Frankrijk verklaart de oorlog aan het islamisme

4
© Gerry Lauzon / Flickr (CC BY 2.0)

Frankrijk heeft de oorlog verklaard aan de “islamistische ideologie”. Dat heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gerald Darmanin vrijdag in een radio-interview verklaard, aldus Reuters.

Frankrijk wordt waarschijnlijk getroffen door nieuwe terroristische moslimaanvallen.

De minister van Binnenlandse Zaken van het land, Gerald Darmanin, denkt van wel. Dit komt omdat men in een “oorlog tegen het islamisme” is verwikkeld.

Dat zei de minister een dag na drie aanvallen op Franse doelen op donderdag, waaronder de gruwelijke moord op drie mensen in een kerk in Nice.

De dader was een nieuw aangekomen islamitische immigrant uit Tunesië.

Hij bracht een koran mee naar de moordscène, waar hij het hoofd van een 60-jarige vrouw afsneed met een 30 centimeter lang mes.

“We zijn in oorlog met een vijand die zowel binnen als buiten bestaat. We moeten begrijpen dat er meer gebeurtenissen zoals deze vreselijke aanvallen zijn geweest en nog zullen plaatsvinden”, zegt Gerald Darmanin tegen RTL radio.

Duitse politicus waarschuwt: “Europa is op weg naar een burgeroorlog”

  Het is zover: Frans winkelpubliek wordt door de politie de toegang tot de supermarkt ontzegd omdat ze geen gezondheidspaspoort hebben
Vorig artikelImam in Frankrijk roept op tot onthoofding van critici op de islam
Volgend artikelWe vermoorden je in je eigen godshuizen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Wat een klucht : zie link :
  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/507246/Anders-als-Macron-Frankreichs-Militaers-wollen-Buendnis-mit-Tuerkei
  met citaat : ” Die französische NATO-Vertretung unterstreicht mit einer Collage zum alten französisch-osmanischen Bündnis, die über Twitter geteilt wurde, dass sie ein großes Interesse an einer Wiederbelebung einer französisch-türkischen Allianz hat. Das französisch-osmanische Bündnis des 16. Jahrhunderts richtete sich gegen die Habsburger im Heiligen Römischen Reich, also gegen das heutige Österreich und Deutschland… ” (=einde citaat).
  In de tijd van dat verbond ging Frankrijk door als de “hoer van de islam….”. Pas op voor de Fransen, onze voorouders in Vlaanderen wisten het toen al : “Wat Frans is, vals is….”. Het uit te voeren scenario staat in het boek van Jean Raspail (=Le Camp des Saints). Ik denk dan ook dat achter die oorlog tegen de islam heel wat anders schuil gaat. Het zullen uiteindelijk de autochtonen zijn, die in het verzet staan tegen de NWO, die geviseerd zullen worden.

  • Die laatste opmerking is een erg wakkere opmerking. Veel van die aanslagen die zogenaamd door extremistische moslims begaan zijn zijn het werk van geheime diensten. Vooral die kut mossad. 9 11 is het werk van Israël en mossad. Israël is geen bondgenoot van het Westen. Aan al die aanslagen in het Westen zit een vuile lucht. Madrid, Bataclan, voetbalstadion, Charlie Hebdo en Nice. Zo was ene Richard Gutjahr, die getrouwd is met een mossad agente Einat Wilf ’toevallig’ aanwezig aanslag Nice en de ‘aanslag’ in München. Its all a Cohencidence ! Zie ook vreemde verhaal van mevrouw Rita Katz.
   Ze proberen weer de haat aan te wakkeren tussen Moslims en Christenen. In de VS tussen zwart en blank. Ik hoop dat de stomme Gentils er niet meer intrappen. Laten we onze aandacht richten op de Rothschilds, de Warburgs en de Schiffs ! Zie ook Ole Dammegard !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in