze “humanitaire” organisaties zijn ook in Nederland vertegenwoordigd en mogen geld inzamelen bij naïeve Nederlanders.

  Professor infectieziekten: deze massale inenting is niet nodig

French nationalists gathered tonight in front of Rouen cathedral to denounce Islam:

Bijna de helft van alle moslims in Denemarken wil sharia wetgeving invoeren

Vorig artikelFrankrijk verklaart de oorlog aan het islamisme
Volgend artikelWeekend at Biden’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. We vermoorden jullie in je eigen gebed ruimte.
  Dit gaat een hype worden en wordt steeds erger. Ze haten ons, uit de grond van hun hart.
  Het is ze als kind aangeleerd dat de ongelovige het smerigste volk op aarde is.
  Vandaar ook de gruwelijke moorden op ons de zgn ongelovige.
  Als voorbeeld moeten de dader of daders gewoon op een vuilnisbelt worden gestort.
  Film het en stuur het rond in die prachtige moslimlanden, ofwel in de achtergebleven gebieden waar dit soort monsters vandaan komen.. Met de mededeling dat we dit doen we met personen welke onze normen/ waarden en vrijheid bedreigen.

  • NEE…NIET op vuilnisbelten storten …krijg je ziektes van , van onbegraven kadavers , die de eigen bevolking in gevaar brengt. e.d. Zoek uit WIE zijn/haar familieleden zijn in land van herkomst en stuur ieder een stukje van betreffende dood geschoten terrorist op. Ik garandeer u dat het binnen NO-TIME is afgelopen.

 2. In Ethiopie gaan groepjes moslims met adreslijsten langs de huizen van Christenen; Niet bekeren: worden vermoord; vrouwen vaak na verkracht te zijn.

  In England zijn er streken waar je als niet moslim achies niet veilig bent; zelfde als in Zweden, Frankrijk.
  Proost.

  En zo ginghet in alle landen die ze övernamen”; Iran, Libanon, Afghanistan, Nigeria, Somalie en meer.
  Dat komt ook bij ons.

  Enige manier om dat te voorkomen is simpel.
  Normaliseren dus.
  Uit EU, uit euro, grenzen dicht en bewaakt; islam vebieden, moskeetjes slopen.
  En dat kan alleen als we die landverraders in Den Haag buiten spel zetten, of met burgeroorlog, of militaire junta.

  Zie Libanon.
  Namen moslims op–jihad–en nu bankroet.

 3. Zet die vuile moordenaar op de brandstapel of vierendeel hem in het openbaar. Laat dat soort moslim tuig eens weten dat hun feestje voorbij is. Bruut geweld is het enige dat zij verstaan, waar zij naar luisteren. Als men dit zou doen en daarmee duidelijk maken dat hier gewoon onschuldige ongewapende mensen vermoorden niet langer wordt getolereerd zal je zien dat binnen korte tijd vele duizenden nu hier net ingestroomde moslims terug keren naar hun ‘veel betere thuislanden’ en wat is daar mis mee politieke ‘grootheden’? Wat is er mis met proberen een wereldwijde burgeroorlog te vermijden zogenaamde socialisten en gestoorde christen aanhang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in