Placidplace / Pixabay

Als je je baan nog niet kwijt bent, moet je heel dankbaar zijn. Kunstmatige intelligentie en robots nemen elke dag meer van onze banen over en er komt geen einde aan deze hightech invasie. Uiteindelijk kunnen we op een punt komen dat AI en robots vrijwel alles veel efficiënter en goedkoper kunnen dan mensen. Wat zal er dan gebeuren met de overgrote meerderheid van de menselijke bevolking wanneer hun werk niet langer nodig is? Zal er een manier gevonden worden om stilletjes om te gaan met “nutteloze eters” die beschouwd worden als “alleen maar ruimte innemend”? Jarenlang zijn we gewaarschuwd dat AI en robots een revolutie teweeg zouden brengen in de beroepsbevolking, en nu is die dag officieel aangebroken, schrijft Michael Snyder.

Amazon gebruikt bijvoorbeeld al jaren verschillende soorten eenvoudige robots om bepaalde taken uit te voeren en nu worden er zeer geavanceerde humanoïde robots ingezet naast gewone menselijke werknemers…

Amazon is onlangs begonnen met het testen van een nieuwe robot in het magazijn. Maak kennis met Digit, een humanoïde tweevoetige robot met een turquoise torso en lachende ogen.

Digit is ontworpen door Agility Robotics, waarin Amazon heeft geïnvesteerd als onderdeel van zijn Industrial Innovation Fund, en is slechts de laatste van een reeks magazijnrobots die het bedrijf de afgelopen jaren heeft geïntroduceerd. De meeste andere magazijnrobots hadden echter de vorm van een kar of robotarmen, niet mensachtig zoals Digit.

De Digit kost op dit moment ongeveer $10 tot $12 per uur om te gebruiken, gebaseerd op zijn prijs en levensduur, maar het bedrijf voorspelt dat die kosten zullen dalen tot $2 tot $3 per uur plus overhead softwarekosten naarmate de productie toeneemt, vertelde Damion Shelton, CEO van Agility Robotics, aan Bloomberg.

  Het Wereld Economisch Forum spreekt over "Gedachtecontrole met behulp van geluidsgolven"

Hoe moeten we daarmee concurreren?

Geen enkele menselijke arbeider gaat werken voor “$2 tot $3 per uur”.

Bovendien hebben robots geen pauzes nodig, worden ze niet ziek, klagen ze niet en stelen ze niet van het bedrijf.

Dus deze trend zal de komende jaren alleen maar versnellen.

Er is nu al een McDonald’s restaurant dat bijna volledig door robots wordt gerund

Je denkt misschien dat robots jouw baan niet snel zullen overnemen omdat je een witteboordenbaan hebt waarvoor een hoge mate van intelligentie vereist is.

Nou, als je een witteboordenbaan hebt, is de kans groot dat je huidige baan op een dag “overbodig” zal worden gemaakt door kunstmatige intelligentie.

Goldman Sachs voorspelt zelfs dat AI de komende jaren maar liefst 300 miljoen voltijdse banen kan overnemen, en de meeste daarvan zullen witteboordenbanen zijn…

Maar liefst 300 miljoen fulltime banen over de hele wereld zouden op de een of andere manier geautomatiseerd kunnen worden door de nieuwste golf van kunstmatige intelligentie die platforms als ChatGPT heeft voortgebracht, volgens economen van Goldman Sachs.

In een verslag van zondag voorspelden ze dat wereldwijd 18% van het werk geautomatiseerd zou kunnen worden, waarbij de effecten sterker voelbaar zullen zijn in geavanceerde economieën dan in opkomende markten.

Dat komt deels omdat witteboordenwerkers meer risico lopen dan handarbeiders. Administratieve medewerkers en advocaten zullen naar verwachting het meest getroffen worden, aldus de economen, vergeleken met het “geringe effect” op fysiek veeleisende beroepen of beroepen in de buitenlucht, zoals bouw- en reparatiewerkzaamheden.

Dus hoe ga je de kost verdienen als AI en robots bijna alles beter en goedkoper kunnen dan jij?

  Ter verdediging van het benoemen van de problemen waar we voor staan

Een enorm aantal banen zal de komende jaren verloren gaan.

Helaas is de waarheid dat de Amerikaanse economie nu al banen verliest.

Vrijdag vertelde de BLS ons dat de Establishment Survey aangaf dat de Amerikaanse economie vorige maand 216.000 banen toevoegde, maar historisch gezien is de Household Survey veel nauwkeuriger en daaruit bleek dat de Amerikaanse economie vorige maand 683.000 banen verloor

Maar dat is nog maar het begin. Vervolgens kijken we naar de cijfers achter de headline job prints, die nogal verschrikkelijk waren: de maandelijkse nonfarm payrolls (van de Establishment Survey) mag dan zwak zijn geweest met 216K, maar de veel nauwkeurigere Household Survey toonde aan dat het aantal werkende werknemers in werkelijkheid is ingestort met een ongekende 683K, de grootste daling sinds de Amerikaanse economie werd stilgelegd door covid!

En zoals ik een paar dagen geleden met mijn betaalde abonnees deelde, liet het BLS-rapport ook zien dat het aantal voltijdbanen in de VS in de maand december met 1,531 miljoen daalde…

Hier, een blik op de aanpassing van deze maand en het is letterlijk een schok: je zult niemand van de Biden admin, de mainstream media, of geassocieerde econoom cheerleaders dit horen vermelden, maar de BLS meldde dat in december het aantal voltijdbanen met 1.531 miljoen daalde tot 133.2 miljoen, de grootste maandelijkse daling sinds de record covid crash van 14.7 miljoen banen!

Als dat aantal ook maar in de buurt van de waarheid komt, zitten we echt in grote problemen.

Ik schrijf al een tijdje over de tsunami van ontslagen in het bedrijfsleven van Amerika, en op dit moment is het zo erg geworden dat zelfs BlackRock zich klaarmaakt om werknemers te ontslaan

  Rothschild geeft toe dat 'woke' ESG heeft gefaald, pusht 'inclusief kapitalisme'-agenda

BlackRock, ’s werelds grootste geldbeheerbedrijf, is van plan om in de komende dagen ontslagen aan te kondigen van ongeveer 3 procent van zijn wereldwijde personeelsbestand, zo heeft Fox Business vernomen.

Het schrappen van ongeveer 600 werknemers, wat nog niet bekend is gemaakt, wordt intern beschreven als routine, volgens een bekende bron.

Ondertussen stijgt het aantal faillissementen in het hele land.

Het aantal faillissementsaanvragen in de Verenigde Staten was in 2023 zelfs 18 procent hoger dan in 2022…

Het aantal faillissementsaanvragen in de VS steeg in 2023 met 18% als gevolg van hogere rentetarieven, strengere leennormen en de voortdurende afvloeiing van de pandemie-era backstops, zo bleek uit woensdag gepubliceerde gegevens, hoewel het aantal faillissementsaanvragen ver onder het niveau van voor de uitbraak van COVID-19 blijft.

Het totale aantal faillissementsaanvragen – waaronder zowel commerciële als persoonlijke faillissementen – steeg vorig jaar van 378.390 in 2022 naar 445.186, volgens gegevens van Epiq AACER, de aanbieder van faillissementsgegevens.

Joe Biden zal het zo lang mogelijk ontkennen, maar de waarheid is dat we ons nu in een economische crisis bevinden.

Maar wat we nu meemaken is niet eens een vergelijking waard met wat komen gaat.

Dus geniet van de laatste dampen van welvaart nu het nog kan, want vanaf hier gaat het alleen maar bergafwaarts.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nieuwe AI-bot ‘ChaosGPT’ wil de mensheid vernietigen en wereldwijde dominantie vestigenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe aanstichter van onze twee gelijktijdige wereldoorlogen: Washington
Volgend artikelIn een wereld vol oorlog en gevaar… Tekenen van hoop
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

 1. De eeuwenoude Bijbelse voorspelling dat ‘wie het teken van het beest'(666) niet zal hebben, niet zal kunnen kopen en verkopen, gaat zeker uitkomen.

  Ook staat in de Bijbel dat ‘opeens een enorme hoeveelheid mensen tijdelijk wordt opgenomen’ en ook díe voorzegging gaat uitkomen.

  Maar er staat nergens in de Bijbel dat de mensheid vernietigd zal worden worden door ‘kunstmensen’. Zoveel waarde hecht ik dus niet aan dit bericht.

  • A.I is is wat Satan gebruikt om de heilige geest te imiteren.
   Satan wil als god zijn en overal tegelijk zijn.
   Deze robots zullen zeker een rol spelen in de eindtijd.

   • Onze huis tuin en keuken AI wordt op dit moment geïnfiltreerd door onaardse AI. Satan, draco, geef the beast een naam. Beangstigende vooruitzichten.
    T is goed om jezelf door en door te kennen en meteen een infiltrant te herkennen, duistere AI speelt met onze gedachten, de djinn begeleid het menselijk denken, influisteringen van de duivel, allemaal hetzelfde.

    • als we daadwerkelijk in een gesloten systeem zitten.
     wat met de dag duidelijker word.
     en we hier al langer zijn als de linkse nep historica
     ons als kind inprogrammeren.
     ga ik van Karen Hudges haar klokkenluider onthulling uit.
     stuk is verdwenen op niburu.co.

     homo capenses Geneve Zwitserland.

     ze onthulde dat haar werk bij het ibs haar toegang verschafte die ze op een wekelijks blog (ytube) onthulde “”en nu uiteraard niet meer is””.
     een eeuwen oude verborgen sadistische mensen soort.
     de soort die dmv volledig op het intellect ingestelde empathie loze
     en gewetenloze levensstijl er op nahoud en parasiteert op alles dat puur is.
     vooral kinderen.
     (((ze))) willen hier weg ,
     killary.C. stelde dat (((ze))) het ware glazen plafond (firmament)
     al in (let wel ) 18 miljoen stukken hadden geschoten en dat (((zij)))
     alles zullen doen om hier weg te komen….?

     nasa/nazi en oprichter Wernher Magnus Maximilian Freiherr von Braun
     heeft op zijn steen staan . een passage uit de bijbel die verwijst naar het firmament en dat hier geen ruimte bestaat of weg naar buiten is.
     en misschien maar goed ook.
     de mens is te beïnvloedbaar.

     homo capenses.
     cern en de bodemloze put van apolion en abbadon
     de ruimte tussen de ruimtes in.

     event horizon.

     woorden doen er toe stelde de minsister president de rotkind.
     evil-live.
     als live leven is…
     wat is de polaire oppositie en betekenis van evil dan.
     leven dood.

     de B stelt , laat de doden de doden begraven.
     wat suggereert dat er dood bewustzijn is dat taken uit kan voeren….

 2. We hebben helemaal geen baas nodig. Kunnen alle basisvoorzieningen helemaal zelf, met gezond verstand mensen en onze handen. Complete onzin een baan voor je hypotheek, terwijl je met een bijl en hout spijkers etc samen een huis kan bouwen. Hoe kom je aan spijkers en zo, nou ruilen met je groente/kleding ipv geld onzin. Kortom: mooiste vrije en gezonde wereld is mensen die verbinden met gezond verstand en nooit luisteren naar een baas of overheid.

  • Ieder mens heeft recht op een plekje in de wereld, niet gereguleerd, geen verdienmodel op primaire levensbehoeftes, HE LE MAAL niks..
   Met belastingen werd ooit toegestemd om de inwoner van gemakken te voorzien en infrastructuur te verbeteren..
   Dat er mensen daarvoor een half miljoen krijgen was never nooit niet de bedoeling.., het zijn juist die mensen die verdelen en heersen, omdat veel mensen die nu in het verdomhoekje getrapt zijn heel creactief zijn, en pragmnatisch problemen aan pakken waar een ander ook wat aan heeft.
   Maar dat kan natuurlijk niet want dan is 90% van de roverheden overbodig, en over koningshuizen en elitair uitschot maar even niet te beginnen.
   Useless eaters, afgunst en zich verheven voelen, verraders
   Alles wat dit soort volk uitkraamt zijn ze zelf debit aan, problemen blijven veroorzaken die NOOIT bij de bron worden opgelost…
   Ze weten het wel, de meesten dan, maar de onverschilligheid van de nederlander is dan ook niet te overtreffen, geen verantwoording nemen voor eigen acties, en een ander ermee opzadelen…, en toegeven ?
   Ghe, ze verrekken nog liever …
   Zielig, medelijden mee met al die volgers…, kunnen zelf niks, en leren het ook nooit, ZIJ zijn schuildig aan deze wereld, laf rot volk.

  • Gedeeltelijk gelijk maar die en spijkers ruilen ok maar als drie hoog woont valt er weinig te planten om te ruilen dus wat was er eerst de kip of het ei 🧐

 3. En wat kan AI allemaal dan in de echte wereld? Volgens mij vrij weinig, als ze de postbode konden vervangen, dan hadden ze dat al gedaan. Ook op het gebied van design of engineering is het geen succes, tegen de tijd dat je de AI hebt verteld wat deze moet ontwerpen, en je correcties hebt gedaan vanwege verkeerde aannames, kun je het net zo goed zelf doen.

 4. het is van alle tijden, maar er is ook altijd een oplossing, al vergt het heel zwaar werk, namelijk Denken haha, zie de schapen vd maatschappij, evengoed AI is beperkt, net zoals elke robot, zonder voldoende elektriciteit bestaat dit helemaal niet, dus wees gerust denken én meedenken, en een oplossing zal zich openbaren…🤗 Good luck

  • Erwin januari 8, 2024 Bij 15:31

   Op de zaak had de firma een lasrobot die allen simpele werkzaam heden deed, een spray met een spuitbus blanke lak op de camera deed wonderen.

   • Juist Adriaan. Natuurlijk is een robot te saboteren, misschien wel makkelijker dan de Homo Sapiens. En het “mooist” hiervan is dat je geen “held” behoeft te zijn om dit soort acties uit te voeren!

    Hier laat ik het even bij.

 5. Het is toch.. “you will own nothing and be happy” dus niemand bezit een baan, zelf jou baas niet. De auto van jou baas is dus ook van jou. Klaus Swab zijn huis is dus ook niet van hem. De wc die rutte dus niet bezit ga ik lekker op schijten. Dus alles is van iedereen als niemand iets mag bezitten. Wij kennen zo het spelletje mee doen.

 6. Wat gaat er gebeuren met onze samenleving als AI en robots de meeste van onze banen overnemen?

  We hebben toch uitkeringen, 75% van de niet westerse migranten liggen al aan de borst van de gemeentes, OMG.

 7. Kunstmatige intelligentie stelt hen in staat een mondiale bewakingsgevangenis te bouwen waaruit geen ontsnapping mogelijk is

  Elke centimeter van onze planeet wordt in de gaten gehouden, en ongelooflijk geavanceerde ‘kunstmatige intelligentieoplossingen’ maken het voor degenen die onze planeet in de gaten houden mogelijk om binnen enkele minuten te vinden wat ze willen. Je kunt proberen te vluchten en je kunt je verstoppen, maar als ze je echt willen vinden, zal het niet zo moeilijk zijn. Overal om ons heen wordt een mondiale surveillancegevangenis gebouwd. Zelfs als je volledig van het internet afblijft en alle vormen van moderne technologie volledig vermijdt, zullen camera’s en satellieten je nog steeds eindeloos in de gaten houden. En zodra uw gezicht is geïdentificeerd, kan kunstmatige intelligentie worden gebruikt om u te lokaliseren, waar u zich ook bevindt op de hele planeet.

  Hoe AI een revolutie teweegbrengt in de manier waarop overheden toezicht uitoefenen
  Kunstmatige intelligentie krijgt aandacht vanwege het potentieel ervan om in de toekomst enorme veranderingen op veel verschillende gebieden teweeg te brengen, maar experts zeggen dat de AI-revolutie op het gebied van surveillance al aan de gang is. >>>

  https://www.npr.org/2023/06/13/1181868277/how-ai-is-revolutionizing-how-governments-conduct-surveillance

 8. Vraag aan AI en antwoord van AI:

  Vraag welke beroepen kunnen in de toekomst niet vervangen worden door AI?

  ChatGPT
  Hoewel kunstmatige intelligentie (AI) zich snel ontwikkelt, zijn er bepaalde beroepen die naar verwachting minder vatbaar zullen zijn voor vervanging door AI. Deze beroepen vereisen vaak menselijke eigenschappen, creativiteit, emotionele intelligentie en complexe sociale interacties. Enkele voorbeelden van dergelijke beroepen zijn:

  Creatieve beroepen: Kunstenaars, schrijvers, ontwerpers en andere creatieve professionals brengen unieke perspectieven en creativiteit voort die moeilijk te automatiseren zijn.

  Zorgberoepen: Verpleegkundigen, artsen, therapeuten en andere zorgverleners zijn betrokken bij empathie, menselijk contact en emotionele ondersteuning, wat moeilijk door machines kan worden vervangen.

  Onderwijs: Leerkrachten en docenten spelen een cruciale rol bij het begeleiden en inspireren van studenten. Het menselijke aspect van onderwijs, waaronder motivatie, begrip en persoonlijke begeleiding, blijft moeilijk te automatiseren.

  Sociale dienstverlening: Beroepen in de sociale dienstverlening, zoals maatschappelijk werkers, counselors en therapeuten, vereisen menselijke empathie en emotionele intelligentie bij het omgaan met complexe menselijke situaties.

  Expertise-gebaseerde banen: Beroepen die hooggespecialiseerde kennis en expertise vereisen, zoals wetenschappelijk onderzoek, geavanceerde techniek en bepaalde vormen van consultancy, kunnen minder vatbaar zijn voor vervanging door AI.

  Creatieve technologie-ontwikkeling: Beroepen die betrokken zijn bij het creëren en innoveren van nieuwe technologieën, zoals AI-ingenieurs en experts in machine learning, blijven waarschijnlijk in toenemende mate relevant.

  Hoewel deze beroepen minder vatbaar zijn voor automatisering, is het belangrijk op te merken dat technologische vooruitgang zich voortzet en dat de impact ervan op de arbeidsmarkt en beroepen evolueert. Het aanpassen van vaardigheden en het blijven leren blijven cruciaal in een snel veranderend arbeidslandschap.

  • Ik kan je vertellen dat AI gelogen heeft. Al deze beroepen zijn net zo vatbaar voor AI. En is dat erg? Deze beroepen waren er 100 jaar geleden ook niet. Lullen kan chatgtp wel, maar niet alles geloven wat hij zegt. Alles gaat veranderen. De een geloofd dat het wef gaat winnen, ik denk dat de mensheid gaat winnen. Maar hoe of wat?

   We leven in bijzondere tijden. Dat kan niemand ontkennen.

  • Zorgberoepen: Verpleegkundigen, artsen, therapeuten en andere zorgverleners zijn betrokken bij empathie, menselijk contact en emotionele ondersteuning, wat moeilijk door machines kan worden vervangen.

   Ik kom niet meer bij van het lachen. Alsof jij vanaf 2020 onder een steen hebt gelegen.

   En creativiteit zit een psychopatenbenfe al helemaal niet op te wachten.

   Geen creativiteit, geen intuïtie, geen zelfbewustzijn, geen gevoelsleven etc. dat is hoe een tranhumaan moet zijn.

 9. Het moet allemaal zo gaan. De mensheid was al terminaal ziek, de ziekte moet zn hoogtepunt bereiken voordat de mensheid zichzelf gaat genezen.

  AI is niet bestand tegen sabotage of weerstand. Godzijdank zitten er miljarden mensen te wachten tot dit slow motion ongeluk achter de rug is en we de rommel kunnen gaan opruimen. Duisternis creëert een ongekend verlangen naar licht. Er komt nog een bak ellende, maar de satanisten hun ‘ja-knikkers’ hebben zichzelf zwaar overschat. Zij leven in een bubbel waarin ze zijn gaan geloven dat ze Goden zijn. Het plannen en overleggen en voorbereiden ging allemaal vlekkeloos, maar in de praktijk gaan dingen anders.

  Laat ze maar lekker doorpakken, deze losers scoorden tienen op school (slim), maar in de praktijk (intelligentie) falen ze op alle fronten.

 10. Hoe meer je hebt gestudeerd, hoe meer je wordt beloond. De hoog geschoolden in deze maatschappij, hebben geen idee meer hoe de wereld in elkaar zit. Hun hesenbibliotheek bevat enkel kennis uit boeken. Ze zijn het contact met het echte menselijke leven volledig kwijt geraakt, omdat ze hun kennis uit boeken hebben gehaald. Deze bevat enken nog informatie, die ons gevangen kan houden. En ze hebben het zelf niet in de gaten. Ambachtslieden zijn volledig verdreven en hebben gedwongen plaats moeten maken voor een weggooimaatschappij, waaruit alle kleur en schoonheid is verdwenen. De ‘Tel-lie-vision’, hersenspoelt dagelijks de massa met nep nieuws. Dit heeft tot gevolg, dat mensen meer en meer in robotten veranderen, en niet langer in staat zijn zelfstandig en kritisch na te denken.

  – Harriet Algra

 11. De behoeften van de mens zijn onbegrensd, dus er zullen genoeg nieuwe ontstaan, evenals bij de mechanisatie. Men vroeg zich ook niet af, wat al die landarbeiders gingen doen, nu tractoren het zware werk hadden overgenomen. De werkweek is verkort; de meeste banen bestaan uit andere mensen gelukkig maken.

 12. Dan ga ik opnieuw alle wereldliteratuur lezen, klassieke en moderne muziek luisteren uit de klassieke wereld. Films, series uit die tijd kijken. Die waarin nog een peuk gerookt werd.
  De klassieke wereld, die van vóór covid en wat daaraan te verbinden is.

 13. BWA wat een onzin, voor alle fysieke activiteiten zoals ; electro, gas, water , verbouwing etc etc etc en nog a trillion zaken kunnen ze dat nooit overnemen

  Laat ze maar denken, ze komen vanzelf achter de waarheid

  De smeerlappen, schoften, illimuniatie, the ones, Rothchilds, koninklijke hoeren , hoeren volgens in regeringen …..

  Indien nodig …….. leggen zij het loodje

  De mens in GODS evenbeeld zal altijd overwinnen 🙂

 14. In mijn omgeving heb ik kwa technologie alleen maar achteruitgang meegemaakt in de software die we moeten gebruiken op het werk. Een goede software is natuurlijk te duur en wordt al gauw wegbezuinigd. Van Chatgpt ben ik ook al niet onder de indruk. Dus ik denk ook dat het allemaal geleuter in de ruimte is en dat AI hooguit wat simpele taakjes kan uitvoeren. Niet meer dan een veredelde makro dus. We zullen m.i. dus altijd menselijk personeel nodig blijven hebben. Dat is een goede zaak en erg hoopvol voor de werkgelegenheid.

 15. Wij worden ondertussen meer en meer overbodig en het werkelijke gevaar is de AI. Voor je het weet bouwen ze compleet leger die ingezet zal worden om ons te decimeren. Wie is verantwoordelijk?
  Covid en vaccins zijn slechts een afleiding. Een figuur als Schwab krijgt een natte droom van op hol geslagen AI die zichzelf bewapend en het algoritme van destructie volgt.

 16. Prima apparaat dat AI, in een mum van tijd een huurcontract voor mij gemaakt, maakt vele bureaucratische en overheidsbaantjes overbodig, en voor technische mensen is er altijd wel werk.
  Het kan in de toekomst zelfs boeken in de trant van de schrijver die je het meest waardeert, 3D films op bestelling maken voor je virtual reality brilletje/leventje, ook de mooiste dames of welke voorkeur je ook hebt, en het grote voordeel, het kan wel, maar het hoeft niet.
  Alle schapen kunnen dus mooi in 15 minutensteden in hun virtuele vrijheid gaan leven, het word nog stiller op straat dan na de komst van de televisie
  Ik zoek zelf wel iets anders.

 17. Toen windmolens als zagerijen veel srbeiders onnodig maakten was men ook bang geen banen meer te hebben. De meeste banen van nu zijn gecreëerde onzin.
  Je zorgen maken om een baan voor levensonderhoudis ook afleiding.
  Het gevaar zit in de mondiale totalitair gecotroleerde lijfeigenen staat.

  Terug naar kleine gemeenschappen en wat nodig is weg met electriciteitsnet en internet. Daar ligt de enige reddibg.

  Dus….wie helpt mee de stekker eruit te trekken.

  Hun macht is een net dat simpel door te knippen is

 18. kom op i.a.?

  alles wat nep is word bij de grens in beslag genomen en vernietigd.
  sigaretten, merk kleding , nep rolexen enz.

  definitie kunstmatig ,;

  1) Artificeel 2) Artificieel 3) Factice 4) Gedwongen 5) Gekunsteld 6) Gemaakt 7) Kunstig 8) Mechanisch 9) Nagebootst 10) Nagemaakt 11) Niet echt niet echt geweldig 12) Onecht 13) Onnatuurlijk 14) Synthetisch 15) Vals

  NEP.

  geprogrameerde en gestuurde nep bewustzijn.
  1000den vragen antwoorden en patronen en jaren sociaal media in een google data centre.
  de mens handeld in belangen en emoties en stelt zaken die ze nooit zullen doen.
  het interweb en de verzamelde data is bull-snitzel.

  vraag een willekeurige vraag aan i.a. sofie apple of ammazon of andere i.a.
  steevast is het antwoord , dit vond ik op het internet!

  en het internet is een verzameling van emotie gedreven en hebzucht gedreven onzin.
  de ware hele data word diep begraven en uit het zicht gehouden.
  de romijnse duimpjes op en neer bepalen de zogenaamde waarheid
  op basis van de belangen van de hebzuchtige meerderheid.

 19. AI heeft nog altijd een voorbeeld nodig, zonder voorbeeld kan AI niets, helemaal niets. Allemaal gebaseerd op andermans werk en ideeën.

 20. daar zijn we al eens geweest, toen al de banen gingen uitgevoerd worden door robots. Dan moeten er meer mensen leren om robots the herstellen. Als alles electronisch gaat, zullen er meer mensen nodig zijn om die zaken te herstellen. Mensen zijn onvervangbaar. Geld is ook onvervangbaar. Of gaan ze bedelaars verplichten om een electronisch apparaatje aan the schaffen zodat ze iets kunnen ontvangen? Spijtig genoeg zijn er al restaurants waar je electronisch moet tippen. Daar krijgen ze bij mij niks. Dat blijft aan de vingers plakken. Ik geef veel liever geld.

  • Geld is hét middel waarmee ze ons in deze hel hebben gelokt. Geld is waarmee ze iedereen kopen. Geld geld geld is HET middel waarmee de elites alle macht hebben en houden.

   In een wereld zonder geld zou onze tijd en energie (liefde) ons geld zijn, maar in tijd en energie zijn de elites hele arme losers, daarom hebben de elites onze tijd en energie geroofd om totale controle te krijgen door ons geldsysteem te kapen en de macht over te nemen… zoals ze dat met alles doen. Geld staat voor tijd en energie, maar de mensen met het meeste geld zijn rovers ipv mensen die met veel tijd en energie geld hebben verdient. De rijkste mensen op aarde werken zelf geen dag, ze gebruiken hun geld om anderen te laten werken en ze azen als parasieten op andermans geld.

   Roven, stelen en oplichten en dat dan een financieel systeem en een beurs noemen. Als we door deze ellende heen komen, zullen we ons afvragen hoe WIJ de afgelopen duizenden jaren zo dom konden zijn dat we ons door deze satanische bloedzuigers hebben laten uitbuiten.

 21. Weet je wie de bloedzuigers zijn theme? Ik denk, maar dat ben ik, dat de echte bloedzuigers je eigen medeburgers zijn. Gisteren zat ik op internet, dat gebeurt wel eens, en kwam deze scène tegen uit de film de bridge over the rover Kwai.

  Je zie een paar twijfelaars, je ziet een paar dissidenten maar je ziet ze uiteindelijk buigen https://www.youtube.com/watch?v=83bmsluWHZc

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in