Schilderij van de Spaanse kunstenaar Francisco Goya

Del Bigtree heeft de gedachte geopperd dat de anti-vaxxers misschien al die tijd de “uitverkorenen” zijn. Hij opperde het idee tijdens de aflevering van 27 juli van “The Highwire,” schrijft Belle Carter.

“Ik ga even speculeren over het idee dat er mensen zijn, zoals [tech mogul] Bill Gates, die zo bezorgd zijn over de hulpbronnen dat zij geloven dat de enige manier om de planeet en onze soort te redden is door de bevolking te verminderen,” zei hij.

De presentator, die ook de CEO is van de anti-vaccinatie groep Informed Consent Action Network, merkte op dat artsen, analisten en andere mensen opstaan om te zeggen dat dit aanvoelt als massale uitroeiing. Maar de globalisten dachten niet dat zij de wereld zo gemakkelijk konden ontvolken, dus hebben zij de “plandemie” ingesteld om de mensen tenminste een keuze te geven: de COVID-19 vaccins tegen het coronavirus nemen of ze weigeren.

“Ik bedoel, je kunt de slimme mensen niet uitroeien, toch? Je zou dus een soort ruiming willen van de kudde die je onder controle hebt, maar je zou willen dat het lijkt alsof het een keuze was,” zei Bigtree.

En zo begint het selectieproces.

De besten en de slimsten zullen overblijven. Dat kunnen echte wetenschappers en deskundigen zijn, zoals de uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie Dr. Robert Malone, voormalig Pfizer-directeur Dr. Mike Yeadon en vaccindeskundige Geert Vanden Bossche.

Intussen stoppen de “partner-gezondheidsautoriteiten” niet voordat het doel bereikt is dat gebaseerd is op wat op de Georgia Guidestones gegrift stond: “De mensheid onder de 500.000.000 houden in eeuwig evenwicht met de natuur”.

  Hongaars parlementslid brengt drastische daling van geboortecijfers in verband met massale "vaccinaties" tegen Covid (Video)

“Dan zeggen ze je, dat je de ene prik na de andere nodig hebt. Dus, zoals gepland, staat de Food and Drug Administration vierde, vijfde boosterdoses toe voor verschillende groepen, ook al zegt juist de wetenschap dat het de immuniteit vermindert en dat het de mensen steeds kwetsbaarder maakt,” zei de presentator.

Bigtree deelde mee dat hij de gedachte had dat tegen het einde van de heisa, Gates naar hem toe zou komen en zou zeggen: “Je hebt echt precies gedaan zoals we het nodig hadden. Wij hebben alle propaganda uitgezonden en dat was omdat wij een groot deel van de wereld moesten uitroeien. En ik zal eerlijk tegen je zijn Del, we dachten dat we misschien onze hand overspeeld hadden. Iedereen had het vaccin kunnen nemen en dan gaan ze allemaal dood.”

“Wat als we erkennen dat ze ons, anti-vaxxers, niet aanvallen? Zij hebben ons kennelijk gekozen. Wij moeten de uitverkorenen zijn,” hypotheseerde hij verder.

“Misschien niet uitverkoren door God, maar uitverkoren door Bill Gates en [World Economic Forum oprichter] Klaus Schwab. Ik weet niet wat dat vanuit jouw perspectief doet. Maar voor degenen onder ons die deze gedachte dragen, moet je erkennen dat je niet de vijand bent. Je was het doel. Denk daar maar eens over na,” zei hij.

Mike Adams, Alex Jones waarschuwen het publiek voor de tirannieke zetten om de mensheid uit te roeien

Intussen spreken de moedigen die weigeren de experimentele en gen-veranderende vaccins in te nemen zich uit op hun platforms om het publiek bewust te maken van de eugenetica en de depopulatieprogramma’s van de globalisten om zoveel mogelijk mensen te redden als ze kunnen.

  De "Ongevaccineerden" vraag

De Health Ranger Mike Adams waarschuwde iedereen dat de globalisten opzettelijk totalitaire pogingen aan het organiseren zijn om de mensheid op zoveel mogelijk manieren uit te roeien.

Hij zei dat de totale verplichting tot financiële aanspraak op het Amerikaanse volk $169 biljoen bedraagt. Om de balansen leeg te maken en dit bedrag nooit meer aan het volk te hoeven betalen, is de oplossing dus heel eenvoudig: genocide.

Volgens Adams kunnen in deze “holocaust” miljarden mensen gedood worden. De huidige beweging gebruikt een combinatie van wetten, vaccins, biowapens, economische ineenstorting en voedselschaarste, wat een kunstmatig ineenstorten van het voedselsysteem is.

Ondertussen maakte InfoWars-oprichter Alex Jones de agenda van de globalisten, de Nieuwe Wereldorde (NWO), met de grond gelijk. Jones riep op tot een wereldwijd rood alarm te midden van verschillende verontrustende gebeurtenissen die reeds wereldwijd plaatsvinden.

“Dit is de NWO-overname, wereldontvolking. Dit is Wereldoorlog 1000, uitroeiing, opstand en ontvolking,” zei Jones terwijl hij de elites veroordeelde voor het afbranden en opblazen van de boerderijen en verwerkingsfabrieken en voor het opzettelijk vergiftigen van de koeien en de gewassen.

“De draagkracht van de samenleving van de aarde wordt onder ons vandaan getrokken. Het vloerkleed wordt op dit moment onder ons vandaan getrokken,” zei Jones. “De NWO is erop gericht de mensheid uit te roeien door de mensen opzettelijk uit te hongeren.”

Bekijk de volledige aflevering van 27 juli van “The Highwire” hieronder.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De globalisten zijn de moordfase van de Grote Reset ingegaan; Herinnert u zich de bevolkingsvoorspelling van Deagel nog? Het is nu volkomen logischVolg Frontnieuws op Telegram

  Wetenschappers ontwikkelen mRNA-technologie die lijken kan terugbrengen uit de dood

Lees meer over:

Vorig artikelDe oude honden hebben nieuwe trucs nodig
Volgend artikelTerwijl de tol voor de vaccins stijgt, verdubbelt Twitter zijn inspanningen… maar het bouwwerk begint af te brokkelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. Zonder Bill G. en z’n maatjes zou de wereld er pas mooier uit zien. Dit schorum heeft de zin over evenwicht op de aarde op doe keien duidelijk anders geïnterpreteerd (5G, chemtrails, ontbossingen, zoneschermen enz.)

 2. De waarheid is veel erger. Binnenkort blijkt dat de gevaccineerden voor de rest van hun dagen herhaalprikken nodig gaan hebben, mogelijk zelfs elk kwartaal of trimester maar minstens elk half jaar, om in leven te kunnen blijven en worden wij, gezonde en sterke ongevaccineerden, een gevaar voor de gevaccineerde zwakkelingen.

  • Ik denk het ook niet. Ongevaccineerden en andere onafhankelijk denkenden zijn alleen maar een obstakel. Die worden straks uitgeroeid op de een of andere manier. Gaskamers, werkkampen(echt communistisch) en geen enkele zorg meer. Wat nu in feite al aan de hand is. Wij ongevaccineerden kunnen al geen huisartsenzorg meer krijgen hier.

   • Daarom denk ik ook dat de huisartsenpraktijken de moordmachines van de overheid zijn. Ik ken te veel mensen die de laatste paar jaren het leven hebben gelaten na verwaarlozing door hun huisarts. Teveel. Het is niet meer te rijmen. Huisartsen móeten wel worden gestuurd door zorgverzekeringen en overheid want dit is niet hoe huisartsen echt zijn.

    • Mee eens, de mijne heeft me bij na 3 keer laten sterven, en de vierde dumpt alles op ouderdom, het spijt me maar ze zijn zo stom als een achter end van een varken. Deze richtlijnen geld junkies.
     Ben me nu zelf aan het herstellen, zonder artsen en zonder hun gif.

     Het grappig is bij de laatste zit ik op de gang, en ik hoor telefonische verkoop terreur van de doods spuit door de assistente, van een oudere dame die geen verzorging meer krijgt als ze spuit niet neemt, deze oudere dame wilde dat niet dus de verkoop terreur werd tig keer herhaald. Privacy staat hier ook hoog in het vaandel…….
     Ik weet niet hoe het is afgelopen.
     Huisarts haalt me op we gaan zijn kantoor in, en ik vraag of we de maskers af kunnen zetten, dat wordt meteen gedaan, geloofd ook nog in zijn eigen immuun systeem. En hij was niet de enigste.
     Maar als ze de gang weer op gaan moet het weer op.
     Dit was mijn allerlaatste keer dat ik naar een arts ga alternatief of niet arts of niet ze doen allemaal het zelfde. Ze melken voor geld ongeacht de consequenties.
     Het is allemaal theater, dodelijk, maar theater.
     Laat het maar van zelf in elkaar kletteren.

     Ga kruiden-specerijen leer bestuderen, maak je eigen tincturen, zeep cosmetica. etc
     Leef zo gif vrij mogelijk.
     Prettige dag nog.

  • nee wij zijn de kritische denkers, de patriotten die nog liever sterven dan hun slaaf te zijn. Wij zijn dus hele slechte slaven. Het zou wat dat betreft precies andersom moeten zijn.

 3. Beste Mensen

  Deze meneer HitlerMugolGates Adolf Bill heeft

  Enerzijds wel groot gelijk
  Anderzijds
  Moderne Slachthuis opgericht
  Slachten Partijen door Zijn Clubje in het leven geroepen

  Dat is uit den Boze

  Immers
  Men kon net als de Chinezen het hebben aangepakt
  Doen
  Educatie op Scholen
  Verbieden om in het wilde weg te Neuken
  Neuken is geen spelletje

  Beste mensen ?!

  Dat doet men alleen ter bescherming voortplanting van de mensheid

  Meer niet

  Dat is ook afgebeeld ter verduidelijking op de Hindu Tempels

  Westerlingen interpreteren alles 180 ° verdraaid in belang van het Ego ik
  Vervolgens gaan die ook nog eens dwingend opleggen
  Hun opvattingen

  Dit is het gevolg

  Stumperts

  Dank U

  • Ook in China heeft de Rockefeller/Rothschild Clan een zetel en het één kind beleid kwam uit dezelfde kokers. De ouwe Rothschild noemde het China van Mao één van zijn beste projecten.

   • Beste Mensen

    Het gaat er niet om wie of wat met zo een idee kwam

    Uit wat voor een koker het ook moge uit zijn gekomen

    Het was gewoon goed
    Daar gaat het om

    Het was als een voorbeeld aangehaald
    Van goede initiatief

    De bevolkings groei is ingedamd
    Daar gaat het om

    Hier maar door blijven hokken al kippen zonder koppen

    Wat krijgt men ???
    Over bevolking
    Oorlog ?!
    Kannibalisme word uitgebreid tot en met het dier genaamd Mensen

    Moorden leid tot Vermoord worden
    Juist ja

    Is eigenlijk ook niks mis mee
    De eene z’n dood is de ander z’n brood

    De bijbel zegt
    Krijgt men een klap op de eene wang
    Draait die klap gever persoon de andere wang toe

    Joden en Christenen leven toch de Bijbel na ?!
    Of niet soms ?

    Moslims daarentegen leven de KorrelAan niet Na
    Laat Uzelf dan maar lekker uitmoorden door de Moslims

    De Zonen van de Drie Eenheid
    Per slot van Rekening
    Daarom worden die Oekies en veel meer hierheen gehaald

    Allemaal Moslims

    Dezen hebben allen helaas een Witte Huidskleur
    Dus kan men niet meer zien en in hokjes duwen in kleuren verband onder verdelen helaas

    Die pRutters heeft het samen heel goed voor elkaar gefixt met Davos Soros Domingo do Santos , Claus Schwabberlap , de MedicijnMan Kwaki Kwakzalver AdolfiBill HitlerGates , die Gaskamer vervangers op wielen
    Elektrocutie Wagens Elonus Anus Muski , de Super Speciale Boten Bouwer Jeff BOSS Besos en nog een paar meer

    Heel veel sterkte & Heel veel geluk wensen tot ONS Allen

    Dank U

   • Beste Mensen

    Taiwan , Indonesië , Brazilië , Frans Guyana , Mallorca en Malta heel dichtbij zijn ook mooie leuke landen om te vertoeven beste mensen

    Waarom zo ver naar Suriname waar geen hond zou willen leven
    Trouwens Suriname hebben wij Engelsen & Nederlanders al kaal geplukt
    Daar valt dus niks meer te halen
    Alhoewel daar kunnen de geloofsovertuigingen wel hand in hand over straat gaan
    Zonder problemen
    Dat is het enige punt

    Niks voor Ringo
    De abnormale Atheïst

    Dank U

  • ..heb je door hoe vaak Adolf Hitler word genoemd in alle nieuwsberichten en iedere dag? meer dan Je zus, of Herr Gott, die man Adolf is onsterfelijk geworden na zijn dood….

   eigenlijk is dat wel een gedachte waard….napoleon of Wilhelmina worden nergens meer genoemd….

 4. Gisteren een artikel dat het vaccin niet iedereen zal doden, misschien wel 1 op 800, op termijn enkele personen meer.
  Nu dus iedereen dood ..
  Wat moet ik er allemaal van geloven???

  • Wacht tot het oktober word en ze weer gaan gifvaxxen. En dan kan je aftellen hoeveel oude mensen dood gaan. Denk dat dan hun quotum van 20% minder pensioen in 3 jaar behaald is en nog een jaar dan is hun beoogde 30% minder pensioenen behaald. Maar goed dat hoef je niet te geloven. 3 jaar terug was in een bepaalde wijk voor 55 plus 1x in de 3 jaar een woning vrij, vorig jaar 10 en het jaar ervoor 7, dit jaar 3 en we zijn op de helft. Dat zijn op 2 , 5 jaar 20 woningen van de 75 woningen. Ik vermoed dat er van het najaar nog een paar bijkomen na de oktober prik. Dit zijn cijfers uit de realiteit. Van de 75 woningen waar samen 93 mensen wonen woningen zijn 20 mensen overleden die alleen woonde. Reken maar uit hoe rutte pensioen gerechtigde mensen uitmoord.🤨

   • Maar goed ik ben ook een lelijkerd want ik aas daar in die wijk op een woning aan de grote vijver mee twee slaapkamers,tussen de dennebomen 🌳🌲 ze hebben de leeftijd naar beneden bijgesteld omdat niemand bijna op de leeggekomen woningen reageert. Vandaar dat ik precies weet wat er in die wijk aan de gang is. Het zijn huurwoningen en de woningcorporatie houd de woningen achter. Ze laten er maar een paar vrij per jaar want je mag niet weten van de dieoff. Nietemin rijd ik 1x in de twee weken kijken daar. En dit gebeurd ook in andere wijken voor oudjes .

    • Greet, je bent geen lelijkerd, zo werkt het leven nu eenmaal.
     Vis maar lekker door op een goede woning. En dat Meen ik. 🙂
     Bedankt voor de informatie.

     Er komen nu ook al, via het buitenland, de getallen vrij van pensioenen die ze niet hebben hoeven uitkeren, en ik ben bang dat het daar om ging, want alle pensionfondsen in de westerse wereld waren leeg geplunderd door hun eigen overheden(zakkenvullers).

     Man man man wat een krepul die hier verantwoordelijk voor zijn.

    • Ja Greet, je hebt helemaal gelijk. Hier gaan ook bijzonder veel oudere mensen dood. In een vol jaar (het afgelopen jaar) is het maar negen keer voorgekomen dat er een week of langer tussen de overlijdensdata zat. Dat is hier abnormaal.
     Vorig jaar stierven vooral zeventigplussers(35%) en nu vallen de tachtigplussers ‘plotseling’ dood (tot nu toe 54% van de doden). Achter elkaar.
     Nou gaan oude mensen natuurlijk een keertje dood, maar het valt wel op dat ze zo snel achter elkaar gaan. Ook veel mannen&vrouwen, koppeltjes bedoel ik, die snel na elkaar sterven. Wat vroeger nooit zo was. Dan zat er minimaal een jaar tussen voor de partner ook overleed.

     Ook kreeg ik nu opeens, zomaar midden in het jaar, een beste pensioensverhoging.
     Dat geld moet toch ook ergens vandaan komen waar het niet meer nodig is.

 5. Als je in God gelooft, dan ben je uitverkoren.
  Je aardse verblijf is hooguit 70, 80 jaar en dient maar 1 doel:
  God vragen of Hij een verbond met je wil sluiten.
  Zelf eerst nederig vragen, natuurlijk, want Hij is God.
  Daarna hoef je hier niets meer te vrezen, want dan heb je je doel hier op aarde bereikt.
  Je geloof wordt wel getest, maar je wordt ook geholpen als je erom vraagt(bidden dus).

   • Bidden helpt wel hoor. Toen ik een partner had die zijn karatetechnieken op mij oefende heb ik vaak gebeden en gevraagd om bevrijding. Want weggaan kon niet.
    Toen reed hij tegen een boom. De enige dikke boom in de hele omgeving. In een zeer plaatselijk ijzelbuitje. Hartstikke dood. Daar was ik niet blij mee, zo was het nou ook weer niet, maar mijn gebed voelde wel als verhoord. En ik wist dat God wel goed voor mijn man zou zorgen. Want in wezen was hij een goede man, maar erg gewelddadig omdat hij dat van huis uit had meegekregen. Van zijn vader die zijn vrouw ook bont en blauw mepte en mishandelde. Zoals mijn pa ook was.
    Van mij mogen jullie ermee spotten hoor. Dat maakt mij niet uit. De kracht van het gebed bestaat zeker wel al maakt God zelf wel uit wat hij beslist.

   • The name Michelle is the anglicized version of the French name Michele. It means “who resembles God.” 1 If you are parents of faith, this name might have strong appeal. But you don’t have to be religious to appreciate this versatile name.

 6. Het is de grenzeloze hebzucht van de mens/machtswellustelingen die regeert, Satan bestaat niet, net als virussen, het vogelgriepvirus, Corona virus, Co2 uitstoot, de stikstofbullshit, allemaal regelrechte verzinsels…..om het volk onder de knoet (te proberen) te houden.

 7. Iedereen had de keuze…dat is niet waar..velen zijn GEDWONGEN!!!
  Dus neen, wij zijn geen uitgekozen groep…we zijn door onze kritische geest en logisch denken, en veel lezen en zoeken door ons verstand de groep “wappies” geworden…door onze vastberadenheid, volharding en moed..door de steun van gelijkgezinde vrienden…
  Het was/is een strijd….wij zijn echter zó verschrikkelijk kwáád en koppig…wij geven NOOIT !! op….

  • Velen zijn inderdaad gedwongen. Het is oorlog. Het is triest. De foto – eerder geplaatst op F.N. – van dat mannetje op leeftijd die via het raampje van z´n auto zo´n stok in z´n neus werd geboord, staat op mijn netvlies gegraveerd. Ik zucht en zucht en zucht. Hoe zal God dan zuchten! Nog even en het is gedaan met alle ellende op deze aardkloot. Leuker gaat het niet meer worden.

   • Misschien is die gravering niet helemaal juist. Ik moet even focussen. Hij had een slavenmasker op en dus was het niet een stok in de neus, maar een naald des doods in zijn arm. Die ogen van die man. Om te huilen.

  • Niemand is gedwongen de experimentele injecties te nemen!!!!
   Wat een slappe hap.
   Er is altijd keus t/m (strijdend) de dood voor lief nemen.

   Door die angstporno lukt het de psychopaten.

 8. En er lijkt geen hoop meer te zijn. Maar er is leven na de dood. Zonder al dit evil moet de mens nog steeds lichamelijk sterven. De ziel blijft bestaan en gaat naar zijn eeuwige plek. Hemel of hel. Geloof als zondaar dat de Heere Jezus Christus voor jou betaald heeft aan het kruis, dat Hij is gestorven, begraven en opgestaan voor jouw rechtvaardigmaking.
  Dat moment red God jou van het eeuwige verderf. 1 Korintiërs 15:1-4

 9. Ik zou willen oproepen tot precies hetzelfde als waarmee het WEF ons bedreigd.
  De-populatie van het WEF & consorte, maar dan wel voor de volledige 100%

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in