Het World Economic Forum van Klaus Schwab heeft de basis gelegd voor het uithongeren van de mensen die het als nutteloos beschouwt en heeft nu de regeringen in het Westen opgedragen de voedselvoorziening aan te vallen, schrijft Thepeoplesvoice.

Burgemeester Eric Adams van New York is de eerste die het masterplan aankondigt. Hij rechtvaardigt de plannen van zijn regering om de voedselvoorziening voor de New Yorkers te beperken door te verklaren dat 20% van de broeikasgasemissies van New York verband houden met voedsel.

Burgemeester Adams beloofde maandag om een hap te nemen uit de broeikasgasuitstoot van New York City door de uitstoot van koolstof te verminderen die wordt veroorzaakt door de productie en consumptie van voedsel – vooral vlees.

Uit nieuwe gegevens van de stad blijkt dat 20% van de uitstoot van broeikasgassen in de Big Apple verband houdt met voedsel – de derde grootste bron na gebouwen, die 34% van de uitstoot in de stad veroorzaken, en vervoer, dat 22% veroorzaakt.

Burgemeester Adams eet een plantaardig dieet en hij heeft aangekondigd dat zijn doel is om de voedselgerelateerde emissies van het stadsbestuur binnen zeven jaar met 33% te verminderen.

Hij heeft geen ongelijk dat mensen niet klaar zijn voor dit debat. Dit is fascistisch, dystopisch spul, rechtstreeks uit sciencefictionfilms uit vroegere tijden. Het is regelrecht onAmerikaans en hij moet beseffen dat wij dat niet pikken.

De commentaren onder de video die zijn team naar YouTube heeft geüpload, bieden enige hoop. De reacties zijn overweldigend negatief.

Eén reaguurde wees erop dat burgemeester Adams er precies uitziet en klinkt als een schurk uit een dystopische film uit het begin van de jaren 2000.

Freddy Blassie kwam meteen ter zake en vroeg hoeveel Adams betaald krijgt van het WEF.

En een andere lezer zei dat als Adams een schoolvoorbeeld is van veganisme, je hem kunt aanmelden als een extreme carnivoor. “Hij probeert letterlijk de bevolking van de stad met 33% te verminderen door verhongering.”

  DE GROTE ONTRAFELING is nu in volle gang... het valt allemaal met verbazende snelheid uit elkaar

Andere reaguurders toonden zich verbaasd dat New Yorkers, die bekend staan om hun hardheid en no nonsense, zouden vallen voor zo’n zielig toneelstukje van de globalistische elite. Feit is dat New Yorkers gebroken waren door de Covid-pandemie, dat ze alle beperkingen hebben aanvaard die de elite hun heeft opgelegd, en dat ze nu bereid zijn om in naam van de klimaatverandering nog meer beperkingen te aanvaarden, waaronder sociale kredietscores die zijn ontworpen om elk deel van hun leven te controleren.

De elite heeft jarenlang haar zinnen gezet op rundvlees. Nu hebben wij het punt bereikt waarop zij openlijk hun agenda toegeven. Wij waarschuwen ons publiek al jaren dat deze dag eraan zat te komen.

Dus wat is de volgende fase van hun agenda?

De synthetische vleesproducten van Bill Gates worden gepositioneerd als de vervanger van rundvlees zodra het wordt verboden door tirannen als burgemeester Adams.

Er zijn een paar problemen met dit scenario. Het nepvlees van Bill Gates smaakt niet naar echt vlees. En ten tweede veroorzaakt het kanker bij mensen, in tegenstelling tot echt rundvlees, dat een van de gezondste en meest voedingsrijke voedingsmiddelen op aarde is.

Wij hebben een hele video gemaakt over de rampzalige gevolgen voor de gezondheid van het nepvlees van Bill Gates.

Hoe gaat de elite hun agenda afdwingen? Zij roepen de hulp in van financiële reuzen zoals American Express en globalistische organisaties zoals de C40 Cities Climate Leadership Group om alles wat wij kopen te volgen en te controleren.

Het is geen verrassing dat burgemeester Adams samenwerkt met de Londense moslimburgemeester Sadiq Khan, van wie bekend is dat hij jaren geleden zijn ziel heeft verkocht aan de globalisten.

  WEF-lid eist 94% minder 'mensenvoeten' op planeet om Agenda 2030-doelstellingen te halen

Maar het wordt nog erger. Burgemeester Adams gebruikt zichzelf als voorbeeld waarom je zou moeten stoppen met het eten van vlees.

De man kan nauwelijks de aantekeningen verwerken die zijn handlangers voor hem hebben voorbereid en hij verwacht dat wij hem beschouwen als een uitstekend voorbeeld van wat een veganistisch dieet kan doen voor lichaam en geest?

Later in de persconferentie zeggen ze het stille gedeelte hardop en geven ze toe dat ze gecontroleerd worden door het World Economic Forum. Kijk hoe ze toegeven dat de C40 Cities Climate Leadership Group, toevallig een WEF-groep, een rol speelt in hun nieuwe agenda.

Waarom neemt de burgemeester van een grote Amerikaanse stad orders aan van Davos?

De elite is zo arrogant geworden dat zij niet eens meer probeert haar agenda te verhullen of haar sporen uit te wissen.

Nu de elite de klimaatveranderingscultus ervan heeft overtuigd dat vlees eten de planeet doodt en je in plaats daarvan “de insecten” en het nepvlees van Bill Gates moet eten, hebben dezelfde mensen een nieuw doelwit – rijst.

De Voedsel- en Landbouworganisatie merkt op dat “rijst een van de belangrijkste basisvoedingsmiddelen ter wereld is. Meer dan 50 procent van de wereldbevolking is voor ongeveer 80 procent van haar voedselbehoefte afhankelijk van rijst. Ongeveer 95 procent van de wereldwijde productie van rijst wordt geproduceerd en geconsumeerd in ontwikkelingslanden.”

Waar gaat dit eigenlijk over?

Uit commentaren onder de video blijkt dat de meeste gewone mensen het niet eens zijn met de agenda van de elite.

Johnny Rotten’s American Cousin zei dat een verbod op rijst tientallen miljoenen onschuldige mensen zou doden.

RealAlexLucio verklaarde dat de agenda van de elite om voedsel als rijst te verbieden “sinister” is. Proberen ze een wereldwijde hongersnood te veroorzaken? We moeten beginnen de stemmen te herkennen die deze agenda promoten, zodat we deze onzin kunnen tegengaan, zei hij, waarbij hij het World Economic Forum en de 2030 Agenda als hashtags toevoegde.

In een tijd waarin de inflatie met dubbele cijfers is gestegen, voedselproductiebedrijven afbranden, de toeleveringsketen in crisis verkeert en voedseltekorten in het verschiet liggen, begrijpen we nu dat de elites achter de schermen stappen ondernemen om grote aantallen mensen die zij als “nutteloze eters” beschouwen, uit te hongeren.

  Het is niet te vroeg om het decennium een naam te geven: De Verschrikkelijke Jaren Twintig

De afgelopen jaren zijn de elites van het WEF geobsedeerd geweest door het promoten van het concept van ontvolking van de wereld. Ze hebben ons alles verteld wat we moeten weten om hun agenda volledig te begrijpen. Dit beleid maakt deel uit van hun grote plan om het menselijk ras te degraderen alvorens massale genocide te plegen.

Deze op macht beluste cabal van miljardairs en politici heeft al lang plannen om de massa’s tot slaaf te maken, en nu doen ze hun zet.

Maar de toekomst behoort hen niet toe.

Maar dankzij mensen die weigeren toe te geven aan hun hersenspoeling, mensen zoals u, krijgt de mondiale elite het veel moeilijker dan ze dacht.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Schokkende WEF-video stelt voor senioren te euthanaseren “voor de kinderen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat wij van de oude Spartanen kunnen leren over moed
Volgend artikelOverlopers, protesten, insubordinatie – de chaos in het Oekraïense leger neemt toe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. WEF Great Reset Fase 6:
  >Kwijtschelden van de schulden en dematerialiseren van het geld.
  > Het ineenstorten van de economie, de financiën en de aandelenmarkt, het bankroet van de banken.
  > Het redden van de verliezen van de banken gaat op de rekeningen van hun klanten.
  > Activeer de “Great Reset”.
  > Dematerialiseer het geld.
  > Schulden, leningen en kredieten annuleren.
  > De digitale portefeuille opleggen. (Digital Wallet)
  > In beslag nemen van eigendommen en land.
  > Verbied alle wereldwijde geneesmiddelen.
  > Bekrachtig de verplichting om halfjaarlijks of jaarlijks te vaccineren.
  > Leg voedsel rantsoenering op en een dieet gebaseerd op de Codex Alimentarius.
  > Uitbreiding van de maatregelen tot derde wereld landen.
  – Resultaat, Derde fase van digitale controle. Uitbreiding van de N.O.M. tot de hele planeet.

 2. Hoe komen we in hemelsnaam van dat WEF tuig en hun marionetten af. Het grootste deel van het volk, en zeker in NL, heeft geen flauw idee wat er op de achtergrond speelt. Laat staan dat er tegengas kan komen. Bovendien hoef je van de politieke bende in dh niets te verwachten. De oppositie is veel te gering in aantal om hier iets aan te kunnen doen. En de coalitie, D666666, vvd6666 en de meelopers, zullen alles eraan doen om de orders van Schwabber uit te voeren.
  Heeft iemand een idee?
  Stemmen help m.i. ook niet. De manipulaties achteraf zien er toch ook.

  • nou ?? ga je gedachten gang eens achterna en roep mensen op om ook hier tegen in te gaan ik denk dat je toch wel aardig wat mensen met jouw mee krijgt er lopen er zat rond die de gedachten gang van jouw mee nemen suc 6

   • Men is ziende blind en horende doof. Het gaat de gemiddelde mens nog te goed. TV en chips zijn belangrijker. De echte doorbraak komt M.i. als de werkloosheid en daarmee de armoede toeslaan.
    Velen willen niets van datgene dat wij hier zien en lezen waarnemen. Helaas.
    En dat zijn ook de reacties die ik van andere wakkeren krijg.

 3. Voor betaalbaar voedsel: wormen en gemalen insectenpoeder vermengen met meel enz. De nieuwe “natuuradditieven”, bevat veel proteïnen, vitaminen enz… Waarschijnlijk ook goed voor het functioneren van de hersenen zeker? Smakelijk!

 4. Zwabber en consorten vreten zich stijf aan de wagyu-steaks. Wat zullen ze ‘elitair’ stinken als ze op de pot zitten💩

  • Ja DIE houden zeker niet op vlees te eten dat geld alleen voor ons .
   ( nutteloze eters )
   Die die ons dwingen willen insecten te eten eten rundvlees dat ongeveer een paar duizend Euro per kilo kost !!!
   Nou laten we er voor zorgen dat zij alle injecties krijgen die ze voor ons geproduceerd hebben
   En laste ze die insecten maar lekker zelf vr-eten .

 5. De vraag is nu wanneer is het moment daar voor het volk deze elite club nutteloze rijken die niets doen of economisch presteren op te ruimen.

 6. Vergeet niet dat alle landen c.q. coöperaties failliet verklaard zijn. Al het geld wat zij zogenaamd uitgeven is van het volk. Het is gewoon roof wat de coöperaties doen. Als het volk stopt met gehoorzame aan deze criminelen, verdampt hun macht. Dus negeer hen zoveel mogelijk. De keffertjes zijn afhankelijk van het volk en niet andersom. Laat het brood niet van je bord eten door deze parasitaire nietsnutten. Want zonder ons kunnen zij niets, enkel mooie verhalen vertellen zonder inhoudt.

 7. Beste Mensen

  Wat er ook gebeurt
  Alles is goed
  Gebeurt goed
  Of
  Alles is slecht
  Gebeurt slecht
  Maakt Uw keuze
  Leef ernaar
  Geirriteerd of Opgevrolijkt

  Dank U

 8. Nou, iedereen weet wel dat in engelssprekende landen vlees het hoofdvoedsel is. En groente bijzaak.
  Dat mag ook wel eens een keertje andersom. In Amerika lappen vlees tot een halve kilo..hier is 80 gram voor een burgertje of worstje normaal.

 9. Het WEF beveelt….
  Sinds wanneer “beveelt” een buitenlandse club wat wij wel en niet moeten doen en laten?
  We hebben niet om ze gevraagd, wij hebben ze niet gekozen….
  Ze zijn totaal niet bevoegd om ons ook maar iets te “bevelen”…..of voor ons te bepalen?
  En die puppets in den Haag die we zogenaamd dan wel hebben gekozen fungeren alleen maar als fors van ons belastinggeld betaald doorgeefluik om die ellende over ons uit te storten!

  • Precies!
   Ik kan mensen met een tuin, ook al is nu een lap gras, voor jaren zaden in te slaan. En begin met oefenen. En als je het geld er voor hebt liggen, koop ( samen) een kas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in