Na twee lange jaren van ongebreidelde, door de media veroorzaakte hysterie, begon het pandemienarratief eindelijk aan kracht te verliezen, om vervangen te worden door de nieuwste boeman in het vizier van de globalisten – Poetin en zijn oorlog in Oekraïne.

Kort daarvoor moest zelfs Bill Gates toegeven dat de strijd tegen Covid wat de farmaceutische industrie betreft definitief verloren was – de oorlog tegen toekomstige pandemieën gaat echter onverminderd door, schrijft Dragan Filipovic.

Op de veiligheidsconferentie in München onthulde hij dat “helaas het virus zelf – vooral de variant die Omicron heet – een soort vaccin is. Dat wil zeggen, het wekt zowel immuniteit op tegen B-cellen als tegen T-cellen, en het heeft de wereldbevolking beter weten te bereiken dan wij met vaccins,” verklaarde hij.

Zijn verlate bekentenis is wat iedereen met een (half functionerend) brein van meet af aan wist: dat vaccins absoluut machteloos zijn tegen snel muterende coronavirussen, en dat er niets boven natuurlijke immuniteit gaat, zoals vorig jaar door een Israëlische studie bevestigd is.

Gates is echter niets anders dan volhardend, en “voorspelt” onmiddellijk een nieuwe pandemie – en een nog dodelijker ziekteverwekker, en bevestigt daarmee dat hij en zijn cohorten bezig zullen blijven met hun alomvattende plannen voor ons collectief welzijn, en hun agenda om barmhartig over onze ineenstortende planeet te heersen niet zullen laten varen.

Dat de lekke SS Corona snel aan het zinken is, was al bevestigd door Stéphane Bancel, CEO van Moderna Therapeutics, de op één na grootste fabrikant van mRNA-vaccins, die onlangs bedrijfsaandelen ter waarde van zo’n $300 miljoen verkocht en snel zijn Twitter-account verwijderde. Andere directeuren volgden dit voorbeeld en verkochten hun Moderna aandelen, waarvan de waarde sinds augustus vorig jaar met 72% is gedaald.

Daarvóór, en onder de radar van de media, sijpelde uit India het nieuws door dat de autoriteiten van dat land het verzoek van Pfizer om goedkeuring van hun Covid-19 vaccin hadden afgewezen, wat betekent dat hun Covid serum afwezig is op de twee grootste wereldmarkten, India en China – en ook Rusland. De regelgevende instantie voor geneesmiddelen verklaarde op haar website dat zij het vaccin niet kon aanbevelen wegens de talrijke in het buitenland gerapporteerde bijwerkingen en de weigering van Pfizer om veiligheids- en immunogeniciteitsgegevens te genereren in binnenlandse Indiase studies.

Een van deze bijwerkingen is myocarditis, zoals bevestigd in een studie gepubliceerd door de Journal of the American Medical Association (JAMA) en onthuld door het Israel National News onder de kop “New study: 133x risico op myocarditis na COVID vaccinatie.”

Het Ministerie van Volksgezondheid van Israël – de pionier in het toedienen van het experimentele vaccin van Pfizer – had op 9 februari de resultaten bekendgemaakt van een onderzoek naar bijwerkingen bij degenen die de derde prik hadden gekregen, waaruit was gebleken dat twee derde van hen gezondheidsproblemen meldde; dat verslag werd snel van de website van het ministerie verwijderd.

De Indiase autoriteiten merkten vermoedelijk op dat Afrika, waar slechts 6% van de bevolking gevaccineerd is, de minste besmettingen telde en het virus zo goed als uitgeroeid had. Ook heeft de Indiase deelstaat Uttar Pradesh, met 230 miljoen inwoners, met succes Covid-patiënten behandeld met Ivermectine, een geneesmiddel dat minder dan 2 dollar kost voor een vijfdaagse behandeling, terwijl de ontwikkelde landen zwaar leunen op Remdesivir, dat een grotendeels ondoeltreffend en giftig geneesmiddel blijkt te zijn waarvan de vijfdaagse behandeling meer dan 3.000 dollar kost.

  NAVO wil kernraketten plaatsen aan Russische grens van Finland - Finland zegt ja

Terwijl Bill Gates en zijn cohorten druk bezig zijn met de voorbereiding van hun nieuwe, dodelijker ziekteverwekker, is de aandacht van het publiek afgeleid naar de gebeurtenissen in Oekraïne en de al lang geplande oorlog met Rusland. De lijn van de media is dat de Russische beer uit zijn sluimering ontwaakt was en plotseling besloot dat dit het perfecte moment was om weer een stuk Oekraïense grond af te hakken.

Dat sprookje houdt echter geen steek, want Rusland bevond zich in een perfecte positie om Oost-Oekraïne met weinig of geen tegenstand in te nemen, toen het in 2014 het schiereiland de Krim terugveroverde zonder dat er een schot gelost werd. De Oekraïense militairen waren toen veel zwakker en hun twee pogingen om de weggelopen republieken Donetsk en Lugansk met geweld terug te veroveren, eindigden in een jammerlijke mislukking.

Het is Rusland zeker niet ontgaan dat de NAVO Oekraïne sindsdien heeft voorzien van militair materieel en training ter waarde van 3 miljard dollar, zodat een oorlog nu uiteindelijk exponentieel duurder zal uitvallen dan acht jaar geleden. Rusland had in 2014 de erkenning van de twee republieken afgewezen, maar het kon niet langer de voortdurende beschietingen van de overwegend Russische burgerbevolking negeren, waarbij sinds de afscheiding bijna 14.000 doden zijn gevallen.

Het had ook geen alternatief meer nadat de VS en de NAVO de veiligheidseisen van Rusland categorisch weigerden en de mogelijkheid van een toekomstige toetreding van Oekraïne tot die organisatie uitsloten, waardoor Poetin gedwongen werd zijn handtekening te zetten en de twee republieken op 21 februari te erkennen, toen hij verklaarde:

“Westerse organisaties vertonen directe invloed op praktisch alle levenssferen in Oekraïne. Er is geen onafhankelijke staat in Oekraïne – alles hangt af van wat westerlingen zeggen. Westerse organisaties raken zo verwikkeld in Oekraïne om de corruptie te bestrijden, maar de laatste tijd bloeit er in Oekraïne niets anders dan corruptie, zei hij.

Buitenlandse adviseurs hebben de leiding over de Oekraïense inlichtingendiensten. De VS en de NAVO zijn overgegaan tot het openlijk ontwikkelen van het grondgebied van Oekraïne als een theater van militaire acties.

De NAVO is van plan een aantal grote militaire oefeningen met Oekraïne te houden als dekmantel om haar strijdkrachten in het land op te bouwen.

De NAVO heeft in de stad Ochakov een commandocentrum opgericht om de Zwarte Vloot van Rusland te kunnen richten en vernietigen. De VS en de NAVO hadden soortgelijke plannen met de Krim, maar de bevolking van de Krim heeft die plannen verstoord.

De NAVO is te dicht bij de grenzen van Rusland gekomen, en het verschijnen van militaire infrastructuur in Oekraïne is een kwestie die al beslist is. De NAVO wil naar Oekraïne komen om Rusland hard en plotseling te kunnen treffen. Oekraïne zal gebruikt worden als platform voor deze aanval tegen Rusland. Vanuit Oekraïne zal de NAVO heel het grondgebied van Rusland tot aan de Oeral kunnen controleren. Tomahawk-raketten zullen in 35 minuten naar Moskou kunnen vliegen, terwijl de ICBM’s van de NAVO Moskou in 5 minuten zullen kunnen bereiken.”

  Oekraïne Situatierapport: Hoge verliezen, mobilisatieproblemen, te weinig luchtverdediging

De NAVO heeft jarenlang ongegeneerd gewerkt aan het opzetten van de Oekraïne val voor de Russische beer, maar de media bagatelliseerden onvermijdelijk deze duidelijke machinaties, en kleineerden de Russische ongerustheid over de snode activiteiten aan zijn grenzen.

Het scenario lijkt griezelig veel op de achterbaksheid die aan WO I voorafging, met dit verschil dat de wereldmachten nu bewapend zijn met kernwapens, en dat is de reden waarom Rusland wanhopig probeerde een uitweg te vinden. Uiteindelijk werd zelfs voor de voorzichtige Poetin duidelijk dat, als Oekraïne en haar mentoren naar vrede hadden gestreefd, zij allang het akkoord van Minsk II uit 2015 zouden hebben uitgevoerd; dat verdrag was goedgekeurd door de VN-Veiligheidsraad, waardoor alle ondertekenaars – ook het VK en de VS – verplicht waren zich aan de voorwaarden ervan te houden, maar in plaats daarvan steunden zij de onverzettelijkheid van Kiev en het aandringen op een gecentraliseerde nationalistische staat, waarbij zij de beloofde autonomie voor Donetsk en Lugansk afwezen.

In elk geval is het niet Rusland dat Oekraïne het eerst bezette, want die onderscheiding gaat naar de VS, die 5 miljard dollar hadden uitgegeven aan het organiseren van de gewelddadige Maidan-revolutie en de omverwerping van een democratisch gekozen president, op een moment dat Rusland in februari 2014 bezig was met de voorbereiding van de Olympische Winterspelen in Sotsji.

Strenge sancties op Rusland dwongen Duitsland de certificering van de Nordstream 2 pijpleiding stop te zetten, ondanks het feit dat dit gas van levensbelang zal zijn voor zijn economie vanwege de op handen zijnde sluiting van de resterende Duitse kerncentrales. Als een nucleaire uitwisseling vermeden kan worden, is het enige land dat van deze oorlog profiteert, de VS, die hun greep op Europa zullen verstevigen, en de NAVO, die al drie decennia lang op zoek is naar een bestaansreden.

In een interview met filmregisseur Oliver Stone onthulde president Poetin hoe hij al in 2000 door Bill Clinton werd afgewezen toen hij voorstelde dat Rusland tot de NAVO zou toetreden. Het Westen heeft altijd een vijand nodig – bij gebrek aan een echte dreiging volstaat een kunstmatige, en hun doel is nu Rusland financieel te verzwakken, te isoleren en te destabiliseren en een zo groot mogelijke binnenlandse ontevredenheid onder de bevolking en verzet tegen Poetin bij de oligarchen te creëren, om Rusland uiteindelijk terug te brengen naar de jaren negentig, toen Jeltsin het land overleverde aan de genade van westerse kapitalistische aasgieren.

Voor de goede orde had Klaus Schwab van het Wereld Economisch Forum (WEF) al aangekondigd dat de wereld binnenkort te maken zal krijgen met een “alomvattende wereldwijde cyberaanval”, die onvermijdelijk de schuld zal krijgen van Rusland, wat neerkomt op een oorlogsverklaring.

Hoewel de meeste Amerikanen zich niet bewust zijn van de manier waarop hun belastinggeld in het buitenland wordt besteed, zijn er ook mensen die dat wel zijn, en die het heftig oneens zijn met het beleid van de VS in Oekraïne. Een van hen is Russell Bentley, die in 2014 als vrijwilliger naar Donbass kwam om te vechten tegen de “Oekraïense fascistische strijdkrachten”, zoals hij ze noemt.

  Europa's energiecrisis zal geen "één winterverhaal" zijn

Hij onthulde begin februari dat de demarcatielijn op vijf mijl van het stadscentrum lag, en dat de Oekraïense strijdkrachten dagelijks de civiele infrastructuur met zware artillerie beschoten. Langs de frontlinie, die zich over zo’n 200 mijl uitstrekt, staat hun 30.000 man sterke vrijwilligersmacht tegenover zo’n 150.000 reguliere Oekraïense troepen, waarvan hij schat dat 80% gedemoraliseerde dienstplichtigen zijn, die liever vluchten dan vechten, maar gedwongen worden te blijven zitten door de duizenden fanatiekelingen van het beruchte Azov-bataljon, alsmede Blackwater huurlingen en ISIS-terroristen – geïmporteerd uit Syrië, met dank aan Erdogan.

Sinds eind vorig jaar zijn tientallen vrachtvliegtuigen in Oekraïne geland met militaire uitrusting en munitie van NAVO-kaliber; naast zwaar geschut en Turkse drones zijn de Oekraïense strijdkrachten uitgerust met moderne nachtkijkers en gecodeerde communicatieapparatuur, terwijl de separatisten gedwongen zijn hun huizen te verdedigen met verouderde wapens en analoge radio’s die gemakkelijk gestoord kunnen worden.

Een Russische interventie was hun enige hoop om te overleven, zoals het geval was met Abchazië en Zuid-Ossetië, twee pro-Russische enclaves die Georgië in 2008 met militaire hulp van de VS en Israël aanviel. President Mikheil Saakasjvili beweerde toen dat hij uit zelfverdediging handelde en de vijfdaagse oorlog – die plaatsvond tijdens de Olympische Spelen in Peking – niet had ontketend, maar in 2009 kwam een door de EU uitgezonden onderzoeksteam tot de conclusie dat Georgië de aanstichter was geweest.

Wanneer de oorlog in Oekraïne ten einde loopt, kan de wereld zich verheugen op een nieuwe, gevaarlijker pandemie, die de “filantroop” Bill Gates in München voorspeld heeft. Kneedbare politici over de hele wereld zullen haastig een nieuwe golf van beperkende maatregelen invoeren, met als gevolg een permanent verlies van de weinige overgebleven mensenrechten, waaronder de vrijheid van meningsuiting en het vrije verkeer, met inbegrip van het recht om te protesteren.

Sceptici zouden eens moeten kijken naar Canada, waar de toegewijde leerling van Klaus Schwab en zijn mondiale marionettenschool WEF, de zelfbenoemde dictator Justin Trudeau, eigenhandig de noodtoestand had afgekondigd en het politieke discours had uitgeschakeld, waarbij iedereen die deelnam aan de anti-regeringsprotesten of ze financieel steunde, het risico liep te worden gearresteerd, eigendommen in beslag genomen en bankrekeningen geblokkeerd; zelfs niet-regimeverslaggevers die het protest versloegen, werden door de politie lastiggevallen en met gevangenneming bedreigd.

Het moet iedereen duidelijk worden dat ziekteverwekkers en Poetin geen bedreiging zijn voor het bestaan van de mensheid – terwijl parasieten in mensengedaante dat wel zijn – en dat er een nieuwe Donkere Tijd op komst is, als zij de regeringspropaganda blijven geloven en zich blijven gedragen alsof alles wat zij verordent volkomen normaal is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De globalistische Reset Agenda heeft gefaald – is Oekraïne plan B?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTsjechen kunnen 3 jaar gevangenisstraf krijgen voor steun aan Rusland op sociale media
Volgend artikelSchokkende beelden uit Oekraïne – Waarschuwing: NIET VOOR GEVOELIGE MENSEN. UITERST AFGRIJSELIJK
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Isolatie van Rusland heeft tot gevolg dat bestaande allianties buiten het westen nog sterker worden en wellicht verder uitgebreid.

 2. Al eerder elders geschreven: Ik heb medelijden met de 2 generaties na mij. Ik ben nu 70 en heb een redelijk gelukkig leven gehad. Daar komen geen vele jaren meer bij, gelet mijn gezondheid. Ik hoef geen slaaf van het systeem meer te zijn en vele ouderen met mij ook niet (alhoewel het gros braaf schaap is geworden; nou dat niet ben een rasechte wappie) Ik weet nog best toen de koude oorlog nog van kracht was ik altijd heb gezegd: Als de bom valt laat het dan boven op mijn kop zijn. (Je verdampt binnen een fractie van een seconde dus geen lijdensweg)

 3. Rusia wordt niet geisoleeerd er komen meer landen achter the rug. Is een schakelspel, de EU zou niet moeten bemoeien met Oekraine. Dat gebeurd in Turkey en zij doen niets, zij wilden Turkey niet in de EU, is er niet racism in de EU? Ik denk het van wel met Oekraine.

 4. Geld maakt de duivel en tadaa zie daar Bill Gates…..kijk naar zijn demonische ogen,hij mist alleen nog een vampier gebitje

 5. Valt het ook bij jullie op dat veel media figuren en filmsterren en veel regeringslijders net als Bill Gates er steeds sneller ouder uit gaan zien in zeer korte tijdsbestek. Zou het komen dat er nu veel adrenochroom productie faciliteiten wereldwijd stokt, zodat er chronisch te kort aan is.

 6. Bijna goed; het zijn niet Schwabbertje, gekke Gates, en devianten als Trudeau, Rutte, Macron, Merkel en de “preident”van oekraine zijn niet gevaarlijk; het zijn slechts psychopaten, compleet waanzinnig.

  Het is het conformisme van de bevolking dat levensgevaarlijk is; dat was ook de oorzaak van eerste en tweede wereldoorlog, en van de holocaust.

  De kerken spelen daarbij een versterkende onfrisse rol.
  ———————
  Een zelfbewuste, asociale, politiek incorrecte bevolking zal die gekken nooit volgen.
  Peronelijk geloof ik in een onconformistische tussenoplossing; zoiets als de RAF maar dan wat groter
  Tijd voor Grote Opruiming!

  Is jammer dat de politieke partijen zulke waardeloze doetjes zijn….

 7. gates , doet me denken aan een film van Woody Allen , waarin hij iedereen wil vermoorden die groter ( in centimeters ) dan hemzelf , alleen hij spreekt voor , die op de achtergrond blijven , maar hun bevelen graag uitgevoerd zien worden , door welke handlanger dan ook

 8. ze hebben gewoon afspraakjes gemaakt , als waar ik zogenaamd voor sta , verliest , mag ik bij jullie schuilen , en dat andersom ook , zo hebben ze altijd overleeft , ZIJ die van ons leven . EEUWEN ,,, etcetera

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in