Foto van Pexels

Zal de Nederlandse regering de omstreden Wet Verplaatsing Bevolking misbruiken om de asielcrisis “op te lossen”? In de komende maanden moeten de gemeenten 20.000 woningen beschikbaar stellen voor asielzoekers. De komende jaren wordt niet minder dan 730 miljoen euro uitgetrokken om de asielcrisis te bestrijden. Het gaat om noodopvang, flexibele huisvesting, integratie en de aanpak van onruststokers. Voorlopig komt er geen einde aan het asiel, bericht Freewestmedia.com.

Het is onduidelijk waar de 20.000 woningen vandaan zullen komen. In het hele land is er een groot tekort aan woningen. Voormalig lid van het Europees Parlement Lucas Hartong merkte op: “Dit rampenkabinet is waanzinnig!”

Journaliste Annelies Strikkers is ervan overtuigd dat de Wet Verplaatsing Bevolking en de nieuwe dwangasielwetgeving misbruikt zullen worden. “Hoewel de invoering van de Wet Verplaatsing Bevolking bedoeld is om de opvang van Oekraïense vluchtelingen te verzekeren, wordt de asielcrisis als argument gebruikt om deze wetgeving en mogelijk andere verregaande artikelen in te zetten,” waarschuwde zij in een Twitterdraad.

Met artikelen die nog niet in werking zijn gesteld, kunnen Nederlandse burgers gedwongen worden te verhuizen en kan een burgemeester beslag leggen op elke woning.

Strikkers wees erop dat staatssecretaris Van der Burg en de ministers Hugo de Jonge en Bruins Slot werken aan nieuwe wetgeving om asielopvang door gemeenten volgens dictaat te kunnen afdwingen.

In de eerste zes maanden van dit jaar zijn 195.200 asielzoekers naar Nederland gekomen. De instroom is nu 70 procent hoger dan in 2021. Ondertussen wachten Nederlanders vaak acht tot 15 jaar voordat zij kans maken op een sociale huurwoning en is de woningmarkt totaal verzadigd.

  WEF: WHO roept wereldleiders op bevoegdheden over te dragen aan VN om 'Ziekte X' te bestrijden

“Als men dit alles bekijkt – denk ook aan de onteigening van de boeren – kan men concluderen dat er een proces aan de gang is om de nationale cultuur en de bevolkingssamenstelling te ontwrichten,” merkte Strikkers op. “En de regering slaagt daarin door crisissen te creëren die met beperkende wetgeving worden “opgelost”. Zeer verontrustend.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Turbofase omvolking: Nederland kan burgers dwingen migranten in hun huis op te nemen!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe pasgeborenen zijn niet in orde: Miljarden baby’s zullen spike-eiwit genen erven
Volgend artikelHoe wordt iemand wakker?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

54 REACTIES

 1. Met de komende financieele crisis zullen meer mensen een/hun huis moeten delen om het betaalbaar te houden of hun woning niet te verliezen. Hiermee worden de achterstanden weggewerkt. Hier in de stad word op straat nog nauwelijks Nederlands gesproken, ik voel mij er niet meer thuis.

   • Alle Nederlanders samen in een keer emigreren naar Rusland. Ruimte zat en we zijn welkom zolang we ons willen integreren. Daar kan je nog wat opzetten zonder debiele en verzonnen beperkingen. Het is daar niet koud als je bijvoorbeeld naar de Stavropolskiy Krai gaat.

    Moet je kijken hoe gauw Nederland zonder Nederlanders onder water staat. Kunnen we het even later als vakantieland erbij nemen, zonder het volk dat niet wilde integreren en niets wilde weten van dijkbewaking en droogleggen en al het harde werk dat daarbij komt kijken, en zonder het tuig dat Nederland onder onze kont vandaan verkocht heeft.

  • Ik zat twintig minuten op een bankje tegen over een grote winkel en in die twintig minuten telde ik 48 gelukzoekers en boven al waren het jongeren rond de 30 jaar en twee verkleden vrouwen tenminste dat neem ik aan 1300 euro per maand is 62400 euro per maand en welke economische belang hebben wij er van, 000000, 0000 en van de vrouwen boven de 50 jaar zullen ooit gaan werken door de vele kleine kinderen die zij hebben hoeven zij ook niet te werken wel als je blank zou zijn dan gelden hele regels.

  • MIJN STELLING IS ER ZIJN GEEN VLUCHTELINGEN,
   Wij moeten ons zelf de vraag gaan stellen hoe kan het dat op dit moment zoveel vluchtelingen naar Europa komen zo oud als ik ben 74 jaar heb ik nooit anders mee gemaakt dat in het verre Oosten altijd machtsstrijd was, en dat is nu niet anders alleen zij breiden zich nu over hele de wereld uit, hoe komt dat.
   Europa en het westen maken er gebruikt van en zorgen zelf dat er een vluchtelingen probleem ontstaat waarom levert je niet alleen geld maar ook wapens aan dat volk uit alles heeft een doel begrijp mij goed als je buurman een crimineel is ga je hem toch ook niet voorzien van wapens maar onze schapen dreigen nu met ons geld en wapens zelf afgeslacht te gaan worden en alles loop volgens plan voor het WEF en zijn elite.
   Wat is hun doel om ons land naar een burger oorlog te leiden ja wij zullen niet anders meer kunnen om weer te gaan vechten voor onze vrijheid en zo worden wij gebruikt door Rutte en zijn elite en deze leiders en elite zullen wij dan weer met vlag en wimpers ontvangen als helden want zo dom is ons volk en laf.

 2. Rutte ‘liegt glashard’ over asielstop, dit stond er in het verkiezingsprogramma van zijn VVD

  Vrijdag zei premier Rutte tijdens zijn wekelijkse persconferentie dat hij een asielstop uitsluit. “Een asielstop kan niet. Dan moeten we uit de Europese Unie stappen, dat gaat niet,” zei hij.

  “Een asielstop betekent de grenzen helemaal sluiten. Dat gaat niet. Even los van of je dat maatschappelijk wenselijk vindt, is dat niet een mogelijkheid die je hebt als lid van de Europese Unie,” aldus Rutte.

  Dat heet met je vuist op tafel slaan >>>
  https://www.ninefornews.nl/rutte-liegt-glashard-over-asielstop-dit-stond-er-in-het-verkiezingsprogramma-van-zijn-vvd/

  • (Rutte ‘liegt glashard’ over asielstop)

   Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel..

   Opsluiten deze Hollandse landverrader. ‘rutte is het oliemannetje van Europa’ Zo opa, zo kleinzoon.
   Walgelijk nazi.

   • Discobol augustus 27, 2022 at 17:14

    Mee eens, Rutte is een pathologisch leugenaar, op zich niet zo erg je kan er rekening mee houden, maar het publiek heeft meer dan een decennia op deze partij van hem gestemd, vooral de grote en kleine ondernemers, als arbeider heb je niets te zoeken bij de VVD.

    Echter wie gaat deze internationaal afgesloten verdragen cancelen, ontbindt de dure en dystopische/ongezonde relatie met de EU, alleen een revolutie of een totale ontwrichting van de maatschappij door middel van langdurige protestacties en stakingen bij het bedrijfsleven en bijv. openbaar vervoer, zeg maar alles wat deze totaal idioterie kan stoppen.

    • (alleen een revolutie of een totale ontwrichting van de maatschappij)

     Inderdaad, het antwoord ligt bij het Volk. Gebeurd dat niet, dan zijn wij (Het Volk) Verloren. En is er geen weg meer terug. En zoals het er nu uitziet, staan we (Het Volk) Met 1 been in het graf…

    • Wat had je anders verwacht? Rutte is een flikker, komt uit de bijbelbelt, is gereformeerd, en ondermaats; zal dus standaard tegen de normale bevolking aan trappen, om “wraak”te nemen dattie vroeger op school en thuis gepest is.

     Een prototype voor nazi, WEF volger, en slijmbal die de MH17 neer liet halen.
     Landverrader? 150% zeker.
     ——————-
     Waneer kunnen we verbetering verwachten?
     Wel, als er honger en kou lijden komt voor de etnische nederlanders, die dan (eindelijk) de straat op gaan om bijltjesdag uit te voeren, de linkse bewindvoerders/ambtenaren een enkeltje ziekenhuis/mortuarum geven, ervoor zorgen dat links nooit meer aan de macht komt.

     Dan: Nexit, uit de euro (gulden terug; de munten waren van sociale uitvoering)uit UN, uit WHO, grenzen dicht, uit de Nato, laat USA zijn eigen oorlogjes uitvechten, alle werkloze “vluchtelingen”eruit naar “wir schaffen das”land, en, last but not least: een ander politiek systeem; huidig systeem werkt niet..

     Parlement: 100 personen, alleen voorvoorlichting;
     Opleidings eisen: in principe politicologie voor de fractieleider, de rest een relevante andere studie; rechten, economie.
     Beslissen: maandelijks electronisch referenda.Uiteraard bindend.
     Uitvoering: niet partijgebonden zaken kabinet, relevant geschoold
     Verkiezingen: voor 6 jaar geldig
     Staande voet ontslag: kan ook via referendum.

     Dan krijgen we NL wellicht weer een beetje terug.
     Daarnaast nog aanvullende maatregelen.
     Energie rekening: UITSLUITEND de gebruikte energie.
     Geen meterhuur, of abonament of andere extra’s; tarief: hetzelfde als voor grootverbruikers.
     Rioolbelasting: op basis van kosten; landelijk hetzelfde

     mensen met inkomen onder 20.000: belasting vrij (FvD). Inderdaad, het stijgen van koopkracht, het verminderen van elende, compenseert heel, heel ruim het schijnbare inkomens verlies voor belastingen.

     Zorg: de quantiteit wordt bepaald door de vraag.Dus meer zieken en verzorgings tehuizen. Gebouwen nationaliseren.
     Medisch personeel: in loondienst.Lonen beginnende verpleegsters: hoger

     Voor inkomens tot 20.000: premievrij.
     Geen beperking op medicijnen of behandelingen.

     Islam verbieden.Net zoveel moskeetjes toe staan, als dat er kerken zijn in Mekka. Gelijke monniken gelijke kappen.Rest van moskeetjes: sociale functie; markt bijvoorbeeld. Varkensslachterij.

     Eindelijk eens een verschil maken tussen inkomen uit werk en inkomen uit handel; laatste zwaar belasten, eerste lichter.

     Boeren brengen de agriproductie.Nu zijn we nr.1 ter wereld; USA voert meer in dan uit. De staat heeft veel geld nodig; boeren dus stimuleren; die “natuurgebieden: bemesten en omploegen.
     het afgrijselijk stomme gelul van stikstof en CO2 en klimaat: vergeet dat maar; er is NIETS wat de mens kan doen om ook maar enige invloed uit te oefenen op klimaat.

     De mest kan in een proces gebracht worden, waarbij eerst het gas eruit wordt gehaald, daarna de andere stoffen; of dusdanig bewerkt dat het als een meststof gebruikt kan worden

     Biocentrales, windmolens, zonnepaneel velden: per direct slopen; ze zijn onzinnig en verpesten leef omgeving.
     Direct beginnen met de bouw van (veilige) atoom centrales.

     De achtelijkheid van sommige gemeenten (stadhuis is te wit, of te weinig vrouwen) ongedaan maken.
     De meest geschikten moeten een baan krijgen, met uitsluiting van moslims en linksen.

     De burgemeesters: kiezen, niet meer benoemen.

     Aantal ambtenaren per millioen inwoners: niet meer dan in 1980; toen werden PC’s algemeen.

     Sociale diensplicht. Ook voor meiden; dat lost het probleem van verzorgende beroepen op. Duur: 2 jaar.
     Strijdkrachten: op een klein deel na, voor rampen bestrijding, opheffen.
     Verwachten we oorlog met Andorra???

     Onderwijs: kwaliteit ging sinds 1964 (mamoetwet) omlaag.
     Terug naar af.
     Lagere school en middelbare school: weer terug naar klassen.
     Bijzonder onderwijs opheffen; als ouders hun koters willen verpesten, dan in eigen tijd met eigen geld.

     Middelbaar onderwijs: max.4 week per jaar vrij.
     Opleidingen met een jaar bekorten; dat kan.

     HBO en WO onderwijs: minder dan 6% komt uit arbeidersklasse, toch mogen arbeiders het betalen.
     Instellingen verplichten dat cijfer per jaar met tenminste 10% te verhogen; geen succes; b.v. maar 3%, dan 7% korting op de inkomens van het hogere personeel.
     Docenten en hoogleraren: stempelklok invoeren; tenminste 40 uur aanwezig; tenminste 25-30 college geven. Niet genoeg zalen? ’s avonds, ’s nachts en in de weekenden kan ook
     Geen gebeunehaas meer; geen flutboekjes schrijven en verplicht stellen op de lijst: landelijk zelfde boeken lijst.
     Studieduur met een jaar bekorten.
     Onzinnige richtingen, zoals vrouwenzaken, emancipatie, slavernij afschaffen, per direct.
     Hoogleraren zonder leerstoel: ontslaan.

     Aanstelling op grond van kwaliteit, NIET omdat ze tieten hebben of zwart zijn.

     Rechtshulp: weer gratis voor lage inkomens.
     Rechters: mogen niet partijgebonden zijn.

     Gebruik die gekapte bossen maar voor sociale woningbouw….

     Zo maar een paar ideetjes.

    • De ondernemers zijn juist het probleem van wat wij nu hebben zij deden allemaal mee aan de vuile spelletjes van de rijken en elite zij waren toen al de mensen die de arbeiders uit knepen en nu is het nog erger, nu worden zij eens goed gepakt door Rutte de sekte koning van Europa en nu weten zij eens wat wij elke dag voelen, ondernemers hebben voor mij helemaal verkloot en het laat mij koud wat hun overkomt.

 3. Dit5 is onoplosbaar en zal complete chaos worden, zeker omdat luilekkerland financieel de grond in zakt. dat is een vette teleurstelling voor al die kennis migranten die wel de Audi van neef Achmed op foto hebben gezien maar er zelf geen op een eerlijke manier bij elkaar zullen krijgen.

  Dit beleid is gericht op interne c.q. burgeroorlog in Nederland. Opzettelijk is een ongeorganiseerd leger binnen onze grenzen gecreëerd dat straks zal moorden en roven. Het hele scenario is zo voorspelbaar dat het pure opzet moet zijn. Bu8rgermeesters en wethouders overal zijn hieraan mede plichtig, al dan niet in hun stomme onwetendheid of blinde partij volgzaamheid.

  Onze ondergang is niet door vreemden maar door zakken vullende verraders veroorzaakt. Laten we zorgen dat hun buit niet ten gunste komt van hun en hun aanhang.

  • Er zijn nu al meer dan 14 miljard uit de staats kast gestolen en niemand weet waar het geld heen is, nu gaat 730 miljoen naar vluchtelingen en wij belasting betaler krijgen nul, en in de zorg wordt met 600 miljoen nog eens gespekt want het geld gaat echt niet naar de zorg maar naar de aandeelhouders, en wie denken jullie dat daar allemaal met hun geld inzit?.

 4. Nederland is terminaal !!!!

  En wat is er eigenlijk nog meer nodig om de boel te laten ontploffen???
  Hoelang slikkken jullie dit nog

  Groeten vanuit (triest) België

 5. Voortduringswet artikelen 2c en 4 Wet verplaatsing bevolking

  De toestroom van ontheemden uit Oekraïne is zo hoog dat Nederland niet in staat is aan hen binnen de bestaande structuren (nood)opvang te bieden. Daarom heeft de regering in deze buitengewone omstandigheden bij koninklijk besluit van 31 maart 2022 (Stb. 2022, 133) artikelen 2c en 4 uit de Wet verplaatsing bevolking inwerking gesteld.

  https://www.eerstekamer.nl/wetsvoorstel/36081_voortduringswet_artikelen_2c

 6. Kan toch simpel, 20.000 asielzoekers, verdelen over alle regeringspartijen die de asielzoekers genegen zijn. Te beginnen bij de grootste. Partijbonzen, ministers, voorzitters van raden, vakbonden en postjes…
  Zo zijn we rap rond en gratis natuurlijk. geef ze waarvoor ze staan. Geef het goede voorbeeld, begin bij uzelf.
  Dit is mijn boodschap aan de politiekers:

 7. Politici lijken maar 1ding goed te kunnen en dat is liegen.
  Kennis is niet belangrijk je moet glashard kunnen liegen. Dat is de belangrijkste eigenschap die je
  moet hebben om het in dit vak ver te schoppen.
  De grootste leugenaar in dit systeem wordt beloond met het premierschap.
  Liegen mag want wij zijn het domme gojim die ze naar believen als echt slachtvee kunnen doden
  wanneer en hoe ze maar willen.
  De afgelopen decennia hebben ze druk op ons geëxperimenteerd door ons voedsel te vergiftigen en medicatie te verstrekken met voornamelijk kwaadaardige bijwerkingen.
  De lucht die we inademen bezoedeld met chemtrails.
  De hele politieke arena staat nu in dienst van maar 1 simpel gegeven en dat is de menselijke ondergang bewerkstelligen. Dankzij de gentech-injecties is dit alles in een stroomversnelling gekomen.
  Rutte en consorten weten dit en lachen zich waarschijnlijk rot in dat kut-torentje.

  • Ja dat is waar maar de dommigheid van het volk maak dat mogelijk is mijn mening en vergeten wij ook niet de corrupte die onder onze gevestigde orde schuil gaat, zelfs rechters.

 8. Hemel en hel bestaan.
  We zijn hier maar tijdelijk.
  Trek je daaraan op.
  Aan het einde zit de enige Rechter die ertoe doet.
  Hij is mild maar rechtvaardig.

 9. (Rutte en consorten weten dit en lachen zich waarschijnlijk rot in dat kut-torentje.)

  Reken maar dat ze zich zorgen maken (Om Het Volk) Als je de bevolking alles afneemt, waar ze nu mee bezig zijn. Zou het zomaar kunnen omslaan. En een op hol geslagen kudde, houd niemand tegen. En dat heet een Burgeroorlog.

 10. De geheime zaken van Mark Rutte

  Het geval Demmink duikt met enige regelmaat op in de nationaal afgerichte mainstream media. Deze voormalige secretaris-generaal van Justitie zou zich schuldig hebben gemaakt aan het zich talloze malen vergrijpen aan minderjarige jongens in binnen- en buitenland. De laatste keer dat deze gepensioneerde vrijgezel in het nieuws kwam was toen CDA kamerlid Pieter Omtzigt zijn graaf- en onderzoekswerk naar de handel en wandel van een rijksambtenaar moest stoppen. Toenmalig fractievoorzitter van het CDA Sybrand Buma schijnt briesend van woede zijn kantoor te zijn binnengestormd en hem te hebben bevolen met zijn onderzoek te stoppen.
  Dit zou gebeurd zijn in opdracht van premier Rutte. Niemand kan uitleggen waarom nu precies ’s lands minister-president belang heeft bij het afdekken van de vermeende misdaden van een gepensioneerd rijksambtenaar. Als iemand onschuldig is, dan zou hij of zij er op moeten staan zijn naam van alle blaam te laten zuiveren door grondig onderzoek. De conclusie die kan worden getrokken is dan ook: schuldig. Ook Buma is schuldig wegens medeplichtigheid. Vandaar dat hij nu NSB’er van dienst is in Leeuwarden.

  Daarmee is Mark Rutte dan ook op zijn minst medeplichtig. Welk belang zou hij nu eens kunnen hebben om dit soort waarheidsvinding te torpederen en op basis van welke macht kan hij dat bij Buma afdwingen. Was de aspirant NSB-burgemeester ergens mee te chanteren? En als hij niet was te chanteren, was er dan iemand anders in de partij die wat op zijn kerfstok had wat koste wat kost moest worden verdoezeld? Hoe diep zit de Haagse politiek eigenlijk in het moeras van corruptie, omkoperij, chantage en intimidatie? Een premier die blijkbaar alles naar eigen inzicht naar zijn hand kan zetten – hoe kan dat?

  Iemand tipte ons over een website, waarin een gigantische opsomming van werkwijze en eigenschappen van de Nederlandse minister-president is te vinden.

  Lees verder>>> https://www.stopdebankiers.com/de-geheime-zaken-van-mark-rutte/

    • @Adriaan W. >> (Bizar hè en het publiek maar denken dat hij een rijkelijk salaris heeft als minister president.)

     Mark Rutte heeft 40 eigen ondernemingen. Het vermogen van Mark Rutte wordt geschat op 10 miljard euro.

     Die zag ik niet aankomen. Wel in gedachten natuurlijk, er verdwijnt zoveel burgerbelastinggeld, in de zakken van deze smeerlappen. Totaal geen controle op, en dat ze er maar fijn van mogen genieten. Maar er is een keerzijde, en dan is het einde. Pensioenpotten zijn leeggeroofd, alles komt boven water. Waarschijnlijk te laat.

     • Die gast heeft z´n ziel verkwanseld en voor hem is er geen hoop. Dat is de keerzijde en er is inderdaad het einde en dat is voor degenen die hebben opgelet in zicht.

  • Demmink is blijkbaar volgens de geruchten molen een beruchte pedofiel, vele top ambtenaren en politici hebben hun positie aan hem te danken, vele dossier met zieke zaken gepleegd door deze lieden zijn onder het beheer van Demmink ergens heen verhuisd, deze heren zitten in zijn zak, soms misschien eraan…. Lijkt me overduidelijk…

   Onze politiek is zo ziek dat euthanasie de enige optie is die overblijft, ziek tot op het bot die zooi…

 11. De regering zal de asiel crisis die ze zelf hebben gecreëerd zoals de meeste problemen afgelopen 40 jaar gebruiken om nog meer chaos, woede en verdeeldheid te zaaien.

  Alles wordt uit de kast getrokken om een burgeroorlog te creëren zodat ze politie en leger in kunnen zetten om de hele oppositie op te pakken en als nodig te vermoorden.

  De Roverheid samen met justitie is het grootste en geweldadigste NSB/WEF SYNDICAAT

  ALLEEN DOMME MENSEN HEBBEN NOG STEEDS NIET IN DE GATEN DAT ER IN 2020 EEN COUP IS GEPLEEGD EN ONS LAND IS BEZET DOOR : VVD,CDA,CU,D66,SP,PVDA,GROENLINKS, VOLT, JA21,BBB EN NOG WAT SPLINTER PARTIJTJES.

  Al deze partijen steunen de WEF HUFTERS, kijk maar naar alle stemmingen die in Tweede Kamer hebben plaats gevonden.

 12. Ieder in elke regering is volledig gehersenspoeld en wordt centraal aangestuurd door AI!
  Het zijn lege hulsels. !
  En….Heeft Maxima niet de voltteffer de wereld in geholpen die luidt; Nederlanders hebben niet echt een identiteit!! ? En daarmee het startschot gegeven miljoenen buitenlanders op te nemen in Nederland. Met name Afrikanen. Wiens identiteit toch al ontnomen is door hun geschiedenis te wissen.
  Wat las ik laatst, 500 miljoen afrikanen rammelen ad poorten van Europa!?
  De hele Europese kultuur wil men wissen.
  De witte mens uitroeien. Het door Soros gesponserde Black lives matter is het nwe hoofdstuk. Een blanke wordt nu zwaar gestraft bij een discriminatie situatie!! Wie wil de 1 e zijn die met een klomp gooit?

 13. Het kabinet en hun organen zoals politie etc hebben nog niet gevochten met de bevolking.
  Denk je nou echt dat je gezinnen uit hun huis kut zetten of met een stel bussen vol met politie een boerderij kunt ontzetten?
  Arme overheid ze hebben geen idee wat hun te wachten staat.

 14. Gelukkig kan mijn Markje goed liegen en houd hij woord tegenover ons,we houden vast aan agenda 2030. de stikstof crisis, de huizencrisis,de energie crisis,de asielcrisis,de financiele crisis,de watercrisis,de Co2 crisis,de bankencrisis. de oekraine crisis,de corona crisis,de personeelcrisis.maar verder gaat het weer goed tussen ons.

  En als we later in de Caribieen onder het genot van een cock-tail praten over hoe makkelijk die Huillanders te manipuleren en doden waren lachen we ons een ongeluk.Die goeie oude Klaus Schwein had toch toekomstvisie.

  • @Kaag,
   Wat een t.ringzooitje is het toch in ons land, sorry voor dit gekozen woord,maar zo is het toch gewoon, maak eens keuzes en doe iets, we vergeten trouwens Groningen nog te noemen met de aardbeving daar en de huizen die op in storten staan, man man man, mogen wij even overgeven zouden van Kooten en de Bie zeggen !!!

 15. Denk dat de Rutteregering veel dingen heeft veroorzaakt maar voor oplossingen geven ze niet thuis, is al JAREN aan de gang, niet alleen nu met vluchtelingen, de rij van veroorzaakte problemen is eindeloos, toeslagenaffaires, woningnood en onbetaalbare woningen, het gas straks als het koud en allemaal door de keuzes van de Ruttekliek, heel vroeger was ik soms trots op het eigenzinnige beleid van ons landje maar nu zie ik dat helemaal nergens meer in terug, een grijze muis die echt alles doen wat de VS ons opdragen, zucht !!!

 16. “Met artikelen die nog niet in werking zijn gesteld, kunnen Nederlandse burgers gedwongen worden te verhuizen en kan een burgemeester beslag leggen op elke woning.”

  Niet waar, deze wet van net na de oorlog is bedoeld om Nederlandse burgers aan tijdelijk onderkomen te helpen ten tijde van een crisis zoals oorlog of een (natuur-)ramp. Niet om buitenlanders te verwennen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in